Södertrippen

Hej!

Länge sedan sist... Men det har varit fullt upp...Minst sagt. Men för en gång skull så har jag haft fullt upp med roliga grejer! Har hunnit vara i Sthlm, Kristinehamn och Örebro och sen Sthlm igen. :) Vet inte ens var jag ska börja för att få med allt. Men jag tänker inte ens försöka få med allt. Ni som vill veta kan ju helt enkelt fråga mig. ;) Kommer en massa bilder med beskrivning på bilddagboken sen. Kolla där!

Fredag kom jag till Sthlm och bar omkring på min (minst sagt) feta väska. Tog mig efter många om och men till Globen. Väntade, väntade och väntade. Hade ingen aning om var jag skulle vänta men jag väntade snällt och roade mig på mitt eget lilla sätt. ;) Efter ett bra tag ringer Sara för då hade hon rast så hon kunde komma och möta mig och så visade hon mig var jag skulle sen. Hon var så tjusig så. (För er som inte vet det så sjöng hon i kören på Gospel Night i Globen). Alla var så himla duktiga. Men utan att skryta alltför mycket så kan jag stolt medge att Sara och hennes mamma syntes mest där de stod längst fram till höger i kören. Det var dem som var praktexemplena på hur man ska se ut. De var gladast av alla och diggade mest. hihi (A) Syntes mycket i tv också. ;) Träffade Natasha en snabbis där inne också. Såg till en annan viss person där också. ;) Iaf, ska inte bli så långtdragen. Sara var MYCKET duktig iaf! Filmade henne och tog en massa kort. *stolt* Sen sov jag hos henne och sen morgonen efter blev det stress med att göra henne fin till bröllopet. Slutade med att jag missade bussen och tur var att jag inte lyssnade på de sura killen som sa att jag inte kunde ta mig till Kristinehamn förrän 6 h senare. Jag hann precis med nästa buss, men med ett annat bolag. (Saras mamma var snäll och betalade den resan eftersom det inte var mitt fel att jag missade bussen)

Sen var jag framme i Kristinehamn och ANNA! :D Helt underbart att få krama och se henne igen. Kunna prata IRL liksom. Var hur underbart som helst. var i skärgården och tog en massa kort, njöt av sommarens sista solstrålar och pratade. Tog kort med picasso-skulturen (enbart för att skryta inför pappa) Träffade hennes kompisar, Angelica, Emma och Jenny. Så nu har jag ett ansikte till människorna hon snackar om också. (A) Sen blev det singstar -Jag vann inte. Och sen blev det utgång. Jag tyckte schlagerbaren var roligast. haha Vi kom hem rätt sent och sen steg vi upp tidigt dagen efteråt för att åka till Bodaborg och möta andra Anna. Fy vad vi ägde stället alltså! Och vi höll på att klara TURBO A-banan! Om det inte vore för att de stängde..haha Vi hade den bästa hejaramsan: "Vi ger a-a-a-llt, vi ger aldrig nånsin upp, vi ska kämpa tills vi dö-ö-ö-r, även om det kostar allt"Haha klockren dag/kväll! Var så kul att träffa annorna. Ni är bäst! <3 Såklart blev det mys med en kopp te med anna på kvällen. Så som bara vi kan. Så mysigt (A)  Morgonen efter skulle jag åka vidare till Örebro och Anna skulle till universitetet, första dagen. :) Hann säga hejdå två gånger. Det dröjde då inte länge innan jag fick se henne igen. :p Nu hoppas jag att det inte dröjer alltför länge till nästa gång. (A) Har ju önskat mig henne i födelsedagspresent så jag kan ju hoppas. (A)25212-106

Örebro då. Träffade CARRO igen. :D MYYYYS. Lale (Daniel) också då förstås! Bio, Tv, promenader med Tiff (vovven), stan och mera mys. Hur skönt som helst att träffa min bästa Carro igen! Onsdagen var det dags att åka därifrån också. :(

Efter tågresan från Örebro väntade i Sthlm ca två timmar och under den tiden hann jag träffa andra Anna igen i ca 15 min. Tiden kändes inte lika lång då. Underbart att träffa henne igen. Helt otroligt hur många gånger vi träffades under så kort tid utan att någon konsert varit inblandad! KUL! :D Det är så det ska vara! Precis innan tåget skulle komma så hann jag träffa Sassa i 10 minuter också. :D Äntligen! Som jag har saknar henne! Synd att vi inte träffades så länge. Känns nästan som en dröm. Det gick så snabbt. Det hände en olycka vid spåret bredvid mitt också. Värsta poliserna kom och ambulanser. Undrar vad som hände kvinnan som av någon anledning skadats nere vid spåret. ? :/ Hoppas hon inte fick så allvarliga skador!

