Fan!

Det är allt jag har att säga idag. ÅÅÅHHHHHHHHH!!!! (Ursäkta, jag begär ingenting, jag måste bara få skriva det) FAN!

Alla behöver tid att återhämta sig

Fjällen - Jag älskar fjällen! :D Tärnaby och Hemmavan var grymt! När jag susade nedför backen tänkte jag konstant "wow, det här är inte sant". Det var så otroligt mäktigt att se! Strålande sol och klarblå himmel varenda dag, slalomåkning och Henke. Kan det bli bättre? Jo, om en massa fler av våra vänner skulle ha varit med. ;)

Annars så innehöll skidsemestern allt som en skidsemester ska göra. En skadade knät i ett fall och fick ta det lugnt i två dagar, en annan kraschade (tur i oturen) i allra sista åket i Hemmavan och slog i sig rejält. De som såg fallet blev riktigt skrajja! Men det gick bra ändå, men blev ingen slalomåkning sedan för honom! Som tur var skulle vi hem dagen efter. Jag, Henke och Nicko hann också med att GÅ uppför ett berg för att hitta lite pudersnö att susa nedför sedan ;) Henke och Nicko besteg ett större berg också nästa dag! De var hurtigt!

Här är jag på toppen av berget. Tyvärr ser ni ju inte hur högt det var, men det var grym utsikt :)


Henke på berget!


Mys i solen!


Haha! Actionbild på mig :p Bromsade just, var tänkt att få en riktig sådan här svängbild ni vet. Men Henke var för seg på att fota. Var tänkt det skulle vara några meter högre upp. Var så kul att åka för Nicko är ju verkligen proffs så vi fick en massa tips, och när man förstår HUR man ska göra så blev det tusen gånger roligare!

Hej och hejdå!

Jag är lite dålig på uppdatera märker jag. Men det är verkligen fullt upp på alla sätt och vis. Jag mår nog inte så bra av all denna stress men på söndag blir jag ledig ända till torsdag :D (minst). Då bär det av till Tärnaby och Hemmavan. MIN FÖRSTA SKIDSEMESTER! (skulle kunna skriva en bok om det va)? haha Hoppas bara att vädret håller i sig (men jag tror det kommer bli kallare och mindre sol).

Lördagen var jättekul! Ingen av killarna ville ju vara med oss tjejer (jag och en till) i lasergame, men tju fick dem! Kul hade jag iaf! Just ja, jag visste inte att Simon skulle komma. Trodde att ingen från ä-byn skulle komma men Simon hade inte hört av sig så han kom :) Jättekul var det! Sedan fick han punka så han slaggade här och testade vår nya dubbelupplåsbara madrass! Var nog godkänd tror jag ;)

       


Söndag blev mamma dålig så hon fick åka en akut tripp till sjukan, men det gick bra i slutändan. Men man blir ju orolig!! Sedan har jag mest bara stressat runt hela veckan. Inatt sov jag med Frida och Mira. Det var mysigt! Gullungen har ju börjat le massor! :) Och så var vi på kusin Malins kalas, 2 år från 30 nu ;) Nu är jag hemma och packar lite eftersom det här är enda chansen eftersom jag är i Ä-byn hela helgen med mor min och åker direkt efter jag slutat jobbet imorgon! Hjälp vad tiden går snabbt! Jag fattar inte att det redan är NU liksom. Dags att återgå till det jag måste göra! Ha det bra alla så hörs vi när jag kommer hem, torsdag, förhoppningsvis hel ;) Puss & hej!

yeeey

det går visst rykten om att halvnakna kängdansande älvsbybor ska vara med i bakgrunden i mf-finalen ikväll. haha men då är jag på fest! har just gjort mig klar. vet inte om håret blev riktigt bra men natta tyckte det var snyggt! får väl se! snart kommer AM, hennes kusin (o henkes med då), hennes kompis, Johanna och Jennifer! Ska bli spännande! Lite tjejfest innan sådär. Vi ska äta tillsammans också! Jag är grymt taggad måste jag säga! Längesedan jag var så här taggad! Vill till och med tjuvbörja, men måste vänta ifall jag måste köra till stan ju! haha

Vi körde lasergame 13-14.30 typ. Svinkul! Men efter två matcher blev jag less! Blev tvåa totalt i andra matchen! ;) nu kom am och sussie! bye!

Vilken röst!




 
Alltså kolla in vilken röst!

Nu ska jag skynda mig till jobbet! Blev ändrade planer, skulle egentligen till tandläkaren i ä-byn kl 11 och sedan till Erika för att klippa mig lite och surra. Skulle börja jobba 15.45. Men så behövdes jag från 12 redan. :/ Så det blev en promenad nu så jag måste skynda lite. Måste verkligen ta tag i att byta så jag får gå här i stan istället. (tandläkarsnack nu igen alltså) Jag får JÄMT byta min tandläkartid så det blir aldrig gjort. Jag har läst på och det ska då gå att byta fast jag har abonnemang. Skönt isf, för jag tycker inte tandläkaren jag har gör ett bra jobb! Puss & hej och på återseende!

