I open my eyes

How could this happen to me?
I've made my mistakes
I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?


Like a bridge over troubled water

Var är min bro???!!??

Just nu har jag en mördande huvudvärk för de som är intresserade. Hoppas den går bort på någon sekund eller så...

Jag önskar bara att du kunde förstå...


Vatten, sol och ängar

Fastän jag skulle kunna bli jättearg på min vän så är jag inte det. Jag vet att hon har förståelse OM jag hade blivit det, men det blev jag inte, för det är ett tecken på att hon älskar mig! Jag skulle aldrig ta tag i det själv, det tror jag verkligen inte. Det kommer bli jättejobbigt, det vet jag, men jag ska ge det ett försök. (Du, min vän, vet när du läser detta att det är dig jag menar) Jag älskar dig!! <3


Det här är HEMMA! <3

Igår hälsade jag på farmor med Henrik. <3 Jag blev så jävla rörd, jag är SÄKER på att hon kände igen mig. Och allt var så fint. Vill inte skriva det här så att alla kan läsa, för det är för personligt anser jag faktiskt. Jag var dit med broder N idag också, farfar var också där. Det var mys! Men det blev inte så lång stund, för det var dags för mat.

Lördagkväll var det inflyttningsfest hos E & N. Det var trevligt att träffa alla, fast jag var nykter och kunde se saker ur lite andra perspektiv om jag säger så. haha Tänkte skriva vad jag gjorde igår, men jag minns inte. :S Mer än att jag besökte farmor. Just ja, nu minns jag, men det behöver jag inte skriva ner. haha

Nu ska jag ringa mor min och höra när hon slutar (har varit i älvsbyn sen lördagkväll). Vi ska till Boden och lämna tillbaka mina skidor. Ska köpa nya, egna, skidor nu när jag faktiskt slutat växa. :p Lönar sig inte att hyra då ju! Får se om jag köper erbjudandet de har där eller om jag köper någon annanstans! Iaf, ska ringa nu och höra exakta tiden hon slutar, så ska jag ta och gå mot älvsbyn tills jag möter henne. ;) hihi Jag har minsanna världens bästa mamma jag!

Puss & kram till er alla!

vackert möte

Ja, det är inte lätt när det är svårt. Men idag var jag med om ett sådant fint och vackert möte som verkligen gjorde mig glad, fastän det var jättejobbigt då och att det föll tårar just då. Jag vill inte vara utan det! Och med möte menar jag ett möte som sker mellan två personer, ni vet...

kan man tappa lusten att andas?

alltså fatta!! Åh, jag blir så less! det finns faktiskt fler... förstå att jag har känslor också. 

kom nyss hem från jobbet. gissa vad som fanns i min brevlåda? shit vad snabba cdon är! tre nya skivor har jag nämligen unnat mig.

igårkväll fick jag också veta att C kommer ha julkonserter. ni som känner mig vet att jag behöver en sådan för att få julkänslan på riktigt. men nu känns det bara... ja jag vet inte. vettetusan alltså.

nu ska jag fara och träna idag igen, (bara för att jag "fick" nya träningskläder igår som jag beställde med jobbet för längesen) måste ju testa grejjerna! nu ska jag skynda mig iväg för jag längtar efter duschen, stinker äckelrök. :( huvva!




ps. tack för mailet. jag behövde det.

***

http://saraah.blogg.se/sarashemligheter/2008/october/entry-20291826.html

Det är lite komiskt att mitt i allt, här befinner jag mig.


Now, close your eyes and sleep

Tack alla inblandade för ikväll och tack för alla fina presenter!!

Fick veta en sak idag, som gör mig ganska förvirrad. Eller, det är nog inte rätt ord egentligen, men det går inte att förklara på något annat sätt. Jag vet inte riktigt hur det påverkar mig heller, men det känns väldigt skumt. Ja, skumt är rätt ord tror jag!

