Dålig

Bara för att saker och ting inte alltid blir som man tänkt sig... Usch. Jag minns inte sist jag mådde så här dåligt alltså! Fy fan säger jag bara! MEN, nu är det iaf lite bättre. Får dock fortfarande inte i mig någon mat. Men jag jobbar med att försöka dricka lite nyponsoppa. Blir galen av att bara vara hemma också. Igår låg jag hela dygnet i sängen. Kunde inte ens stå på benen. Men det kan jag idag! Och ska försöka ta mig till Luleå med Karin och Åsa för att shoppa lite. Skulle även vara bra att hinna på apoteket så jag har lite mer nödvändigheter inför Mexico... Sedan tänkte jag till Piteå för att fixa det sista inför mosters 50-års fest som är imorgon liksom. Och sedan träffa Henke. Tror det kan funka, bara kroppen orkar och hänger med i mina svängar.

Stoppad av polisen

SÅ har jag fått visa körkortet för första gången! Det tog lite mer än 2 år! Och i Öjebyn i Piteå. haha Dock under lite pinsamma omständigheter. Jag skulle till Mosters lägenhet för att Frida var där och hämtade en massa kort. Och så körde jag för långt. Och så fick jag vända vid en busshållsplats typ. Och så kom det bilar så jag väntade och väntade. Sen körde jag då och så körde jag in på området där deras lägenhet är och så står jag still och pratar med Frida för att hon ska förklara vägen. SÅ kommer det en bil bakom mig. En svart vanlig bil :p Och jag blir ju såklart stressad och ska köra iväg. Dessutom försöker jag köra iväg på typ tvåans växel. Så jag får motorstopp flera gånger, sen kör jag iväg till deras hus. Och så följer bilen efter. Och jag säger till Frida:
"Bilen följer efter mig, har han lite att göra eller"  typ. Och så lägger vi på och hon ska komma. SÅ väntar jag och bilen står kvar. Sen går en snubbe ut och knackar på rutan. Jag öppnar dörren och kan tänka att jag såg ut som ett frågetecken. Och så visar han en polisbricka. haha Jag höll ju på att dö! Fattade först inte att det var en polis fast han hade brickan. Det klickade inte riktigt. Men så sa han "Jag skulle vilja se på ditt körkort" jag bara "javisst" och så ger jag honom det.  Det var då jag började fundera på vad fasen jag hade gjort. För jag måste ju ha sett skum ut. haha "Väntar du på någon eller?" Jag bara "Ja, hon ska bara hämta lite kort". haha Och så säger han nåt om att jag ska få blåsa. haha Och så går han iväg till civilbilen och Frida kommer. Jag bara "det var polisen" hon bara "ööh nää, det där är ingen polis" haha Och sen fattar hon också att det var en civilsnut. haha Så fick jag blåsa och jag bara "Är det här en sån som man ska dra in efter man blåst" han bara "nä, det är bara att blåsa tills det slutar pipa" haha. Sen fick jag köra iväg igen.

Så var det avklarat också. ;) Inte alla som blivit stoppad av en civilpolis mitt på ett lägenhetsområde. haha

Har varit och tittat på lägenheten i Piteå nu. Den var jättefin och mysig. Enda dåliga var tapeterna i köket, men det sa jag att jag isf var villig att betala själv. :p MEN, jag är femma i kön, av fem möjliga. Så vi får väl se. Ska ringa på fredag och fråga om någon har tackat nej, och säga att om jag skulle råka få den så tackar jag ja, för jag är inte hemma dagen dagen och tacka ja då... Så vi får väl se! Har ringt om jobb i Piteå också. Och ska ringa och säga upp denna lägenhet idag eller imorgon tror jag. Frida har lovat att om jag inte hittar nån lägenhet innan dess så får jag ha grejerna i hennes garage så kan jag bo hemma hos mamma och pappa tills jag hittar nån.... SÅ var det nästan bestämt också...

