Harliga tider

Haha jag sag att jag glomde att skriva klart en historia, den om manikyr/predikyr kvinnan. Jag kom aldrig till den roliga delen. Jag kopierar har sa ni ser.

Igar sa hon nar vi skulle ga ner och bada "oh, you are so braun!" haha Idag brakade hon med en annan som ocksa gor manikyr och sant och efter en timme typ gick hon darifran men sade till mig i forbifarten "can I see you on wednesday" och jag sade "YES" haha Hon blev sa glad! Det ar latt att gora folk glada har.  Det roliga (for mig iaf) var att nar hon sa det dar om att jag var sa brun sa tankte jag i mitt huvud svara "yeah you to", som tur var hann tankarna ikapp mig innan jag svarade sa jag smalog och skrattade istallet nar jag gick mot stranden. ;p

Igar hande en till rolig sak. Vi skulle ga fran restaurangen till rummet och sa blir H kissnodig sa vi gar forbi den stora tradgarden (den ar verkligen stor) och sa star han och kissar och jag haller i kameran, sa jag tar en bild. H bara "sluta, annars kanske vakten kommer" Vad tror ni hande? Joda, vakten kommer mycket riktigt, men inte for att saga nagot om det, han sag inte det heller, utan han ville se bilderna haha. Det fick han ju, inte den nar han kissade, den hoppade jag snabbt over. haha Sedan sa ville han visa hela tradgarden och allt fint dar och aven ta kort med oss. Det tog ett bra tag innan vi kunde forsta honom, han var fran nepal och kunde verkligen inte engelska. Det var riktigt kul! Han var sot, men man kunde inte gora sig forstadd med honom. Vi lovade iaf att skicka bilderna han ville ha till hotellets mail och skriva det ar till honom. For han verkade inte ha nagon egen. :P Han visade ocksa stolt sin fru pa ett fotografi som han ville jag skulle fota sa han skulle fa en kopia. haha

Igar flog vi ju som sagt parasailing, urkul! :D



Ler till alla indier

haha jag bara smaler at alla indier idag. det ar en valdigt glad och intensiv kvinna som gor manikyr och predikyr pa stranden nedanfor dar vi brukar ligga och sola. Hon ser sig som min bundis nu (fast jag har inte latit henne gora manikyr eller predikyr an, men jag tanker dagen innan vi flyger hem). Igar sa hon nar vi skulle ga ner och bada "oh, you are so braun!" haha Idag brakade hon med en annan som ocksa gor manikyr och sant och efter en timme typ gick hon darifran men sade till mig i forbifarten "can I see you on wednesday" och jag sade "YES" haha Hon blev sa glad! Det ar latt att gora folk glada har. Alla ar sa roliga pa sitt eget lilla satt.

Igar var vi antligen pa nattmarknaden. Vi blev forvanade over hur organsierat det var men forsaljarna ar betydligt mer pa en dar. Men vi kopte det vi hade tankt ut innan och sedan akte vi snabbt hem igen.

Imorgon ar det dags for det stora efterlangtade PARASAILING! (Jag har iaf langtat massor som vet hur harligt det kanns, fast jag ar hojdradd) Henke ser ocksa framemot det.

Puss & hej leverpastej!

Tjena tjena mittbena!

Tjena tjena mittbena!

Sa motte vi en indisk kille pa stranden som stolt sade sa nar han fattade vi var fran Sverige. haha
Ikvall ska vi antligen pa den omtalade nattmarknaden (om det ar, vi vet inte om den kanske bara ar lordag och sondag), annars blir den av imorgon forstas.

Idag har nog annars varit den slappaste dagen hittils. Bara matt gatt, legat och last och atit glass har jag dessutom gjort. :) Jag har bara en bok kvar att lasa av dem jag kopte med mig, men det finns en massa bocker i en bokhylla har pa hotellet vi har sett att man far lana. :)

Det var en snabb update har. Vi lever och mar val.

Kramkram

Jag kanner vinden i mitt har

Hejsan!

