Vår älskade My



Ja,så det kan gå. Jag hann inte mer än lägga mig igårkväll så kom värkarna. Och drygt 6 h senare var hon här. Det blev på morsdag trots allt, ett majbarn. Vår älskade My. Det gick verkligen snabbt. Kom in till förlossningen vid 01. Och 03.38 föddes hon. <3

Melissa var såå stolt då vi kom hem. Ville genast hålla i henne. Sötnosen!

Underbara dagar

Oj, jag var så säker att jag hade gjort ett inlägg rätt nyligt. Tiden går verkligen för snabbt. haha
 
Ingen bebis än alltså, så frånvaron beror inte på det. ;)
 
Haft en underbar dag idag med Sofie och Aylin. Och Davut delvis också. :) Vilket väder. Så underbart. Melissa var ute barfota på deras gård. :) På morgonen var vi på premiären av loppisen på Nolia. Henke och Tottos idé. Mycket mysigt. Melissa fick lite pengar i en "egen" börs som hon skulle få handla lite leksaker för om hon hittade. Hon hittade en sådan här liten "Annica" (pippi) figur, smurffigur och någon liten random flicka för 5 kr st. Mycket nöjd tjej. Men roligast var det att få en ballong att hålla i från bokbussen (gratis). (Som hon såklart tappade då vi cyklade hem och blev ledsen). Kommer fortfarande ihåg hur ledsen jag själv blev då jag tappade ballonger och kunde se hur de flög upp i luften... Men hon var så nöjd med sina figurer så hon glömde ballongen rätt snabbt ändå. :)
 
Sedan var vi alltså hos Aslans (jag & Melissa), och bara lekte och hade det gott i solen. Sedan åkte vi iväg och beställde pizza också och sedan lite mer lek innan vi åkte hem för att varva ner lite innan sängdags.
 
 
Igår var jag hos Sara också och såg film, med ett fint men väldigt oväntat slut. Kommer inte ihåg vad den heter, men den borde ni se. haha (Sara om du läser det här så kan du väl kommentera) ;) Så den här helgen har gått i rasande fart. (Är ju dock inte över ännu men).
 
Men inget tecken än på att det blir ett majbarn. Jag har ju trott länge att bebis ska komma på morsdag, bara för att jag fick missfallet på morsdag förra året. Men så verkar det inte bli...
 
Nä, nu ska jag göra mig sängklar och så gå och sova tror jag. Henke spelar dator med Balton och Totto så ska nog bara slötitta på något på play från sängen. Jag sover så dåligt då jag får ont i höfterna hur jag än ligger. Så är väl bäst att komma i säng i hyffsad tid. 
 
Godnatt på er <3

Lite mer klagande

Suck. Så var jag här igen. Värk. Fast har iaf sovit fram till 3.30... Men blir inte bättre då jag sitter upp heller. När ska detta ge med sig?? :( Börjar bli så slitsamt i kroppen att inte få den där sammanhängande nattsömnen. Nåja. Ska inte klaga mer. :)


Långhelg och tandvärk

Jag gillar den här bilden så den får vara med igen bara så det inte ska bli bildlöst. ;)
Oj, så skönt. Nu börjar äntligen tandvärken ge med sig och jag har fått sova mer än 3 h inatt. Jippie. ;) Har dock sjukt mycket sömn att ta igen, känner mig lite som en zombie nu. Så det är skönt att jag har noll bestämda planer idag, så ska lägga mig och sova nu en stund. Sedan tänkte jag nog åka på tippen med lite återvinning... (om jag orkar). ;) hehe Vilka storslagna planer va! :)
 
Ikväll blir det middag och bio med Sofie och Jennie. Ska bli så skönt att få komma ut och göra något annat för en stund. Riktigt skönt att tandvärken dragit sig tillbaka, för annars hade jag inte orkat sitta på en bio stilla. ;) 
 
Var bara så riktigt synd att det var som värst igår, då Erika och Karin med kids och respektive skulle komma och hälsa på. :( Var ju toklänge sedan kidsen fick träffa varandra. Men det kommer väl fler tåg. (blev tvungen ställa in då jag hade så sjukt ont) Henke tyckte vi skulle åka på akuten (för att få något som hjälper mot  som man får  ta när man är gravid). Men jag ville vänta till idag, och det känns som rätt beslut nu.
 
Annars har vi under denna långhelg som varit bara varit hemma. Lekt ute. Henke har byggt i entrén. (Snart är det bara garderoben som fattas) Jippie yey! Mormor har sovit över en natt. Vi planterade blommor på kyrkogården och myste på. Och lördag hade vi grillmiddagsgäster bestående av vårt järngäng...  Riktigt trevligt!
 
