Galen på riktigt?

Ibland funderar även jag på frågan ifall jag är galen på riktigt alltså. haha (A)

Åh, sköna sommaren är här!  Snart tar nästa årsklass studenten och när den tiden närmar sig så längtar man ju självklart tillbaka. Eller kanske inte tillbaka, men vissa stunder vill man ju uppleva om och om igen. Det finns så himla många fina minnen från studenttiden, så härliga, men också vemodiga. Jag önskar att jag insåg redan innan studenten hur himla stort, underbart det verkligen var. I alla fall, åter till vad jag tänkte skriva. (Jag vet inte vad det är med mig jag bara babblar på)

Jag och Emma slog ihop våra kloka huvuden igår med att smida en massa sköna planer på vad som ska hända i sommar och även här framöver och efter sommaren. Gick en skön promenad också. Och så satt vi på en bänk och pratade, så som bara vi kan göra. haha Kommer aldrig att glömma förra sommaren då vi seriöst satt ute på en bänk och i en busskur (!) i flera timmer till sent på natten/morgonen och bara surrade hela tiden. Åh, vilka underbara planer vi har! 

image78
I remember! :)

Har idag fått veta typ exakt hur jag jobbar i sommar. Det kan inte bli mer perfekt än så här! Långledig då jag ska till Öland och allt. :) Superb säger jag bara! Kommer nog att kunna vara ledig rallarsvängen trots allt också! :)

Imorgon är jag ledig och då ska jag hitta på nåt skoj med nån i det fina vädret. :) Ikväll har jag haft ont i magen, sådär superont som jag hade för exakt två veckor sedan. Men det gick över, som tur var. :) Nu ska jag slötitta på tv eller varför inte läsa min dunderunderbara bok. :)

Sleep well my friends.

Älskade vänner

Åh, vad jag älskar mina vänner!!!!!! Jag måste ha världens bästa!

Hedrande uppgift

Idag har varit en Frida & CO dag. :) Först Piteå, sen Luleå, sen Piteå. :) Var på nya dollarstore i Piteå, shit vad mycket det finns nu. Och sen åkte vi till Malin, Petter och barnen och gosade lite. Som sist, så blev jag den utvalde till att läsa Emmas godnattsaga. (hedrande uppgift) Åh, vad jag älskar ungarna där alltså! Älskar den staden!! Åkte förbi kyrkogården innan jag åkte hem från Piteå också.

Det är så underbart med värmen. Soligt, varmt, ljust och härligt. Det är verkligen sommar snart. Det är så vackert och underbart här då man verkligen kan se sommaren komma, steg för steg. Varje dag är det något nytt man upptäcker har hänt ute i naturen.

Alla mammornas dag

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketIdag är det pingstdagen och även morsdag. Har jobbat hela helgen. Måste ju skriva ner de klockrenaste kommentaren av en kollega. Hon säger till en som är Jehovas. "Idag är det morsdag". "Det bryr jag mig inte om svarar personen. (eftersom de inte firar något sånt). Då blir min kollega lite nervös och tänker att hon snabbt ska byta samtalsämne och så säger hon istället "Och så är det ju pingst idag". Haha. Det var ju inte så mycket klokare sagt! På tal om Jehovas. Man måste ju acceptera andra religioner liksom. Men vi pratade om det på jobbet idag och egentligen är väl det som är svårast att "acceptera" med Jehovas vittnen för oss andra att de inte får ge blod ifall t.ex. deras barn behöver deras blod. Även om de åker in på akuten och behöver blod så får dem inte det. Konstigt. Men ja, alla religioner är ju mer eller mindre olika varandra.

Jaja, efter jobbet gick jag iaf till farmor och farfar. Som vanligt på sådana här dagar. Mina "små" kusiner kom också. Trevligt som vanligt! Jag hade minsann tänkt att försöka komma på deras examen i år, nu då jag inte har min egen att tänka på. Den yngsta tar examen torsdag och den äldre fredag. Vore ju perfa det. :) Fast fredag jobbar jag så då går det nog inte! Kanske om det lyckas bli på lunchrasten. :) Okej, åter till saken! Sen cyklade jag hem och bakade en tårta till mamma som kom till mig efter en stund. Hon fick en fin liten present också och ett supergulligt kort. Nu har jag en himla massa tårta och sånt över så jag har bjudit hit mina polare så de kan rycka ut. ;) haha

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
 

"Grattis i efterskott på namnsdagen förresten, har du problem?"

image77

Haha. Natten till idag spenderades med att prata med Carro på msn under tiden hon tog emot en stooor mapp med bilder från Sundis av mig. Det var riktigt skoj. Vi pratade om när det blev mörkt/ljust i norrbotten, respektive Skåne. Ett och annat lärde vi oss allt. Jag kunde inte fatta att det var kolsvart hos henne där vid tretiden på natten eller morgonen, vilket ni än må föredra.. Och hon kunde inte fatta att det var just här. I Midnattsolens land.;) Haha det var skoj! Du är så välkommen hit och upptäcka midnattsolens land med mig. ;) Så får jag komma och öva skånska hos dig. ;) haha Älskar dig!

