Älskade farfar

             Min älskade farfar och jag! <3 
 
 

Storforsen

 
Vi har haft superkul och verkligen fina dagar i Storforsen med arbetsgänget. Oj så givande dagar och nu fick vi verkligen mer energi så vi orkar längre! Och det bästa av allt så lyckades vi lösa så vi nu jobbar betydligt färre helger! Jippie! Och vi är verkligen en superhärlig grupp! Det är så kul att vi trivs så bra ihop även om vi såklart också kan ha diskussioner. Men det är ju viktigt så att vi kan göra ett så bra jobb som möjligt. :)
 
I helgen jobbar jag sista helgen innan det blir mindre helger. Från och med oktober blir det betydligt lugnare. 2/5 helger i snitt, men då har vi några som gärna jobbar helger lite oftare än så, så ibland är jag ledig 3 helger på raden! :D 
 
 
Några av mina fina arbetskompisar. :) Jessica bakom kameran. :)
 
 
 Idag är jag ledig och snart kommer Melissas farmor hit. Hon ska vara här i helgen. :) Kulkul! Även om jag knappt kommer vara hem något. Menmen. Henke har tagit föräldrapenning idag så han är också ledig. :) Börjar få lite ångest över att dagarna snart är slut! Hojja!
 
 
 
 

Skönt med en ledig helg

 
En lugn och fin helg har passerat. I fredags satt jag och Anna och drack te, pratade och hade allmänt höstmys ute med tända ljus. Så mysigt! Det är så fint att ha en sådan vän som uppskattar sådant där enkelt precis lika mycket som mig. Att bara vara. Kunna prata om allt. Även jobbiga saker likväl roliga. Det känns så fint. 
 
Kändes mycket välbehövligt med en ledig helg på hemmaplan. Mycket som hänt senaste tiden så det känns skönt att "hinna ikapp" lite.
 
Vi har även byggt och målat en massa. Henke bygger och jag målar för er som inte vet det. Nu är hela utbyggnaden klar på utsidan byggmässigt. Även grundmålat klart. Nu återstår bara självaste färgen vi ska måla 2 varv med. :) Och så insidan förstås!
 
Imorgon har förskolan planeringsdag så då har jag fått äran att ta FP och vara ledig med lillan. Jobbade eg långkväll men tog FP hela dagen ändå. Hade ju räckt fram till 16. Men det var då tur för ikväll ramlade lillan och slog huvudet. Det har ju dock hänt rätt många gånger, men denna gång kräktes hon... :/ Det var nog inte hjärnskakning trodde 1177, men skulle hon kräkas igen eller bete sig konstigt så skulle vi åka in. Så hade ändå velat ha henne hemma imorgon och hålla lite uppsikt. Borde väl eg byta ut FP till VAB, men jag orkar inte ändra och tjaffsa med försäkringskassan... 
 
 
 
 

Älskade farmors begravning

Idag har varit en fin men sorglig dag. Min älskade lilla farmor, jag saknar dig så! <3

En skön & ledig dag!

 
 
 
Vårt älskade charmtroll i mormors väninnas stickade poncho. <3 (Och isolering i bakgrunden haha).
 
Idag har jag varit ledig och det har nog aldrig varit så skönt som just idag. Har varit en hektisk helg på jobbet. Har idag hunnit grundmålat klart på utbyggnaden. Och dörren är på plats. Nu börjar man ju se lite resultat på utsidan. Mycket som återstår på insidan dock. :) Nu har dock Henke blivit förkyld. Jag hoppas Melissa får snarast eller att hon inte får någon alls, då vi snart åker till Sthlm. Vill inte behöva ställa in igen som vi blev tvingade till i våras... 
 
Nä, jag ska lägga mig och läsa Mama tidningen jag fick i brevlådan idag.  :) Hoppas ni haft en fin dag alla!

Ska bli bättre

 
 
Älskade hjärtat! 
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Ska försöka bli bättre. :) 
 
Idag jobbar jag delad tur. Det börjar bli rätt tärande på kroppen att jobba varannan helg JÄMT. Det hade varit en helt annan sak om vi visste att det bara var över en period... Och det är många på jobbet som säger samma... Näst nästa vecka ska vi på arbetslagsutveckling i Storforsen. Hoppas det kommer på tal då! Chefen har bokat badtunna så det ska bli mysigt att sitta där med arbetspolarna. :) 
 
Annars fortsätter bygget här ute också. Henke är så himla, himla duktig som bygger och snickrar. Vi kanske har den helt klart till vintern ändå? :)