Dags att sova och batteriet på datorn är snart slut och laddaren är nere! :p

Sov gott allesammans


There's not anything to which you can't relate and you're still here

Har ju glömt att berätta om min fredagmorgon. Blev väckt 07.20, "kan du jobba idag" "visst svarade jag" "7.30-15", så det blev snabba ryck. Det var på andra sidan så blev tvungen att cykla. När jag kommer ut får jag en chock! "DET SNÖADE"!! Men jag räknar inte det som snö, det var mer snöblandat regn, och det stannade inte en sekund på marken ens. Men ändå! Usch, det var superstressigt på jobbet, men fick sluta så jag var hemma typ halv tre. Sedan kom barnen, Malin & Frida på "kalas", bjöd på fika. Gullebarnen mina! Emil hade lärt sig säga "bil" och "pippi" Så söt! "Säg bil" "BLLLLL", och såååå stolt var han!

Nu är det lördag och jag har bytt parfymen. Hade inte riktigt tid att lukta mig till en favorit, så det blev en lite halvbra tror jag. Men vet att andra har sagt den luktar gott. Shit, nu har jag massor med goda favoriter. Alla jag luktade på idag som jag visste luktade gott har jag faktiskt. haha Nästan iaf! Jag älskar parfymer!!

Det är alltid skönt att vara här hemma. Solen skiner, frost på marken (iaf förut på morgonen) så jag ska nog gå ut på en promenad och se om det finns något fint att fota. På återseende :)


In a lullaby

Har kommit hem från E & N just och har upptäckt jag glömt mobilen där (hoppas jag). Snacka om att jag känner mig handikappad utan den!! Förhoppningsvis får jag väl hämta den imorgonbitti någon gång :)
Har iaf haft en trevlig kväll med idol och massa snack (och vem vill bli miljonär), ska inte nämna hur dåliga mitt lag var. Men lika glad är jag för det, men gladast är nog räven.=)

Imorgon ser jag framemot. "Kalas" med Jonas & Jenny här i Nystrand (Jenny fyllde idag, eller ja, fredag) och jonas och jenny har inte hunnit gratta mig eller nicklas  och vi inte jenny, så vi tänkte ha kalas igen då. praktiskt liksom. Sedan kickar jag ut päronen och så blir det kalas för mina vänner. trevlig värre ja! Och just det, ska på byn med mamma och byta en av parfymerna jag fick (som jag redan hade), ska bli nice! Kanske kikar in på Mim eller så också, och så farfar! Nice, nice! Dags att sova nu då kanske. Som tur är sitter jag redan i sängen och är godnattklar så att säga. Sleep well!

Hej & hå!

Hej och hå allesammans!
Ja så är jag 21 år gammal då. Känns ungefär.... Som 20 ;) men vad fan, nu får jag inte bli äldre tycker jag! Tiden går så snabbt! Jag och Karin kom knappt ihåg vilket år vi var i Grekland. haha Så det kan gå!

Tänkte bara berätta lite om födelsedagen då. Allt var perfekt i stort sett. Väcktes av Henke och fick lite presenter och en mysstund. Sedan kom jag till jobbet (i älvsbyn då) och de sjöng för mig. Så söta. ;)
Efter jobbet så blev det en sväng till Nystrand för att hämta grejerna och sedan åkte jag och mamma till Nicklas. Där hade vi lite gemensamt kalas så att säga. (nej jag vet faktiskt inte hur det känns att ha en alldeles egen dag) :P Det bästa med hela allt var att få vara tillsammans med dem för en stund. Och gullefarfars besök betydde massor! <3 I helgen ska jag förresten hämta en skiva han gjort till mitt skrivbord för jättelängesedan. Så pinsamt att jag inte hämtat den, har glömt den varje gång jag varit där. Men i helgen då !!

Iaf, fick fina presenter och fina besök. Allt från en matberedare till parfymer. :) Och en ny superproffsig vattenkokare som man kan ställa in grader på och dessutom en knapp som gör så att det håller sig varmt så länge man vill :) Fick också två kort med posten. <3 Tack! Jag började till och med gråta av ett. Det värmde så himla mycket. Jag är lite känslig jag ja! TACK FÖR ALLT!! <3

Kvällen och natten blev dock jättejobbig men det ska jag inte gå in på. Men jag saknar mina vänner så mycket att det gör ont ibland... Kan ni känna så någon gång? Det gör så ont att det känns på insidan. Fatta vad ni betyder för mig!! <3 Skulle inte överleva utan er!! <3 Imorgon fyller Jenny 23, (GRATTIS JENNY I FÖRSKOTT)  Och på lördag blir det kalas för vännerna. Festen tar visst aldrig slut :D

Jag tänkte inte skriva så långt men nu ska jag ta ut min kladdkaka från ugnen. ;) Har varit så duktig idag, städat, tvättat, lagat mat, bakat och tränat. Undrar om jag klarar av att unna mig någon ledig och skön stund?

