Inget speciellt

Nu har jag fått reda på varför snöbollsbusken inte blommar som den ska, den har löss! :( har gjort en hemmabehandling på den och hoppas den repar sig till nästa år iaf! Ba så ni vet liksom! ;) Och bara så ni vet funkar mitt tangentbord ändå inte fast vi bytt tangentbord... Irriterande! Längtar redan efter en ny!

Jag och mamma har klättrat på taket och skrapat där! Var lite kul för det kom en postgubbe med ett paket just då så det måste ha varit lite komiskt. Vi bara "hallå, vi är häääär uppe, kom på baksidan" :P Sedan fick han klättra upp lite för att räcka mig paket och den där grejen man skriver under på! Och i detta vädret, vi har fått en gratis bränna vill jag lova!

Nu ska vi ut och tvätta huset sen kan vi börja måla på måndag! wiiie! så alla som vill kan komma då och måla, vi bjuder på grillat!  ;) Hade varit skönt att få ett avbrott det behöver man när man jobbar med huset eller jobbar med jobbet hela tiden. Men då får vi helledigt imorgon iaf (fram till jag börjar jobba halvfyra då) så då blir det utflykt! Blir skoj! Så alla som vill komma till arnis imorgon är mer än hjärtligt välkomna att hänga på. :)

Och by the way, har inte ont i halsen längre. YEEEEY! (ta i trä)

Jag lever verkligen då det är så här fint väder!


Världens goaste Emil! Igår var jag förbi och så gav han mig världens längsta kram så att jag skulle ladda upp och spara den så jag klarar mig till på fredag då vi ses igen. Gounge! <3

Ja nu var det över en vecka sedan! Har inte haft något direkt att skriva om som jag velat dela med mig av och har nog inte det nu heller. Men jag ser ju att ni är några trogna (ganska många faktiskt) som tittar in ändå och det gör mig glad varje gång jag loggar in iaf. :) Är såklart ännu roligare med kommentarer men det är ingenting jag eftersträvar. :) Även om ni kanske inte alltid kommenterar så gör det mig glad att ni tittar in och läser. Ni får såklart gärna kommentera även ni som inte gör det så ofta men det är ingenting jag tänker be om. För då blir man bara mindre sugen på att kommentera, jag vet. ;)

Tänkte mest skriva att jag har haft en alldeles underbar dag med min finaste Erika. <3 Hon kom hit och så åkte vi och åt lunch vid havet (Gläntan). Väl där blåste det lite för mycket (som det alltid gör där typ, jag blev påmind om varför jag aldrig mer behöver åka dit) :P Så då åkte vi hem till mig istället där vi låg på baksidan i solen och bara pratade om allt vi missat i varandras liv sedan sist (det var ett tag sedan). Det är väl det som är det underbaraste med bästa vännerna? Fast det ibland går länge mellan man träffas så är det som om det vore igår när man väl träffas och att man kan prata om ALLT! Vi åt jordgubbar och bara mös i solen! Tack Erika för en underbar dag!

Sedan skulle vi ha middag här hemma men det gick inte för gästerna så det blev ingenting men då kom jag på dn briljanta idén att vi skulle åka på en dejt bara vi två. <3 Vi åkte till stan och gjorde några ärenden och sedan köpte vi med oss mat och gick till södra hamn där vi satt och åt. Myspys. Det behöver inte alltid vara så speciellt för att det ska bli speciellt. <3

Det var allt för denna gång! :) Imorgon är jag ledig och Henke jobbar mest troligt sin sista dag inna semestern och då kommer mamma & pappa hit som ska hjälpa oss att skrapa huset så det blir klart någon gång. På två känns det som att man inte kommer någonstans alls! Så nu jäklar! Sedan eventuellt (om vi hinner skrapa och tvätta allt imorgon) så blir det att måla på måndag om det inte regnar!

Nu till rubriken. Jag får verkligen mycket mer energi när solen lyser. Jag kan vara trött ändå men så mycket mer till ro inombords. Svårt att beskriva men det är underbart!

