Det var året 2015

Ja, jul & nyår 2015 är nu förbi. Alltså dags att göra en årssammanfattning... Bättre sent än aldrig...
Det blev inte riktigt som jag ville inlägget, då bilderna strular till det då jag inte kommer åt server datorn just nu och jag orkar inte mixtra, så det blir bilder jag har på minneskortet bara, eller som finns kvar i datorns minne... Men ni får ta det för vad det är. Och att jag inte når alla bilder så påverkar det minnet också. Jag minns ju inte allt vi gjort. ;)
 
Men här kommer det till iaf Karins stora förtjusning ;)
 
Januari
Januari var jag sjukskriven mestadels men började jobba så smått mot slutet. Jag var även på Teneriffa med Camilla och det var välbehövligt och så skönt, även om Camilla var sjuk mestadels så fick jag ändå vila och den där solen kan ju göra under för välbefinnandet minsann. :) 
 
 
 
 
 
Februari
Februari hände det nog inte så mycket under... Vi åkte bil till Jokkmokksmarknaden lilla familjen. Vi köpte inte så mycket men vandrade omkring och Melissa tyckte ju såklart det var så mysigt att få se en tam ren på nära håll. :) Jättemysig dag. Jag och Melissa hängde mycket med Sofie & Aylin innan hon skulle börja jobba igen. (Vi går alltid om  varandra på den biten med att vara lediga samtidigt) ;)
 
 Alltså kolla vad kort håret var! 
 
Mars
Mars månad började med att våra kära vänner, Jim & Sara fick deras finaste dotter Ebba. <3
Vi var en helg i stugan och myste och hade det helt underbart med fint väder,slalomåkning och grillning ute. Och Henkes skoter brann upp. Henrik fyllde 31 som firades i hemmets lugna vrå. :)
 
Och visst var jag till Umeå i mars? Eller var det i april? Hade det mysigt med Karin och Erika och kidsen. Mös på där. Erika och Tommy och Elwin flyttade ju till Luleå på vårkanten så vi passade på innan deras flytt och innan bebis ankomst. :)
  
April
Jag jobbade mina sista dagar och jag kände mig så lugn och tillfreds med allting. Melissa var förväntansfull inför när hon skulle bli storasyster. Vi var på utflykter. Kommer särskilt ihåg när vi var på isen med familjen Aslan. Vilken underbar dag. Vi var även mycket i olika lekparker med Melissa. Vi "passade" på att "skämma bort henne" med egentid med oss innan det var dags att bli storasyster. 
 
Maj
Valborgs var vi uppe hos Katarina och Conny. Vi kollade in majbrasan, grillade korv och Melissa fick plaska i vattenpölar. Ännu fler utflykter till lekparker denna månad. Och jag kommer aldrig glömma den där lördagen den 30:e maj. Jag hängde med Sofie och Aylin hela dagen. Vi käkade pizza och barnen lekte ute. Innan vi åkte hem så skrattade vi och sa att det skulle vara "komiskt om jag fick värkar inatt då Henke planerar in att spela dator hela natten". Men det visade ju sig i sig vara tur då vår fina vän Totto kunde stanna med Melissa ifall hon skulle vakna till mormor Maud skulle komma. Han ställer alltid upp och efterlyser alltid efter att få vara barnvakt. <3 
 
 


 
Juni
Bebisbubbla. Vi njöt av vår nya familjesituation. Vi var i stugan, vi var hos svärmor och vi bara var. Vi firade midsommar som de senaste åren. I vårt älskade lilla paradis. Lugnt och skönt. 
 
 
Juli
Vi hade möhippa och svensexa för Anna & Jesper. :)
 
 
 
Vi var i Lycksele med Anna & Stefan och barnen. Innan var vi i stugan tillsammans med dem. Underbara dagar.
 
 
Lilla miniplutten <3
 
Vi åkte ner för att vara med på Anna & Jespers stora dag. En mycket fin eftermiddag och kväll. Är så glad att vi kunde åka ner, för det visste vi ju inte innan My föddes om vi skulle kunna. Är ju inte så bara att resa med en två månaders, men hon skötte sig exemplariskt på denna resa. :) Så fint att fira kärleken och de där två är som gjorda för varandra. <3
 
Jag älskar bröllop, hoppas vi blir bjudna på något åtminstone 2017. ;)
 
Vi hade ju även turen att få sova hos familjen Svensson. Är ju inte ofta vi är ner så var kul att se hur mycket de hunnit göra med huset (övervåningen). Min finafina vän. Fast vi bor så långt ifrån varandra så känns det som att vi är så nära. Är ju faktiskt bara ett telefonsamtal bort. <3

Jag glömmer inte Melissas stora dag. Hennes ögon och förväntan. Första året hon verkligen förstod och längtade till sin födelsedag. Mormor och morfar var här med oss och bjöd ut oss alla på restaurang. Och solen sken och hon fick bada. På kvällen åkte vi till Arnis för hon ville bada med Nikki. Men då kom det lite regn, men inte hindrade det busungarna våra. <3
 
 
 
 
 
 
 Sin älskade fyrhjuling! 
 