Sen var det tack och adjö för den här gången och nu är jag hemma! Har mkt att göra men det är väl så det ska vara. Har varit på en kurs idag och även hunnit vara upp på AF. Har varit hem till päronen också. När jag skulle till AF så mötte jag en speciell person. Jag blev påmind om det. Det är så svårt...

Nu har jag städat (packat upp) lite och fört över bilder till datorn så nu ska jag gå en promenad i höstkylan och sen koka mig en kopp te och mysa lite. Sen ska jag sova (sov inte så mkt på tåget) Nu blev det ganska långt ändå så grattis till er som lyckats ta er igenom allt! (läs detta som att klockan vore runt 21) Imorgon väntar tandläkaren, läkaren och eventuellt en Piteå-tur och sen lite ditt och datt. Hej och hå! Lev och må väl! (nu har min "granne" där nere kommit hem och jag kan säga att jag hör att hon spelar musik -högt) Det är faktiskt en vanlig torsdag ikväll! Och jag har inte sovit ordentligt på två dygn och ska upp med tuppen imorrn. (Är inte på bra humör i skrivande stund) Okej, om det är nån gång liksom. Men det är ju jämt då hon är hemma!

Nåja, ska inte låta min ilska gå ut över er. ;) Saknar er! Natti!

Puss och kram // Sara

Vuxen?

Hej och hallå!

Har varit lite dålig på att uppdatera men nu kommer det lite ord direkt från min hjärna.

Idag har jag varit riktigt duktig. Först var jag till tandläkaren. (Hade friska gaddar :D, dvs, inga hål!! :D ) Tecknade en försäkring också så jag betalar en fast summa varje år. Skönt att inte behöva tänka på det. Jag blev förvånad då hon sa "Inga hål". För jag har sagt jättelänge att "Har jag inte hål nu så kommer jag aldrig att ha det". För det har verkligen gjort ont då jag tuggat på en sida. Men det var samma bekymmer som jag klagat på förut jättemånga gånger så jag behöver inte betala nåt. Men jag ska tillbaka nästa vecka så ska hon ta bort nåt hon gjort förut och använda sig av nåt annat. (Förstod inte riktigt,  men tanden var hel iaf, men jag skulle inte behöva betala det) Yes!

Sen var jag duktig och gick till arbetsförmedlingen. Skönt att få veta klart hur allt med a-kassan fungerar även om jag helst skulle vilja slippa det. Men pengar behöver man ju! Iaf, ska dit nästa vecka också för planeringssamtal och sen blir det väl nån basutbildning. Frågade också hur jag skulle göra då jag ska på semester sen i en vecka, och det var inte alls så krångligt som jag har hört att det skulle vara, så det känns skönt!

Sen gick jag till komvux och frågade lite saker om universitet och om demenskursen. Nu måste jag bara fråga facket om jag får studera samtidigt.

Sen mötte jag upp C då hon kom med tåget. Var så kul att se dig igen gumman! <3 En rolig konversation mellan oss kommer här:

C kommer ut från tåget och först går hennes päron och kramar henne sen kommer jag lite längre bak. Och så ser hon mig och så blir det kramkalas. Sen efter ett tag kläckte vi ur oss följande:

S: Du blev jättefin i håret då du färgade det. Supersnyggt!
C: Tack så jättemycket!
tystnad.
S: Det är nu du ska säga att jag också är fin i håret. (skrattar)
(eftersom jag klippte mig igår)
Alla andra skrattar åt oss.  Det är bara jag och C som kan förstå oss på det. Det är så typiskt oss.

Och sen har jag varit på jobbet och jobbat. Nu har jag haft en händelserik dag så jag funderar på att unna mig en liten powernap eller så kan jag gå till Nystrand eller städa eller göra nåt annat vettigt! Men först ska jag nog se om jag ska hitta på nåt med nån kompis. :) Är sugen på det!

Skulle bara vilja ha ett jobb som jag verkligen vill ha och slippa tänka på allting annat. Det är jobbigt att vara "vuxen". - Så mycket att tänka på. Känner att jag måste verkligen börja plugga nästa termin så jag får mig ett fast jobb nån gång med något som jag vill jobba med. Svårt att bestämma sig bara. Och man måste ju tänka på vad det behövs för jobb i framtiden också så man inte utbildar sig och sen står man där med studieskulder upp till axlarna och så får man inget jobb ens.