Oj, vad daligt med lasare det har blivit. Aven de dagar jag har uppdaterat. Ni kanske inte tror jag uppdaterar harifran. :P Daligt med kommentarer ocksa, vad har hant? :)

Idag har vi bara slappat stort. Legat pa stranden hela dagen och blivit illrod i ansiktet. Trodde det var fardigbrant men icket. :p Dock ingen annanstans sa jag ska inte klaga. :) De har shower pa hotellet varannan dag, indisk en dag och live music en annan. Ikvall ska vi pa indisk och sitta ute vid havet och bara ta det lugnt. Henke har ju med sin miniiidator, kan i princip bara skriva pa den men jag far sadan skrivarlust nar jag sitter dar och ser ut over det stora havet och kanner vindens sus i haret, sa jag brukar skriva nar vi sitter dar. Skriver mest om livet bara, det som faller sig in. Sa harligt. Skutten, det ska du fa lasa sedan.  :) Och jag kommer tanka pa dig imorgon, du fixar det! :)

Nar vi kommer hem blir det att slanga igang en tvattmaskin och sedan fara till stugan over helgen. Harligt. :)

Manga kramar!

Ps. Det ser ut som att detta aldrig publicerades men jag testar igen, sa kommer det tva likadana sa gor det det.
Skrev det har ovan i mandags, nu ar det onsdag. Ikvall ska vi ata sen middag pa hotellet och lyssna till "live music" och de som spelar ar "almost famous" haha. Spannande va? Skot om er! Soliga kramar fran oss

Soliga halsningar

Ja, nu har vi lite tid att sitta har igen. Forsokte igar men da la servern ner. Vi hade tankt fara till nattmarknaden ikvall men vi orkar inte. haha Vi ska fara nasta helg istallet. haha For vi vill vara utvilade imorgon da vi ska pa en till utflykt som heter Typiskt Goa, da vi bland annat ska fa se ett tempel.

Vi har ju varit till vattenfallet, nast storsta i Indien, Dudshagar. Det var fint! Da fick vi rida pa en elefant ocksa. Forsta gangen for H, det gillade han. Vi ska flyga parasailing sista veckan ocksa tankte vi, aven det forsta gangen for H. Jag langtar. Ska bli sa himla kul! Fast jag ar skit hojdradd sa ar det saaa kul! Gjorde ju det i Thailand. Laste att Karin gillade det ocksa. :D

Dagarna ar varma och vi njuter stort varje dag.

Hoppas ni har det bast. Stora kramar fran oss, vi skickar lite varme till er ocksa, sa det inte ska snoa mer hemma. ;)

KRAM

Har skriver jag fran andra halvan av jordklotet

Hej alla!

Nu har vi antligen hittat ett internetcafe. Vi har det underbart. Igar var vi pa "I Ghandis fotspar" utflykten. Det var intressant. Fick se en 68-aring som gjorde lerkrukor, kvinnor som tvattade som forr i tiden hemma hos oss, i vattnet alltsa, massa barn, olika byar och sa avslutade vi med att ata sen lunch och bada pa en strand. Superharligt. Restaurangen lag vid stranden och det var knappt nagra folk dar, bara vi och kanske 3 st till. :)

Idag har vi bara tagit det lugnt pa stranden och vid poolen. Imorgon ska vi och se ett vattenfall, det ar en heldagsutflykt sa ska bli spannande se vad det ar for nagot. Jag har hoga forvantningar. :)

Annars har min mage barkat ocksa inatt, men nu mar vi bada battre. :)

Och Karin, glomde svara det till dig, att kossorna ar i olika farger, inte som vara dar hemma, men vita, graa, bruna och skitiga:p haha

Idag skulle vi ata lunch och sa fragade jag om deras thai chicken with rice var stark, och var egna lilla kypare svarade nej, den ar inte sa stark. Men shit, den gick inte att ata. Ar ju sjukt. haha

Nu gar tiden snart ut har. Men da vet ni lite mer :)

Massa kramar fran oss

Halsningar fran Goa

Hej allesammans!