Puss & kram!

Resan till Tunisien & Weekend i Sthlm

Har fått många efterfrågningar om uppdatering om resan. Min faster sa något bra också när jag kom för att hälsa på "jag trodde inte du kommit hem än när du inte uppdaterat bloggen" haha Jag ska försöka mig på att skriva om resan men jag vet att det kommer att bli ett misslyckande. Jag kan inte med ord beskriva hur allting var, och så kan jag hänvisa er till Annas blogg, hon skriver så mycket bättre=) Jag börjar iaf nu, fredagen den 10:e oktober 09:20, så får vi se när jag blir klar ;) Ska försöka göra det kort! MEN VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG SÄGER JAG BARA! Jag skulle rekomendera er att ta er en tekopp, luta er tillbaka och njut av lite läsning.

Ja, iaf fredagen den 26:e skjutsade mamma mig till Kallax och efter en väldigt lång väntan så var jag till slut på Arlanda och kunde krama om Anna. :D Väl där behöver jag väl inte säga så mycket vad vi gjorde mer än käkade och väntade... OCH.... väntade.... Vi var iaf bland de första som checkade in, vi hade kunnat vara de allra första om vi hade vågat. haha!
Flyget lyfte och resan till Tunisien gick faktiskt bra, maten var usch och fy (som vanligt då), vi spelade lite kort och sov lite granna. Resan dit gick snabbt, knappt fyra timmar. :) Väl där så regnade (!!!!) det! Då tänkte jag att imorgon, då är det säkert sol!! Vi satte oss till slut efter många köer och väntan på transferbussen och kom till slut till hotellet som jag i stort sett är mycket nöjd med (utom frukosten, den var VÄLDIGT ensidig om jag säger så) Vi fick snabbt tillgång till vårt rum och somnade väl ganska på en gång måste jag säga. Klockan var ju typ fyra på morgonen, va? Det var en typ åttaåring som frågade sin mamma vad klockan var, hon svarade "fyra", då svarade pojken tillbaka -"På dagen"? -"Nej på natten" -"HAR JAAAAAG VARIT UPPE HELA NATTEN?!?!" haha så söt.

Lördag morgon vaknade vi upp till en underbar blå himmel och sol?! Nej, riktigt så var det inte. Det var grått, trist och KALLT! (!) Ja, Usch. Det här var nog den värsta dagen på hela resan. Vi var ju jätterädda att det skulle vara så kallt hela resan! Vi frågade kompisen vi lärde känna som hade hand om ett spa i källaren på hotellet om det skulle vara sådant väder hela veckan och om det framför allt skulle vara såååå kallt! Men han lugnade oss och lovade sol söndagen, i alla fall efter tolv. Vi steg i alla fall upp denna tråkiga lördag morgon och pallrade oss till frukostlokalen. Frukosten bestod av tunisiskt te på påse (smakade blä), skivade tunna brödskivor (smakade ingenting), juice och en äcklig liten yoghurt som inte alls smakade som hemma. :p Jag kan ju säga att man blev inte bara lite less efter sju dagar av den frukosten. Vi gick runt och tittade lite vad man kunde köpa och sånt, och jag blev lurad på ett par solglasögon. Hade inte riktigt koll på vad pengarna var värda så jag betalade alldeles för mycket!! Nåja, det visade sig ju ändå i slutändan att vi hade för mycket pengar att göra av med så jag får väl bjuda på det då ;) haha Senare var det dags för välkomstmöte på The Saloon. Inga vidare guider måste jag säga, för de verkade så osäkra. Det var så kallt ute så ni anar inte! Vi skulle ta bussen tillbaka, haha. Vi väntade säkert 30 min minst i bussen och senare visar det sig att om vi hade gått hade det bara tagit fem minuter till vårt hotell! Haha Sedan låg vi i sängen under täcke och filt och FRÖS! Det var så hemskt så ni anar inte. Senare så bestämde vi oss för att gå och käka middag. Det resulterade i att vi hittade vår favoritrestaurang, där vi åt fyra av de sju dagarna.


