Lekparkshäng och BM besök v.36

 
 
 
Igår cyklade vi till badhusparken. "Moooot gungorna", som Melissa ropade efter vägarna. haha Söta, söta unge!
 
Jag har nyss kommit hem från ett barnmorskebesök (V.36). Min söta barnmorska trodde själv det var sista gången vi ses innan bebis kommer. Men det tror inte jag. :) (Även om jag hoppas hon har rätt) Allt såg fint ut. SF måttet följde kurvan precis (ligger kurvan under Melissas), 33 cm var det idag. Har även gått upp precis lika mycket som med Melissa. Men jag känner mig sååååå gigantisk. Min barnmorska säger alltid att jag har så liten mage, men jag tycker den är stor och jag känner mig så stor och otymplig. Jag får ju till och med ont i fötterna när jag går för jag är så tung! Men som hon sa så är det ju faktiskt inte "jag" som väger mycket, utan jag är ju faktiskt höggravid. Och hon tycker jag gått upp precis så mycket som man ska, som en graviditet väger. Nåja, snart är det väl över. :)
 
Nä, nu ska jag ta och sätta mig ute i solen och skriva ett brev till Karin. :) Sedan blir det en liten prommis med Sara & Ebba för att gå till ica och köpa en glass. :) 

Kommentarer
Postat av: Emma

Mysigt!!!!!! Var tvungen kolla upp mitt magmått i samma vecka och jag slutade på 33 jag:) tyckte själv jag var rätt liten så tror din BM har rätt när hon säger att du har en liten och nätt mage:) hoppas vi ses i helgen!!

2015-05-11 @ 21:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback