Fisketur igårkväll

 
 
 

Nöjd kille! :) Rensade och fileade den när jag kom hem så ikväll ska vi grilla regnbåge! :D

Jag har dessutom köpt på kyrkmarknaden av Peters föräldrar ett fiskespö! Mitt första egna någonsin! (Hade ju typ ett eget när jag var liten, men det var ju inte samma sak) :P  Det var jättekul och mysigt att vara där ute! Killarna är snälla som vill dras med mig. :)

Nu trodde jag de andra grabbarna skulle synas i detta kollage men kollaget hade visst skalat bort dem :P Menmen!
 

Suck...


Synd det här med bollbusken... Vet ni vad Henke såg igår? Det är ju en hägg bakom denna buske (vi är osäker på om det är vår eller grannens, men den hänger då ut mycket på våran gård)... Och den har samma ohyra. Så kanske det kommer från den och att vi inte kan göra något åt det? :/ Nu tror jag säkert att grannen skulle kunna gå med på att ta bort den, om det är hans... Men ändå. Något besvärligt... Skulle kunna göra en hel roman av sammamställningarna från snöbollsbuskeinläggen. haha Vet inte om någon är intresserad men... Ajja. Jag ska läsa lite i min trädgårdsbok jag köpte från jultidningarna i vintras. Se om jag blir nå klokare!

En kortis

Tänkte bara skriva för er som undrar att om det är en kommentar från er med en fråga eller om jag bara känner för att kommentera ett påstående eller bara säga du är söt du som kommenterade... ;) Så svarar jag direkt under. En av grejerna med det nya blogg.se som gjorde det bättre, eller enklare i alla fall...

Tack för alla era kommentarer från förra inlägget. Det värmer att ni bryr er så mycket! :) Jag måste ha de finaste läsarna! <3


Hade kunnat elda upp huset inte bara en gång utan två!


Åh herregud vilket dygn det varit! Är helt slut i hela kroppen nu! Hade kunnat elda upp huset inte bara en gång, utan nästan två! Suck... Som Anna skrev när jag berättade om incidenten (den första) så skrev hon att det är tur jag inte jobbar som verkar ha nog att hålla koll på ;)

Igår så kokade jag mina linsboxar (som man förvarar linserna i på nätterna), för att sterilisera dem. (Nä, jag orkar inte köpa nya hela tiden så jag brukar koka dem och det funkar skitbra) - i vanliga fall. MEN, jag kan ju säga att gå inte på stan under den tiden! :P Jag glömde helt bort att jag hade satt på detta på spisen... När jag kom hem så var Malin i korsningen vid oss med Ville och skulle testa gå med en barnvagn i grus för att se hur den funkade då (så de kom och guppade på vår infart). Vi stod ju där och pratade en kanske.... Tjugo minuter. Sedan när jag ska gå in så hör jag att det piper och tänker "det kan väl inte vara från vårt hus det låter"?? Jag hade fortfarande ingen tanke på vad jag åstadkommit... Sedan öppnar jag dörren och jag möts av världens illaluktande stank + rök och brandvarnaren som tjuter där inne. Jag ropar tillbaka Malin (för jag vet ju inte om det brinner överallt i detta läge). Så går jag in i köket och kommer på vad jag gjort! Jag stänger av plattan (förstås) och slänger ut kastrullen. Dock måste spisen ha slagits av. Den kanske har nåt spärrläge? Jag vet inte. Men kastrullen brände jag mig inte på (vilket jag borde ha gjort om den var på)? Men det gick inte att andas där inne. Det luktade gift. Bränd plast. Och det ska ju inte en gravid andas in direkt... Så vi sprang in och höll andan å öppnade alla fönster och dörrar på vid gavel och så kom Peter förbi och gjorde upp en eld i gillestugan (för att få igång alla drag så det skulle dra ordentligt).
 