Vi har alltsa kommit fram helt levande till norra Goa. Det ar jattevarmt och skont. Det ar 35 grader i skuggan!! I like that! Kulturen i sig har ar helt, verkligen, helt olikt hur vi ar vana. Nu har jag anda rest ganska mycket i mina dagar och varit med om trafikanter som ar helt galna, men har, det gar inte att forsta om man inte varit har. Man tutar JAMT! Da kan vi inte ens forestalla oss hur det ar i ovriga storre stallen i Indien.

Vi har bokat 3 utflykter och funderar pa en fjarde. Imorgon ar det dags for den forsta, "I Ghandis fotspar". Det ska bli intressant. Vi ska ocksa till ett vackert vattenfall en annan dag, bland annat.

Igar gick vi en svang langs stranden, da fick vi verkligen se the real Goa so to speak. Kossor talar jag forstas om! Sedan har vi ju hunnit se sma, stackars tiggarbarn ocksa. Man ska inte ge dem pengar, for det gar inte ens till dem, de ar ju utskickade, ungefar som i "Slumdog millionar", for er som har sett den.

Magarna har klarat sig bra, fram tilll idag, Henke ar inte sa bra, hoppas pillrena vi har med hjalper. Till pappa kan jag skriva att vi har smakat riktig indisk, stark mat. Och da valde vi anda mild, de fragade om vi ville ha hot. Vi kunde inte fortsatta ata alltsa, tungan brann! Annars ar det god mat, vi slipper alla matstallen med pizza, for det finns inte. Det ar bra, for da tvingas Henke testa nya matratter. :)

Vi badar mycket och vi har aldrig varit med om att havet ar sa varmt och skont, vi njuter sa mycket. Det ar helt underbart! Jag har tagit mig ett flyt till Sussie, som jag lovade.:)

Vi var forberedda pa en stor kulturchock, Henkes mamma och syster har ju berattat mycket, men det ar inte alls sa farligt som vi hade trott :) Dock sa tycker indier att duschdraperier ar overskattat, hela toan blir genomblot nar vi duschar. Varmvattnet har vi inte riktigt fatt till att funka, fast vi vet att man ska trycka pa en knapp innan, vi maste nog testa sla pa den en timme innan :p Men annars ar val trafiken och tiggarbarnen den storsta chocken, men det var vi forberedda pa.

Hotellet ar jattestort och fint, precis vid stranden.

Vi aterkommer val kanske nagon mer gang under resans gang. Ha det bra alla dar hemma. Vi njuter for er skull ocksa. :)

Kramar till er alla!


Snart bär det iväg!


Calangute i Indien (googlad bild) Där vi kommer bo :) Precis vid stranden :D


Det här blir förmodligen sista inlägget innan vi lyfter mot Indien. Vi ska sova på Rest and Fly inatt och flyger går 6.30 imorgon bitti. Så jag lär inte sitta vid någon dator på Arlanda heller för att fördriva tid, men den som lever får väl se. ;)

Håller på att bränna filmer till Anna-Maria som hon ska ta med till campen där de håller till med volontärarbetet. Det tar såååå länge. Bara 83% är klart nu och den har hållit på över en timme (med FÖRSTA skivan bara). Suck. Ajja. Inatt har det kommit snö (vilket gör det ännu skönare för oss att åka) haha. Tänkte försöka gå på en liten promenad nu.

Mycket som har gått emot mig den senaste tiden, men jag fixar det! Igår ringde FK och bråkade med mig (de tycker jag ska söka ett stillasittande jobb), men hon förstod ju inte min situation som jag är i, sedan tidigare liksom. Det handlar ju inte bara om knät i det fallet. Men B skulle ringa och prata med henne så skulle de lösa det. Det lovade hon så jag hoppas det! Ska maila henne sedan när vi är i Indien så ska hon berätta hur det går. Det är ju fan sjukt alltså. Det är ju inte det att jag inte vill jobba, för det har jag ALLTID velat. Vi bestämde att efter Indien får vi ju se hur det går med knät, och isf väljer jag ju själv om jag kan jobba eller inte (om jag ska friskskriva mig eller ej). Men det blir väl efter påsken isf. Jaja, den som lever får se.