Sedan har jag sökt semester i slutet av augusti. Blir underbart! Inte säkert jag får ledigt än men jag ringde och frågade och berättade hur läget var och hon sa att de nog skulle kunna ordna det. :) Underbart att få vara ledig tillsammans med Henrik också. Var alldeles för länge sedan sist!

Nu spela wiiii! Super Mario 3, ska klara första världen idag tänkte jag! ;)

Det var allt för nu! :)

Update: Glömde ju säga att jag håller på att bli lite förkyld :( (för er som vill veta det) haha Har ont i halsen! Jag har inte tid med det nu! Nästa vecka jobbar jag ju min monstervecka med nio dagar på rad och har inte lust vara sjuk i helgen heller med allt stohej som är planerat! Dricka te, dricka te, dricka te! Med honung i! Och gurgla saltvatten!

Nu är långhelgen slut!



Nu är min långhelg slut snart... Har har yttrligare en härlig helg :) Har även (äntligen) beställt ett nytt tangentbord till min dator... Så nu ska jag snart förhoppningsvis slippa sudda hela tiden...  Och så har jag även tagit tag i att boka tid för att ta bort massa födelsemärken jag har (med laser). Jag har mest på magen, ganska stora och utåtstående och de råder de ju de flesta till att ta bort... Och jag tänker speciellt på att jag är ljus, det är ju då man ökar riskerna med att det skulle kunna bli något... Så nu ska alla eventuella farliga bort! (Han går ju igenom hela kroppen så han tar bort alla han misstänker skulle kunna vara farliga eller ivägen - sådana som kläderna nöter på eller så). Har sovit länge idag så får se om jag somnar efter kvällsjobbet... Har dessutom sovit en halvtimma alldeles nyss i soffan också ;) Men då har jag också slarvat med min järntabletter i helgen (som man får efter man gett blod) Jag hade glömt dem hemma! Men nu ska det inte glömmas någon fler!

Snöbollsbusken :(



Vad har hänt med vår fina snöbollsbuske? :( Förra året såg den ut som ovan... Nu som den där nere.... :(

ARG!!

Så jävla irriterande alltså... Jag pratar om min mer eller mindre kända a-kassa historia? För er som inte följt med i den kan ju nonchalera detta inlägg...

Fick äntligen ett brev att jag var beviljad att få stämpla... MEN, inte från perioden 11-feb -28:e april... för att? Jo, för att de skickade ju det där jäkla brevet om att jag behövde intetyg från skolan OCKSÅ, fast jag skickat in papper om vilka datum och så jag pluggade... Och det är det datum som jag skrev under med där som gäller. Så jag är bara beviljad att få stämpla från en 29:e april, vilket är helt i onödan för då jobbade jag heltid! Suck! Nästa gång jag behöver dem, förmodligen till hösten då ska jag ringa och inte vara glad och säga "nu ska ni berätta för mig EXAKT vilka papper ni ska ha in i vilken ordning så ni inte försöker slingra er sedan att ni inte fått det!!" För grejen är ju den, hade dem skickat det intyget DIREKT, liksom alla andra så hade jag ju fått från 11:e april... Så stört! De har ju bara skickat ett brev åt gången med olika grejer de saknat, varför inte säga ALLT de behöver på en gång? Känns ju som att de visste allt och bara vill snåla med pengarna och drar ut på det för då vet dem att jag antatligen jobbar sommaren... SUCK! Vad arg jag blir!

Annars har min fina mor varit här och vi har haft lite kvalitetstid tillsammans. (Från igår till idag) Gått på stan, suttit på altantrappen och pratat, rensat ogräs... Nu känns det faktiskt konstigt tomt här hemma. :(

Sedan har jag tagit tag i att beställt nytt tangentord till min dator. Det är ju nåt galet när den skriver så himla dåligt och hoppar över bokstäver hela iden iland funkar den bra oc ibland inte som ni ser nu när jag inte försöker ändrahl tiden. Väldigt olika när et väljer att strejka eller inte. Så hopps det bara är det som är felet! :)