Sen kom jag på att jag är borta en dag mer än vadjag sagt till läraren från skolan. Och de uppgifterna har jag inte gjort. :P Men det ska jag inte ens säga nu... Jag får gå dit och höra när jag kommer hem. Orkar inte ta tag i det nu då jag äntligen trodde jag var klar!

Nu ska jag städa och sen kommer det lite vänner och ser film och så ikväll mest troligt!


Strålande sol

Åh. Det löste sig. ! Underbart! Och jag blir så glad!
Som för att visa det så skiner solen för fullt och jag vill verkligen ut! MEN. Jag MÅSTE plugga nu...
Karin ringde och väckte mig, var lite halvvaken, men blev helvaken klockan åtta. Rätt skönt att vara uppe så tidigt. Såg första avsnittet av OC sen. Helt okej! Men hittils gillar jag Gilmore mer... :p Igår kväll låg jag ett i sängen och sen låg jag och läste Tina Nordlunds bok "Genom helvetet"  till halv tre då jag tvingade mig själv att lägga ifrån mig den. Grymt bra bok som jag kan rekommendera. Jag som skulle ha den till Mexiko. :p haha

Ikväll blir det Piteå för att fixa inför mosters 50-års fest!
Nu kan nedräkningen börja! 6 dagar kvar!
Hittade en bild på oss då vi var på Cleo på Internet. Den berömda Luleåkvällen. haha

image138

Det är inte sant!!

Shit. Hur många problem kan man praktiskt taget stöta på när det gäller en och samma resa?
Det här kommer lösa sig som tur är. Vi löser allt tillsammans!
Får återkomma då det är löst på riktigt! Vilket det kommer vara imorgonbitti. :)
Har fortfarande inte ens lagt mig. Ska göra det snart. Bara se så kortet blir klar. Jag är typ nåt slags moraliskt stöd åt Örebro-Anna. ;) Hon fixar, jag försöker hjälpa henne med vad hon ska skriva och har letat bilder.
Mindre plugg har det blivit. Men jag gav upp... Ska verkligen ta tag i det imorgon! Då MÅSTE jag...

Sweet dreams my angels!

Nyttodag

Vilken dag alltså! Riktig fixar dag!

Började med en joggingtur på morgonen. Sen duschade jag och så kom Karin. Vi skulle fixa en massa inför resan. Ringde Forex, och beställde pengar! Skulle också boka flyget ner till Sthlm på söndagkväll. Fanns det något flyg? Nej, just det! PANIK, PANIK, PANIK!

Sedan gick vi (som tur var) på Resebyrån och där såg hon att SAS hade en kampanj, så vi fick våran "ditresa" för enbart 420 kr! Helt sjukt tur vi hade! Annars hade vi varit tvungna att boka vuxenbiljett för 1500 typ!

Sedan gick vi på banken för att Karin skulle överföra pengar till mig. Där fixade hon även (äntligen, enligt mig) internetbank! haha Och beställde även ett VISA kort. Han som hjälpte henne var värsta skittrevlig. Vi drev mest med varandra. haha
"hur är det på handelsbanken då?"
"Ja, där är det gratis"


hahahaha (Bara jag och Karin som fattar, men ändå liksom). Och när jag skulle förklara hur skrapbrickorna funkade på handelsbanken men att det även fanns e-legitimation, vilket jag tyckte blev för jobbigt att förklara så jag avbröt mig själv efter ett försök att förklara och sa:

"men jag använder skrap istället". haha
Han bara "för att göra en lång historia kort" haha

Det låter inte så kul men det var det på plats! Jag lovar! ;) Blev avis på oss för att vi skulle till Mexico. haha

"Åh, men vad tråkigt"
Och han föreslog att vi ska ta nåt grymt kort där och sen ha på våra bankomatkort.
"Ta en schysst bild där till bankkortet"  och
"Ha det så kul nu och ta det lugnt". Det ska vi faktiskt göra också - båda delarna!

