31 mars 07 - Patong

Hej och ha!

Det blir inte alltid som man tror. Det blev inte Karon Beach, vi akte till Patong beach istallet. Jag kanner igen mig ratt bra anda. Men mitt lokalsinne ar ju som det ar. =) haha har kopt ett litet telefonkort sa igar kunde jag ringa lite. Ska ringa lite sen ikvall av det som ar kvar tror jag!

Jag som trodde att jag inte kunde branna mig mer nu (om det nu ar det som jag har gjort). Jag har superont pa hogra benet, fast jag ar inte ett dugg rod. Men jag kan nastan inte ga... :( Men det ska bli bra till imorgon.

Vi har iaf superbra vader och allt ar som det ska. Vi lever och mar val, fastan vara magar har kapsejsat for lange sen. :(

Nu ska jag aterga till de andra, sa det inte blir gratis drinkar till dem men inte till mig. ;) Horde klockan nu! Dags att ga. haha Puss och hej!

Phi Phi, 28 mars -07

Paradiset, 28 mars -2007

Ja nu ar jag framfor datorn igen. Jag och Ida sitter har medan Frida vilar lite. Igar traffade vi (eller jag) en trevlig svensk kille! Festade lite med han och sa. Vi ar nog de som diggar mest musik ute pa balkongen! haha Lite deljer att beratta for vissa personer sen. haha . Men det var ganska lugnt pa Phi Phi igar kvall faktiskt.  Var mer folk har for ett par dagar sen. Idag har vi surrat en massa med tva killar och en tjej som kommer fran Welsh. Sa na har vi fatt ova lite pa var engelska. Behovdes kan jag saga. Vi har lart dem hur man sager smor haha. Det tyckte de var det viktigaste haha.

Igar fick vi snallt vara inne typ hela dagen eftersom vi brant oss sa mycket. Men idag har det varit annu battre vader. Hur varmt som helst, skulle tippa pa 38-39 grader i skuggan! Klarbla himmel och det ar sa himla vackert har i Phi Phi. Fast imorgon aker vi till Phuket, Karon Beach. Kanns anda okej, for man blir anda lite mattad att vara har.

Jag vill inte hem! Inte an iaf! =) Idag har vi typ bott i havet och det var dar vi borjade surra med de dar fran Welsh. Sen blev det poolen i en -2 h kanke. Dar vi fortsatte prata med dem. Livet ar sa underbart har. Ingenting annat existerar.

Nyss rakade jag trycka in en knapp sa det blev thailandska bokstaver, min engelska suger. Vet inte hur jag lyckades forklara for kvinnan som har det har stallet att jag ville ha engelska bokstaver. haha Men det funkade. Titta hur det kan se ut. haha ¿à ¾ ¦¿¾¿ ¿é¿

Jag kommer lugnat att aka tillbaka nan annan gang till thailand. Igen! Har ju redan varit har tva ganger nu. Men da ska jag banne mig vara annu langre! Nar jag blir rik eller sa.

Alskar livet!

Saknar mina vanner och familj forstas. Love You guys!

Puss a kram och varma kramar fran Thailand och Phi PhiThailand - Phi Phi

Thailand - Phi Phi, 23 mars 2007, ca 23.00 (Thailansk tid)

Ja, alltsa shit vad underbart det ar har. Sa skont att slippa bry sig om allting liksom. Forst hade jag tankt att inte skriva nat har pa internet, men sa tankte jag att det ar kul att ha ett inlagg harifran och sa far ni faktiskt hora om hur jag har det. Det ar helt underbart! Phi Phi ar det vackraste jag sett hittils. Varmt, sol, bad, vanner och pina colada. ;) Forst hamnade vi pa ett "ant" hotel. Vi kallar oss numera for "the ant ladies". haha. Vi var ett tva dygn i Ao Nang och nu ar vi som jag tidigare namnt pa Phi Phi. Vantar nu pa vart kak som kommer snart. Klockan ar snart 23.00 pa kvallen. Ratt coolt det har med tiden, att klockan ar mycket har men lite hemma i Sverige. =) Finns hur mycket sol helst som vi vill kopa med oss hem, men allt ryms ju tyvarr inte. Sa nu har jag hunnit vara i Krabi, Ao Nang och Phi Phi. Vi har eventuellt tankt aka till Railey beach och kanske Phuket for att aka till Kata Beach eller nat sant. Sen har Frida och Ida och nagra bakanta som ar dar. 