Söndag vaknade vi i alla fulla fall upp till sol! Precis som kompisen lovat till 99 %. Dock var det kallt från morgonen men vi gick till stranden och låg och solade. Men vi FRÖS! Precis när vi var på väg att ge upp så frågar jag Anna "Visst känns det liiiite varmare nu va?" Fick ett tveksamt svar, men vi stannade och ack så varmt det blev efter tolv. ;) Så vi badade och sola hela långa dagen. Sedan duschade vi, åt middag och spelade kort med levande ljus ute på balkongen med havet som panoramautsikt. (dock såg man ju inte havet i mörkret men det var så fint med alla ljus då)


Efter första dagen på stranden!

Måndagen var det också superfint väder! Denna dag ännu varmare än söndagen! Det gillade vi! Dock hade jag bränt mig för jag trodde jag var odödlig när jag solade på söndagen. :P Så det fanns inte så mycket jag kunde sola, typ min nederarm och min bröstkorg typ. Haha Efter stranden så skulle jag köpa bananer. Frågade om priset men jag tyckte det lät dyrt. Sedan kommer vår kompis som från ingenstans och frågar om vi känner igen honom och det gjorde vi ju. Nu kommer jag att kopiera från Annas blogg och hoppas på att hon inte slår ihjäl mig för det :P För hon beskrev den händelsen så bra :p

" Vi skulle köpa bananer, eller Sara skulle det men när vi frågade de i affären vad de kostade så tyckte vi att det var lite dyrt. Helt plötsligt mötte vi på vår kompis från hotellet,
Kompisen (fast jag orkar inte skriva engelska): Hej känner ni igen mig?
Vi: Jaa!
Kompisen: Hur har ni det, har ni det bra?
Är det något ni undrar över, ni kan alltid fråga mig om det är något, har ni någon fråga?
Vi Tänker tyst en stund: (...)
Sara: Jo.. vad kostar bananerna?

Haha, han måste tycka vi var konstiga men vi fick ett svar och det visade sig att vi hade fått för högt pris, och jag vet inte varför men vi köpte inga bananer. När vi kom till hotellet sen så var kompisen där, och han frågade varför vi inte hade några bananer med oss. Då sa Sara att det var för dyrt. Kompisen sa att vi skulle säga att vi var ryssar (eller om det var polska?) nästa gång, för då skulle de ge oss lägre pris. Svenskar ses som rika där sa han..."
På kvällen sprang vi runt som några tokar och galnade oss runt hotellet. haha


Vi är så tuffa!                                                                            På "grannens" trapp :p