Sedan var jag ju bortbjuden på middag (som tur var då jag inte kunde vara hemma) och så for jag sedan och sov hos brorsan i Öjebyn. Och under natten hade vi alla fönster öppna (inte på vid gavel men till spärrläget) och när jag kom tillbaka till huset i morse så luktade det knappt nånting! Så idag har jag dammsugit, skurat å dammtorkat, tvättat, och renbäddat och det luktar ingenting! :D

Men mitt i städandet så tände jag doftljus så det skulle dofta fräsch å gott. Och det gick bra... Till en början... Jag var i vardagsrummet och dammtorkade när jag tyckte det luktade konstigt... Gick ut och kände om någon eldade något ute. Men nää. Där doftade det bara sommar... Så går jag in och känner det luktar mer inne. Så kommer jag på ljuset jag tänt i gillestugan... Jodå, plastkoppen från teljuset hade tagit eld och även ljuslyktan som jag hade den i. Den var hög (som tur var), så jag blötte en handduk bara och lindade in den i den och kastade ut den... Men då luktade det lite illa en stund till... Suck. Jag lär ju bli inte lite nojjig efter de här incidenterna. Lär ju bli en sådan som måste dubbelkolla spisen å ljus (om man tänt) flera gånger innan jag lämnar huset... Menmen. Sådant kan ju faktiskt hända även den bästa och jag fick ju trots allt mycket gjort men ack så slut jag är! Ska snart duscha å lägga mig i den nytvättade sängen (med våra nya täcken och sängkläder) och läsa tills jag slocknar!

You are the hope



Idag har mamma varit här och vi har varit iväg till Granngården så jag fick köpa lite botemedel till lössen. Såg även att mina rosor fått sig en släng av något. Tyckte de växte dåligt. ;) Så nu har jag ett medel som jag hoppas gör susen. Jag får dock inte spraya på det då jag är gravid, så det får vänta till karln i huset kommer hem. :) Annars har vi påtat i trädgården lite och även varit till kyrkogården och påtat lite där. Nu känner jag mig faktiskt lite ensam. Det blev ju en lång helg som jag fick ha Henrik hemma, så jag hann nog bli lite bortskämd tror jag! Han är ju finast min karl! <3 Men nu på torsdag kommer han hem och så får jag ha honom hemma i fem hela veckor! (Sedan kommer han ju jobba på hemmaplan ett tag innan och efter bebisen är född) Nej, nu ska jag ringa Karin och surra och göra bot på den här "ensamkänslan". Imorgon är jag bortbjuden på middag. Icket dumt det icket! :D Är ju så tråkigt att äta själv så det finns inte! :)

Snöbollsbusken år för år

Jävla löss rent ut sagt! Varför måste ni invadera vår fina snöbollsbuske för? Imorgon beger jag mig till Granngården för att få nå specialmedel som tar död på de jävlarna!
 
Tog denna bild idag med mobilen. 2012 alltså. Den ser ju bättre ut än förra året iaf... Kommer ni ihåg hur den såg ut då?
 

 2011
 

2010. Fast här hade den ju inte riktigt slagit ut i blom. Men den var ju helt klart finast så! (Kanske det är jag som inte kan ta hand om den på rätt sätt eftersom den var fin första året)?
 
 

Midsommarhelgen 2012

Oj vilken ny layout och allt blogg.se skaffat. Hoppas att allt visar sig vara till det bättre. (Men det tror jag)
Midsommar har det hunnit vara också... Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar. Jag har (som vanligt) haft en underbar helg. Midsommaraftonen firades i Byske med bror min och svägerskan + lite mer folk. :) Mycket trevligt! Grillning, surr ute i solen, kubbspelande (tjejerna vann med 2-1 i matcher) ;) Jag var dock inte den vinnande länken, jag är ganska kass! :P
 
Sedan har vi hunnit med en massa annat mys, som grillning i Sikfors ute i solen och hälsat på hos Carro i Lillkorsträsk som är hemma på semestern ett tag... Där var också Erika & Tommy. Mycket trevligt! Kul att ses alla, det är inte ofta det händer... Här kommer lite bilder direkt ur kameran från midsommaraftonen:
 
 

Den här bilden på Peter tycker jag att jag lyckades riktigt bra med! :)
 

Henke försökte göra likadant. Men hans pose var ju inte spontan & det syns ;) Peter var ju faktiskt inte riktigt med på att jag skulle fota honom just då. :)
 
 
Nu är det söndag och nya tag inför veckan. Sista veckan innan H får semester. <3 Underbart att få vara hemma tillsammans under veckorna. Har ju aldrig hänt förut att vi fått vara tillsammans hemma (bara då vi rest utomlands).
 