Batresan hit till Phi Phi gick bra, ingen spydde.  haha Traffade nagra svenskar som satt brevid oss. En var sa himla sot. Grannarna till var Bongalow som vi bor i nu kommer fran Umea men jag tog en liten powernap just da Frida och Ida pratade med dem, sa jag vet inte hur de ar. Men iaf, de har svenskarna pa baten. En var sa himla sot. Ville bara kaka upp honom. (men det gjorde jag inte saklart) haha

Det har far racka, maten borde val komma snart. Ska maila min mor och sedan dra mig bort fran datorn, ni far hora med nar jag kommer hem. Far se om jag orkar sitta vid datorn nan annan dag, men jag tror inte det. Ar sa skont att slippa tanka pa sant. Och ni, min mobil fungerar har sa jag kan lasa sms fran er. ;) Det kostar dock 5 kr per sms for mig sa jag undviker att svara, men ibland kan jag sla pa stort. ;)

Ha det bast. Skot om er. Hoppas ni har det iaf halften sa underbart som jag har det. LIVET LEKER!! Underbara PARADIS!!!!

Love, Sara


Sundis!

20 mars 2007

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska börja med angående den underbara helgen som varit. Börjar dagvis då för enkelhetens skull så ni läsare får någon struktur över det hela. (I efterhand ser jag att det blev lite dålig struktur över det, men ni får ta det som det är helt enkelt. ;) Trevlig läsning önskar jag er som verkligen tänker läsa alltihopa! :)

Fredag:

Bilkörningen till Sundsvall gick i alla fall över förväntan. Gick jättebra. Strålande sol och bar väg och målet som alltid syntes framför mig. Var så glad då jag körde, kände lyckan som log mot mig liksom.
Startade kvart i sex på morgonen från Älvsbyn, blev en kvart försenad. ;)
Väl i Sundsvall hittade jag nästan på en gång till Kickis skola. Och när vi väl möttes så blev det en bamsekram. :D Sen var jag på Kickis skola ett tag till hon slutade. Fick träffa hennes sköna kompisar. Sen åkte vi hem till henne och lämnade mina grejer, och bytte snabbt kläder. Sedan åkte vi till stationen och hämtade Elli och Ida och så bar det iväg till hotellet. Kicki skulle nämligen vara där tre, för hon skulle jobba. Men icke sa Nicke. Andreas hade visst lite viktiga ärenden att göra på stan. Sen kom första delen av gänget och en timma senare kom andra delen. Vi satte oss och väntade utanför dörren där det var insläpp. Carola gick förbi ett par gånger. När hon såg jag och Kicki utbrast hon "Men här sitter ju mina sufflöser, inte supeér). haha Vet inte varför hon lade till det där sista. Jag frågade till och med "va?" Och så sa hon samma sak igen. haha och så "Skulle ni vilja komma upp och sjunga? Vad vill ni sjunga?". Så söt! Sedan hjälpte några av oss hjälpte Kicki & CO med tröjorna. :) Sedan väntade vi och väntade och hade riktigt roligt (?) där utanför. När vi väl fått komma in och hade satt oss så såg jag när C värmde upp. Hoppade upp och ner och var så söt. Bea var suverän som förband. Men den här gången var inte jag och Kicki efterband... Hur kan det komma sig?? :O ;) Åter till saken. När väl showen började så gick det alldeles försnabbt! Vissa låtar hoppade vi och studsade till, skrek och sjöng med. Andra grät jag till. Så som Allt kommer bli bra mamma. Den påminner så starkt om känslorna kring min mormor. Mormor dog nästan i samma veva som C skrev den låten till hennes mamma. Den betyder så otroligt mycket för mig. Sanna vänner är alltid lika underbart. Genom allt var så bra så jag var tvungen att krypa på golvet för att hitta min mobil och ringa Sassa så hon fick höra vår låt. Ååå vad jag önskade att du hade varit med oss gumman! Saknar dig så mycket. Åter till saken:
Signeringen efteråt gick ganska snabbt. Carola hade lite bråttom. :) Men sa att vi kunde ta kort och sånt dagen efter istället, eftersom vi skulle dit då också. :)