Men kommentaren jag nämde i förra inlägget var ändå det bästa! :p

"Grattis i efterskott på namnsdagen förresten, har du problem?" haha


Idag har jag varit förbi mamma på hennes jobb då hon hade rast. Sen körde jag (åkte, eller hur var det nu Anna??) hem till Nystrand. Så fint väder så jag satt ute och läste, solade lite & gick en minipromenad. Var så skönt. Imorgon är det jobb igen som gäller, så det är bara att passa på medan man är ledig och det är fint väder. Började även skriva på Saras brev. wohoo! Något som jag har lyckats åstadkomma iaf!

Puss & hej!


Jag saknar dig!

JAG SAKNAR DIG!

Det finns många som kan ta åt sig av rubriken. Finns så många som jag saknar just nu! Men allra mest saknar jag fyra personer.

Dagens bästa!
"Väldans vad det svänger på här alltså" :) gaaah! Jag höll på att dö av skratt!

Sen var det rätt bra citat av mig också idag. "Grattis på namnsdagen i efterskott också" "Har du nåt problem?". mohahaha! Jag menade ju inte sååå! höhö Höll på att dö av skratt då också!


Saknar er! Kärlek / SS


Guld


Idag har jag gått en promenad till farmor och farfar. Det var guld! En varm och solig dag idag också. (Även att Smhi.se inte påstod det) Man kan alltså inte lita på nån vädersida längre. :p Har dock blåst en hel del.
Har smidit lite resplaner med Carro också.
Det var hon som kläckte den smartaste idéen.  Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Nu tror jag bestämt att jag ska gå en promenad. Solen lyser fortfarande. :) Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Ha det bäst mina guldklimpar!

Puss & kram

Nice!





25212-76
Haha, snygg bild :p Eller så inte. Den hittade jag visst på Nattas sida. haha

Idag har varit en mysdag. Äntligen lite solsken. Åkte hem till Nystrand och så satt jag och mamma ute i solen och pratade. Det var muffsigt! Sen blev det middag på okej med Natta, Karin, Robban och Pickles (läs Nicklas) haha Sedan bar det av till Erika (& Emil) och Emma joinade klubben, där vi spelade maffia och sjöng singstar. Mkt trevlig dag och kväll med andra ord.

Åh, vad jag vill till Turkiet just nu. haha :) Förstår bara inte varför vissa har så mkt emot det landet. Det är synd faktiskt!


Over and out.


I nattens sken

I nattens sken... (Fast det är fortfarande ljust ute)


Hej och hallå allihopa! :)

Snart blir det nog hemgång efter en skoj festkväll!
Blev tvungen att rycka ut och hjälpa Robban med att akutbyta bakgrundsbild på hans brorsas dator. Den här blev godkänd .;)

image74

Regn, regn & regn

Det var kul igår, blev lite studsmatta och lite bilder.. höhö .:)  Ni kanske får se nån grym bild någon gång i framtiden. ;) Sen såg vi en film, clueless hos K.. Hade redan sett den, men mindes typ ingenting av den. Men ändå kunde jag inte låta bli att somna efter typ halv filmen. :p

Det var så kort tid solen var framme. Nu är det regn, regn och regn igen. Blir så less!! Jag vill ju vara ute nu då jag är ledig!

Jag kan inte låta bli att tänka på olika saker idag. Som att när man vet att någon behöver ens hjälp, men att denna personen ändå inte verkar vilja prata med dig om det. Så då står du där med tomma händer och har ingen annans hand att stoppa dem i.  Och då vet du framförallt inte vad du ska göra för att hjälpa till. Då kanske du gör motsatsen istället och det är ju inte det som är ditt syfte. Då går du istället och oroar dig, så det inte blir bra för dig själv heller, snarare tvärtom.

Jag tänker också på en annan sak. Hur två stycken kan växa upp med varandra och vara ens ena "hälft" liksom. Åtminstone ens blod. Och så en dag vänder bara allt och den ena vill knappt se den andra. Trots att det är den ena som inte har gjort något, det är den andra. Säger rent ut. "Nej, det passar sig nog inte att ni följer med oss". Hur kan man göra så?
Jag skulle aldrig kunna göra så mot en som hade stått mig så nära.

Sen tänker jag också på alla personer som gör mitt liv så värdefullt. Ni vet vilka ni är. Älskar er!

