Myspys!

25212-103

25212-102
Igår var jag till Issa i Luleå. Kändes lyxigt att inte behöva åka så långt för att träffa henne. Hittade dessutom rätt på första försöket. Först var vi hos hennes farmor och Issa visade mig runt lite i kyrkbyn. Sedan åkte vi till hennes kusiner och åt middag som Issas farmor bjöd på. :) Sedan blev det bio, Harry Potter. När vi efter många om och men (!) kommit oss in i salongen så hade vi faktiskt superbra platser. (Dessutom kom vi inte sist!!) Woho! Både Issa och jag blev ganska besvikna. Så himla bra tycker jag inte filmen var! Efter bion gick vi till norra hamnen och satt där och pratade för att sedan gå en promenad till södra hamnen där vi satte oss på en bänk och fortsatte prata. :) Till slut började det bli lite kallt så vi åkte hem till Issas farmor igen, vid typ 23 tiden. Issa föreslår att vi skulle gå in och ta en kopp te, vilket jag inte nekade till. Hipps vipps så hade vi pratat så mycket att klockan blivit ett och då var jag tvungen att köra hem. Körde såklart fel håll då när jag skulle hem så jag kunde inte vända förrän vid Sunderby sjukhus. Haha, så typiskt mig. Alltid måste jag köra fel nån gång i Luleå. ;)

Iaf, en väldigt toppen mysig dag/kväll/natt med Issa. Tack Issa för allt! Var så mysigt alltihopa! <3

Tanter



25212-101


Haha. Emma och jag hamnade v isst på Kurirens hemsida i torsdags på PDOL. Teaterapor som vi är så ställde vi ju upp på bild helt frivilligt. ;)

Ville bara säga: Tack Emma för vår lilla pratstund ikväll. Jag behövde den! Älskar dig!








Imorgon ska jag till Luleå för att träffa Issa. :D Ska bli sååå kul att träffa dig igen! Spännande att se om jag hittar till Gammelstad, men det ska nog gå bra med din farmors finfina beskrivning. :D Vi ska ha det sååå mysigt så! Saknar ju dig gumman!

"Gulleflickan"

Igår lyckades Emma få mig att följa till Piteå till PDOL mot alla odds. Jag fattade inte ens att det var PDOL vi skulle till då vi for en full bil mot Piteå. "Så går vi omkring där på området". Jag trodde seriöst hon menade att vi skulle gå omkring på själva området i Piteå. haha Det är JAG det. :p Nåväl. När vi hade betalat in oss och gått en bit så passerar det ett gäng och så skiner en kille upp och utbrister "HEEEEJ" till mig, värsta glatt. Jag vänder mig förvånat om för att se vem det var. Det var en lååång kille, för jag var tvungen att böja mig uppåt haha. Men jag måste säga att jag har inte den blekaste susning om vem killen var. haha
Och nån blev visst väldigt förvånad då denne person kollade sitt kontoutdrag. DET var kul att se! :D
image100
Igår fyllde också farmor år. Var och hälsade på med mamma och pappa. Haha det var såå pinsamt då vi skulle därifrån. Det var nåt kodlås när man skulle ut därifrån. Jag trycker på en knapp i hopp om att den ska öppnas, för att man gör så på många andra ställen. Så släcktes alla lampor på avdelningen. Liite pinsamt bara. Sen var pappa nog smart att slå "112" som kod. Väldigt intelligent. ;)



Idag var en vårdtagare sååå söt. När hon ser mig utbrister  hon "Oj vad sommarfin du är. Vad är det dom där kallas? Tunika va?". Jag blev helt förbluffad. Hur kunde hon veta vad det hette och allt? Ja jag säger då det...Man slutas aldrig att förvånas inom detta jobb. Har hunnit få några smeknamn genom denna tid jag jobbat (sen april förra året). "Lill-Sara" är väl det vanligaste. Men det nyaste är "Gulleflickan". haha Det var sött tycker jag!

Sova nu, jobba imorgon. Puss hej!