Sen gick vi upp till the spabar!. ;) Var riktigt skoj. Men sen var vi tvungen att strunta i det och lämna placet eftersom vakterna ville ha leg på oss och det var bara jag, Carro och Anna som var över 18. Så då satt vi och väntade på Kicki och tog lite bilder och sådär, eftersom Kicki var och åt middag med Carola och hennes crew. ;) Sen blev det race nedför berget med min bil med Andreas och flickorna i en annan bil slickandes bakom rumpan på min bil. Sedan blev det lite mat och seda numgicks vi tills det var dags att sova.


Lördag

Steg vi upp ganska tidigt eftersom Ange hade fått för sig det. ;) Men det var nog bra, för vi höll inte på att hinna i tid till hotellet ändå. :P Väl där köade vi och väntade och väntade och väntade. Tog kort och väntade och väntade och väntade. ;) Sedan när vi skulle få släppas in så sa vi alla. "INGEN springer, ALLA går, då kan ingen annan springa heller". Vad gör vi? Så fort dörren öppnas så springer vi allihopa!. haha Måste ha sett ganska roligt ut. Väl inne i lokalen så fick vi alla plats på första raden. YES! När Bea sjöng så värmde inte C upp med att hoppa, som vi såg kvällen innan. (Hon hoppade säkert ändå, då vi inte såg), men denna kväll dansade hon och Pelle istället. :) Och oj. Showen under fredagen var ingenting jämfört med lördagen. Vilken publik! Under genom allt så stog hela publiken upp och klappade händerna och sjöng med. Vakterna sa till oss att vi på första raden inte skulle stå upp. Men det gick inte att låta bli. Oj, vilket drag! Och det syntes redan från början att Carola älskade publiken, vilket hon också utbrast. "Vilken bra publik ni är". Hon fick bara mer och mer energi. Vi förstår inte hur hon orkar, för vi blev alldeles slut när vi stog och hoppade och sjöng och skrek och klappade händerna hela tiden. Tuff branch måste jag säga. ;) Ingenting slår så länge jag lever live under den här kvällen. Så länge jag lever är ju alltid bra live. Men denna kväll. Wow säger jag bara! Det var som att hon aldrig ville sluta sjunga låten. Publiken var i extas och det var Carola också. What a feeling! Och det var alldeles, alldeles, underbart. Eller ska jag säga "Alldeles -alldeles-alldeles-alldeles underbart". ;) STARING ALL OVER AGAIN är så bra! Hoppas Bea och Carola släpper den som duett på nästa skiva. ;)

På signeringen ville vi inte "vara i vägen". Så vi satte oss i trappan bredvid och väntade. Så får Carola syn på oss och utbrister "Ska vi ta VÄRSTA gruppbilden sen?" Och vi bara. ja, okej, måste vi så. ;) Nej, men självklart ville vi det. Så hon skulle komma till oss sist av allt, när hon hade signerat klart och sådär. Vi hade satt oss som vi skulle sitta i trappen, och Carola skulle sitta mitt bland alla. Var så kul, vi hade liksom sex kameror som vi räckte fram till några som skulle ta korten åt oss. Sen kommer all folkmassa och så ska ta kort på oss. Så vi blev stjärnor för en kväll. Var som att alla ville ha kort på oss, vi är ju lite kända. ;) Sen visade jag kortet på jag, C och Kicki för Carola, bara för att vi ville hon skulle se det. Det var kul med hennes reaktion. :) Sen hade Carola ganska bråttom för de skulle på konsert i pingstkyrkan. Vi tänkte åka dit, men vi slutade ut det. (Som jag har hört att sörlänningar inte säger, stämmer det?? Alltså "slutade ut det". :) haha väl hos Kicki tittade vi på bilder och filmer från kvällen. Underbart när alla är lika intresserade och när alla förstår. Sen blev det varma mackor och två scener ur Livet är en Schlager. Och så lekte vi lite. haha "Jag har INTE". Men det slutade med att vi frågade rakt ut det vi ville veta om varandra. Fast det slutade vi ganska snart med så vi satt och pratade och surrade istället. Jättemysigt hade vi det! Tills vi somnade typ. Var riktigt kul.


