8 dagar kvar till julafton

 
 
 
 
 

Ser ni smällkaramellerna i översta bilden? Melissa har gjort dom med mormor. Och hon var sååå stolt över dom, och var riktigt mallig när hon hängde dom i granen. :) 
 
Tänk, bara 8 dagar kvar till julafton! 

Julgranen 2014

 
 
Glömde ta några närbilder, men det kommer kanske någon annan gång. :) Henke har ju köpt så fina tårtbitar att hänga i granen. (haha) Kolla noga, så ser ni kanske någon. :) 
 
Detta är ett tidsinställt inlägg, bara så ni vet. :) Jag älskar julgranar! Har aldrig haft i hela mitt liv en plastgran. (Tror jag, stämmer det mamma?) Senaste åren har vi köpt kungsgran på coop. Så värt det! Barrar knappt, när man tar hand om den på rätt sätt. :) 

Sjukskriven i veckan

Ja, vad tiden går snabbt men ändå så sakta. Förra veckan var jättetung och avslutade med ett psykbryt typ. Nä, så illa var det inte, men jag bröt helt enkelt ihop på jobbet. Kändes bättre när jag kom hem men sedan även under helgen var det otroligt tungt och jag grät extremt mycket. 
 
Jag har alltid varit en sådan som tycker det är skönt att skriva av sig lite. Därför jag gör detta. Och det är ingen idé att "hymla" med det, då vet ni helt enkelt om jag är lite off och kanske inte så social av mig. 
 
Så idag hos barnmorskan bröt jag ihop igen när hon frågade hur det var med mig. Jag hade ju hur som helst tänkt ta upp detta med henne, men det var skönt att hon liksom "började". Och hon är så himla, himla fin denna barnmorska. Så det blev att jag skulle sjukskriva mig veckan ut så får vi se om det räcker med lite vila. Sedan tog hon även prover ifall det kan vara sköldkörteln som "spökar", då jag hade några symtom som kan tyda på det, även om hon inte trodde det. Svaren får jag imorgon eftermiddag. 
 
Jag har ju haft väldigt svårt att ta in denna graviditet. Det är inte så att jag är orolig, utan mer likgiltig, trött och ledsen. Och är såklart väldigt jobbigt då jag får dessa gråtattacker. Jag vill ju vara glad och fungera som vanligt och njuta av att vara gravid och vara en glad, lekfull och effektiv mamma till Melissa, och en fantastisk fru förstås. Fast det är jag väl alltid. ;) 
 
Men förmodligen har detta med missfallet i våras att göra, i kombination med att jag började blöda i början av denna, stress på jobbet och att jag inte pratat om detta eller tagin in det.Så nu har jag även hunnit träffa en läkare som skickade en remiss till en samtalsterapeut som jag ska få träffa redan på torsdag. Snacka om snabba bud. Men det är bra att det hinns börja med direkt, annars hade jag nog inte orkat vänta (utan struntat i det). Så nu hoppas jag att kemin stämmer oss emellan och att hon är duktig. :) Så hoppas jag att sjukskrivningen denna vecka ger susen så kan jag jobba min sista vecka innan jul nästa vecka. Så hoppas jag att det inte blir tjorv då det är jul heller. 
 
Sedan lyssnade barnmorskan på hjärtljuden idag, och liten i magen försökte inte gömma sig denna gång. :) Vi hörde dom direkt. Så fint! <3 Och livmodern kändes så stor som den ska och hon visade även mig hur jag kunde känna kanten. Lite kul. :) 
 
Avslutar med en peppbild på mig och Melissa. (Gammal bild). För att få mig att le lite. Nog är det tur vi har henne, hon är så fin och godhjärtad vår älskade lilla tjej! <3 
 
Slänger in den på Aylin och Melissa också. För dom är så fina tillsammans. Även om Melissa numera blir less på att Aylin bara klänger på henne och hela tiden ska vara där hon är. hihi :)
 
 
 

Första adventJa oj vilken mysig första advent vi hade. Hela helgen var såå skön. Men första advent åt vi en mysig frukost tillsammans allihopa och sedan pälsade vi på oss och gick ut mot stan. Vi ville egentligen till Älvsbyn då jag tycker det är så mycket mysigare men det skulle även bli omständigare, så vi valde Piteå istället. väl där så fick Melissa träffa tomten. Det var spännande och hon blev lite rädd. Men sen gick vi till Lekia så hon skulle få peka på vad hon ville ha av jultomten. ;) Det gillade hon. :) Där träffade vi Peter å Mira så fick vi sr vad Mira önskade sig också. Perfekt ju! Dom ville ta en fika med oss, så sagt och gjort, fika det blev. Sedan stack vi hem igen och hann precis hem så kom Melissas mormor och morfar på adventsfika. Mysigare kunde det inte bli!

Till helgen väntar ledighet. woho. jag unnade mig semester i helgen så helgen börjar med after work på Stat! Sedan hoppas jag att Henke och Niklas (balton) far till Sthlm och köper oss en ny bil. :) Och isf får jag se vad jag å Melissa hittar på. :) är ledig även måndag så det kan ju hinnas med mkt. :)