Haha, ni vet kanske mina bekymmer med packningen? Jag hade glömt packa i alla trosorna, och det blir ju en hel del (typ alla jag äger nästan), fast Henke hade större bekymmer med den delen än mig (jag har fler trosor än han har kallingar) :P Men, jag fick fan inte igen väskan då! Jag satt på den, drog och slet, men den gick fan inte igen! Så jag tog ut några trosor och stoppade det i handbagaget, då gick den med nöd och näppe igen. Alltså, seriöst, inte ens en knappnål till ryms :p

Yey, nu blev första skivan klar! :D
Dags att starta den andra och sedan bege mig ut.

Ta hand om er här hemma nu när vi är borta.
Och en speciell tanke till en speciell person som kommer att förstå det när hon läser detta. Den 23:e behöver jag nog bara säga. Kom ihåg det vännen. <3

Kommer väl med någon uppdatering om Henkes smiiiiiddator fungerar där nere ;) Finns ju internet på hotellet, så någon slags update kommer väl så ni vet att vi lever :)

Ha det bäst alla!
Stor kram från mig och Henke!


Norrlänningar ÄR starka ;)

Haha, hittade det här på Carros lillasysters anteckningar på Facebook :P

+15°C Tar Stockholmarna på sig mössor, vinterjackor och handskar. Norrlänningen solar, för varmare än så här blir det inte i Norrland.

+10°C Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. Norrlänningen planterar blommor i trädgården.

+5°C Malmöbornas bilar vägrar att starta. Norrlänningen cruisar i en Volvo 240.

0°C Vatten fryser till is. Vattnet i Torneälven älven blir lite tjockare.

-5°C Folk i Skåne håller på att förfrysa. Norrlänningen grillar den sista korven före vintern.

-10°C Gävleborna sätter på värmen i sina hus. Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.

-20°C Stockholmarna flyr till Mallorca. Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.

-30°C Folk i Malmö dör av kyla och försvinner från jordens yta. Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.

-40°C Stockholm krackelerar sönder i kylan. Norrlänningen köar vid den lokala hembrännarn.

-50°C Isbjörnarna börjar evakuera Nordpolen. F21 senarelägger sin vinteröverlevnadskurs i väntan på bättre vinterväder.

-60°C Torneälven förfryser. Norrlänningen hyr video och stannar inne.

-70°C Den falska norrlänningen flyttar söderut. Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra brännvinet utomhus. F21 drar ut på vinteröverlevnadskurs.

-183°C Mikroberna i maten överlever inte. Samernas renar klagar över att mjölkarnas händer känns kalla.

-273°C ALL atombaserad rörelse stannar. Norrlänningarna börjar säga till varandra “Helvete, vad kallt det känns ute i dag”.

-300°C Helvetet fryser till is. Norrläningarna är ensamma.

Melodifestivalsfunderingar

Hm. Jag kom just på att jag bara sett Melodifestivalen EN gång i år... Första gången missade jag ju för att jag inte visste om det. Andra såg jag. Tredje var jag i Lycksele, fjärde minns jag inte eller var det fjärde i lördags? Och så missar jag finalen på lördag! Ni måste sms:a vem som vann! Det är ju typ gratis för många av er att skicka sms utomlands, men dyyyrt för mig att skicka tillbaka. Men skicka sms någon av er :) Får ju kolla på internet sedan, men ändå, roligare med sms direkt det sker. :P Jag hoppas på Andreas eller Anna. Spelar ingen roll vem av dem ;)