Söndag

Dagen efter allt. Sorgligt. Skjutsade Anna, Anna, Issa och Madde till tåget. Tråkigt att säga hejdå till dem. :( När jag åkte så irrade jag runt ganska mycket, för jag körde fel. Hittade till stationen men inte hem. Men till slut hittade jag utan att behöva ringa och fråga efter vägen. Sedan när jag väl var hos Kicki igen så pratade vi ännu mer och hade det allmänt roligt och mysigt. Sedan insåg jag att det faktiskt snöade riktigt mycket. Så det återstod inte så mycket mer än att börja köra hemåt igen. Det var verkligen segt. Bitvis gick det inte snabbare än 30 km/h, för det var värsta kön. Det är faktiskt inte sååå vanligt i Norrland. Men sen ju längre norrut jag kom desto mindre snöade det. När jag till slut var i Umeå, så var det typ ingen snö på marken ens. Så skönt med bar väg igen. Så då kunde jag gasa på utan att vara rädd att få sladd. ;)

Sedan var jag tvungen att tanka i Skellefteå. Var lite roligt, för när jag kommer in så är det värsta laget där inne som kommit med buss från FINLAND. De förstod typ INGEN svenska och hon som jobbade sa till mig (som hamnade sist i kön såklart) "Är det du som har tankat? Har du bråttom?". Jag bara "nejdå". Så jag stog och väntade ett bra tag. Sedan när jag väl fick betala så sa hon att hon tyckte så synd om mig som fått vänta så länge. Men jag tyckte inte det var så farligt. Var rätt kul att iakta henne då hon var stressad. ;) Hon sa också att det var det värsta hon varit med om. Det hade varit aslång kö av bara finnar i över en timma. haha Hon var trevlig och rolig!

Sedan åkte jag mot Piteå och stannade hos Malin & CO! Malin fyllde nämligen år. Gosade lite med Emma & Emil. Och Malin & Frida såklart. Emma blev lika glad som vanligt att se mig. När Malin skulle ge Emil till mig för hon skulle gå och göra välling till Emma så sa Emma "Nej, JAG ska sitta i Saras famn". Emil har minsann konkurrens. ;) Men sen fick han komma ändå till mig. ;) Men han har nu lärt sig vem som är hans mamma så han är lite känslig just nu. Sedan åkte jag och Frida och solade för att vi inte ska bränna oss i Thailand dit vi åker imorrn. ;) Lär vi göra ändå! Fatta, det är IMORGON!! (Kan inte förstå det, men har packat lite nu iaf). Tur att vi åker mer mot kvällen imorgon så hinner jag kolla och packa lite mer. Känns som att jag har träningsvärk i benen nu efter att jag suttit still så länge och kört. Har fått lite ont i ryggen också, antagligen för att jag spänt mig så mycket då jag körde hem i ovädret.

Skulle kunna skriva 10 A4 om det, det går INTE att beskriva. Det har varit så kul och underbart. Amazing helt enkelt. Fast enkelt är det inte. Saknar alla så otroligt mycket. Vi har så roligt tillsammans tjejor! Och så roligt då nästan alla från gänget var med. Poolparty nästa då? ;)

Även att jag skrivit jättelångt nu om det här så är det ingenting. Måste bara göra ett litet tillägg. Nu har snön från Sundsvall kommit hit. ! Har snöat massor. Men det är bra, hoppas det går något sånär att åka slalom i Kåbdalis då jag kommer hem!  Känns bara bra med snö här då jag ska lämna placet för två veckor. ;) Skulle kunna skriva mer och skulle kunna skriva med lite mer struktur men nu hinner jag inte och jag orkar inte. Thailand nästa! Om mindre än ett dygn ligger jag på playan med min bästaste kusin och Ida! YEAH! Eller YEEEEEY! ;)25212-44