Den underbara sommarhelgen



Helgen har varit långt mer än underbar. Härligt väder som har inbjudit till många olika aktiviteter. Bland annat studentfirande av min kusin Oskar, kvällsgrillning på degerberget, bad & kubb, mysiga middagar på altanen, mera bad och även att bara vara har hunnits med (vilket är viktigt och så skönt att inte ha något planerat jämt). Lite festligheter har vi också hunnit med och även bio (Hangover 2), som varken jag eller Henke tyckte var så bra. Ettan var så mycket bättre! Många klagade på värmen men jag njöt, det är så jag vill ha det hela sommaren helst. ;) Nu är det kallt som attan, snacka om kontraster. I lördags 32 grader som varmast i skuggan, idag typ 13. Känns som att jag vill ta på vinterjackan och jag överdriver inte det minsta lilla. ;)

Nu ska jag strax åka in till stan och eventuellt bränna lite pengar. Om inte, så ska jag iaf åka och handla mat och hämta Partylitepaket! Som julafton varje gång :D


GE BLOD!



Har just kommit hem från att ha gett blod för första gången i mitt liv. Fick veta att jag hade den vanligaste blodgruppen som de behöver mest blod av (A+). Det tog en kvart och räddar liv! Så varför någon tvekar (som är frisk och får ge blod) gör det är för mig ovisst, ge blod om ni kan!
GE BLOD! Klicka där så kan ni anmäla er! :) Och det var inte farligt och gjorde inte ont (jag tittade dock aldrig på blodet, påsarna ser ut som vampyrpåsar som vampyrerna snor från sjukhusen) ;) Sedan får man välja på att få ett presentkort på 50 kr eller två trisslotter! Plus att man få en supergod smörgås också :) Win-Win liksom! :D Så ta er i kragen och anmäl er nu :)


Personalfest + årets första dopp i det blå



Nu kom jag på något vettigare att skriva om också... Personalfesten i fredags! Grymt kul! Enorma steg över min förväntan om jag säger så. Många stannade länge och vi var runt sex stycken som gick ut och det var hör och häpna minst lika kul som på förfesten! Bara det jag ville säga och en uppdatering att jag fick med mig Henke och det var han som stod där på bryggan och räknade ner till att vi skulle hoppa i! :p Fick även med oss Malin & Patte och det var kul för det var väldigt länge sedan vi umgicks på tu man hand så här. Spontant och kul!

Nu är det dags att städa... Usch är så trött! Vill egentligen bara sova... Stressig dag på jobbet och även fast det var kul att åka så här spontant och ha mys i solen så har jag ju inte hunnit göra så mycket hemma... Menmen...

Imorgon direkt efter jobbet (slutar tolv) bär det av mot byn för att fira min fina kusin som tar studenten! GRATTIS! :D varje år tänker jag tillbaka och önskar jag fick ta studenten igen... SÅåå kul!

Och så ett grattis till världens bästa Karin som fyllt år under dessa dagar det varit dött här på bloggen. :) Så grattis i efterskott kära vän! Jag längtar efter dig och saknar dig! <3 Längtar till den 10:e juli! :D


SOMMAR!!



Vilket underbart väder även idag! Verkar ska bli så underbart hela helgen = ME LIKE! Massa roliga saker kan man hitta på då :)

 Ska försöka få med min badkruka när han kommer hem (och efter middagen) och åka till arnis och bada! Kanske några älvsbyvänner vill komma dit om inte annat? ;)

Nu blommar även syrenen sedan ett tag tillbaka... Men har ingen okej bild på den så får bli på häggen igen :)

Inget vettigt


En bild från idag när Mira var här :)

Ja, ni har varit en del som tittat in trots min frånvaro här. Har inte så mycket att säga men det har varit mycket i mina tankar den sista tiden. Har ingenting nu heller att säga så frågan är varför jag skriver...

Har haft en härlig dag på jobbet idag. Klockan 14-16 hade vi personalmöte som jag fick vara med på nu när jag går på månadslön... Vi var ute på fårön vid vattnet, jättefint! (Skulle ha vetat om det stället i måndags när vi var på cykelutflykt där)... Det var så varmt så vi fick ställa oss upp för att det skulle fläkta lite mer. haha Inte alltid det är såå härligt. Jag blev sååå sugen på att bada men det blev inte. Synd att Henke var borta annars hade jag övertalat honom. Men han är lite av en badkruka han minsann!