Sen... Vad gjorde vi då? Kollade på kameror till Karin. Och jag fixade lite på handelsbanken också. Fixade e-legitimation. ;) Vi firade att vi lyckats med allt med lunch/middag på Ätbart. Kycklingsalsa med Nachos, det kan jag rekomendera! Sen köpte jag linsvätska och Karin solskyddsfaktor. ;) Sen promenerade vi hem till mig och kollade mer på kameror. Och så kom vi på att vi ville låna böcker på bibblan, så vi gick det. Tyvärr kunde jag inte låna Magdalena Graafs bok. :( Men blev några andra bra istället! 

Det var min heldag med Karin det. i detalj ;). Nu måste jag verkligen försöka ta tag i lite läxa... Jag fattar verkligen ingenting av det. Det blir svårt... Men skam den som ger sig!

Utan er vore jag ingenting

Hur bortglömd är det tillåtet att känna sig?

Dagens bästa:
* Sassa, tack för samtalet gulle!
* Frida, för att du alltid vill mitt bästa.
* Karin, vad skulle jag ha gjort utan dina sms idag?
 <3 Kärlek till er alla!

Utan er hade min dag idag varit helt hopplös. Jag hade varit helt hopplös. Men det kanske jag är också...

De räknar med mig

Jag är så less. Så less. Så less. Det är detta som gör att jag vill bort från Älvsbyn!! Ingen fattar egentligen vad jag pratar om men...

Har jobbat idag. Det gick bra. Men det är väldigt lite att göra. Så jag berättade att jag sökt i Piteå också... Och ska titta på en lägenhet på tisdag och sådär. Det tyckte dem ju var tråkigt förstås. Men en sa att det varit så här "dött" förut också, och då dröjde det inte så länge innan det kom mer jobb. Men det är bara det att jag kan inte vänta! Och jag vill inte vara i Älvsbyn. Däremot skulle jag kunna tänka mig att flytta till Piteå och börja jobba där så smått och samtidigt jobba någon dag då och då i Älvsbyn. Bara för alla mina söta arbetskamrater och alla söta tanter och gubbar. För jag vill inte överge dem. Fastän man ska hålla jobbet proffesionellt, och inte låta personerna komma en nära typ. Men det går inte. Hur ska man kunna jobba i vården utan att försöka komma personerna nära? Vissa kommer man ju närmre än andra och det är ju faktiskt något värdefullt i sig. Jag skulle inte göra ett bra jobb om jag inte försöker lära känna människorna jag jobbar med. MEN, isåfall blir det att jobba här sommaren iaf... När jag kom till jobbet så fanns det ett papper framme som de ordinarie skulle fylla i om deras semester, när den skulle infall och sånt. Och överst stod det "OBS, Sara och Johanna 100 %". Så de räknar ju verkligen med mig. Och jag har ju sagt att jag vill jobba heltid... Då kan jag ju bara inte sticka... Fast jag vet att jag inte har skrivit på nåt anställningsbevis eller något så praktiskt taget kan jag det. Men jag vill inte. Sommaren är ju som roligast, faktiskt i Älvsbyn. Med alla vänner och roliga grejer man hittar på... Men frågan är ju hur jag ska komma in i Piteå då, i just den gruppen dit jag vill... Men som Karin sa så borde det ändå gå. Det finns ju alltid alternativ. Gratis praktik funkar alltid bara för att komma in... Eller om jag får gå intro nu bara för att jobba extra och sen inte jobba sommaren där, bara rycka in extra om de behöver och sånt.

Ja, det är som att prata med mig själv detta. Men det är ju också MIN blogg. :p Jag tvingar ingen att läsa...Jag vet varken ut eller in, men ska iaf titta på lägenheten!

Mexico är bokat nu. :D Jag är så glad för det! Känns riktigt skönt och kommer inte en dag för tidigt. Jag och Karin behöver detta och det här ska bli VÅR resa. Underbart!

image137

Hur underbart ser inte detta ut? Vi ska bada i cenotes! :) Hyra en cykel i ett dygn och bara cykla på egna små utflykter! Bada med delfiner ska vi också försöka hinna med. Och en massa annat. :) Åh vad jag längtar. Fast jag komer inte fatta det förrän jag kliver av planet. Vi ska fasen till Mexico! :D


HJÄLP MIG

Tänk om livet kunde vara lite lättare eller tänkt om någon annan kunde fatta beslut åt mig? Det skulle vara så enkelt då.