25212-41'

25212-39

25212-43
Igår var Erika här en snabbis och sa hejdå innan jag åker. Idag har Helena varit här och sagt hejdå. Ska tänka på er alla! Nu återstår bara en dusch och lite sista minuten packning. Sen kommer mamma och så åker vi mot Kallax för att sedan landa på Arlanda och sen bär det av mot THAILAND!! :D"Du är värdefull älskade Sara! Ingen är så som du! Låt ingen säga att du inte duger till, att du inte är värd att älskas för det är bara ren och skär lögn! Du är värd de bästa kärlek och den bästa omtanke som finns! Du är värd det bästa av livet, du är värd de bästa av vänner! Du är en underbar vän! Älskar dig så!".

Gulle! Saknar dig så mycket och jag älskar dig vännen min! Det gör mig lycklig att veta att vi snart syns igen! ÄLSKAR DIG!!

Melodifestivalen 2007

Ja nu måste jag ta tag i att skriva om helgen som varit.

Efter en lite irriterande säkerhetskontroll så kom jag mig iväg med flyget och landade i Sthlm och fick vänta på min lilla ryggsäck som var tvungen att checkas in. Sen kom jag äntligen fram till Anna och Sassa! och Oj, så skönt och roligt det var att se dem igen. Blev shopping och käk, sen globendags! Vilken stämning det var där inne alltså! Men det var faktiskt inte riktigt samma som stämningen då Carola vann i Gtb och gick till final, då hela Scandinavium lyftes upp så man trodde taget skulle spricka.(!) haha Även att The Ark trots allt blev en okej vinnare. De var min andrahandsfavorit, efter Mr Johnsson! Men jag hoppades att Andreas skulle vinna, men han kom ju iaf tvåa. ;)

Det var så kul med alltihopa i Sthlm. Hela paket liksom. Vi hade inga förväntningar att träffa C, men så blev det så och även att det var en kort stund så var det hur skönt som helst. "Tack för senast" "Tack själv". ;) haha
Efter en enorm väntan fick vi träffa Herr Johnsson en snabbis också. The Ark var ganska tråkiga då de gick in på efterfesten. ;) Sen gick vi till en krog vi hade spanat in tidigare där de bara spelade en massa schlagermusik. WE LIKE! Vi sänkte medelåldern där rätt rejält, men kul var det! Vi firade att Måns inte vann. ;) Nej, men vi firade att vår helg var så himla toppenbra! Sen var vi rätt slut i våra kroppar så vi åkte tillbaka till hotellet. (Som var rena himmelriket jämförelsevis med det förra hotellet som jag och Anna bodde på). haha

Efter alldeles för få timmars sömn, som våra kroppar antagligen hade behövt, så steg vi upp och käkade frukost. Haha Var lite kul då jag skulle gå på toaletten och så öppnar jag dörren för att sen få en skrattattack och stänger dörren ganska så snabbt! Jag såg ju ut som ett monster i håret och det var en rolig snubbe där ute. haha (ganska internt det där tror jag, så alla som läser förstår nog inte det roliga i det hela). Sen blev det i alla fall ännu mer shopping. Alla tre köpte en klänning, i olika färger, de måste bara bli allsången klädseln.;) Hoppas på det! Vi tog lite kort ute i det fina solvädret. Kändes nästan som sommar. Svala och samtidigt varma vindar. ÅÅÅ, saknar allt!