Öland

Känns ganska meningslöst att skriva om Öland nu eftersom alla som velat veta hur jag hade det redan vet det. ;) Men. Ja jag är hemma från Öland och jag lever. Är fortfarande lite trött för jag har inte hunnit ta igen mina timmar sen den natten vi bara sov två timmar.  Men imorse kunde jag äntligen sova rätt länge. Var iaf riktigt kul att träffa alla igen! Och så när jag fick träffa min gulleSara då vi var i Sthlm några timmar på hemvägen. (A) Love You!

  

Okej, lite om Öland då.

Glömmer iaf aldrig min, Anna x 2:s och kickis nattpromenad. haha Vadå annorlunda? :p haha Orkar inte direkt gå in på detaljer, det får jag skriva i min personliga dagbok ifall jag orkar. Har varit på latsidan på den ronten också. Var beredd på att det kommer att hoppa ganska mycket i det jag skriver!

Men Victoriadagen var ju superskoj! Alla förberedelser innan och sol & bad, dock inomhus. haha Och så hade vi så bra platser på V-dagen. jag, Anna & Anna syntes ju t.om i tv. Jättelänge en närbild på oss. haha Tur att vi inte var såååå pinsamma som vi hade kunnat vara. Fick just en kommentar från en viss person. "hej, du har ju gått och blivit värsta kändisen". haha söto!

Själva victoriadagen var värd pengarna tycker jag, men annars tycker jag det var mesig publik och inte lika kul som jag hade förväntat mig men sällskapet gjorde allt perfekt ändå!

Sen efteråt så dissade väl Carola rätt många eftersom hon var väldigt stressad, eller nåt. Men när hon såg mig så titta hon mig i ögonen och sa "heeej" Liksom att hon tänkte "vad kul att se dig" och så gav hon mig en sådan där go kram som bara Carola kan ge. Det betydde mycket för mig! Mer än vad det gjort på väldigt länge. Läste vårt kort också som vi gav till henne. Hade passat bättre vid ett annat tillfälle men whatever. Hon gillade det ju!

Hemresan gick segt. När jag kom hem hade jag typ sittvärk i rumpan. haha! Det var inte så vidare kul nej!

Självklart får ni komma upp till mig Annorna! :) Få se forsen in action for the summer. ;) Näst nästa helg vore perfekt för mig. ;) Skulle behöva det! Fast ni kanske har tänkt nästa sommar, vad vet jag. Men ni är alltid välkomna när som helst till mig.. :D

Puss & hej leverpastej!



Jag förstår inte hur en vän kan göra så här. Jag trodde iaf att vi var vänner.. Jag verkar bara finnas där då denna person behöver nånting av mig. Då hon vill ha ut nånting från mig. Fattar du inte att jag kan se det? Det gör så himla ont inom mig då jag ser det så tydligt. Det värsta är att jag inte kan säga nåt till dig, för du vet det ändå inte. Du är ju "perfekt". Och sen har jag just fått veta det där . Du kunde inte ens säga det till mig. Jag trodde inte det här om dig. I don´t excist anymore! Sorgligt men sant. Jag trodde bara inte att du var så.

Imorrn drar jag!

HEJDÅ ÄLVSBYN! HEJ SUNDSVALL, STHLM OCH ÖLAND!

Ensam

Igår var jag och såg bio med några av de allra bästa människorna! The Reaping, bra film, man fick äran att tänka lite granna. ;) Dessutom var vi själva i biosalongen vilket var grymt skönt. Så vi kunde skrämma varandra. haha

Det bästa var ändå då vi nästan var framme i Luleå och E utbrister: "Är vi inte på väg till PITEÅ?!" haha sötisen! och sen då vi sitter på ett fik och andra E:et lägger fram sin medicin bredvid bullan och så frågar N eller nån vad det är för medicin och så säger hon och pekar på just två tabletter och säger "de här är antiinflamatoriska" Och så utbrister E "Vad?! Är det där en antiinflamatorisk bulle?!" haha Gud, vad vi skrattade!!



Jag kan inte förstå varför jag inte kan vara glad... Hade jag fått välja hade jag aldrig stigit upp ur sängen idag, men nu var jag tvungen till det. Jag känner mig så himla ensam och oförstådd. :( Jag vill inte känna så här!!!