Tisdagen vaknade vi upp till ett molnigt Sousse igen och visste inte vad vi skulle ta oss till riktigt. Vi käkade den tråkiga frukosten och gav oss ut på promenad åt ett håll vi aldrig gått förut, i hopp om att hitta något fint att köpa- och affärer det hittade vi! Köpte ett jättefint armband, i silver, som han graverade in våra namn på och även på arabiska. Vi köpte varsitt, jag och Anna, och även ett till Marie som vi skulle ge på teatern när vi väl var i Sverige igen.  Snubben vi köpte armbanden av frågade mig om jag inte ville sälja Anna till honom för ett antal kameler, en Jaguar och en massa pengar. (skulle ha tagit mig mig någon jag inte brydde mig om så hade jag blivit svinriiiik) haha Den där snubben var skum alltså. Han lurade oss också på lite pengar men det brydde vi oss inte riktigt om för det var så fint =) Men han ville köpa min telefon för 100 svenska kronor och försökte verkligen övertala mig att något mer är den inte värd. Och jag bara "fine, then I keep it!!" Men han gav sig inte riktigt. Till slut gick vi därifrån. När vi kom till hotellet igen så väntade kompisen på oss. Ville vi skulle köpa massage av honom så vi följde med för andra gången till honom och efter många om och men bestämde vi oss för anti-stress massagen för det verkade ju lugnt och skönt liksom.  Han övertalade oss eftersom det fanns ju inget vettigare att göra när det regnade ute då. Det höll vi ju med om. När det väl var dags för massagen så visade sig att det var INTE skönt. Fy vad tanterna tog i alltså! (vi fick vara båda i samma rum), man låg bara och tänkte "aj...aaaaaaaj, aaaaj, inte där" typ. Anna blev alldeles öm i övre delen av ryggen dagen efter. Hennes tant typ mosade hennes ryggrad! Sedan duschade vi, käkade middag på hotellets restaurang (som vi inte alls gillade), i slutändan var det bara vårt favoritställe som vi faktiskt gillade, fastän de var lite sega där) haha Sedan hade det blivit mörkt, och även slutat regna så vi bestämde oss för att gå och shoppa runt kvarteret. Vi hittade en jättebra butik där det var prutat och klart! (skönt) Men när vi handlat klart inser vi att det är spö i backen, och då menar jag verkligen spö i backen! Vi försökte vänta ut regnet men insåg att det var ganska ihållande. Vi ville ju inte stå kvar i butiken som två fån så vi tog av oss våra koftor, stoppade ner allt i påsen och knöt ihop den, tog av oss skorna och höll dem i handen och SPRANG! Ni skulle ha sett alla blickar vi fick på oss. Vi sprang och sprang och sprang. Det var stora regnpölar överallt och bilar tutade och stannade och tyckte vi skulle åka med dem, men såå dumma var vi ju inte, det var ju bara runt kvarteret liksom. Så blir vi DUSCHADE av en bil, det var som att någon hällde 30 liter vatten ÖVER oss, vi blev blöta ända upp till huvudet liksom! Som att det inte vore nog med det så gör en till bil exakt samma sak. När vi kommer in på hotellet så ser allt helt plötsligt så himla, himla fint ut. Denna kväll slutade nämligen ramadan och det satt fint folk där inne, uppklädda och spelade kort. Och inspringade kommer vi, och det RINNER vatten från oss, det bildas liksom pölar där vi går. Vi går till hissen och då funkar ju ingen av de två som fanns förstås. Då frågar några på engelska om vi ska åka med i den tredje hissen (det var personalens hiss) och det ville vi ju förstås. Väl där inne så är det trångt, tror vi var fem totalt. Vi känner hur iakttagna vi blir och tittar upp och möter en kvinnas blick som granskar oss från topp till tå liksom. Jag börjar tokskratta, vilket smittar av sig på Anna. Ingen av oss kunde sluta och vi lutade oss liksom mot varandra för vi skrattade så mycket. Mitt allt säger jag typ "Åh, Gud" och kvinnan förstår att vi är svenskar och säger "Det är lugnt, sådär såg jag också ut för två dagar sen". Vi skrattade ännu mer och önskade att vi kunde försvinna ner genom golvet. Aldrig har en hissresa varit så lång förut!  I efterhand kom vi på att vi skulle ha svarat "blev du också duschad av två bilar"? Haha

Utsikten från vår balkong!