Sen var det dags att säga hejdå till Anna. Sorgligt. Men vi ses ju faktiskt på fredag igen! Det kändes skönt att veta. Sen blev det ännu mer shopping för jag och Sassa, och så lite mys och snack och sådär. Sen skulle jag säga hejdå till Sassa också. Kändes tungt. Vet inte när vi ses nästa gång :(. Hoppas det inte blir alltför länge tills dess. Får jag se till! Sen gick jag till spår fyra där jag skulle ha mitt tåg väntandes. (Sassa, det var inte alls där jag pekade och trodde att det var).;) Det märkte jag då jag skulle gå dit. Trodde där ett tag att jag inte skulle hitta rätt men det gjorde jag. (stolt) Börjar nästan lära mig Sthlm nu efter alla visiter där. ;) Väl på tåget så sitter jag med en kvinna och hennes dotter som också varit på MF finalen, världen är liten. De skulle åka till Bastuträsk, och kvinnan bredvid mig skulle åka till Boden, så alla skulle åka långt. Och jag hade glömt mp3spelaren hemma. Suck. Ja, jag överlevde tack vare min mobil och en helt okej bok.  Väl hemma igen duschade jag och hoppade i sängen och sov två timmar för att sedan åka till Piteå och ta spruta. :S Men det gick bra! Börjar kännas lite bättre nu. :) Just det ja. jag skulle ringa Frida ikväll. Det glömde jag! Får skriva upp det på min komihåg lista till imorgon! Ikväll har Karin och Åsa varit här. Kul att se Åsa igen, var så längesen! Haha, de tjejen är då inte blyg. Jag ville öppna och fixa min oljelampa jag fick av Karin i julklapp. Så jättefin är den! Iaf, så behövde man en korkskruv till att öppna den. (tro det eller ej). Har jag en sån? Svar nej. Så vi ringde på hos grannarna, eller Åsa gjorde det. Och mina söta grannar öppnade och visst hade de en sån! Hon trodde vi var försäljare först. haha Så söta! Sen bara "Bor ni här" Jag:" Ja, jag bor här, en trappa upp till höger.." "Nej men då måste du mena en trappa ner". "Nej, men då menade jag här till höger". haha Inte var jag väl förvirrad inte? ;) Hade iaf söta grannar till vänster om mig.! (A)
Jag hoppas att jag, Åsa och Sofia kommer att ses nån gång tillsammans snart. Precis som det var förr i tiden...

Imorgon måste jag packa, både till Sundsvall och till Thailand. Tänkte ikväll se över vad jag har för kläder som jag vill ha till helgen och lite sånt. Förhoppningsvis kanske jag kommer i säng före tolv inatt. (Hoppas)

Iaf, tack Sassa, Anna, Carola och mr Johnsson för en fabilous and wonderful kväll! I LOVE you guys! Snacka om att man fick energi, ork och glädje! Det gäller nog oss alla tre! Mer än underbar helg!

Ha det gott mina vänner! Nästa stopp Sundsvall!

Hejsvejs!

Sthlm, vaccin och barn!

25212-36

Tänkte skriva om Sthlms resan (läs melodifestivalresan) jag var på i helgen med Anna och Sassa. Men det har hunnit bli så sent och jag som skulle lägga mig tidigt ikväll! Hade lovat mig själv det. Två nätter med lite sömn skapar viss trötthet och nu vill jag ha åtta timmars sömn. :) Kan i alla fall säga att det var mer än underbart i helgen. Timmarna innan MF, själva finalen, timmarna efter alltihopa, Timman på krogen, dagen efter. Allt var mer än underbart. Anna och Sassa är underbara! Vilken helg vi varit med om brudar! Älskar er!

Idag har jag varit i Piteå. Jag och Frida vaccinerade oss inför Thailandsresan. Nu är jag immun i minst 20 år iaf. Skönt, jag gillar inte att ta sprutor. Det gör faktiskt ont. Och nu efteråt är jag jätteöm i armen. Men det är ingenting som går att klaga över, det överlever jag! Sen var vi var med Emma och Emil, gick till Ica med barnen för att hämta paket, det var mysigt. Umgicks med Malin sen, surrade, åkte hem till Frida... Allt var toppen idag också!

Får skriva mer om melodifestivalen imorgon om jag hinner! Det här får duga tills vidare, så har ni i alla fall fått snoka reda på lite grann om vad som händer i mitt liv. haha

Sov gott mina vänner!

8 mars 2007

Hej svejs!

