Thailand here we come!

Here we come!

Ja, nu är det bara 5 dagar kvar innan vi far till Thailand. Ska bli grymt skönt!
Innan det är det teater premiär. Fy så hemskt. Efter det ska jag aldrig ge mig in i något liknande igen! Och ingen ska få mig att gå med på något liknande!   Men nu är det bara att härda ut med teatern och så engelska nationella som jag inte kommer att klara tror jag.

Har pluggat klart om Livets Ord nu och så gjort klart samhällsen. nu måste jag bara träna på att prata om det. Men det får jag väl göra precis innan för jag kommer inte att ha tid med det före.

Imorgon får man veta säkert om Carola kommer att vara med i Melodifestivalen 2006 eller inte! :)
Jag tror hon kommer att vara med. Och hoppas på det också!

Att vara stark

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att vara stark är inte alltid orka skratta, att hoppa högst, eller att vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst, eller att alltid lyckas. Att vara stark är att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder, acceptera det, att falla till botten, slå sig hårt men att alltid komma upp !!!

Förlåt migFörlåt mig

Är det försent att ångra
ångra de sår som har satt spår i dig
tiden har gått och jag är sliten
känner mig liten inom mig
finns det nånsin hopp

Jag har gått på den breda vägen
har njutit för stunden men förlorat allt
jag står här igen vid ett vägval
den vägen är smal
som ger mig tillbaka allt
om jag väljer rätt

Förlåt mig

100% ignoreradNu är det bara 11/12 dagar kvar tills premiären!! Panic!! oh yeah!
Men då finns den glädjekällan att det bara är 14 dagar, ja bara 2 veckor kvar till Thailand. Då slipper jag allt, nästan. Men tankarna och minnena är alltid med mig! :)

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.

Puss och hej leverpastej!

.Det gör ont.

Hinner inte skriva mycket nu eftersom att pappa hojtar. :) Det är om tsunamin på tv:n. Ska springa upp och kika, sen gå ut och gå, sen plugga och sen läsa i sv häftet.

Love you!

Winter´s cold

.Winter's cold and you´re my starshine.
It´s true.

Det här håller på att ta kål på mig. 3 saker. Teatern, skolan och det att inte veta. Och snön är borta.

It´s true.

Am I going to get it?

Am I going to get it?

Åh, hela mitt liv är skit just nu! Det kommer aldrig att gå.  Det är för mycket. Jag ångrar att jag tog på mig rollen och jag ångrar att jag började med det jag kallar it. Jag kan ju inte sluta med it!
Jag, som aldrig burkar ha ont i huvudet, har haft det i 2 dagar nu!. Himla skit säger jag bara! Varför just i mitt liv!! Klarar inte pressen och stressen.  Mitt liv är som bortblåst. Det är inte jag som lever det.

Så känns det just nu.

Katastrofalt Katastrofalt Katastrofalt.

Kom och rädda mig!

I know what I want but am I going to...

  • Var hos läkaren idag. Vet inte om jag blev så mycket klokare, men nu händer det saker iaf. De röntgade på en gång och så ska jag till ortopeden och nån röntgen för att se de mjuka delarna i knät. 12.15 låg jag på röntgenbordet och 12.15 började min körlektion. Jag kom ca 5 minuter sent, men jag hann ju som ändå. Jag fick ju köra i alla fall! :)

  • Har kommit på vad jag vill!

  • Pluggar för fullt. Har så mycket att hinna med nu. Har nog inte ens tid att rabbla upp allt. Och en låt på radion nu påminner ruskigt mycket om musikalen vi jobbar med. Ojojoj, inte länge kvar nu alltså! Jag kommer att dö på kupen eller nåt.

  • Jobbade mycket med projektet idag, det gick äntligen 2 steg framåt och inget bakåt, istället för 2 bakåt och ett fram. Ja, ni fattar nog.

  • Nu fortsätta med religionen. Ska göra en fördjupning om Livets Ord. Vet inte så mycket om det, men jag vill veta varför församlingen har en sådan negativ klang.
  • Vad vorde livet utan dig!?


Just det där.

Jag vet var jag kommer att hamna... Men jag har vetat det här länge. Men just det där fick mig att inse det.  Vill det egentligen inte. Men jag ska prova.

Kanske inte ifall önskningen slår in.

Stjärnfall blandat med plogbilskompott!

Har delat ut reklam idag. Den här gången tog det bara 2 timmar :) Framsteg! ;)

Det har snöat idag!! Så härligt! :D Och för någon dag sedan såg jag ett jätte fint stjärnfall. Jag önskade mig något väldigt speciellt...
Nyss for plogbilen förbi här för allra första gången den här vintern. (tror jag åtminstone)
Imorgon ska jag till läkaren :S Hoppas att det går bra!

Saknar dig så mycket!

puss å kram

Mössa

Åååå vad jag vill ha den där mössan.! Vet inte varför jag har ställt in mig på det. Den snyggaste modellen :p

Har haft och har en tråkig kväll. Väldigt tråkig. Men samtidigt skönt. Eller?

Puss å kram

Skit också!

Åååå, nu vill jag ännu mer kunna fara på julkonserten. Men hur jag än bär mig åt så går det ju inte :´(  HImla skit!! Kommer att ha ångest hela året för det!

Tänd ett ljus...


Ja, så var jag vaccinerad också. Kom på en sak angående det. Tänk om det blir som i femman eller när det nu var, då man tog stelkrampssprutan för andra gången. Då blev armen uppsvullen. :S Men det var ju ingen fara, men det är obehagligt ändå :p haha

Har sorterat reklamen idag. Det var bara 2 sorter, så det var inte alls lika jobbigt som sist, men då är det lite mindre betalt också. :(

Allhelgona till helgen. Skulle vilja och tända ett ljus på mormor o morfars o Sverkers grav. Hoppas jag tar mig till Piteå för att göra det, men det är nog inte så säkert.Ikväll blir en tidig kväll, steg upp kvart i sex imorse så jag är ganska så trött! Men ska iaf hinna lyssna på den andra skivan också :) Eller så gör jag det imorgon då jag vaknar :)

Nu Betapet med M & E! Och jag håller tummarna för Å! :)

Puss å kram


Invincible

Läste idag på Aftonbladet att Carola testat en låt till Melodifestivalen. Jag hoppas hon kommer att vara med!! Hoppas, hoppas, hoppas! (Hoppet är det sista som överger en, glöm aldrig det)
Har beställt två "nya" Carola skivor också :) "Much more" och "På egna ben".


Ska snart ha körlektion. Jag hoppas det kommer att gå bättre än vad det har gjort hittils.

Jag har ruskit ont i knät. Gör skitont när jag sätter mig.

I´m thinking of you!

Senare:
De ringde nyss på min mobil! Jag har fått jobb! Dock reklamutdelare på söndagar, lite pengar för grymt mkt jobb, men jag har ju inget annat så det går väl bra tills vidare. Mamma får ju hjälpa mig! :) Och dessutom har jag REDAN fått mina Carola skivor. Så jätte roligt!

yihaaa!


~*~*~*~*~

Körlektion idag. Parkerade en massa. Börjar väl få lite kläm på det nu. Och det blev du rakt majoriteten av alla gånger. :p haha. Sedan gick jag hem för det gick ingen buss förrän på mer än 2 timmar efteråt. (åkte buss dit) Så vad gör man inte för att få komma hem lite tidigare? jo man tar det enda alternativet som finns. -GÅR!
Men det var segt. Måste fixa så jag har skjuts imorgon!

Ska dega lite framför tv:n nu tror jag. Och städa lite i rummet.

puss hej!