Den tjugosjätte maj

Alldeles svettig i håret. Sååå varmt var det minsann fast det var kväll!
 
2 glada bilder från fredagkvällen här ovanför. Och 2 bilder där nere från då vi var med Aylin och Sofie. :)
 
 
Skjutsar Aylin. Mäkta stolt tjej snackar vi om här!
 
Nu är det trist och grått och kallt väder. Saknar värmen! 
 
Nu ska vi se lite Game of Thrones jag och maken. <3
 
 
 
 
 
 

Härlig utekväll med vänner



Vilken härlig kväll igår med våra fina vänner. Vi var ute och grillade och umgicks nästan hela kvällen. Underbar värme och sol. Vi spelade kubb och vi tjejer fick spö. ;) fast vi ledde överlägset i början. haha kul var det iaf!

Idag är det inte lika vackert väder men det är 17.3 i skrivande stund och mulet. Henke har börjat jobba med entrébygget och jag och Mellisen funderar vad vi ska hitta på mer än gunga om hon får välja. ;)
Och vi började dagen med en skön sovmorgon. Det börjar bli allt mer vanligt här. Så skönt. :)

Nä nu ska vi gå ut och busa!

Underbart väder!



Bilden är dock från igår då vi var med Aylin och hennes mor. Bilder från den dagen kommer någon annan dag. :)

Vilken underbar förmiddag med värme och sol. Jag börjar jobba på 45 minuter i skrivande stund och Melissa har jag lämnat på förskolan innan de skulle äta lunch. Vi cyklade dit. :) Annars har hon bjussat på sovmorgon till 08.00 (igår var den 8.45) :D Vi har varit ute hela förmiddagen och cyklat, lekt och travat ved. (För min del då) ;) Längtar till fredag då slutar jag tidigt och så ska vi grilla vid Norrstrand vårt lilla gäng. :) Nä nu ska jag börja göra mig redo. :)

Cykeltur och nyfiken unge ♡



Som ni kanske märkt har jag fått igång mobilappen igen. Skönt. :)

Idag efter jobbet och middagen åkte vi alla ut på en cykeltur. Det var så härligt. Och Melissa älskar att sitta bakom pappa och fråga "vaedehääär" om det mesta hon ser. ♡

Det händer verkligen något nytt varje dag nästan och nya ord ploppar ut. "Mamma jobba pappa hämta" hade hon sagt en dag på förskolan. Trodde dom inte först men sen så har hon sagt liknande hemma och på morgonen när vi klär på oss och så säger hon jämt "pappa jobba...mamma jobba" och så när vi frågar "Vart ska Melissa då"? Då svarar hon "koola" (skola) Sötnosen!

Änglavakt




Tycker det räcker nu med turbulens i våra liv. Min bror hade verkligen änglavakt. ♡


Och jag är så glad att det efter omständigheterna gick så pass bra. ♡ Dessutom hände det på hans födelsedag.

Lär bli svårt att somna för jag tänker för mkt på "tänk om". Tur de där änglarna finns med oss! Med det vill jag bara påminna er om att vara rädda om varandra. Livet är skört! och jag älskar er allihopa! ♡

Grandagen 2014

 
 
 
Melissa har verkligen haft en toppendag! (Vi också förstås). Det bästa är ju att få se sitt barn så lycklig och sprallig. Hon älskar verkligen djur. (Och vi är rädda att Melissa är lite allergisk) :/
 
Efter besöket på grandagen (Vi mötte upp Malin & Patrik och kidsen där), så körde vi till Nystrand för att käka marängrulltårta. (Med hallon i). Riktigt gott! Så vad ska mamma bjuda på när det är morsdag då? ;) hihi
 
Jag är däremot inte alls taggad inför jobb imorgon. Det känns så tungt allting nu. Men snart semester! 
 
Avslutar med lite mer bilder!
 
 
 
 
 
Melissa har bara sovit 20 min idag, så nu är hon och pappsen och gör välling. <3 Blir nog en tidig kväll för fröken Alakangas. Som vi numera kan lägga i rummet så ligger hon och pratar till hon somnar. (pepparpeppar) Lillsötisen! Blir nog en tidig kväll för föräldrarna också. Tröttare än tröttast är iaf jag! Kanske går en prommis i kvällssolen om jag orkar. Kanske jag får lite energi. Solen kan ju ge en enormt med energi. Så jag hoppas på det. :)
 
 
 
 
 
 

Tung vecka

Nu har jag ny header om ni inte märkt det. :) Som rara Sara varit snäll och knåpat ihop. :) 
 
Ikväll skulle vi ha haft grillkväll med grannarna, men det snöar ju (!!!) för tusan. Så vi har skjutit upp det till nästa helg... Så idag har vi inga planer, vilket är rätt skönt. :) 
 
Imorgon ska vi och kolla på djur. Och sedan till Nystrand då mamma har bakat en marängtårta i tron om att det var morsdag imorgon. hahaha! När jag smsade henne och sa det var den 25:e så sa hon "ojfaaaan. jag som har bakat en marängtårta". haha Så typiskt henne. (eller mig också för den delen, det tog ett tag innan jag kom på att det inte var nu) haha Så då åker vi dit ändå och fikar lite tänkte vi. 
 
Det här är nog den skönaste helgen på länge. Herregud vilken marodörvecka jag haft på jobbet. Och i fredags fick vi ett tråkigt besked så det kändes extra tungt att jobba ända till 17. Men oj så skönt det var att få sluta.
 
Vi var bjudna på grillkväll hos Malin, Patrik, Vilmer och nytillskottet Moa. Och jag hade sååå ont i magen av hunger. Jag kan säga att maten smakade grymt bra! Och lilla Moa är såååå liiiten. Dessa underbara barn! 
 
Nej nu ska jag ta på mig nå andra kläder än pyamasen. Och ta tag i denna dag också. Kanske blir att busa på Nimbys? Det är jag sugen på iaf! :)