Onsdagen
vaknade jag av min mobil som alarm men jag kunde inte stänga av den. Tog ut batteriet och slog på den igen, men den var helt väck. Blev rappakalja när jag skrev sms, kom flera siffror om jag skrev nummer. Så jag övervägde att gå tillbaka till killen som ville köpa den för 100 kr. haha. (Den fick två sådana tuppjuck i Tunisien, den fick nog värmeslag, men nu är den som vanligt igen) Sedan tittade vi ut genom fönstret och det var ännu en molnig dag, men vi gick ner till stranden och läste i lugn och ro... Fram till att det kom fram en försäljare och satte sig vid våra huvuden och ville ge oss rostade mandlar typ. "No thankyou" försökte vi snällt. Men han fattade inte. Han blev kär i mig för att jag hade blå ögon och han ville gifta sig med mig. Frågade om jag hade pojkvän och när han fick ja som svar så försökte han med att "Jaha, men jag är mycket bättre än honom". JO tjenare, eller hur?!? Han försökte liksom ta på mig med sin hand på min hand, jäkla äckel! Vi var alltså INTE trevlig mot honom. Jag flyttade närmare och närmare Anna, vi låg nästan där och kramades typ. Haha Till slut frågade han om vi ville att han skulle gå och jag bara "JAAAAA"!!! Men ändå satt han kvar. Till slut så gick vi därifrån, precis när jag läst ut min bok jag höll på att läsa. Sedan gick vi direkt till poolen för solen kom faktiskt efter tolv, (det hade kompisen lovat dagen innan, han var bra på det där) Men senare visade sig att han skickade sms till någon slags vädertjosan ) haha, men ändå, han hade alltid rätt typ J Det var denna dag vi insåg att vi inte skulle göra av med 2000 svenska kronor (vi hade räknat med 4000 från början), men bara växlat 2000 som tur var. (man förlorare 30 % om man skulle växla tillbaka och man fick inte ta med deras pengar ut ur landet). Sedan duschade vi och käkade denna gång middag på The Salooon. Var ingen höjdare heller men jag tog en Cheesecake till efterätt, och det var verkligen en OSTKAKA. Haha Jätteäcklig, smakade bara ost typ och var typ med en två millimeters kexbotten och typ en decimeter gegga! Annas efterrätt såg mycket godare ut och jag fick smaka en bit J Tur att hon är snäll hon! Sedan gick vi till före detta Casinot där det var en show med transvestiter. De var väldigt proffisionella, jag ska lägga ut bilder om jag kommer ihåg så förstår ni vad jag menar... Dock vet jag inte om det bara var deras jobb eller om de var transor på riktigt. I alla fulla fall, det var väldigt roande, men i början var det jättesegt. De dansade och mimade till bland annat Abba, Tina Turner och liksom olika nationella låtar. Afrika var kul, det var lejonkungen och ni skulle ha sett deras outfit! Det var något som hette duga det! Det blev en ovanligt "sen" kväll denna kväll, så vi var väldigt trötta. Haha




Förresten vi hade väldigt störande grannar, började festa typ ett på natten och höll på till fem sex. En natt gick hela korridoren i protest mot dem (de var dessutom svenskar) så de var faktiskt tysta efter det, men något bråk kunde man höra lite då och då.  Det var en liten avstickare bara ;)


Torsdagen vaknade vi upp till ÄNNU en molnig dag. Usch och fy tänkte vi. Så vi gick för att köpa upp de sista pengarna på en affär vi sett vid Casinot som vi inte varit på (också den en prutat & klart butik). Vi plockar på oss lite grann och sedan ser vi att vad tusan, det ÄR JU SOL UTE! Så vi dumpade allt vi hade plockat på oss och sprang tillbaka till hotellet och bänkade oss vid poolen. Haha Då var vi helt plötsligt såååå mycket gladare. Haha det är så komiskt vilka kontraster det verkligen blev!


Så var det tyvärr också en fredag. Sista dagen. Och då är det förstås sol när vi vaknade upp! Vi steg upp extra tidigt för att hinna sola. Haha Vi käkade glada vår äckliga frukost och sprang sedan ner till poolen. Vi åt lite glass och verkligen njöt av de sista timmarna. Vi solade fram till tolv då vi hämtade våra grejer och checkade ut från hotellet. Sedan solade vi igen till typ halv två, då bussen skulle gå typ.


På bussen till flygplatsen

Vi drog på oss mjukisarna över bikinin och sedan var vi helt plötsligt på flyget och i kalla Sverige igen. Vi frågade Anna när vi möttes på centralen vad hon gjorde i morse, och vi bara "ja, själva kommer vi direkt från poolen" haha Det var ju faktiskt så!! DIREKT FRÅN POOLEN! :P Efter centralmötet åkte vi direkt hem till Anna i Bromma, i hennes lilla internatetta! Hon hade det så mysigt! Vi låg typ och pratade hela natten, vi ville liksom inte förlora tid och hade ju så mycket att prata om sedan sist.