Haha, ni ska bara veta hur min dag igår var. Jätte tokstressig och allt var bara knas. Men det var rätt roligt ändå. Skulle i alla fall s-p-r-i-n-g-a ut med mina sopor för jag hade verkligen bråttom. Vad gör jag? Jo, just det. Du tänkte rätt. Jag ramlade. Och aj så ont det gjorde. Slog mig mest på rumpan och låret men det onda strålade liksom ut nedför benet. Tittar mig snabbt omkring så att ingen såg. haha S-p-r-a-n-g sedan mot soptunnorna för att föllfölja det jag ursprungligen skulle göra. (Aj så ont det gjorde att springa, men tänk om någon såg då jag ramlade, då kunde jag ju inte halta, och jag kunde ju inte gå då) haha Men senare så har jag inte ont i rumpan eller benet längre. Då är det LILLTÅN som helt plötsligt är knäpp. Det är inte kul. Har fortfarande samma bekymmer. Den liksom hugger till och så ilar det runt hela tån.. Jätte märkligt. För det gör bara ont då jag går, vissa gånger. Ja, helt mysko. Men hela situationen blev ju rätt komisk måste jag ju medge.


Har just fått den UNIKA bilden. Ååå, vad jag älskar den! Kicki, du ska bara veta. Du måste komma på msn snart så du kan få den. Vi är assnygga. ;) haha Wow säger jag bara. ;) Vilken dunderbild. Jag bara älskar den. Den är sååå unik!

Har pratat lite med Simone igår och idag. Vilken härlig människa du är. Vi får äga Skellefteå till sommarn på Stadsfesten. ;)
Pratat med Anna också. Sthlm here we come!


Nu är det snart bara ett dygn kvar till Sthlm! :) Har inte packat eller nånting. Och dessutom jobbar jag hela kvällen imorgon, så imorgon under dagen måste jag ta och bestämma mig vad jag ska ha på mig och framförallt vad jag ska ha med mig. Vill  nämligen inte ha så mycket packning med mig!


Rösta på Andreas Johnsson allihopa på lördag!  Do it! :D För min skull iaf. ;) Det blir nog tufft att slå The Ark, men jag hoppas! Hoppet är det sista som överger en. Glöm inte det.

Jag är trött!

Ååå, vad jag ser framemot Sthlm! Det ska bli så roligt. Vi kommer att göra det så speciellt. Det kommer att bli dunder. För vi har egentligen inga förväntningar. Därför kommer allt att bli super, som Sassa skulle säga. Hon är galen i ordet "super". :) haha

Ha det bra! Sköt om er väl!  / Sarisen


7 mars 2007

Hej och hå vad dagarna går!

I måndags var jag och Stina ute i det fina vädret och promenerade. Det var mysigt. Och så gick jag förbi mina kusiners farmor med foton från min student + bal (bättre sent än aldrig). Hon blev väldigt glad. :)

Idag (igår)har jag jobbat, städat, simmat och bakat bullar! Grannarna har säkert undrat varför jag har smällt och haft mig inatt. (Diskade plåtarna) haha Ska överraska mamma med en inbjudande bullpåse på köksbordet med ett poetiskt brev imorgon. Hon och några av hennes arbetskamrater ska nämligen luncha i min lägenhet. haha. (Fast jag jobbar då) Och det kanske är lika bra det. :) Dock får de laktosfria bullar. Men det är inte så stor skillnad i smaken tror jag. Det tror jag de allihopa uppskattar till efterrätt. Dock har jag inget kaffe har bjuda på. haha Eller jag har ju faktiskt några cappucino förpackningar som står och ruttnar bort i skafferiet. Nu är jag trött och pratar smörja. Det jag ville komma till är att nu har jag bullar så nu är det bara att komma och hälsa på om ni är sugna. :)  Sara bullar med ordets alla betydelser. Har egna formar på bullarna plus att de är laktosfria. haha. De lär finnas kvar rätt länge tror jag eftersom jag inte vill äta upp dem!