Tjorv

Alltså. Jag orkar inge mera. Vettefasen hur det kommer att bli. Fattar ingenting längre faktiskt. Varför tjorvar alla så mycket med Öland och var vi ska bo och hit och dit? Jag trodde allt sånt var klart. Jag får väl sova i skogen. suck. ORKA! Orkar inte tänka mer, det blir som det blir. Vet iaf hur jag tar mig dit och hem. Det är allt jag behöver veta för tillfället!

Jag vet hur känslan känns och jag vet när den känslan kommer igen och det har den gjort nu! Hatar den!!!!!!!

Sara är INTE glad just nu! Jag behöver nån som rycker upp mig ur den här skiten, men det är nog bara önsketänkande!


Hoppade in genom tvättstugefönstret!

Haha. Jag har just varit med om en kul grej!
25212-66
Det ringer på dörren kl 21.05. Jag tänker,
"vem kan det vara, alla som skulle komma 
idag har redan varit här och Karin skulle ringa
då hon var UTANFÖR dörren".
haha Jag
öppnar och där står min käre bror. haha
Han skulle av någon anledning ut, typ till
bilen eller nåt, och när han ska gå in igen
så har ytterdörren gått i lås. Så även min
ytterdörr. (Vi bor i samma lägenhetshus
men i skilda ingångar). Tvättstugan är i
min ingång och det fönstret är öppet. Så
han hoppar in genom tvättstugefönstret för
att komma in i huset. Sen tänkte han gå
genom källaren in till sig men då var den
dörren också låst så då ringde han på min
dörr så att jag kunde låsa upp hans ytterdörr.
Tjorvigt värre men in kom han!  haha Tur                    Längtar!
att själva dörren till hans lägenhet var upplåst.
haha. Det ska vara min brorsa det! :D

Imorgon skulle jag ha varit ledig, men jag har tagit på mig en extradag. Bara till tolv så det är lugnt. Det är bara bra för då hinner jag vara med om dagen. Imorse var en borta också, så vi fick jobba en kort. Men det gick bra. Sen jobbade jag till fyra istället för en delad. Wihiee! Hatar delade nämligen, förlorar 3 h på det, men det bryr jag mig inte om. Men nu får jag iaf igen de timmarna imorgon så det är bra, pengamässigt sett alltså. Hoppas verkligen jag har råd att resa i september!! Sen räckte det inte med det. En fick  skicka in en med ambulans så hon halkade ju efter lite tidsmässigt så då fick jag rycka in typ 18.20 och jobba typ 30-40 min. Hjälpa till på ett ställe där vi måste vara två samtidigt.  Så nu har jag då gjort en väldigt god gärning både idag och imorgon. Dessutom ska jag börja sju istället för halv åtta imorgon. Haha. Men det känns jättebra. Dock väldigt ointressant för er andra att veta. Men för mig var det viktigt att få med en dag som denna. Men brorsans klantighet idag är ändå dagens bästa! Skrattar än bara jag tänker på det. haha

Bortskämd? Jag?

Ja nu är det slut på alla dessa test. Är lite less faktiskt.  Bortskämd? Jag? Jag har ju faktiskt tjänat ihop till mina egna grejer så jag vet inte hur bra detta test är. haha Men nu har jag gjort ALLT i väntan på att tvätten ska torka så jag får fara hem och städa eller nånting i den stilen! Är hemhemma nu.

Jag har en :

[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon
[x] Bror
[ ] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] Eget badrum (räknas det när man bor i egen lägenhet?) haha
[x] Eget rum
[ ] Swimmingpool
[ ] Hot tub/bubbelpool
[ ] Gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTAL : 8

[ ] Säng större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] Mp3spelare/ipod
[ ] En fungerande PS2 (inte mitt men vi har i huset...)
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/advance (på vinden typ)
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
TOTAL : 4

[ ] Pokerbord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljadbord
[ ] Fooseball (fotbollsspel)
TOTAL : 0

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet (Med CD spelare)
[ ] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 2

[x ] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[ ] Telefon (ingen hemtelefon om det är det som menas)
TOTAL: 4

[x ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard (El-orgel)
[ ] Något annat instrument
[ ] Varit på en kryssning
[x] Rest utomlands
[ ] Haft en personlig tränare
[ ] Dyra smycken (För mig ja, men inte prismässigt kanske)
[x] Träffat en kändis
TOTAL: 3