Nä, nu känner jag lite mer tandvärk helt plötsligt... Ska lägga mig och vila så hoppas jag det är borta igen då jag vaknar! Kanske är det nu så pass att det iaf hjälper med panodil. :) Jag ska testa! :) Hoppas jag inte ropade hej för tidigt nu... :/
 
 

Tandvärk/ilningar

Oj så frustrerande att inte kunna sova pga tandvärk/ilningar. Det är bland den jobbigaste värken jag vet. Var till tandläkaren i fredags och det är inget hål. Utan jag har borstat för hårt på vänster sida nere så tandköttet har åkt bort. Det gör att det ilar. Sjukt irriterande. Har ju varit extra noga just där pga rotfyllningen jag fick göra där.. Värktabletter hjälper inte ens. Och av någon anledning blir det värre när jag ligger ner... Så nu när jag sitter upp och skriver känns det något bättre. Ska försöka lägga mig ner nu då och somna. Har varit vaken sen 01. :/ Somnade 23..Tror jag behöver mer än 2h sömn för att fungera imorgon...

Lekparkshäng och BM besök v.36

 
 
 
Igår cyklade vi till badhusparken. "Moooot gungorna", som Melissa ropade efter vägarna. haha Söta, söta unge!
 
Jag har nyss kommit hem från ett barnmorskebesök (V.36). Min söta barnmorska trodde själv det var sista gången vi ses innan bebis kommer. Men det tror inte jag. :) (Även om jag hoppas hon har rätt) Allt såg fint ut. SF måttet följde kurvan precis (ligger kurvan under Melissas), 33 cm var det idag. Har även gått upp precis lika mycket som med Melissa. Men jag känner mig sååååå gigantisk. Min barnmorska säger alltid att jag har så liten mage, men jag tycker den är stor och jag känner mig så stor och otymplig. Jag får ju till och med ont i fötterna när jag går för jag är så tung! Men som hon sa så är det ju faktiskt inte "jag" som väger mycket, utan jag är ju faktiskt höggravid. Och hon tycker jag gått upp precis så mycket som man ska, som en graviditet väger. Nåja, snart är det väl över. :)
 
Nä, nu ska jag ta och sätta mig ute i solen och skriva ett brev till Karin. :) Sedan blir det en liten prommis med Sara & Ebba för att gå till ica och köpa en glass. :) 

Sommar i luften

 
Igår var jag och Anna och fotade blåsippor. Det var lite svårt att komma mig ner till marken, men några fina bilder fick jag (så det var värt mödan) haha
Igår var det ju dessutom värsta sommarvärmen. Så härligt! Idag regnar det. :( Men känns ändå skönt att sommaren gjorde sig lite påmind igår, påminner oss om vad vi har framför oss. <3
 
Ska bli skönt med helg. :) Ska försöka få lite ordning bland alla våra ytterkläder i helgen tänkte jag. Men får väl se hur det blir med den saken. Kanske något roligare dyker upp. ;)
 
Nej, nu ska jag försöka orka med en sväng med snabeldraken och hänga tvätten som borde vara klar snart. Sedan blir det att hämta lillvännen, hon får en kortdag idag. :)
 
Ja, det var alltså inget vettigt jag hade på hjärtat idag. haha
 

Valborgs i Kuoksu

 
 
Mys med grillning av korv vid majbrasan. :)
 
Älskar den här bilden. Det liksom lyser om henne "Haha, nu ska jag hoppa" ;)
 
Älskade underbara!
 
 
 
 
 
Valborgsmässoafton i Kuoksu (osäker om jag stavat rätt), så var vi hos Katarina och Conny. Conny var dock borta just den kvällen. Vi grillade korv och kikade på byns majbrasa. Jättemysigt. :)
 
Haha, snacka om omatchande unge ;) Men i skogen spelar det ju ingen roll hur man är klädd. ;) (Inte annars heller iof) ;) Här var vi och tittade på renar. (Och en död björn). Melissa var inte så fascinerad som vi trodde hon skulle bli. Hon bara "björnen sover". Sötnos! Sedan ville hon bara kika på renarna. Hon älskar verkligen renar den här ungen. Sötnosen! Och denna dag (1 maj) kom det snö där uppe. (Som synes)
 
Och den andra maj så lektes det ute i finvädret i alla pölarna. :)
 
Älskade busunge!
 
Ja, vi hade underbara dagar där uppe. Tack för dem Katarina och Conny. :D Nästa gång vi ses konstaterade vi är efter att bebis har fötts. ;) Shit alltså, det är nära nu. Vi har även beslutat oss att nu är det "bara" hemmaplan som gäller. Vi vill ha nära till förlossningen om det skulle ske nu.