Jag hatar när jag äntligen tar tag i en sak jag länge tänkt göra och så går det inte! Skulle föra över alla låtar till ipoden, men då har Henke med sig "laddargrejen" till jobbet! Suck. Vi ska ha en till, men bara gudarna vet var Henke har lagt den :P Suck. Aja, det får jag faktikst leva utan idag. Då får jag ta tag i packningen igen istället. Igår fick jag bort 2 klänningar och ett linne. Kanske jag kan få bort något mer idag? ;)

Just ja, läkaren... Vilket minne han har! Förra gången sade han när jag frågade när medicinen kommer att komma så jag kan hämta dem, "på 5 minuter, jag gör det direkt". De där 5 minuterna gick och ingen medicin. Då var det ju så jävligt att jag bara började må sämre och sämre hela tiden. Henke fick ringa och tjorva och till slut fick han den. Igår var det samma ord och samma visa. Hade tänkt säga till honom när han sade de där orden igen "sådär sade du sist också men då glömde du det". Men tänkte vara hövlig och jag sade det aldrig, men det borde jag ha gjort! Har fått ringa in idag och de ska påminna honom. Jag sa att jag måste ha det idag eftersom vi åker imorgon. Hoppas på det bästa!


funderar

Hur känns det när man känner sig tillräcklig? Kan man vara tillräcklig för alla?
Jag blir så fundersam...


Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar. - Nalle Puh



Rubriken hör väl inte till bilden, men den stod i min almanacka och Nalle Puh är ju bara för söt. Så sant som det är sagt alltså!

Helgens bravader, sött möte och hopp om framtiden


Sussie, Anna-Maria och min finaste posar fint!


Gänget i köket ;)


Vi


Min finaste svägerska ;)


Lips!

En hel bilder jag inte lagt upp men funderar på att lägga till fler på Facebook senare istället. Måste bara göra om lite storlekar hade jag tänkt!

Ja, som ni redan kanske vet så hade vi utflyttningsfest, avskedsfest och birthday party för Henke som fyller år när vi far till Indien. Henke och några grabbar var och åkte slalom i Kåbban under dagen och jag hoppade av bilen i Nystrand för att vara med mamma under dagen. Jag kände att jag mådde dåligt under dagen, jag sa till mamma "bara jag inte får magsjuka nu". Gästerna kom kl 17 och jag kände mig mer och mer illamående. Vid 18 gick jag och lade mig i sängen och låg till nästan 20. Då mådde jag bättre! Tänkte att jag kanske kunde dricka lite ändå. Men nääädå! Så fort jag drack började jag må illa igen, så det blev en nykter kväll för min del! Men efter illamående gick över så hade jag jättekul ändå! Sjöng lips och hade det mysigt. Fick även chansen att träffa en ny jänta, en arbetskamrat till Henke och hans flickvän kom! De var jättetrevliga! Jag hoppas på att få se dem oftare nu! De har bjudit oss på en tripp till dem, och det ska vi absolut göra när vi kommer hem från Indien!

Igår så hade vi en mysig dag, åt bakismat (fast jag inte var bakis och knappt Henke heller) ;) Vi såg Twilight filmerna, var ändå helt okej tycker jag! Vi missade ju vår söndagsmys i sängen, Solsidan! haha (ser det på datorn varje söndagkväll), men det går vi ta igen ikväll istället :) Vi var på Classes och köpte mer flyttlådor och så hör jag sedan i kassan "Sara", "Sara" Tänkte vem som ropar på mig! Då är det min favvotant på jobbet! Så jävla söt! Blev faktiskt jätteglad av att se henne, jag hoppas hon blev glad av att se mig också! Vill börja jobba nu! På tal om jobbet så leder det in mig till någonting annat... Var till läkaren idag. Han blev imponerad av mig! Nu fick han hopp, sade han. Han var rädd att jag efter en så här stor operation inte skulle våga belasta knät (så tidigt som jag började göra det), men tack vare att jag var tuff nog att göra det så har det gått så mycket bättre! Han trodde jag skulle gå på kryckor än, men han blev så glad att jag hade varit så stark, sa han! :) det var positivt. Dock blev jag sjukskriven 100 % till typ elfte april. Sedan ska jag jobba 25% bara till första maj, och där ska vi ha telefonkontakt så ska vi pejla läget lite. Och antagligen öka till 50%, men jag vill jobba 100% redan efter vi kommer hem från Indien, men man kan ju inte alltid få som man vill! Sedan beror det ju på hur knät blir också. Menmen, efter de där 25% så borde jag ju få börja jobba heltid igen om jag känner att det fungerar bra liksom!