SSSS

Solsken

Idag har varit en sån dag då jag gått omkring då jag jobbat och bara lett hela tiden. Även att jag har varit trött och att det kanske inte har synts på mig hela tiden, så har jag då lett inombords istället. En sån dag då jag tänker att "Idag älskar jag mitt jobb". Solen har lyst för första gången på en evighet! Det har bara varit regn, regn och så lite mer regn varenda dag i typ tre veckor känns det som! Så idag på jobbet var det inte bara jag som var på bra humör. Alla blir så mycket gladare då dem får se lite sol. =) SOLSKEN!

Nu kom Natta hit så nu börjar snart en helmyskväll! :) Karin och Stina kommer förhoppningsvis snart också. :)

Puss & hej leverpastej!

Tänk om man fick ta bort magen.

Bara för att jag har så j*vla ont i magen så jag bara vill skrika! Måste bara beklaga mig lite. gaaaaaah!

16 maj

Kom på att ja lovat att visa bild på lägenheten. Kameran min är ju på lagning, så den här får duga tills vidare. Den visar köket!

25212-73

Ska snart cykla iväg till jobbet för att jobba kväll. See ya!

Myyyyys!

Det verkar som att en utlandsresa till hösten med gänget inte är så avlägset trots allt? Vore ju verkligen så underbart och precis vad vi behöver! Jag läste på internet om olika utflykter man kan göra. Hur låter inte tanken på att hyra en badbåt, åka ut mitt på havet nånstans och bada och må gott hela dagen. MYYYS. Eller att på kvällen åka ut med en båt och uppleva staden från havet nattetid. Myyys det med! Eller dykning, safari osv. Verkade finnas det mesta. Titta på bilderna och se så underbart det ser ut! Dit vill jag!
 
25212-72

Det är bara Häggis som kan ta oss upp ur skiten.

Jag säger som alla andra. För en gångs skull kan jag rekomendera er att läsa Expressen. :)

http://www.expressen.se/noje/1.678462

Att det tog så lång tid att fatta det. (A)


Nåja, idag har jag varit helledig med ordets alla betydelser. Sitter fortfarande och ser helt nyvaken ut. (A) Dags att ta tag i dagen kanske? Har iaf fixat med bilder som Malin ska få. Hittade en massa andra också. En del av dem kan ni se i min bilddagbok! :)

25212-68
Det här var en väldigt speciell dag på många olika sätt. :)


Ljus i mörkret

Jag hade alldeles glömt bort att det är så underbart att se ljus även när det är kväll. Klockan är snart halv tio och det är fortfarande lika ljust ute som om den vore fyra på eftermiddagen. Underbart! Snart är det ljust dygnet runt! :)

ESC, jobb & lösning!

Idag får jag käka upp det som jag tänkte igår. Tänkte nämligen klaga lite mer på vädret här uppe i norra Sverige, men idag tittar solen fram och jag kan nästan skymta gräset grönska lite. :) Härligt. Man blir genast på bättre humör. Men det känns väl lite ruttet att södra Sverige får typ två månader längre sommar än vi... Fast... Å andra sidan så är sommaren här så himla underbar då den väl kommer! Så det är lite både och på den fronten.

Är nu hemma på timmarna och tänkte väl imorse att jag skulle sova nu.. Fast det är dyrbar tid. Tror att det iaf blir att slötitta på tv:n, nu då det äntligen går. :p Kanske jag slumrar till en minut eller två. :)

Vad ska man säga om Eurovision? Jag tycker nog som så många andra tycker. Orkar inte ens kommentera det. Men jag kan ju säga att jag har inte så god lust att se Eurovision nästa år eller något år efter det ens.. MF är väl okej, men nej, nu har det spårat ut totalt!

Dessutom... Håll till godo mina läsare... Tappa inte hakan nu bara.. Jag har förstått hur jag ska göra för att få mina grannar att sova till längre än sju!! Wow! Lösningen är att jag ska ha kompisar hos mig och leva om lite grann. :p När jag steg upp imorse så var det knäpptyst. Även när jag låste dörren så var det helt tyst... Varför kan det inte vara så jämt?

Sweden: Douze points!

25212-67
Finfint!

Jag säger som Sassa, Ola-la... :)

Sweden - douze points! Känner ni feelingen!? :D
Snart kommer några fina vänner hit och ska förgylla kvällen med mig och EVC. Jag och en på jobbet konstaterade idag att vi båda har delade turer imorgon 7.30-21.30 med drygt 3 h rast emellan. Båda ska se EVC ikväll.. Så vi sa att imorgon kommer båda två att vara sega och trötta och så kommer vi där på morgonkvisten och gnuggar oss i ögonen som två små barn. haha

Nu känner jag mig ännu mer hemma i min lägenhet by the way.. Har äntligen kommit en tv och dvd på plats! Tv:n duger iaf tills vidare. :) Ska försöka ta lite kort nån gång snart  för jag kom på att en viss C fortfarande bara har kort på röran precis den dagen jag flyttade in typ! haha

25212-66

Saknar detta ögonblick!