Hejdå Tunisien :(                                                    Utsikt från planet när vi just stigit upp typ

Lördagen hade vi bestämt att möta upp Sassa i Kista för shopping. Vi var in till stan också en snabbis, men shit vilken shoppingdag! Jag hade bestämt mig för att köpa allt jag faktiskt ville ha, för jag hade ju ändå 2000 som jag inte använt i Tunisien, så då tänkte jag att jag faktiskt kan unna mig saker. Jag shoppar ju faktiskt inte alltför ofta! Och jag hittade typ ALLT jag ville ha! Hela outfiten till lördagens kväll och natt var helt nytt. Från strumpbyxor till skor och jacka. ALLT var nytt! Det kändes gött!


Jag & Anna W, ALLT ÄR NYTT PÅ MIG. haha      Anna x Anna

Anna W lockade mitt hår till kvällen och det blev verkligen fint. Men hon hade inget hårspray så det var rakt innan vi var i stan. haha Jag och Anna åkte iväg på teatern (Impro@Boulevard). Och oj så rolig teater det var! Det var en man som intervjuade Marie Picasso om hennes liv och uppväxt och sådär. Och så skulle de tre improvisatörerna improvisera hur historian fortsatte de. Det kunde bli hur tokigt och hur roligt som helst. Bland annat så fick Marie gå ut från scenen och så skulle vi berätta hur vi trodde att en dag i hennes liv såg ut och så improviserade de sen när hon kom in igen och hade de grejerna i improvisationen liksom. Ja, svårt att förklara men jag hoppas ni förstår lite i alla fall. Och by the way så hade Anna varit så duktig så hon bokade biljetter FÖRST AV ALLA, så vi satt i precis på scenen, längst fram, i mitten typ. Haha Marie var jättegullig och efteråt pratade hon massa med oss, kramades och tyckte det var hon som skulle ge oss presenter och inte tvärtom. Hon ville också vi skulle ta en gruppbild och så tog vi enskilda också. Perfekt och superkul var allting på teatern! Efter det ringde jag och hörde vart alla var som vi skulle träffa på söder för lite party. Anna var redo på en gång, Millan var på plats efter en stund, och sedan Sassa! (som råkade ha lite krångel med tunnelbanan) haha Vi gick ut på 54:an och det lär nog ingen av oss göra om.  Det var kass DJ och kass musik men vi köpte varsin drink (utom Sassa haha) och dansade ändå någon timma. Sedan avslutades kvällen på McDonalds och sedan stupade vi trötta i säng.

 
Här var mitt hår så fint;) Jag & Anna W                   Anna x Anna :)                                 






Jag & Sassa på 54:an                                   Millan & jag på 54:an ;)




Annorna & Sassa på dansgolvet & en bit av Sassa :p
   
Söndagen var det regn och rusk. Vi sov också ruskigt länge. Minns inte sist jag sov så länge? Iaf, vi gick till Brommaplan för att hyra film, i regnet! Vi blev blöta för vi gick fel först. Filmen var sådär och jag minns inte just nu vad den hette. Men det var mysigt ändå. Sedan begav vi oss till centralen för att vara i tid. Och sedan helt plötsligt var det dags att säga hejdå. Jag har problem att ta avsked så jag sade "vi hörs imorgon då" :p haha

Träffade Sara i ungefär en timma också, vi hann prata om lite som hänt sedan en lååång tid vi inte har hört av varandra så mycket. Hon lovade att börja om från början med mitt brev och skriva minst 10 minuter samma kväll. Jag hoppas hon gjorde det också ;) Hon är en som jag vet inte läser min blogg, men hon borde allt börja med det tycker jag! Hon missar mycket, eller hur? ;) För alla er som orkat ta er igenom mitt låååånga inlägg som jag verkligen försökt göra kort! Jag LOVAR!

Jag måste iaf, säga att vår Tunisien resa avslutades på bästa sätt i Stockholm! <3 Tack alla inblandade för en underbar tid! <3 Hoppas ni har överseende med att jag stressat ihop det här så det kanske är lite förvirrat skrivet. :P Finns några bilder jag vill komplettera med senare när jag fått dem av Anna.  :) Och så bilden från 54:an som hamnade bland vimmelbilderna. :p  Bra jobbat, ni som lyckats ta er igenom detta och har läst vartenda ord :p
Tack & hej!