 

Äppelträd





Kollage från helgen




Kollage från helgen. Fredag var vi hos svärfar å grillade! Supermysigt! Spelade även kubb och grabbsen vann ganska välförtjänt. :) Kollaget här precis ovanför är från igår. Vilket fint väder! Om någon vet vad det är för buske/träd på den bilden som visar vita blommor, så hojta till! :)


Dorothy Koomson


Denna läste jag för ett tag sedan och nu på pocketshop på Arlanda så köpte jag den här nedanför av samma författare! Mycket bra bok! Och den här nedanför är jättebra hittils iaf. :) Ifall någon vill ha lite boktips. :)


Bollbusken 2012


KOLLA! Jag verkar ha lyckats fått bukt på bollbusken! Den har ju knoppar ganska jämnt överallt nu! :D (bild från idag från mobilen)

Nu ska jag snart dra till Stina som fyller 25 idag! Vilken härlig sommardag det varit idag. Jag har inte gjort så mycket speciellt, men ändå gillar jag dagen som varit jättemycket! Jag har verkligen njutit av att vara "ledig" och tagit dagen som den kommit.

Hoppas ni alla får en finfin lördagkväll!

Titta så söt!


Måste bara visa er denna lilla söta giraff jag sökte till knodden! Man drar i svansen så spelar den en mysig melodi! Ska ha den ovanför sängen tänkte vi! Så mysig! Mamma köpte på samma affär en "mitt första år" bok som knodden ska få efter födseln. Jättefin den också men den har hon så den kan jag inte visa. :)


En magiskt vacker kväll



Jag är så fruktansvärt lycklig! <3 Du är den som ger mig trygghet, kärlek, glädje och allt jag kan önska mig! Du gör mig hel, helt enkelt. Tack för en fantastisk fin kväll älskling! Jag kommer aldrig att glömma den! Jag älskar dig! Evig kärlek! <3


Stockholmstrippen





Ett litet kollage med bilder från mobilen! Tog inte så jättemånga bilder, men har några i min lilla kamera jag hade med också! (Mest på mamma) Finns 2 bilder på mig. haha

Vilken toppenresa det varit med mamma! Det hela började dagen innan Sthlm då mamma kom hit för att hjälpa mig lite ute i trädgården och så gjorde vi lite ärenden tillsammans. På lill-Ica "träffade" vi självaste Micke Renberg. haha Jag såg honom inte ens fast vi stod och kollade i mjölk-kylen samtidigt. Mamma bara "SÅÅÅÅÅG du vem det vaaaar". haha Så jag fick gå en extra runda med mamma. När vi går hemåt från Ica så säger mamma "fan, jag skulle ha bett om en autograf". haha Hon är allt bra söt min mor. Jag själv var glad att hon inte gjorde det för då hade jag skämts lite. ;)

Sedan bjöd vi även Anna på jordgubbspaj som vi bakade på förmiddagen och så for vi ut och åt på tre kronor alla tre. :) Mycket trevligt!

Själva Sthlms vistelsen var mycket trevlig! Vi åkte fel med tunnelbanan två gånger (och vi gjorde exakt samma fel båda gångerna) haha Men sedan lärde vi oss! Och så råkade jag vara lite för självsäker i gamla stan. Jag trodde jag hittade därifrån till Drottninggatan men tji fick jag. Det blev en extra promenad på ungefär 7 km! haha Annars har vi shoppat en massa, varit å hälsat på Sassa i hennes nya, fina lägenhet! (Sjukt snyggt hade hon det)! Och så åt vi middag på Hötorget med finaste Anna-Maria. Och så har vi även hunnit slappa på hotellet, ätit jordgubbar i en park och bara varit! Och så har vi sett lite kändisar också! Tänker bara på Erika när jag är med om detta. haha :) Vi såg en av tanterna från "Borås superstars", hon den där jättegoa som jämt är glad och som tog ett gulligt släktfoto hos fotografen där i något av programmen från början... Hon måste ha åkt med flyget till Sthlm från Luleå för vi tog väskorna samtidigt iaf. Först tänkte jag det var någon tant som jag jobbat hos, för jag kände ju igen henne så mycket. Sedan när jag såg att hon aldrig slutade le, då klickade det! ;) Sedan såg mamma statsministern som tog över efter Olof Palme (Jag såg inte honom och vet inte vem denna statsminister heter ens) :P Och så åkte Peter Harrysson med samma plan som oss hem. haha Ifall intresseklubben antecknar. (Det är ju värt att skriva bara för Erikas skull) :)