'
 
 
 


Sötnosen!
 
Augusti
Äntligen kom det fina vädret och vi badade en hel del. (Iaf Melissa). Vi var ute en massa också förstås. Henke byggde klart entrén och vi blev så otroligt nöjda. Vi var på grans med familjen Mårtensson. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var även till stugan en hel del och Melissa vågade bada badtunna för första gången och hon älskade det och var sååå lycklig.<3
 


 


                                                                   Syskonmys
 
September 

Månaden började med att jag och My åkte ner till Sthlm för att gå tjejmilen med Anna & Stella. Oj så roligt det var. Jag fick verkligen blodad tand fastän jag inte är någon som motionerar så mycket. :) En underbar helg på alla sätt. Henke började också om att jobba efter att ha varit ledig HELA sommaren. Det blev en stor omställning för alla. Medan pappsen jobbade så spenderade vi många dagar i lekparken med Ebba och Sara.:) Vi hade också namngivning för vår lilla tjej. En så fin dag med alla nära och kära. <3
 
 
 
 
 
 
Oktober
 
Min födelsedag firades och vi hade våra vänner här på fika. 
 
 
 
 Inte lätt att alla ska bli bra på bilder insåg vi denna dag ;)
 
 
 
 
 
 
 
 November
 
 
 
 
 
Har inga andra bilder från denna månad förutom på barnen. Måste kika lite i mobilen tror jag.;) Jag minns knappt vad vi gjorde. ;) Vi var hos fammi och hos mommi och morfar. Och med Aylin såklart.

 
Finska sidan av Kukkolaforsen
December
 
Den mysigaste månaden började (var väl i slutet av nov men ändå) med adventsmys hos Anna & Jeppe. Mycket mysigt. Annars var det ju som december ska. Mycket mys och umgås med nära och kära. Och Anna & Stefan flyttade hem. SÅÅÅ KUL! :)
 
Julen firades här hemma hos oss med mina föräldrar och Nicklas & Sandra. Mycket mysigt! <3
 
Anna-Maria och Yaqub var här. Och vi var uppe hos svärmor tillsammans med dem och så åkte vi påen utflykt till ishotellet.:) 
 
Nyår firades i Sikfors där Anna och Stefan hade bjudit upp till trerätters. Mycket trevligt och god mat.
 
 
Det blev ju lite bilder iaf! :)

Det har iaf varit ett alldeles fantastiskt år och jag tror 2016 kommer bli ett bra år också. Men det blir svårt att klå 2015. :) Mycket som hänt i vårat liv och även i vänners liv. 
 
 
 

My 7 månader

Lillstumpan som är över 7 månader nu. Tiden går bara snabbare och snabbare. Herre min alltså. Hon kryper i raketfart, ställer sig upp mot saker. Kan även ställa sig upp mot gåstolen och gå efter den...Men i gåstolen klättrar hon bara ur. Även i matstolen. Suck... Hon har även ställt sig upp efter att ha klättrat upp i rutschkanan och stod helt utan att hålla i sig i typ två sekunder. Men gå med våra händer i sina vill hon inte. Så hoppas det betyder hon är nöjd såhär och inte behöver ha så bråttom med att gå. ;) 

Magsjuka in the house!

Jag jobbar på en årssammanfattning... Jag har inte glömt.  Nu är det ju knappt några som läser längre, men jag tänkte skriva ner det för min egen skull så är det kul att ha kvar. :) Är snart klar med texten, sedan så vill jag ju stoppa in lite bilder också. 
 
Melissa fick magsjuka inatt. :/ Stackaren. Henke stannade hemma från jobbet för att hjälpa till men såklart kräktes hon inte mer. Men vi fick mycket gjort istället. :) Får väl se...Förra året så kräktes hon ju just bara nätter. Så vi ropar inte hej än... Men sötnosen är så mån om andra. Vi pratade om att åka slalom som hon så gärna vill. Och så säger hon "men inte när jag är sjuk.För jag vill inte att andra ska bli sjuka". Älskade underbara unge! Hon har haft magsjuka nu varje år sedan hon började förskolan just i januari.
 
Vi har ju hunnit göra mycket under jullovet. Bland annat varit i Storforsen och även en sväng till Ishotellet med A-M och Yaqub. Underbart fina dagar tillsammans med dem. Varning för bildbomb!
 
 
 
 
De är så fina ihop! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På väg till ishotellet stannade vi och kollade till Connys renar. :)
 
Lite bilder från andra dagar under jullovet...
 
 
'
 
 
 
 
Denna bild togs igår. Gladskiten!