Helgen

Helgen som varit har gått fort men ändå sakta för mig... Fredagen var som sagt lite småseg, men lördagen begav vi oss ut på isen! Kändes att det var x antal år sedan jag stod på ett par skrillor. Men vi åkte iväg! Jag, Henke och Balton. :) Efter två km skulle vi vila och då kände jag hur ont det gjorde i min fot, på fotknölen rättare sagt. Jag berättade det för Henke och han lekta doktor, tog av mig skridskon och skulle se om han hade knytt för hårt (ja jag kunde inte riktigt med det där med att remma skridskorna, det gjorde ju så ont i fingrarna) haha Jag tar av mig strumpan för att massera lite och vad ser jag då? DET BLÖDER! Ja, så det var bara att vända om. Men nu gjorde det så ont att jag var tvungen att tolka bakom Henke. haha Han fick iaf bra med motion! Sedan vid 17 tiden begav jag mig till Frida där det var babyshower för Johanna. Det var kul! Hennes min går inte att köpa alltså!

Nu är Henke och åker med Patte och Balton, han frågade om jag skulle följa men jag passar nog ;) Får bli när skavsåret är helt borta! Idag vaknade jag tidigt, gick en promenad för att inte väcka Henkes syster som sovit här inatt (hon var på fest igår). Sedan ringde Erika och vi bestämde vi ska och träna nu klockan tolv! Oj, jag måste byta om ser jag nu! Klockan är mycket! Jag som har en sockerkaka i ugnen. haha Har bakat två kakor, den ena blev inte så lyckad, det var ett nytt recept, banan-tosca-kaka typ! Med naturgodisbananer som glasyr typ. Men den funkar nog att bjuda på.:) Ska baka två "tårtor" när jag har tid och ork också! Sedan efter träningen har jag och Malin bestämt vi ska gå på en promenad! Okej, ta ut kakan ur ugnen, byta om och sen är jag gone!


Lets dance är inte kul

Tänkte göra mig ett försök av att knåpa ihop något här...
Fredagkväll alltså. Från att i mitten på veckan ha hur många planer som helst för helgen med bland annat både slalom och visit till ishotellet, till.... Hör och häpna... Ingenting... Henke pratade om att åka fårön runt (på skridskor) om det är soligt imorgon. (Undrar om jag har kvar något av min skridsko-talang)? (vilket det inte lär vara) jag skulle vilja testa längdskidor. Är sugen på att köpa mig ett par men ska vara klok nog att låna Henkes och testa först (han ska såklart åka med mig, men han får åka i hans kompis skidor.) Får väl se om det blir något av det eftersom alla planer hittils gått i kras. På onsdag fyller han 25! Tiden den går! Jobbar dock kväll då vilket är tråkigt, men jag har planer ändå.:) Han ska ha fest på lördag men vad jag vet kommer ingen av mina kompisar, vilket jag såklart tycker är tråkigt. Men jag tror det blir grymt kul (framförallt för Henke). Först ska grabbarna köra lasergame här i stan. Sedan ska de äta nånstans och så fortsätta festen hos hans kompis källare (värsta lyx, de får hyra värsta bassängen i källaren i hans hyreshus). Då kanske jag anländer (hittils vet jag bara grabbar som ska dit dock och jag tänker inte bada, bara så ni vet) :p Det blir väl bastu och så för de som vill. Sedan fortsätter festen hos oss fram till utgång! Välkomna ni som vill mina vänner, jag kommer att sakna er annars ju! Sedan har jag ju lite egna planer, som jag inte ska avslöja, eftersom han tjuvläser min blogg (OCH ALDRIG KOMMENTERAR).

Nu sitter jag och slötittar på letsdance. Jag tycker inte det är kul. Faktiskt. Men något bra är det väl för hade jag inte sett det här så hade jag gjort.... ja.... något annat.

 Andas genom mig! Så jävla bra låt! Alltså Unos texter är seriöst unika. Jag älskar dem! Tack Anna för att du fick mig att inse det! <3

Det finns inga gränser för vad människan kan



Grillning i Kanis igårkväll! Började med att jobba till 14, men fick jobba in lunchen så slutade tidigare :) Det var -9 till -10 när vi kom till Kanis vid 16 tiden. Klockan 18 var det-15. Svinkallt! Men det var kul att träffa alla och åka lite madrass. Att bli barn på nytt är alltid lika kul! Många skratt blev det faktiskt, även för mig :) Ramlade av några gånger, en gång med Henke flög jag med huvudet först i snön. Jag kan berätta att det var iiiinte skönt! haha Tack för en kul kväll alla inblandade! Vi måste hitta på något snart igen!  Nu ska jag börja tänka på jobbet. Jobbar kväll ikväll! Puss & hej