Nej, det var allt för stunden! Tack för mig!


Det gör ooooont. Så ont. tra la la la

Det känns som att alla förväntar sig att jag ska börja plugga i höst, men så kommer det inte att bli. Till och med universtetet tror ju det. Vilket jag inte kan klandra dom för men jag får post varje dag från universtetet typ. Även att jag är ganska sugen på att börja så det blir klart nån gång! Men jag ska resa som bara den i höst och göra allt jag bara vill och kommer på! Måste ju dock jobba också så jag har råd med allt! Så allt jobb jag bara kan få ska jag ta emot! Sen skiter jag i om jag inte har några pengar kvar sen. Men som sagt... Man lever bara en gång, pengar kan man spara nån annan gång!

Idag lyckades jag sticka mig på en vårdtagares blodsocker nål så då blev det en massa extra pappersarbete och ett besök på vårdcentralen för blodprov. Det är lustigt det där. Jag är svårstucken och tycker det är obehagligt. Det går alltid bra, men jag blir jättekall om händerna och typ slutar andas. Inte svimfärdig men nästan. Men jag är inte så jätterädd för det. Eftersom jag är så svårstucken så blev det såklart två gånger hon var tvungen att försöka. Men för att återgå till poängen av det jag tänkte berätta är att jag känner mig så trygg då andra pysslar om mig. Haha, så jag fick därför mod till att ringa läkaren idag! Helt superjätte stolt är jag. =) Ringde tandläkaren också för att byta tiden jag fick hem i brevlådan. Precis samma tid som jag ska klippa mig. Är det inte typiskt så säg. Jag har typ ALDRIG några sådana möten inplanerade men får jag två stycken så prickas det alltid in så att båda är samma dag och tid!

Med andra ord så hade jag inget vettigt att säga er idag! Nu ska jag till banken och hämta min skatteåterbäring. (ingen förmögenhet men man kan ju låtsas) sen ska jag höra om nån stjärna till kompis har tid att hitta på nåt busigt med mig (A)

Puss och hej gurkpastej!

Val i livet

Gah jag blir galen!
Har fått schemat från Luleås universitet idag. Jag kom in! :D Men jag kan inte glädjas åt det, för det passar inte alls för mig att börja plugga just nu. Det har hänt och händer så himla mycket i mitt liv just nu. Hoppas bara att jag kommer in nästa termin! Annars är det väl kanske inte meningen helt enkelt. Vissa saker är enklast att lämna åt ödet och det måste jag nog göra i detta fall. Pratade med min kusin (syster) idag om det och jag tror att vi kom fram till att nästa termin skulle passa bättre. (Tack för att du alltid förstår mig och för att du alltid lyssnar och ger mig råd) Det känns så himla avgörande beroende på vad jag väljer. Nåja. Ödet får väl bestämma det.

Nu ska jag "bara" se till att ALLA mina planer för hösten ska slå in och bli verklighet. Om jag så ska göra allting själv så SKA det bli av den här gången. Det kommer att lösa sig, på ett eller annat sätt!

Carro, jag har förresten en idé om hur vi kan läsa vårt gemensamma problem. ;) Vi får höras så ska jag berätta mer om det. ;)  Saknar dig!

Idag var kusinen och barnen, samt Verran och besökte mig och min lya. De gillade den skarpt. ;) Bra att nån gör det. (A) Sen var vi på stranden och badade, solade och pratade hela dagen. Klockan blev halv tre och vi insåg att vi var tvungen att åka så vi skulle hinna äta innan jag började jobba halv fyra. Jag hann inte riktigt så jag fick slänga i mig maten och sen springa hem till mig och ta bilen och köra till jobbet. Jag var där PRICK halv fyra kan jag stolt medge. ;) På tal om jobbet så är jag MYCKET irriterad över en sak men det tänker jag inte ens nämna. För det är det inte värt.!

Sova, jobb imorgon. Dag 11/12 på rad imorgon. Jag börjar se ljuset! Samtidigt är det synd, för jag hoppas innerligt att jag får jobba MYCKET sen så jag har råd med ALLA mina planer!

Over and out! Kiss and god night!

Love / Sara


Vad gör man då?

Vad gör man när allting man gör känns fel?
Då allting känns meningslöst?
Man tycks se lösning där långt borta men kan inte nå dit. Kommer på en lösning för att den sedan ska förstöras i nästa sekund. Vad gör man då? Vad gör man då allting man byggt upp sakta men säkert försvinner? Det som var tryggheten i ens liv? Säg mig. Vad gör man då?