Men påminn mig om jag får för mig att resa någonstans i vecka graviditetsvecka 32 någon mer gång. Det var en aning besvärligt ändå och ganska jobbigt att gå så mycket. Men det gick ju! :) Och det är ju tur att vi kunde vila emellanåt och ta det i relativt lugnt tempo allt vi gjorde.

Nu har jag duschat med mitt nya, goa schampo och håller på att packa upp och ha mig! Nu ska jag njuta av att ha min älskade hemma och bara ligga och krama om honom hela natten, för som jag saknat honom! <3 Och njuta av att ligga i vår mjuka säng. Jag kunde inte ligga på någon sida på hotellet, efter 10 minuter värkte det och gjorde ont. Inte bara för att jag är gravid, utan för att sängen var hård. Mamma hade samma bekymmer! Oj så skönt jag ska sova inatt! :D


Boar


Orkar inte vända på bilden men den funkar väl så här också. Nu blommar iaf brudspirean också. Tycker det är kul att kunna jämföra från år till år. Det var dock några dagar sedan jag såg första blommorna. :) (Bilden är från mobilen)

Tror jag har kommit in i det där så kallade "boa" perioden nu. Herregud vad jag rensar och fixar! Nästa projekt är att putsa luckorna på en malm byrå och försöka tapetsera luckorna så kanske den blir lite roligare att titta på. (Den är i ek nämligen). Passar ju inte in med något annat vi har direkt. Tänkte den kanske kan få flytta in i barnrummet i framtiden om den blir fin :) Allt tar dock lång tid, jag får vila emellanåt också!

Loppis på lördagarna är ju en höjdpunkt! Idag hittade jag en grej jag pratat med en i Sthlm om att få köpa där nu när vi åker dit till veckan. Men då hittade jag den för halva hennes pris här på loppisen. Perfekt! Och så slipper jag frakta den hem från Sthlm också. :)

Annars så märks det att bebisen tar större plats i magen nu för tiden. Sparkarna kommer högre och högre upp. Snart är de i revbenen. ;) Och det märks att lungorna påverkas. Herregud, man kan ju bli andfådd för mindre!


Tisdagarna med Morrie


Glömde ju bort boken jag skulle tipsa Er om! Alla borde läsa den. Även om man alltid försöker uppskatta livet och dess goda stunder och mindre goda så får den verkligen en att uppskatta livet ännu mer! Man får tid att stanna upp och fundera över vad som verkligen är viktigt här i livet...

Så här står det på en hemsida om boken:

''En gripande, livsklok betraktelse, såld i miljonupplagor.'' Aftonbladet
Nr 1 på New York Times bestsellerlista
''Om du skall lägga pengarna på en enda bok i år - köp Tisdagarna med Morrie. Jag lovar: Du blir inte besviken.'' Dagbladet

Morrie Schwartz var Mitch Allboms favoritprofessor, hans mentor och vän. På examensdagen lovar Mitch att hålla kontakten men det dröjer tjugo år innan han hör av sig. Av en händelse får han se sin gamle sociologiprofessor på teve; Morrie har drabbats av en nervsjukdom som långsamt förlamar hans kropp men inte hans sinnes briljans och inte hans lust att leva ända till slutet.
Mitch beslutar sig för att besöka Morrie varje tisdag - precis som under studieåren. De samtalar om kärlek, äktenskap, känslor, förlåtelse, saknad och död. Deras pånyttfödda vänskap blir till en sista föreläsning fylld av visdom och erfarenhet, en lektion i konsten att leva.

''Den här boken är en kärlekshandling, en gemensam sådan från de två männen, professorn och hans elev. De för fram budskapen med en lätthet som endast det riktigt svåra mäktar. Framförallt ger den förtröstan och en stor glädje.'' Västerbottens Folkblad"


7 juni & var är sommaren?

