GOD JUL!

God jul allesammans!
Önskar er mycket lycka och glädje!
Var rädda om varandra!
Puss och kram // Sara


Födsel

Idag föddes mitt andra kusinbarn! <3

21 dec | I´m so happy!!

Alltså. Det märks ju ganska tydligt att man bara duger då denna person inte har en annan och vara med.Synd. När jag ändå är inne på det spåret så finns det ju fler på den fronten. Som bara vill ha ut nånting av mig, men annars pratar ni aldrig med mig. Upptäckta!

Jag har jobbat idag. Gick bra. Är dock väldigt trött så jag gruvar mig för att baka pepparkakor nu. haha :p Men det går ju fort. Sen måste jag städa. Baka drömmar. Köra ner för att införskaffa julklappspapper? Jag har köpt den sista julklappen idag. *stolt* Tror dock inte att tiden räcker för allt detta ikväll, men det måste hinnas.

Får väl se vad som händer annars, men hoppas att det blir nåt kul imorgon kväll. :) Får väl se om nån har tid...
Idag har jag fått en massa julkort med posten. Och även en julklapp av Sassa. :D

I´m so happy, I´m so glad, that I found You, I want to thank You and thank You means merci!

Senare:!! Skit! Jag hade skrivit ett långt inlägg om vad som hänt sen sist, eftersom livet aldrig blir som man tänkt sig men jag tänker inte ens försöka orka skriva det igen!! Men jag är glad ändå!

Carola och en flygel

Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag är väldigt  trött efter den långa hemresan, med totalt 4 timmars väntan i Sundsvall och Umeå. (För övrigt tänker jag aldrig flytta till Umeå efter min dagsupplevelse. Haha, värsta labyrintstaden med otydliga busschaufförer. ;) ) På hemvägen var jag dock med om kärlek vid första ögonkastet, helt underbart men sorgligt att det slutade som det slutade. Jag får försöka glömma min förlorade kärlek som jag aldrig ens hade tillgång till. ;)

Vill bara säga tack för allt till alla som gjorde den 17 dec till en kväll att minnas i all evighet. En magisk kväll. Som jag har längtat efter detta. Två år. Den sista konserten igår  kommer att bli svår att slå i framtiden. Den var så otroligt bra och stark. Vi fick både skratta och gråta. Det var hemskt men helt underbart. Går inte att beskriva för de som inte varit där (och speciellt inte för de som inte ens bryr sig om att veta). Den bästa konserten på en evighet. På slutet stod alla upp och gungade och sjöng med. Och efteråt, vid signeringen, var det också helt underbart. Sötgumman hade inte ens bråttom. :) Vilken lycka. Så underbart. Så underbart. Så underbart. Fick min hälsning till min lilla vårdtagare på jobbet. Hon kommer att bli så glad. :) Carola skrev en hälsning på ett idolkort till henne. Det tror jag hon kommer att uppskatta såå mycket.

Saknade Sassa!


Tänkte försöka lägga ut lite bilder på bilddagboken nån gång i framtiden så ni kan ju hålla utkik där, ni som har tillgång till den, eller har mig som vän där. :) Ni som fortfarande inte har gjort en, GÖR DET!  Tänk vad kul det är att dela med sig om sitt liv till andra. Precis som du antagligen tycker det är kul att veta lite om vad som händer i mitt liv. ;)

Måste också skriva att det var kul att ha sällskap av dig Kicki på hemvägen. <3 Även om vi var trötta. ;) Och så fick vi inte surra på tåget. :( Kul att ha sällskap av Issa också, även om det var en kort bit. :)

Och förresten (varning, detta är internt). Jag har smörjt in mig med bodybutter idag. Hur säger man det då? ;)

Får skriva mer sen om hur det var och så. För er som vill veta alltså.  :) Fast ni vet väl allt vid det här laget nästan. :D

With Love,
Sara

15-16 dec - Imorgon Sthlm!

Imorgon bär det av till Sthlm! Ska bli så underbart! Få julkänsla med Carolas konsert och träffa henne och alla mina underbara vänner jag lärt känna genom Carola och det är jag så oerhört tacksam för, i all evighet. Det ska bli så otroligt mysigt! Och sen när våren har att erbjuda en massa här uppe också. Helt underbart.

Längtar tills jag får träffa alla vänner jag längtat så mkt efter.

Har en så söt tant på mitt jobb. :)  Hon vill och hoppas att jag får en bra plats så jag kan ta kort och visa henne. Och att jag skulle försöka få ett kort på jag & Carola tillsammans så att hon sen kunde se vem som var vackrast. :) haha Så himla söt hon är alltså! Jag lovade att försöka. Jag sa att jag skulle hälsa att jag hade en som jag jobbade hos som ville ha ett kort på Jag & henne på. Haha, får väl se hur det blir med den saken, men nog ska hon få se kort som jag tar iaf. :)

http://saaris.bilddagboken.se, för er som är intresserade :)

Nu sova. Är en lång dag imorgon.