Jag kommer antagligen kunna springa till sommaren kanske :) Dock kommer det ta drygt ett år innan jag är tillbaka helt som förut. Och känseln kan han inte svara på (förstås) om den kommer tillbaka eller ej. Jag kommer inte behöva täcka över ärret i Indien (sköööönt). Nu väntar jag på att sjukgymnasten ska ringa för jag missade tiden vi hade satt upp idag för att det drog ut med läkartiden. Eller egentligen sade jag fel tid till sjukgymnasten, men ja, hon ska ringa mig iaf snart ;)

Måste ringa vikteamet och säga hur det blir. Det suger. För jag ville verkligen, verkligen, jätte, jättemycket jobba i påsk :( Det suger verkligen. Menmen, jag har ju sommaren säkrad så i maj och resten av sommaren, då jävlar är jag tillbaka på allvar! Och så hoppas jag kunna njuta av påsken istället. Men ni kan väl ana hur mycket jag vill jobba nu? Jag har typ varit sjukskriven till och från nu i ett år! Det suger, på riktigt!

Nu är det sol, men blåser som tusan! Tänkte ju försöka gå en promenad senare idag till KusinMalin. Nåja, får se hur det blir. Just det ja, för intresseklubben som antecknas. Vi har varit och tagit andra sprutan av hepatit B för mig och A&B för Henke. ;) Nu är det bara sista kvar om ett halvår. haha Nu ska jag sluta babbla om oväsentliga saker.


Så summa av kardemumma, jag kommer bli bra iaf!! :D


Våren är här



Åh vilken underbar känsla. Har just gått min första riktiga promenad. Och det valet gjorde solen åt mig. :)


Livet kan vara lite som ett träd fullt av grenar. Det kan vara krokigt, böjda åt alla möjliga olika sorters håll. Men det finns ett slut, grenarna rätar ut sig och öppnas och pekar upp mot den blåa, vackra himlen. :) Inget träd är den andra lik, och så är det väl med oss människor också. Speciellt vårt inre, det kan dölja sig och kroka sig hur det vill. Jag tycker synd om dem som döljer sig där inne hela tiden och aldrig vågar kika ut, på riktigt.

Tänk att kroppen behöver så mycket som man inte tänker på. Som solljuset... Idag tänker jag på alla små saker i livet som gör livet så värdefullt. Bara det att kunna gå en promenad i solen, att få besök av en vän, ett telefonsamtal, ett brev, det finns så mycket fina, fina och små saker i livet. Jag har alltid varit en som försöker se alla de ljusa sakerna i livet, även när det är som mörkast. Det är inte alltid lätt, men det går. Men när det är så mörkt att man inte kan se de där små, fina sakerna som gör livet så värdefullt, vad gör man då? Det är så olika för varje människa. Vissa kan nog inte ens se det, medan vissa andra inte ens bryr sig. Jag har varit med om mycket, och jag vet att det finns så mycket att se. Se med våra ögon, våra sinnen. Ha alla sinnena öppna för varandra. Ta hand om varandra.

Ja, det var vad jag tänker på just nu.

Vårvinter som vi kallade denna tiden av vintern i TVS skolan :)

And so I did...

Här kommer lite pics!


Underbara sol!




Jag kommer sakna Mörtgatan! Fast det är med glädje jag lämnar vår fina lägenhet för huset ;)


Jag blev lite sugen på att cykla ;)


haha, ja vi har inte slängt granen än sedan i julas som ni kan se ;)


Nu ska jag gå ut till detta!  ;)

Underbara sol!