 
Saknar stugan. MÅSTE dit snart någon helg! Det ger någon slags obeskrivlig energi och lugn!

Åh herregud vad långt gräs vi haft! Det har alltid börjat regna när vi tänkt klippa. Men idag har Henrik kunnat göra det! (Borde ha tagit en före/efter bild så ni fick se) För någon helg sedan rensade vi bland hallonbuskarna och det... Borde ha fotat före/efter det också. Vilken skillnad alltså!

Vad säger vädret egentligen? Strålande sol på morgonen. Sedan hinner vi inte mer än till tippen för att dumpa massa skräp så öser regnet ner. Sedan duschar jag och far till Frida. Där kommer solen fram igen. Vi far till stan. Då öser det igen... Och så har det väl hållt på i stort sett hela dagen! Köpte egentligen ingenting på stan, mer än vitaminer å sådant på apoteketet. Eller två olika. För 240 spän! Det är inte gratis att vara gravid minsann! Tacka vettja (pepperpeppar ta i trä) att man inte fått mer besvär så som hemorrojder å svamp å sådant där trevligt! Däremot borde jag ha köpt ena sorten för länge sedan. Då jag är så jäkla dålig på att äta fisk. (Har alltså införskaffat mig omega 3 tabletter).

Jag har rensat och skurat altanen ikväll. Välbehövligt! Vi har äntligen fått tag i en förvaringslåda (egentligen till stolsdynor å sånt där), för en mindre peng. (Tack vara info från Anna, så tack Anna) ;) Så äntligen ser det ut lite mer som jag vill på altanen. Nu skulle man ju bara ha haft nya, vita utemöbler också. Men man kan inte få allt här i världen. :) Ska önska mig i födelsedagspresent (för tidigt, tänkte jag, så man kanske kan hitta på höstrean). Det är ju inte billigt med sådana där grejer inte.

Hoppas på lite sol imorgon så ska jag plantera lite blommor å sådär så det blir ännu hemtrevligare och finare där ute. :) Så kanske jag tar kort och visar er sedan!

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och se en av alla filmer jag lånat av Stina. :) Välbehövligt då det känns i ryggen att jag inte varit still idag. Ska bara njuta och äta något gott tror jag!

Och en notis till mamma... Det blir inte alls lika snyggt i blombänken när jag rensar som när du gör det! Och jag vågar inte ta överallt då jag är rädd jag sliter upp perenner utan att jag vet om det :P Sedan fick jag ju tips om att man kan sitta ner då man rensar... Det funkar inte i min blombänk. haha det är så ofantligt mycket ogräs så ni förstår inte! Man måste ta med en spade och trycka ner, och upp, för att få med alla jäkla gräsrötter. haha Så det blir ett litet större projekt. :P

Och by the way... Mitt dåliga minne ni vet. Haha Denna gång var det ganska komiskt. Ni vet bilden på Izzy jag sa att jag ville förstora. Det var DEN jag hade förstorat i största storleken av dem jag valde. Så det blev jättebra att byta ut till den på fotoväggen våran! :) Ibland ska man ha tur också!

Och så en liten Izzy...
 

Effektivt dygn


Många bilder på Izzy nu för tiden, men hon är ju så go!

Åh, galet värre vad jag & mamma har hunnit mycket medan hon varit här på besök. :) Men mest är det väl mamma som har hunnit mycket. ;) Hon har rengjort u n d e r badkaret! (Jag har ju något så fruktansvärt med bacillskräck när det gäller sådant) Även bakom och i ugnen har hon rengjort medan jag har rengjort och rensat i en massa köksskåp. Varför väntar man så länge med att göra sådant? Men ett tips är ju att ha någon med dig när du gör det. Det blir ju tusen gånger roligare då! :) Nu fick jag massor med extra plats!