[x] Platt/locktång
[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] Har 1000 spänn på dig just nu
[x] Kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] Rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 4

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[x] Husbil/vagn
[x] Jag har en bil
TOTAL: 3

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] Suttit i en limo
[ ] Suttit i en helikopter
[x] Äger en videokamera
[x] Egen laptop
[ ] Egen dator
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 34

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = Normal
34-40 = bortskämd brat
41+ = Upperklassens snobb



I onsdags åkte jag till stugan efter jobbet. Malin, Emma och Emil var där. Och så Janet och Mats då förstås. Det var såå mysigt och vi hade ju så underbart väder också. Badade med Emma, lekte med henne. Gosade med både Emma & Emil, solade, läste. Sånt som hör stuglivet till. :) Så skönt. Sen tog jobbet fart igen på fredagen. Imorgon börjar jag tiiiidigt. :( Jag vet att man inte ska klaga då man har sommarjobb, men jag är såååå less. Behöver vila. Men men. Torsdag blir jag ju "lång" ledig! ÖLAND HERE WE COME! :D Campa med brudarna och bara må gott på Öland. Sola, bada, umgås och ha kul! Och så ska vi ju såklart till Victoriadagen också. Ni kan ju hålla utkik på TV för vi har rad 3 & 4! ;) Jag längtar efter alla mina brudar! Ska bli så himla kul! Ska flirta med Fredrick också så kanske han kan hämta mig och Kicki på busstationen i Sundsvall då vi kommer från Öland. Frågan är om han vill stiga upp så tidigt? haha

25212-88

Jaja, ska titta till tvätten nu. Hade hoppats vara hemma vid 20-tiden.

Ha det bäst alla! Njut av sommaren nu! Tänk vad ni kommer att tänka tillbaka på hur underbart det var sommaren 07, när det är vinter och kallt. NJUT av livet mina vänner!

Hur dum får man vara?

Hittade detta på Jennys blogg. :)

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta,
och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 4

(x) du har sprungit in i ett träd (åkt skidor och cyklat in i ett träd, men det är minst lika dumt så)
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
summa: 3

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion (varit mkt nära mååånga gånger, men kan inte minnas att jag gjort det. :P)
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad
det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
summa: 2

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 3

(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa: 2

18 eller mindre betyder att du inte är dum!

Total summa : 14

Jag håller med dig Jenny. Man känner sig genast lite smartare! haha

Skottlossning

Last update

Skottlossning i vår  lilla by liksom! Tänk att sånt händer även i lilla Älvsbyn. :/ Allting kan hända.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1110954,00.html

Jag mötte en civil polisbil med sirenerna på då jag gick hem från H. Tänkte som bara att jag aldrig sett civilbilen med cirener på, på själva rutan liksom... Men sen då jag kom hem ringde Helena och sa att aftonbladet ringt hennes mamma. De ringer folk i Älvsbyn för att höra snaskiga detaljer. Men hon visste ju ingenting då. Det förklarar saken varför jag mötte civilbilen. Sånt här blir så stort i en sådan här liten by.  Nu har jag just sett på nyheterna. Shit. Till och med på de regionala nyheterna pratas det om det. Läskigt man sant är det.  Jag kan ju gissa vad alla kommer att prata om imorgon.

Och Alice Timander har dött.

Update

Har nu fått veta namnet på gärningsmannen. Han misshandlade sitt e, hon bröt armen. Han skulle skjuta ihjäl både henne och hennes son som bara är några år gammal. :S Har också hört att han kanske inte kommer att överleva. 

Svårslagen fest

25212-94

Erikas 20-års fest i lördags var mycket kul!  (GRATTIS ÄN EN GÅNG)
Nästan lika bra som förra årets svårslagna fest!
Wihiiie vad kul vi hade!  Vänta bara tills min 20-års fest! ;)

Idag åkte jag hemhem efter jobbet och slappade
ute med en bok. En riktig skön avlsppning ute i
det fina vädret. Vid dessa tillfällen saknar jag
verkligen en balkong!

Nu är äntligen buss till Öland bokat också! Finally!

Over and out.


Som man bäddar

Som man bäddar får man ligga. :S