hejdå

jag lägger ner bloggen ett tag så ni vet. jag orkar inte.
jag orkar inte mer, jag tänker inte försöka mer för det blir uppenbarligen bara fel.
hejdå på obestämd tid!

onödigt inlägg

igår skrev jag ett inlägg, som jag nästan tog bort. eller det gjorde jag ju men ändå inte.
jag  vet inte riktigt vad jag sysslar med. och det känns jobbigt när något kommer ivägen för det. så är det bara utan att jag vet varför. imorgon beger mig bort. skönt, skönt! men egentligen blir det svårt, när jag inte är hemma...
idol blev klart just! Blev precis de jag ville i finalen! Röstade till och med för första gången ;)
äh, har inget vettigt att säga er ikväll, som vanligt. Sov gott, det ska jag göra!


Speciell dag

Jag kom att tänka på en speciell sak när jag var ute och promenerade för någon kväll sedan... Det handlar lite om hur tiderna förändras. När jag var "liten" och åkte skolbuss så var allt en enda stor gemenskap. Alla kände varandra liksom. Buss-Gun (som hon kallades) var alltid samma buss-Gun, hon följde även alla de "små" barnen över vägen, för säkerhetsskull. När jag blev något år äldre, godkände hon att jag gick över vägen med min äldsta bror. Men om han var sjuk eller om både han och Nicklas var sjuk, då följde hon alltid med mig över vägen. Hur gulligt är inte det? Har dagens busschaufförer tid med det?

Sedan måste jag också säga att dagen blev bättre. Jag kan inte annat än skratta åt mig själv idag.  Det började med att jag tappade en dyr vas/ljuslykta från partylite i golvet. Det roliga i det var att jag minns bara att jag gick dit och tänkte "oj vad snyggt det blev med dessa två lyktor bredvid varandra". Det passade så bra till juldekorationen jag hade där också. Och sen bara PANG. Alltså jag minns inte att jag rörde dem ens. Jag lyckades fånga den ena men inte den andra :( När Henke kom hem på lunch var jag helt sur "TITTA DÄR VAD JAG HAR GJORT". haha Iaf, jag skickade ett sms till Jessica (min roliga partylitetyp som rekryterade mig så att säga, vi har god kontakt), och förklarade i sms:et vad jag hade gjort och skrev "man kan inte få en ny va?" sådär skämtsamt. Och så skrev hon tillbaka "hahaha stackare. vad har du nu tappat? tror att det blir svårt ;) de har ingen drulle-garanti skratt :) " Visst skriver hon sött? det där med skratt? iaf jag skrattade sååå gott åt det där. Jag vet inte varför. Jag kunde bara inte sluta. För hon vet hur typiskt det där är för mig "vad har du nu tappat". och det där med drulle. haha Iaf, senare ringde hon och pratade in ett meddelande på telefonen, det lät så himla kul det också. Det var om att det ska bli 30% på vissa varor som de ska sälja ut innan jul någon gång, på varor som utgår till nästa säsong så hon hoppades att vaserna skulle vara det, för just den röda, som jag har, kommer att utgå. MEN, det var så kul när hon pratade så jag kunde inte sluta skratta då heller så jag hörde knappt vad hon sa. Och någonstans sa hon något i stil med "och tappa inte nå mer i backen nu sara, du ska ju ha fiiint i nya lägenheten med fina saker". haha Det kanske inte låter så kul, men hon förgyllde fan min dag! Så TACK för det, Jessica. (Inte för jag tror hon läser detta men hon kanske får reda på det senare av mig) ;) Hon vet dock redan hur gott jag skrattade för jag var ju tvungen ringa för att fråga vad hon menade, och då svarade inte hon så jag lämnde ett meddelande...Många kryptiska meddelanden idag alltså!

Måste också berätta att jag var ute och gick för typ en timma sedan. Småregnade men tänkte inte mer på det. Det slutade med att man typ kunde vrida ut både strumpor och skor! Så det blev ingen långvarig promenad dock :p Då var det bara duschen nästa liksom!

Nu väntar jag på att Henke ska komma från jobbet så ska jag ta hans bil (eller rättare sagt hans föräldrars bil) till älvsbyn. Ska lämna massa ljus och säga hej till mamma o pappa. Hoppas att vi kan hälsa på farfar kanske en stund också :) Hoppas att den är lätt att köra (minns inte fast jag tydligen har kört den förut), det är ju svinhalkigt ute! Oj, det här blev långt, men blev lite skrivsugen.Det måste väl vara hit man kommer när man kommer hem? 
                      -Älvsbyn, för de som inte känner igen sig!


Förlåt

Förlåt mig! Jag ville inte att  snön ska försvinna och att det blir slask! Menade bara att snön kunde ligga kvar och att det inte behövde komma mer snö! :(

Jobbig morgon som säkert kommer att övergå till en jobbig dag, men låt den inte göra det! Braiga dag kom hit, NU!

Heja Luleå!Ville bara visa er att Luleå nu ligger 3:a i tabellen. ;) De har tagit klubbrekord genom att vara obesegrade i 11 matcher i rad. DET NI! ;) HEJA LULEÅ! (kanske måste på en hemmamatch snart och hejja på plats?!?)

Kaos mitt i eländet :p

Dags för uppdatering kanske...

Hittade just min lönespec  jag fick från förra månaden. (ifall intresseklubben vill anteckna) Jobbade en dag i älvsbyn i oktober och på lönespecen står det ju timlönen. I piteå tjänar jag 4 kr mer per timma, samma jobb, samma utbildning, samma erfarenhet. skumt sånt där! Men piteå är bra! Och dessutom har jag en sådan himla trevlig chef (på ena stället iaf) :)

Igår var jag och Henrik i Arnemarks djupa skogar och högg oss en gran, en adventsgran att ha ute på balkongen! Vi hann också med julskyltningen i ä-byn med Karin och även Simon en stund. Hittade några julklappar. En till Natta, Stina, Frida och faster Eva. :D

Annars är det kaos i lägenheten men fönstrena är iaf klara. Så om ni går förbi så ser det ut som att vi kommit i ordning. haha tänkte bjuda på en bild där det är mest kaos just nu -HALLEN :p

TRO DET VÄRSTA NU GÅTT FOLK ;)


Ikväll ska vi till Luleå och köpa lite grejer vi behöver till lägenheten, även handla en julklapp till mamma och kanske hittar jag till någon mer också =) Lyllo Henke, de ENDA han tänker köpa julklapp till är mig och hans föräldrar (det hade han inte gjort om inte jag redan sagt vad vi ska ge dem) :P Nog för att jag VILL ge julklappar. Det är det roligaste, att få ge, och se hur mycket personerna förhoppningsvis uppskattar julklapparna. Men just nu är min budget inte den bästa, vi ska ju på IKEA förhoppningsvis snart också. =) Och så sparar vi ju för fullt för våra marsplaner! ;)

Var alltså ledig idag, hoppas faktiskt jag är ledig imorgon också för jag har tid hos tandläkaren i ä-byn, och far jag inte dit då så tar det ju ännuuu längre tid innan jag får det bortgjort!

By the way... Första december idag! Vill få ordning på ALLT NUUUUU, så jag kan njuta av den här tiden som jag älskar så otroligt mycket!  Ha det bra alla!