Älskade farmor <3

 
 
 
 
 
Nu är vardagen i full gång igen. När jag tog fram dessa bilder så får jag lite ångest. Tänk, 10 månader till nästa sommar! Men jag tycker ju faktiskt att hösten är så mysig! Igår t.ex. så tände jag en brasa i gillestugan och spelade betapet med Anna. Det var mysigt, precis som "förr" i tiden. :) Nästa gång blir det med lite höstte också tror jag minsann!
 
Annars så är det en ganska ledsam tid just nu. Min älskade farmor, som även Melissa har blivit döpt efter (Alva), somnade in i måndags. Världens finaste farmor. Jag önskar så att hon hade fått vara frisk och fått chansen att lära känna Melissa. För hon hade älskat henne. Älskade lilla farmor. Jag saknar dig och kommer alltid minnas dig som du var då du var frisk. Fina, fina du! <3 Jag saknar dig!
 
 
 

Älskade paradis! <3

 
 
 
 
 


 
När vi var i Kuri sist. Nu längtar jag till nästa gång. Sista helgen innan jobben drar igång igen åker vi dit. Ska bli alldeles, alldeles fantastiskt underbart. Underbart ställe att avsluta denna ledighet på. <3 
 
 
 
 
 
Detta var mums kan jag tala om! Rökt aborre på tunnbrödmacka! 
 
 
 

Fantastiska dagar!

Älskade fina Melissa! <3
 
Vilka härliga dagar vi haft och dagarna bara rusar förbi. Alla lika fina. Soliga sommardagar. Kärlek. Varma vindar. Vänner. Ledighet.  Lycka över att ha varandra. Underbart!
 
Igår kväll kom Emma förbi lite spontant då hon hade jour. Jättetrevligt och mysigt. :)
 
Ikväll blev det en spontan grillkväll med grannarna och jag och Melissa har även under dagen hängt lite med dem ute på gårdarna, lekt, busat och badat. :) Vid läggdags för Melissa kom Henke på att vi skulle cykla med cykelkärran (som vi knappt använt för Melissa har föredragit cykelsitsen men då jag skulle cykla och handla lite så tog vi den och nu älskar hon den), och att Melissa kunde sova i den (om hon ville). Men det ville hon inte förstås för det var ju kul. Och så sa hon "Titta mamma kåååja" "Myyysa kåååja". Det var ju mysigt som i en koja då vi drog för myggnätet också. ;) haha Men vi hamnade i Öjebyn (jag trodde vi skulle cykla till stan bara), och på hemvägen när vi närmade oss Djupviken så blev hon rätt trött och gnällig. Sedan somnade hon ovaggad nästintill i sin egen säng. Sötungen dära! Vad vi älskar dig din pappa och jag! Och många andra också för den delen förstås. :) 
 

Melissa 2 år!

 
Vår överlyckliga 2åring precis när hon blåst ut ljusen! :)
 
Leker med sina nya, små dockor i vagnen. haha 
 
 
 
Koncentrerad tjej ska fånga såpbubblor som hon fick av morbror och Sandra! <3
 
Hon har blivit en riktig hajjare på det här med paket. Och så utbrister hon som i detta fall "Klääääder" och kramar om dom sen. Sötnosen dära!
 
Hon tackar så hemskt mycket för alla fina paket och alla som grattat henne till hennes 2 årsdag. Tänk vad snabbt 2 år gått! Tänk då 2 till, 4 bast liksom!
 
Tack och bock! Henke är på bio och snart kommer Anna förbi. Vi får se om vi törs sitta ute på altanen då grannen käkar surströmming. Vilken besvikelse!
 
Jag vet det var länge sedan jag bloggade. Har massa att visa er och skriva om. T.ex. Lyckseletrippen... Får se om jag får tillfälle och tid till det. :)