När jag steg upp imorse så var hon inte inne. Jag öppnade sovrumsbalkongdörren och där stor hon ute i blombänken och rensade ogräs! Så nu är den ena blombänken lite mer gräsfri så att säga. Hade typ svämmat över med ogräs där! (Jag älskar ju blommor men jag ska vara ärlig och säga att jag ser inte skillnad på vad som är ogräs och vad som är blommor!) haha Jag hjälpte ju till med det jag kunde också! Och så har hon pekat och visat lite i den andra blombänken vad som är ogräs och inte så jag ska kunna fixa lite där själv. Men omständigt är det, för jag kommer inte riktigt ner så smidigt till marken som jag skulle önska. ;) Men bara det blir finare väder så kan jag ju ta lite då och då! Ska även försöka rensa på mer ställen. Lite byråer och grejer. Det är så mycket skräp som vi samlar på sig i dessa lådor. Herregud alltså. Får alla så eller är det bara vi?

Sedan har vi även hälsat på Kicki & Gunnar i deras sommarstuga. Det ligger så mysigt till! :) Och spelat betapet har vi också hunnit med. Mamma åkte på storspö. ;) Och sett film!

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem för helgen. Lovely! Jag ska också pinka lille Hubbe vid femtiden. Hoppas det inte regnar så mycket då så det går smidigt och bra. ;) Nä, dags att börja fundera vad jag skulle äta till middag idag då...



Mer funderingar :)


Den här bilden ska jag förstora på Izzy. Det sega är att jag just skickat in ett lass med bilder (mest förstoringar), och jag tror att denna bild blev den minsta storleken och aningens för mörk. Var tvungen ljusa upp den lite... Ajja. Söt är hon iaf!

Har funderat ännu mer sedan igår. Var tvungen skriva ner i min lilla bok lite tankar jag har. Det känns alltid skönt att få det nedskrivet. Då känns det som att man kan lämna det bakom sig på ett annat sätt. Men vissa tankar skrev jag ned för att jag vill minnas hur det kändes just nu. Har kommit lite speciella och bra tankar angående bebis som jag ville skriva ner. Och hur det redan har förändras en massa. Både bra grejer och mindre bra. (Absolut inget dåligt som har med bebis att göra utan andra grejer) ;P

Hela livet förändras faktiskt nu. Eller håller på att förändras, och har. Mitt synsätt har på många sätt förändras också. Jag hoppas ni gillar den förändringen. Jag gillar den. Den är mer positiv, och med en inställning som att inget problem är för stort för att lösas. Små irritationsmoment orkar jag inte tänka på, det spelar ingen roll. Livet är så mycket mer än att oroa sig över småsaker. Så länge jag själv vet var jag står så klarar jag mig. Det är också en förändring. Jag litar så mycket mer på min egen känsla och vad som känns rätt för just mig. Jag utgår från mitt eget hjärta och handlar efter det. Och styrker mig i det. Ibland finns det tillfällen i livet då allt inte går som man tänkt sig, och det kan komma människor i vägen som på något sätt hindrar oss. Men så länge jag vet själv var jag står och att jag gör rätt så spelar det ingen roll. Då litar jag på min inre känsla. Vissa av er kanske har märkt av denna förändring, andra kanske inte. (Jag vet ju av kommentaren på förra inlägget att det finns de som märkt skillnad) Och förmodligen så har ni som känner mig väl märkt av detta. Och jag hoppas innerligt att det bara är positivt & att jag fortfarande är samma gamla vän för er. <3 (Om möjligt bättre förstås, jag hoppas bara att det inte är sämre) ;)

Men det är väl så att man mognas under en graviditet (och så även jag antar jag) och man får andra synsätt och reflekterar och prioriterar annorlunda. Saker som var viktiga förr kanske inte blir lika vikta nu. Sedan kan ju saker vara viktiga nu men inte sedan då barnet har kommit till världen...