Finfina minnen

Ibland kommer man på ganska impulsiva saker.
Idag var en sådan dag vilket resulterade i en underbar kväll med brorsan och hans flickvän.
Vad vi har fått skratta. Finfina minnen så tack för det!

Fick köra Jonas bil hem från Boden också.
Varför gjorde jag det?
Nu vill jag ju bara ha en ny bil!


Solligan

Jag har ingenting speciellt att säga idag mer än att Luleå vann solligan 2007 ;) Men om man jämför årets 387 h med fjolårets 654 h så är det rätt mesigt! Mer sol till svenska folket tack!  Från midsommar till 9 aug är det alltså 49 dagar om jag räknar rätt. 387/49 är 7,8 h sol per dag. Fjolårets blir dryga 13 h per dag, det är ju för tusan mer än utlandet. Men sommaren 2006 lär man väl alltid minnas! Nu vill jag bara åka iväg på en solresa tillsammans med en eller flera underbara kompisar! Greece nästa tack? Eller varför inte Cyprus? Lika underbar väder på båda ställena. ;)

image105

Helgen då allting hände

Ja väldigt mycket har hänt sedan sist... Tänker inte ens försöka gå in på allt. ;)
Rixfm festivalen i torsdags var skoj! Vi stog dock i värsta vattenpölen hela tiden, så vi var riktigt blöta sen. Alla hånade norrland som vanligt. ;) haha Det var rätt segt först men när Ola, Danny & E-type började så släppte publiken låss lite mer.

Fredag. Ja, det var då allt hände. :/ Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!

Lördag följde jag med Emma och var chaffis till och från Luleåkalaset. Haha shit vad skoj vi hade gullet! Så mysigt att spana in lyxhusen ;). Tjuvhoppade lite på en studsmatta, det var roligt. :) Satt på en brygga vid havet och tittade ut mot havet och stan som lyste där i mörkret. Pratade och sådär. Hur mysigt som helst! Tog en massa töntkort som bara vi kan, pratade lite mer och hade allmänt mysigt. Sen blev det lite långtråkigt då dom vi var chaffis åt aldrig ville hem. Men till slut så ;) Det sista vi hittade på var att vi körde till kallax. Och det blev hur tokigt som helst. Men jag säger bara, vakten måste ha haft lite att göra iaf! PINSAMT!  Mer säger jag inte. Hur som helst... Det kommer bli hur kul och tokigt som helst om det bara är vi som åker till utlandet tillsammans. ;)

image104

Idag, söndag, har jag sovit jättelänge! Skönt och välbehövligt! Sedan har jag städat lägenheten, bytt gardiner, planterat om blommorna, diskat och tagit fram den nya mattan till köket! Supersnyggt blev det! Nu börjar solen kika fram så jag tror jag ska gå ut på en promenad och kolla läget. :)  Men först ska jag slänga in lite kläder i tvättmaskinerna!

Lev och må väl mina vänner! PUSS

Irriterad

Fasen vad jag är irriterad! Efter att jag (äntligen) har varit på linskontroll så var jag in en snabbis på Ica för att handla lite frukt och sånt. Jag ställer mig i kön som jag tror ska gå snabbast... En ny kassa öppnar och mannen framför mig går snabbt till den kassan. Jag fortsätter frammåt, men då kommer en gråhårig "gammal" tant och tränger sig förbi mig med hennes feta vagn och hennes löjligt rosa läppar (läppstift) Jag blir ju såklart arg och säger "Nu trängde du dig faktiskt", hon mumlar nåt till svar helt surt, som att hon hade rätt att göra så. Jag sa typ att "jag har ändå bara det här lilla och ändå tränger du dig". Som tur var så var det en kvinna som jobbar på Ica som stog framför den kvinnan som trängde sig framför mig som sa att jag skulle gå före henne istället. Tack så mycket! Tur att det finns vänliga själar på Ica och inte bara sura tanter!. Det är faktiskt aldrig rätt att tränga sig, men stackars tanten, hon kan inte ha ett lätt liv. Nu låter jag elak, men man gör faktiskt inte så! Jag vill inte henne något illa, men lite hövlighet har hon väl ändå fått lära sig? Det här är bara en bagatell men det är störande då det väl händer. Dessutom av den åldersgruppen vi ungdomar oftast får höra att vi är så jobbiga, och vi tränger oss, och ungdomar, det är dom som hittar på hyss. Jamen tjenare! Jaja, nu ska jag återgå till min vardag igen och inte irritera mig på små saker när det finns så mycket annat hårda slag i livet!