Sarornas helg! <3

Nu ska jag berätta om den underbara helgen som varit! :)
25212-65

Fredag
morgon började med att jag försov mig. Började sju och vaknade tio minuter i sju. Men jag kan stolt meddela er att jag var på jobbet prick klockan sju! *stolt*Sedan gick dagen snabbt och så på kvällen hämtade jag Sara på Kallax flygplats. :D Hur underbart som helst att se henne igen. Fredagkväll mös vi mest och pratade om allt som hänt sedan sist och sådär. Vi böt också presenter. :)

Lördag
vad en händelserik dag. Efter en natt av dragkamp om täcket så var vi lite småtrötta men vid gott mod! Vi begav oss iväg mot Piteå där vi shoppade. Egentligen hade jag inga pengar som jag kunde shoppa för, men jag köpte ändå en klänning , shorts och ett par vita leggings på Gina. Så nu har jag 58 kr kvar på kontot. :p Måste skärpa mig! Nu börjar mitt sparsamma liv! Efter vi varit på stan så drog vi vidare till Malin & Co! Inget klår när Emma dansar till hardrock halleluja! Så söt! Eller när hon skulle sminka hela sig, till och med benen och fötterna. ;) Och Emil var lika go och söt som vanligt. Han bara växer och växer. :) När vi kom hem till Ä-byn igen så hade mamma lagat palt åt Sara. :) Hon älskar det! :) Sedan skjutsade mamma oss till bowlinghallen. Men det visade sig att de stängde efter en halvtimma, men vi spelade till dess iaf! Sedan gick vi en lång promenad också. Hur skönt som helst! Och så pratade vi om allt mellan himmel och jord, spelade yatzy, gjorde ansiktsmasker på varandra och såg "The Holiday", som för övrigt är en mycket bra film som jag kan rekomendera er att se! :) Dock ska ni inte vara trött som jag var! ;)

Söndag
sov vi rätt länge. Vi såg "Sandor/Ida", som ingen av oss hade sett innan. Vi besökte Storforsen. Nu kan jag informera er som var med mig där sist att snön är borta. Forsen är helt snöfri. haha. 25212-63

Måndag följde Sara med mig på jobbet. Så nu vet hon hur jag jobbar. :) Dock fick hon inte följe med in till nån gamling på grund av tystnadsplikten. Men vi slutade efter att jag gjort min morgontur! Sedan luktade vi på parfymer! Är fortfarande lika kär i parfymen jag pratat om i tidigare inlägg. Sedan gick vi hem och sov. Sååå skönt efter två nätter med lite sömn. (Vi var uppe så länge). Sedan bowlade vi igen. Denna gång en timma. Men det blev nästa 1,5 h, för det blev nog nåt fel.:) Men vi klagade inte över det. Dessutom lärde en erfaren lite halvsnuskig äldre man oss lite knep när det gäller bowling. Eller hur man bowlar "rätt" så att säga. :) Sedan mötte vi Stina på byn och käkade på Okej. Äntligen fick Sara träffa nån av mina kompisar lite mer grundligt så att säga. Alla andra verkade dissa oss. Men inte Stina inte. :) Sedan skjutsade vi hem Stina och körde mot Kallax igen. :( Sorgligt! Men till vår fördel så var det strömavbrott på Kallax av okänd anledning plus att det var personalbrist i tornet på Arlanda eller nåt i den stilen. Så lite mer tid fick vi med varandra. :) Dessutom köpte jag en dricka, vi ska reklamera den! Fy och blä! Just nu ser jag i mitt huvud hur jag står där inne på flygplatsen och ser Sara gå mot flyget där ute. Hur vi vinkade till varandra precis innan hon går in i planet. :/ Men, snart syns vi igen! Det får vi se till! Älskar dig gumman!




25212-64




Sen ska jag bara tillägga att dikten från det förra inlägget har inte jag skrivit. Den var på mormors dödsannons men istället för "mormor" så var det "mamma"... Åh, vad jag saknar henne. Hon gav så mycket. Min älskade lilla mormor! 

Kära lilla mormor.



Kära lilla mormor,
nu är din strävan slut.
All smärta den är borta,
och du får vila ut.
För allt vi vill dig tacka,
för kärlek rik och stor.
För tacksam och alla möda,
Tack kära lilla mormor.


3 år sedan idag. 3 år!! Jag minns det som om det vore igår. Jag saknar dig mormor, väldigt mycket. Kommer alltid att älska dig! Kommer aldrig att glömma..


Ditt paradis mormor. Ditt & mitt! <3