Funderingar så här på morgonkvisten


Finaste Izzy! <3

Jag har funderat en del på en grej... Jag har även pratat med några kompisar om detta fenomen... Det handlar om, vad ska man säga... Offentlig bekräftelse och hur man skriver på offentliga sidor. Bara för att jag inte skriver om vissa saker så här i en blogg t.ex (eller på facebook eller vad som helst). Så betyder ju inte det att jag inte gör vissa saker. Jag väljer ju vad jag skriver om. Vissa verkar tro att bara för att det inte skrivs ned, så är det så att jag inte gör det. Och så är det ju inte. T.ex. så skriver eller "skryter" jag inte om motion. Och det har jag valt att inte göra pga av att det kan trigga andra. Jag har ju själv haft problem med sådant förut så därför har jag medvetet valt att inte skriva om det. Men det betyder ju inte att jag aldrig rör på mig. Det gör jag med måtta och under normala förhållande. Absolut inte överdrivet mycket. Utan normalt. Jag behöver inte den "bekräftelsen" som vissa verkar vilja ha genom att skriva om det så alla ska se hur hurtiga dem är. ;)

Och bara för att jag inte skriver titt som tätt på facebook varje gång jag gör något roligt (eller här på bloggen), så betyder ju inte det att jag har tråkigt. ;) Andra verkar kunna tro eller tycka att allt ska skrytas om som går att skryta om. Men så är inte jag. Likadant med graviditeten. Jag skriver inte om allt, för allt är inte relavant ens för andra att veta eller läsa om. Utan jag skriver ned sådant som jag själv vill ha kvar. (Vissa saker skriver jag för hand i en bok som jag inte vill ska finnas så här offentligt). Hur kul är det för er att läsa om vad jag äter, om jag äter tillräckligt mycket grönt eller nyttigt. Eller om jag äter fettig eller inte fettig mat. Inte så intressant va? Så det skriver jag inte om heller. :P Sedan är det ju förstås roligare (tycker jag) att skriva om saker jag gjort som varit kul, om jag rest eller haft en jätterolig kväll med vännerna. Sitter jag å surar å är tråkig, så är det inte så kul att skriva om det heller. :P Jag vill ju ha kvar och dela med mig av speciella händelser. Ibland kan det även vara tråkiga. Men oftast roliga tror jag! :) Sedan gillar jag själv inte när jag läser andra bloggar när det kan tolkas som pikar till vem som helst. Jag har lätt för att ta åt mig och tänker att det kan även andra ha när ni läser min blogg. Så jag skriver absolut inte om sådant. Och om det någon gång uppfattas som det (så kan ni ju hojta till för det är inte min mening). Istället för att pika kan jag säga personligen till den personen om det är något jag inte uppskattade eller gillade. Det behöver inte alla andra läsa om i bloggen som är en intern grej liksom. Det tycker jag är så onödigt, så det skriver jag inte om heller. Vågar man inte prata om det så är det inte tillräckligt viktigt tänker jag. Då är det bara att rycka på axlarna och säga jaha.

Ajja, jag tror ni fattar vinken. Om jag inte skriver här på en vecka så betyder ju inte det att jag ligger pall i soffan. :P Det är väl min vink. ;) Hoppas det uppfattas på rätt sätt!


Nu känner jag mig lite konstig faktiskt. Svårt att beskriva. Men känns lite konstigt och jobbigt att andas på något sätt. Så jag tror jag ska lägga mig i soffan å se på svtplay mästarnas mästare finalen. Fast segt då jag råkade se på Aftonbladet vem som vann. ;) Men det är ju kul ändå att se! Sedan ska jag baka en kaka då jag ska till backenlokalen imorgon och bjuda på fika för att jag "slutat". Sedan får jag se vad dagen har att erbjuda mer än regn. ;) Ska göra en ny kycklingrätt till lunch eller middag iaf! Eller ny och ny är den väl inte, vi har ätit det hos svärmor förut. ;) Sedan finns det ju alltid grejer att fixa i huset. Rensa lite eller så borde jag göra! Men det är b o r d e. Det är ju så tråkigt!

Ajja, nu blir det att ta tag i denna dag också! Inte skriva mer svammel som ni ändå inte vill läsa. :P Njut av dagen allihopa! Den kommer inte igen!

Grattis till examen!





Ville bara skriva ett litet särskilt inlägg till finaste Anna-Maria och Youcef som tagit journalistexamen! Vi var där igår och firade dem med presenter och åt denna fina tårta också! :) Annars har det varit en relativt lugn helg. :) Igårkväll var jag hos fina Stina och såg film (fast vi pratade mest) :) hehe Vi glömde som bort det där med filmen. Det blev 30 min film innan jag skulle åka hem igen. :P