Mina problem för närvarande handlar om hur jag ska göra till sommaren... Ska jag söka båda perioderna i Piteå, så kommer jag bort från hålan Älvsbyn? Kanske hitta mig en lägenhet där i Djupviken? Eller ska jag söka en period i Piteå och en här i Älvsbyn (Hemtjänsten på båda ställena) Jag trivs verkligen superbra i hemtjänsten. Dock är jag fruktansvärt less på Älvsbyn och vill verkligen inte bo här. Hålornas håla där rykten sprider sig innan man ens visste om dem själv. Eller ska jag söka en period i Piteå och en period i Älvsbyn på polar? (För att tjäna de där extra pengarna) Och sen kanske få extrajobba där? Är det värt det? Och sen kanske jobba efter sommaren i både hemtjänsten i Piteå och här i Älvsbyn, plus polar? Men var ska jag då bo?? HJÄLP MIG NÅGON!
Kanske låter som simpla problem, men för mig är de stora. Jag vet att man ska tänka på att detta är ett typiskt I-lands problem. Tänk på hur det är i U-länderna. MEN HJÄLP MIG! Vad tycker ni att jag ska göra??

Jag vill ha ett bra jobb, där jag får jobba mycket! Och sen fara ut och resa massor!
Nu är iaf Mexico ganska så jätteklart! Jag och Karin åker den 3:e. Ska bli så himla skönt och underbart. Där ska jag minsann inte låta några sådana här problem ens komma i närheten.

Månförmörkelsen

Det är inte alla som stigit upp
mitt i natten. Rättare sagt kl 4.00,
för att se månförmörkelsen,
fast den inte gick att se härifrån. haha
Nåja, vi såg i alla fall lite rött sken
på himlen.

Det ska vara jag och Karin som får sådana
där spontana infall. :D Tack för en kul grej Karin!
21:a dec 2010 står vi tillsammans igen och spanar,
eller hur Karin? :)

Tjoho

Jag orkar inte med då det ska vara såhär längre. Förut var det bara kul och verkligen äkthet. Nu verkar det vara falska rävspel som gäller. På ett sätt tycker jag inte så, men när det blir så här så inser jag att ingen verkar vara bättre än någon annan. För alla vill bara vara själv om det. Jag har också varit så, kanske är så till och med. Men jag är i alla fall medveten om det.

Idag har jag varit jätteduktig och fått mycket skola gjort. :) Har även hunnit vara till mamma på middag och nu ska jag till Simon på filmkväll! Tjoho!

Picasso/Västerås & MF & lite blandat

Bäst att jag uppdaterar då vänner börjar efterlysa ett inlägg ;)

Hade tänkt att kopiera Carros text för att underätta skrivningen från Picasso-konserten. Fast det tänker jag inte göra längre. Din lilla latmask Sara, tänkte jag. :P Nej, men de som verkligen vill veta hur det var tror jag faktiskt vet det redan. =) Men jag kan säga i korta drag då. Först hade jag lite problem med att hitta till södra hamn i Luleå. Norra hamn visste jag ju, men absolut inte södra. haha Det var FÖR nära. Väl på plats i Tahiyas lägenhet (Carros kompis) så mös vi, pratade och beställde pizza. Det hände rätt många mystiskt roliga saker efter vägen och väl där. Här kommer ett citat från Carros blogg. ;)

"- Ska ni ha sallad?
- Nej, vi ska göra egen sallad, vi kan ju skära tomater och sallad.
- Ja det kan vi ju göra.
Servitrisen kollar på oss och väntar på vårat svar.
- Haha, nej tack vi ska inte ha någon sallad."

image135

Vi är inte så smarta alltid. haha Jag hade verkligen jätteroligt den kvällen/natten/morgonen. Var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Det var helt underbart!