Åh vad härligt att solen lyser! Nu ska jag försöka halta mig ut en stund. Tror inte man kan sitta här utanför än dock... Vet inte riktigt vad jag ska göra, men ut vill jag :) Underbara sol!


ett intressant möte



Idag hände det grejer när jag var på Step in. Jag TROR jag kan få träningsvärk den här gången (och det är ett bra tecken ju). Sedan var det ett urgulligt par där. Först när sjukgymnasten visade mig en ny övning så kom gubben i detta par fram och frågade om maskinen var upptagen (vilket vi sa den var), han bara "kör hårt nu då". Så jävla cool! Sjukgymnasten viskade sedan till mig "sååååå sööööt". jag bara "jaaaaa". haha Sedan berättade hon att detta par var 80+! haha Sedan när jag nästan var klar med alla mina övningar så såg jag dem igen. Eller sjukgymnasten berättade att gubben hade sin fruga med sig också, och de hade köpt varsin ipod! Hur coola får man vara liksom? Sedan står jag där och tittar beundrande på dem och så ger de varandra en kram. Såååå söta! de puschade verkligen varandra :) Hoppas jag får se dem ofta där! Såg även min gamla dagisfröken :p Men jag vågade inte hälsa ifall att hon inte känner igen mig. haha Nästa gång får jag kika ifall hon tittar på mig också ;)

3 mars -otursdag

Vilken otursdag jag haft/har. Suck. Först ramlade jag mitt på vägen utanför sjukhuset. Det berodde på att det var halkigt och blåste massor, men rumpan tog smällen. Sedan skulle jag handla på coop, jag tar en korg och fyller den med grejer. Sedan när jag skulle gå till grönsaksavdelningen så PANG, så är jag på golvet. Det opererade knät hade vikt sig! Det gjorde så jävla ont! Men jag tog mig upp och kunde haltande ta mig därifrån igen. Men det är inte nog där... Jag kommer hem och ska värma mig en kopp choklad. Vad händer? Jodå, jag spiller ut halva muggen! Suck. Nu ska jag ta och checka av knät lite om det fick sig någon svullnad eller ej. Det här bevisar ju iaf att jag inte kan jobba. Jag ska ju kunna handla åt vårdtagarna... Jag gissar att det här hände pga, att jag hade tyngd på mig plus att musklerna är för slappa i knät, helt enkelt... Sedan ska vi till Luleå och växla dollar och sedan kommer GulleStina hit :) Då ska vi ut och äta och sedan ska vi hitta på något skoj :) Myyys!

Tiden, vänner och framtiden



Då tänkte jag på det här med tiden, vänner och framtiden. När vi var små kändes ju sommarlovet som en evighet. Alla vuxna sade: "när ni blir vuxna så går bara tiden fortare och fortare". Det trodde man ju bara inte på! Men visst är det väl så? Nu kan ett år kännas som en vecka typ... Skrämmande. Vi går alltså mot framtiden. Jag undrar hur framtiden kommer bli. Kommer det att bli så som jag tänker mig? Vad kan komma att gå snett? Vilka vänner kommer finnas även i framtiden? Nya vänner? Gamla vänner? Jag har ju tappat några vänner längs vägen. Men också vunnit. Det är så skönt med sådana vänner man vet alltid finns där. Vi behöver inte träffas på länge, eller ens höras. Men när vi väl hörs eller ses, så är ALLT precis som vanligt. Jag har några få sådana och det är jag oerhört glad över. Sedan behöver man ju sådana vänner som man ser oftare (iaf jag), man behöver liksom det där komplementet, att vänner kan komplettera varandra, det är ju suveränt. Vissa kanske man träffar jätteofta i en period, men sedan kanske vi inte träffats på någon månad, men när vi då träffas igen så är allt precis som vanligt. Så det ska vara! Inte behöva känna någon press "oj nu har jag inte ringt" eller sådär. Och att det kan vara från båda hållen. Inte bara en som hör av sig. :)

