Spännande helg

En mycket spännande helg måste jag medge. Som gick över alldeles för snabbt. Gårdagens kväll ägdes av oss! ;)
Underbart. Och så spelades ju också Främling och Mickey efter varandra. Vi triggade upp varandra och skrek väl ganska mycket till slut. Och en sak bara: Man kan inte förstå allt här i livet.

Jag kan inte riktigt minnas vad jag gjort i helgen förutom igår. Tiden går snabbt. Men just nu är det väl rätt bra. För då är det snart Påsk!! :) Det ska bli så underbart att det inte går att beskriva. Hoppas jag. :) I really like to hear your beautiful voice.

Livet kan allt vara allt bra underbart ibland. Faktiskt. Har en del att göra nu, men det löser sig väl alltid. -Sade han som föll i syrabadet. Men jag tror det blir bra. Får väl kanske ork någon gång snart att ta tag i det :p But I´m  happy och då kan man tycka att allt ska gå så mycket lättare :) Man kan tycka så mycket här i livet. Men jag tror det är så ibland. Snart...

Det vackraste jag vet...
You make me feel...

Kom ihåg att ni är värdefulla

Jag har det fortfarande färskt i minnet. Så underbart. 
Nu har jag en del att göra, men har faktiskt gjort en grej klar nu.:) Ska bli kul med pensionärerna på torsdag också. Hoppas de uppskattar vår redovisning. =) Torsdag blir för övrigt ganska fullspäckad. Först lektion, sedan fixa en grej, sedan pensionärerna och sedan ljusparty hos kära kusinen. =) Missar till och med ett par lektioner för att redovisa projektet för pensionärerna. Men det är helt okej :)
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.

Puss & kram till er alla. Kom ihåg att ni är värdefulla.

Det luktar seger

Haha! Så himla skrattretande. Kunde du inte komma på något bättre eller? Det visar bara hur egoistisk du är. Nä, jag kan bara skratta alltså. Skrattar och skakar på huvudet. Det visar egentligen att du bryr dig för mycket, för jag gör det inte. haha.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Påsken ser Sara framemot! Kommer att bli grymt. Och det ska bli så kul att just du ska komma! :) Det längtar jag efter. Hoppas att allt blir som vi har tänkt oss honey. You light up my life! You really do... My darling...

Nä, sova nu, så jag orkar med slalom och vara social sen på eftermiddagen med grattning i efterskott av födelsedagsbarnet som fyller 19. :) Och sen MF! Fy vad nervös jag kommer vara, även att det luktar seger. Bara inte juryn klantar sig och sätter stopp.

De 3 dagarna i Göteborg, blev även 3 dagar i rad att träffa Carola på. TRÄFFA! :D Hon är för härlig alltså. Hennes kommentarer! :) wiie.  Oförglömlig helg. Nu kommer hon att äga imorgon (ikväll egentligen), och sopa rent hela startfältet i finalen. Det luktar som sagt seger.

Influensa

Influensan är här. Var länge sedan jag var så här dålig. :/ Usch! Men bättre att vara sjuk nu än om en vecka!

I wanna stand with you on a mountainHar blivit sjuk IGEN! 3:e gången på typ 1,5 månad eller nåt.! Men jag överlever! :)

Oh!  I wanna stand with you on a mountain