Vid sjutiden stod vi och tog kort på varandra som några andra dårar då vi inser att vi måste skynda oss eftersom konserten började halv åtta. Vi stressade som tokar, hittade på en gång dit vi skulle. (A) Men dock höll jag på att krocka! Usch, vad läskigt det var.  Eller huja som Carro skulle ha sagt! Man ska inte vara stressad i trafiken!! Men det gick bra, vi hann i tid och insåg att våra platser var superdåliga, typ allra längst bak ungefär. Men då frågade Carro om vi fick sätta oss på balkongen, för där var det massor med lediga platser, och det fick vi. :) Så vi kunde typ stå hela tiden och sjunga och klappa händerna. Vi gjorde så det blev ös. Utan oss hade det faktiskt inte blivit något ös. Helt ärligt!

Man fick inte ta kort därinne, men jag tjuvtog några utan blixt, det reagerade ingen på. Men alla andra tog med blixt så jag provade. Då kommer det en kvinna och säger "Ursäkta, men det är förbjudet att ta kort här". Jaha, då var det bara att tjuvta igen då. Som jag sa till Carro direkt efter "FÖRSENT". haha Sedan var det dags för signeringen. Vi trodde det skulle vara vid scenen men det var utanför konsertlokalen. Så vi hamnde sist, istället för först som vi hade tänkt. haha Men det var nog ödet som bestämde att det skulle bli så som det blev. För det var sjukt kul att stå i kö faktiskt. (skrattar vid minnet) Det bästa är "SKITSAMMA" som vi utbrast samtidigt efter vi undrade om vakterna tyckte vi var knäppa som stod och skrattade så mycket. Då skrattade vi ännu mer. JA, så det kan gå. Tänk att en konsert kan göra så mycket liksom. Helt klart värt pengarna!

Och för er som har missat det så har jag hunnit vara till Västerås också. :) Jag åkte dit med Kicki för att spendera vår helg hos Isabelle! Vi gick på genrepet till MF. Och oj, vilka rysningar man fick av Sannas "Empty room". VIlken röst alltså!! Och "One love" var helt underbar också! Synd att den inte gick direkt till final, för det var den värd, men jag tror ändå det blev bäst som det blev. Trots allt. Synd bara att rösterna inte gick fram som dem skulle. Jag var en av dem som försökte ringa tre, fyra gånger, och ALLA gånger var det upptaget. Men det var iaf jättekul att se det på plats! Under mesta delen av helgen var det mys med Isabelle. Helt supermysigt har vi haft det. :) Träffade de andra på stan också efter showens slut. Fikade med Denice, Anna och Matilda på stan. Det roligaste minnet från Västerås är bland andra detta: Vi sprang till ICA maxi typ tio i tio (de stängde tio) och så åker grinderna ner just då vi kommer fram och Kicki sträcker ut händerna och ser ut som ett frågetecken och utbrister "men vad fan, vi har ju spruuuungit" Och så pekar en som jobbar där att vi ska gå in genom den andra dörren. Då hade vi stått vid återvinningsdörren. hahaha

Det var tråkigt att lämna Isabelle då vi skulle hem igen. :( Vi hade haft det så himla mysigt och underbart tillsammans. Tack för allt gumman!!

Förhoppningsvis finns det bilder att se inom en snar framtid på bilddagboken. Men jag glömde min kamera så jag hoppas på att få lite bilder snart av Kicki. :)

Tur att jag hade Kicki under största delen av resandet hemåt igen. När vi väntade i Sthlm på tåget så gick vi och satte oss i St:a Klara kyrkan. Vilken myskänsla det var då! Sedan började de spela en låt som vi sjöng på mormors begravning. Jag fick en sådan inre lugn i mig. Det var så fridfullt. Fint att få bli påmind om mormor. <3
Tågresan gick för snabbt till Sundsvall och så var det hejdå till Kicki. :( Tack för allt gumman!!
Tur att det var lite folk på tågen så jag kunde ligga på TRE hela säten. Sov inte så mycket, men lite iaf. Sedan hem, duscha och sova innan jag skulle till skolan och jobbet. Fick en mysig liten puss där på morgonen också. =) Det ni. haha

Mysigaste kommentaren igår på jobbet var då en skulle berätta över telefonen att jag var där och värmde mat så att den hon pratade med inte behövde oroa sig. "Sara är här, min mest älskade". Så himla söt alltså!! Det är sådana stunder som värmer så mycket, som är så betydelsefulla, som gör att jag vill fortsätta med det jag gör. Att jag vet att jag når fram liksom...

Nej, nu måste jag fixa till mig, ta på mig kläder, städa lite snabbt, plugga litegrann och göra lite mat. Ska med Karin snart till resebyrån och kolla läget. :) Sen är det jobb ikväll igen. :D Synd att det är det enda jobb jag har i veckan typ :( hoppas det kommer mer, men det ser verkligen inte ljust ut. Det är hur lite jobb som helst nu. :(

Nåja, tack och hej och ha det bra alla!

Kärlek / SS

Hemskheter

Alltså det är så hemskt med alla olyckor.  I måndags skedde den... Krocken. Jag kan inte hjälpa det att jag blir berörd. (som vissa tycker är konstigt) Fick just veta vem det verkligen var, en pappa till en... Fy fan vad hemskt! Jag är så ledsen för deras skull....

Alla hjärtans dag imorgon

Alla hjärtans dag imorgon då. Känns ganska konstigt, dels för att jag åker iväg imorgonkväll och dels för att jag aldrig förut har haft någon att spendera den med. <3 Ska bli mysigt fastän det inte blir "något speciellt" så liksom. Men för första gången ska jag fira alla hjärtans dag. =) woho liksom! Alltid nånting. Fast, för mig, kommer nog aldrig alla hjärtans dag bli något jag firar så där storslaget. Sååå speciellt är det ändå inte. Varje dag ska vara så speciell istället.

Hade tänkt skriva lite mer ikväll om gårdagens bravader men nu råkade det bli så att jag tvättade ansiktet med mitt rengöringsgrejs och så fick jag i ögat, så nu svider det som tusan. Så jag måste lägga mig och blunda. Det är Men jag hade så mycket jag hade tänkt göra ikväll. Packa, plugga osv. Blåser som tusan här, så jag har inte kunnat gå en promenad i det annars rätt fina vädret. (Det blåser svinkallt men har annars varit soligt och fint, nollgradigt). Har iaf fått jobba ikväll. Det var bra. Men det var en väldigt ovan kväll. Hade hänt lite grann sen sist om jag säger så...Jag har alldeles för lite jobb nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Måste söka något mer jobb. Men VAD?

Nej nu kom det en ännu svårare svid-attack! Skratta ni bara. Jag vet att ni småler för er själva!
Men det är INTE skönt.

Nu spelas Picasso cd:n (som jag köpte igår) på låg ljudnivå och sängen väntar.

Lovar att höra av mig mer sen för er som vill veta. Eller så får ni som verkligen VILL veta fråga. ;) Om jag nu kan se imorgon. ;)

Sov gott

Kärlek till er alla.

Jag hoppas ni alla får en skön alla hjärtans dag.

Puss å kram

Berörd ända in i hjärteroten

Oj, oj, oj. Jag finner inga ord för denna kväll!
Vilken fantastisk kväll med underbara människor!
Helt oförglömligt! <3
Fantastisk show och vi ägde stället! Wow säger jag bara! Jag måste säga att jag hade inte så många förväntningar, men kvinnan lyckades verkligen beröra mig! Shit, vad bra allting har varit.

Vilken show alltså! Och Picasso-bruden har ju sjukt rolig humor. :)
"Den bilden skulle allt Aftonbladet gilla".
"Jag lovar att inte skicka den till dem"
"haha, nej, det tror jag inte heller. Skojjar bara"


"Självklart!"

"Jag är er evigt tacksam!"

Många fantastiska minnen med Carro. <3 Många, glada, fina, roliga och faktiska ganska många pinsamma   minnen också. Tack för allt! "SKIT SAMMA!" hahaha

Än är inte det roliga slut. Nu ska jag vara social och fortsätta umgås med Carro och hennes vän Tahiya. Jättegullig tjej! Vi har haft det helt underbart ända sedan jag kom runt tre tiden. =)

Får skriva mer sen!