Jag brukar tänka på första gången jag träffade var och en av mina vänner. Det är ganska roligt, för alla "historier" om hur vi från början träffades är ju olika varandra. Jag måste säga att de två mysigaste "träffarna" måste vara Sassa och Anna. Jag och Sassa hade aldrig träffats, bara snackat på internet. Och så skulle vi åka till Sthlm tillsammans och våra föräldrar ringde varandra för att höra så vi var ordentliga flickor. ;) Det var så mysigt. Annas var mysig och speciell. Vi hade liksom ALDRIG setts förut och så träffades vi på Skansen av alla ställen, (hon satt bredvid Sassa när jag kom dit) och så har vi hållit kontakten sedan dess. Underbart. Det finns ju en liten sådan historia bakom alla. Jag kan ju inte gå igenom alla, det skulle ju ta alltför länge av er tid (och min). Men ja, det är mysigt att tänka på alla historier som ligger bakom. :)

Hur många timmar sömn behöver du? ;)

Nu börjar jag vakna allt mer i "normal" tid. Känns skönt ändå. :) Vaknade 8.30 av mig själv idag, det tar sig!

Hur ser helgen ut för er alla? Vi tänkte ha "avskedsfest" för läggan och för oss då som far till Indien veckan efter i tre veckor! Lördag hade vi tänkt. Dessutom är det också födelsepartaj för Henke som fyller år den dagen vi åker till Indien. Vad tror ni? :) Alla är hjärtligt välkomna!






you´re all I want, you´re all I need, you are everything



Idag bar det av till sjukgymnasten för att träna igen. Det går sakta men säkert framåt. Hon presenterade mig för en annan tjej där som gjort en liknande operation som mig... Hon berättade hur svårt det var att få tillbaka muskeln som jag också har problem med att hitta... Skönt att inte vara ensam :) Hoppas jag stöter på henne någon mer gång så kanske jag kan börja prata med henne frivilligt ;)

Har gjort en lunchlåda till imorgon och lagat middag också. Efter middagen ska vi till huset och skotta av taket. (Eller ja, Henke ska, som äntligen inte jobbar över idag. I veckan blir det bara tisdag & torsdag verkar det som) :D Jag ska följa med också för kvinnan i huset ville visa mig lite grejer som hon ville veta om jag ville ha kvar eller om hon skulle ta bort det (typ krokar för att hänga amplar i och lite sådant) Amplar har jag nog tänkt ha, men beror på hur det ser ut och var de är :)

Jag har fullt upp i veckan kan jag minst sagt säga. Igår var det ju ljusvisning hos Sandra. Idag sjukgymnasten. Imorgon banken (bara jag, ska fixa det sista inför bankbytet), onsdag ska jag in till sjukhuset, torsdag är det Step in igen... Och ja, vi har ju bara en bil! Får se hur vi löser det. Alltså jag har ju ALDRIG åkt buss här... Typ Emelie, om du läser det här, vet du var man går på här i trakterna? Är det linje 3 eller 33 eller är jag helt ute och cyklar? ;) För isf löser det sig jättebra, då kan jag ta den imorgon och så på torsdag när jag ska till sjukhuset. Step in blir det ju lite svårare med ;) Sedan sms:ade ju Emma och frågade om vi kunde ses också (jag har ju faktiskt tid, bara det att jag inte tar mig, är ju bara ca en timme per dag jag egentligen har uppbokat) ;) Jag är bra på att förstora upp saker. haha

Jag ska nog få övningar jag kan göra i bassängen sedan i Indien (av sjukgymnasten), då blir det vattengympa. haha För jag MÅSTE träna hela tiden, nu får jag inte tappa mer, för nu är den viktigaste tiden.

Nu babblar jag bara. Har mycket att säga men ja, det är inte så intressant för alla er. Jag hade tänkt ta mig tiden att skriva ett riktigt tanke-inlägg någon dag. Tankar om livet, framtiden, generellt sett alltså.

Puss & hej