Har pratat i telefon just. N tänker som mig. Jag förstår henne precis. Verkligen. ÅÅÅ, jag saknar Lycksele! Inte nu själva Lycksele, eller jo det gör jag också! Men när jag ser på alla bilder så tänker jag tillbaka med ett leende på läpparna. Det var så underbart. Men som N sa så kommer vi aldrig att kunna uppleva det här på samma sätt. Alla vi fick så mycket, på olika sätt. Det var en så härlig tid. Som C sa på scenen också "Vi är som en familj". Saknar allt. Vilken härlig tid!

25212-35
Haha, Lotta undrade nog vad vi sysslade med. ;) haha Vi är bara söta ju!

Friends for life! Saknar Simone också! Måste ses snart, vi bor ju trots allt inte alltför långt ifrån varandra ju! Ska lägga ut bilden på de gosiga bilden på henne och C sen nån gång också.

Idag (igår) var det prick två veckor till Thailand. 4 dagar till Sassa och Anna och Sthlm! Hade inte klarat mig en endaste dag till utan er!  Vi ska äga stället och ha så roligt! Och så är det 10 dagar till Sundsvall.

Imorgon eller på fredag måste jag skaffa det där numret så länge tänkt skaffa. Sen kanske allting är försent!

Varför får du allt till att låta på det sättet? :(

Kanske dags att sova nudå och sluta prata galamatias eller vad det nu heter. Hoppas ni fick ut nåt av mitt lilla inlägg med en massa blandat huller om buller. Och ointressant information. Galamatias helt enkelt. ;)


God natt


5 mars 2007

Har varit ute mest i det fina vädret idag. Äntligen lite tecken på att våren är på väg hit också! Och äntligen lite sol. Sinnet behöver det! Har varit ute på en promenad med Stina. Vi gick lite överallt faktiskt. Var riktigt skönt! Har pysslat på med mitt fotoalbum idag också! Alla bilder som jag ska ha i det är fastlimmade. Ska bara skriva lite mer i det förra albumet och så i detta. Sen ska jag börja med mitt studentalbum nån gång också. Men jag prioriterar detta. ;) Har fått upp gardiner nu också. Nu är allt på plats tror jag! Nu fattas bara den där tv:n som jag kommer att vänta ett tag med!


5 dagar kvar!! :D


Sol ute,

sol inne.

Sol i hjärta,

sol i sinne.


Nattuggla

Ja, det blev ingen inflyttningsfest ikväll. Det får bli nästa fredag, eller så typ 26 april. :p

Ikväll har Stina varit här. Det var mysigt. Lite Friendsmarathon och lite mys sådär. Hon skulle egentligen se Rocky filmen på bio, but She stayed here with me. Gullesnärtan! Nu när hon skulle gå hem följde jag henne ungefär halvägs hem. Skönt att gå lite såhär på kvällen.

Tidigare ikväll pratade jag med Anna på msn. Det var trevligt. Pratade om allt möjligt. Tankarna, sthlm och allmänt prat. :) Direkt efter vi hade avslutat på msn så ringde det på dörren, då kom Stina. Värsta tajmingen. :)

Kicki ringde också (medvetet, eller omedvetet vet jag inte om det var). Fick höra när de sjöng (skrek?) till Sanna vänner. Det var underbart. Då var Stina här så hon hörde också hur allt lät. Sedan dess har låten funnits kvar i min hjärna. Den vill liksom inte försvinna och det är bra. Värsta feelingen.

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Sthlm till helgen, sedan Sundsvall och sedan Thailand! :D Kommer att bli underbart alltihopa. Hoppas på lite jobb däremellan också så jag får ihop pengar till hyran då jag kommer hem. ;)

Längtar till Stockholm! Äntligen får jag se Sassa igen. Var nästan 7 månader sedan sist. Saknar dig ju! Ska bli roligt att träffa Anna igen också. Vi kommer att ha det så roligt alla tillsammans.

Vill se Carro igen snart också. Men det kommer att bli inom en snar framtid hoppas jag. Kanske nån helg efter thailand. ? Sanna vänner har man kvar då de andra har gått. Kom ihåg det gumman! Även att vi numera bor så långt ifrån varandra så kommer vi ändå alltid att vara nära varandra.