Evig kärlek! / Sara

Avundsjuk?

image134Har jag pluggat nåt än? Nej, ni tänkte helt rätt. Jag ska verkligen försöka snart. Denna veckas lektion bestod av att lyssna på en föreläsare. En förälder till två söner som har Aspergers. Det var väldigt intressant. Men både jag och min bordskompis skruvade oss hela tiden för man fick verkligen ont i rumpan av stolarna av att sitta så länge!

En vän till mig får en massa gulliga sms hela tiden. Det är så gulligt. Som att han aldrig ska släppa henne och att det inte finns någon som henne och att ingen är gladare än han för det och att han aldrig ska släppa henne, samt att hon är vackrast av alla. Hur sött är inte det på en skala? Dessutom längtar han efter att få göra frukost åt henne. Nästan så man blir lite avis. Hur många gånger har någon gjort riktigt frukost åt mig? Har aldrig hänt förutom mamma och pappa då. haha

Nej nu ska jag ta tag i detta elände så jag får fara utomlands som belöning!


Pappa filmstjärna?

Tänkte bara prova rubriken igen... haha Dock blev det ju ingen reklam utav allt som en massa typer filmade på pappa och hans jobbarpolare. haha

Oj vilken rolig helg jag haft! Var längesen det hände så mycket skoj under så kort tid. Fredag bestod av bio och filmkväll. Lördag blev det slalom och lite fest. Söndag blev det bad i Nordpoolen och filmkväll på kvällen. Superrolig helg.

image132



Dock hatar jag då jag får sådana där frågor... Träffade en gammal lärare som frågade vad vi gjorde. (jag & karin) Hatar sånt. Måste säga att man är kvar i Älvsbyn. Och hon förväntade sig helt ärligt att få ett svar som "ja jag har flyttat till Umeå och pluggar" eller typ "Jag har flyttat till Stockholm eller göteborg och har fast jobb". Ungefär så ja. Hatar sånt! För jag VILL ju verkligen INTE vara kvar här....

Nåja, idag vaknade jag tidigt. Har sett på film på datorn, legat länge och myst i soffan. Borde ta tag i pluggningen men jag orkar verkligen inte. Och nu är det kort tid kvar. Kanske orkar ikväll?? Nu måste jag iaf skynda mig för att hinna göra mig klar för skolan.


image133

Puss & hej

Slalom & vänner!

Tjenare alla människor!

Tänkte bara säga att jag hoppas ni har det bra.
Idag har vi varit i slalombacken hela dagen och kvällen avslutas med en liten mini-fest. :) Blir typ bara jag, Henrik, Karin, Simon och så eventuellt Larsson och Natta som tittar förbi också. Vi ska spela en massa roliga spel så det ska bli skoj!

Njut av livet mina vänner!

25212-94

Puss & Kram

Lycka te!

image131

Idag har varit en rätt slapp dag. Följt Åsa och tittat på en lägenhet. Sedan ringde jag min hyresvärd för att få lite saker fixade. Sedan blev det en promenad. Det var så himla härligt ute. Nollgradigt och soligt. Men tyvärr försvann solen just då jag visade mitt nylle ute. Gick förbi och hälsade på mammas dagis. Mysungarna dära! Sedan gick jag hem och åt blandning av frunch och middag eller nåt. haha Sedan tog jag faktiskt tag i pluggningen, som går sådär. Skrev till Anna på msn och hon skrev så här då jag sa att jag skulle plugga. "då får du lycka te med de då." Men i mina ögon såg det ut så här "då får du dricka lycka te då". Jag tänkte att det var nåt smarrigt te som heter lycka. haha

Nu har jag fixat mig en kopp te, grönt te med smak av hallon. Använder mig av Karins stora kopp. :) Myskoppen! Dock fick jag ett avbrott då jag väl kommit igång med pluggningen. Det var mamma som hade köpt två trisslotter till mig. Jag hade visst sagt på telefonen då hon ringde "du kan ju köpa nåt till mig om du har lust". Det var kul! Men det blev ingen vinst, så jag kan inte bjuda på en skidsemester. :( haha  Men min mamma är gullig hon minsann. <3 Hon hjälpte mig att måla min spegel jag ska hänga upp. Så nu stinger det bets i min lägenhet. Har öppnat fönstret (jag fryser nog som det är) och tänt partyliteljus. Så nu är det tävling. Vem vinner: Partylite eller betsen?