Puss å kram

14 december

Nu är allt fixat med Sthlms resan. Känns bra. Mamma fick komma igår också. Läkaren som opererade henne har aldrig tagit ut en sån stor sten förut ur en människa. Så inte undra på att hon har haft ont. Gallbåsan tog han bort också för den var inflamerad, så då vet ni det. Shit vad jag skriver sånt som ni inte ens är intresserade av att veta. :p Ni som vill kan ju titta in min bilddagbok så får ni se lite hur mitt liv ser ut i bilder.. :) Och när ni ändå är där så kan ni ta och göra en själv så kan vi dela glädjen som uppstår. ;)

Vad var det mer jag hade tänkt att skriva? Jag minns inte. Är så tacksam för allt, för livet, för dig som läser. För ALLT! Glöm inte att ni alla är värdefulla!

Puss å kram

11 december

Hej alla!

Har jobbat till 12 idag. Sen har jag dammsugit och skurat nästan hela nedervåningen. Vill att mamma ska slippa tänka på sånt då hon ska åka in och opereras imorgon. Jobbar 10 dagar på rad till jul tror jag det var. Jobbigt ,men bra med pengar!

Krånglar med sthlms trippen -IGEN!  Så fort vi har löst ett problem så kommer det upp ett nytt 10 minuter senare typ. :S

Fattar inte att det är mindre än två veckor till jul! Det KÄNNS inte. :(


Over and out.


Kram från  mig!


6 december

Usch hur jag mår nu. Hade ont i magen på morgonen så åt ingenting i rädsla för magsjuka. Jag åkte till jobbet och vid två tiden ville jag svimma, hade svårt att andas och rubbet.. :S Då åkte vi förbi konsum och köpte dricka så jag skulle få i mig vätska. Väl på grupprummet tryckte jag i mig en clementin och drack upp drickan. Slukade den nästan! :p  Trodde det var bättre och skjutsade Johanna till solariet. Väl där så blev det så att jag också solade. Trodde det var bra då, men inte det. När jag kom hem så började det om igen. Försökte äta lite och DRICKA. Blev väl lite bättre men jag är rätt svag än. Vätskebrist var/är så obehagligt. Om det nu var det. Och så när jag får sådana där hjärtrusningar ibland, (eller vad det nu är)  Usch! Men ska gå och vila lite nu och dricka en massa vatten så att det blir bra. Känns iaf lättare att andas nu, men fortfarande är det lite tungt. Jaja, nog om beklagande över mig själv.

Sassa kommer att stanna hela helgen i Sthlm! :D Är så glad över det! Så länge sen jag träffade henne och dessutom räddade hon jag och Anna. :) Men nu är det problem att få tag i han som vi ska bo hos, men det löser sig väl på nåt sätt.

Igår pratade jag med Kicki på telefonen. Haha, vi är ganska lika egentligen! Var iaf kul! Vi kom fram till ganska mycket på så kort tid. Du är så skön Kicki! ;) Vi och våra planer inför framtiden. ;)

Jaja, nu ska jag nog vila! Och ladda min mobil så jag är anträffbar!

Puss å kram knytkalas!

Wonderful

Igår blev det att se skräckfilm hos Natta. Natta var nog den enda som var tuff! ;) Vi andra tittade mest bort när det blev obehagligt eller gömde oss bakom en kudde. haha Men den var riktigt bra! Men vi kanske bara inte är gjorda att se skräckfilmer. :p

Idag har jag tänkt att julstäda lite. Men det har inte blivit så mycket av det ännu.. Försöker fixa så jag kan maila från min mobil men måste nog in på radiohuset på måndag för att be dem hjälpa mig, för det funkar inte över internet.. Irriterande! För då måste jag vänta till måndag innan jag vet om det funkar, och det kan vara min livlina hem från Sthlm!

Sassa ringde för ett tag sedan. Underbart att prata med henne igen. Ååå vad kul vi ska ha gumman! Och på stan också! :D wiiiie är det rätta ordet där! Eller muffstuffs kul! Saknar dig så mycket vännen min!

Har gjort klart några fler julklappar. Shit vad många det är i år!  huuuh! Tur det bara är jul en gång per år om man tänker på den fronten! Ska väl försöka göra lite nytta nu! Puss å kram från mig då!

Julkonsert 2006
Biljetterna tog slut redan efter två timmar. De var efterlängtande med andra ord!