Bäst att ta några klunkar av mitt "lycka te". haha Så kanske det blir lite mer pluggning gjort? Har ju en del att göra nu då jag ska ut och resa. (Ska göra allt som jag missar innan jag åker)

Lycka te!


Back in bussines!

Nu funkar mitt Internet igen!! Mitt EGNA Internet. Underbart! :) haha
Inte alls beroende. ;) Det har faktiskt gått bra att vara utan, men det är helt klart enklare med tillgång till Internet jämt. Snart kommer Åsa och då ska vi göra semlor! Sen ska vi bjuda Karin på semlor och ev Simon också. ;) haha

image130

Och gott folk. Nu ska ni får höra senaste nytt. (håll i er nu så ni inte ramlar av stolen)
Jag och Karin ska till Mexico istället för till Indien! Dock kunde jag välja mellan att missa MF finalen eller missa min mosters 50-års kalas. Valet var enkelt för mig. Valde min moster förstås. För det första för att jag varit inne så länge att inte gå på MF finalen och framförallt för att hon fyller bara 50 en gång och jag vet hur mycket hon ser framemot festen vi ska fixa och jag vill verkligen vara med! :D Och sen är det billigare än att flyga till sthlm dessutom också. Så jag tror det blir bra ändå. Så kan jag längta efter en skidsemester jag och Anna har pratat om iaf. Nån som är sugen att henka med?

Hur som helst, skulle bara meddela att jag är back in bussines again.

Sköt om er !
Puss <3

Kirunaolyckan

Ja... Ingen har väl missat olyckan i Kirunagruvan? Shit, det är så hemskt. Av alla sjuttio som fanns inne i gruvan då det rasade måste just den enda som dog vara älvsbybo. :( Jag känner honom inte, men en på jobbets bästa kompis bästis var denna kille. En annan har gått i samma klass som honom...Jag känner verkligen med dem. Usch, vad tragiskt. Det spelar ingen roll varifrån människorna kommer, det är lika hemskt ändå. Men det blir mer påtagligt då det händer så nära. Jag och Johanna pratade lite om detta idag. Vi kom fram till att döden i sig är egentligen inte såå skräammande. Men då det händer på sådant här sätt är det verkligen det. Vad händer oss imorgon? Ta vara på livet vänner. Vi glömmer det alltför ofta. Jag har sagt det många gånger men säger det igen... Man kan aldrig säga det för ofta. Jag glömmer det ofta, så gör säkert många av er läsare också...

På tal om läsare. Jag har sett att det är rätt många som läser min blogg. Vilka är ni? Lämna gärna en kommentar efter er så jag får veta vilka det är som läser. :)

Sköt om dig och dina nära och kära.

Snöstorm?

Det är konstigt hur vissa saker fungerar. Jag förstår mig inte på det helt enkelt. Hur mycket jag än funderar så blir jag inte klokare. Jag blir tokig på det!

Helgen består av jobb, hela långa helgen. Fre-sön. Är på jobbet nu och har rast. Det är antaligen bra med jobb hela helgen, för pengarna behöver jag. Egentligen skulle det ha varit slalom idag. Jag var grymt peppad men med facit i hand så var det lika bra. Vi vaknade nämligen till snöstorm imorse!

Det har uppstått problem med vår indienresa. Vi har missat den viktiga detaljen att beställa visum. Så kan det gå! Så antingen åker vi då vi fått det, eller så åker vi någon annanstans. :p

Oh, your stormy words are very broken
and you sound like thunder,
though you've barely spoken.
Oh it looks like rain tonight.
Thank God, cause a clear sky just wouldn't feel right