Imorgon åker vi!

Vad gör ni på söndag morgon? Själv ligger jag nog på stranden och dricker en sådan där god vattenmelon drink som mamma tipsat mig om! ;) Hoppas ni får det bra iaf här hemma och att ni också får fint väder!

Nåja, till verkligheten för en stund... Det var min lediga vecka det... Nog för att jag har en till men ja. Min lediga vecka helt själv bara hemma då. :) Det har varit skönt. Har dock haft svårt att bara göra ingenting så jag har oftast gjort lite för mycket kanske. Som mitt bak-il jag fick. Det blev inte bara en sort haha! Men jag har iaf något att bjuda våra oväntade gäster på hela hösten! ;) Cyklade förbi jobbet med en blåbärskaka och lite Katjas kokoskaka också. Och så har vi haft temys/pysselkväll, jag, Anna och Sara. Det var nog det bästa på hela veckan. <3 Det och besöket hos E & T! :) Ska ha mer sådant mys när Anna & Jesper har kommit sig i ordning i deras nya, fina lägenhet de håller på att flytta till! (Ska bli så spännande att se den sen, har bara sett några bilder och den är så sjukt, sjukt fin) Har nog aldrig sett en sådan fräsch och modern lägenhet (även om jag bara sett bilder) Tror att de kommer trivas superbra där och få det superfint!

Sedan ser jag också framemot att hälsa på Erika & Tommy, samt Karin och Stewen i deras nya hem i Umeå. Hoppas ni kommer trivas bra ni också där :) Ska bli spännande att hälsa på er iaf! :) Och shoppa i Umeå vill jag göra (det har jag ju aldrig gjort).

Nu är väskan packad. Oj vilket hoppigt inlägg det här blev. Ni får ta det eller inget. ;) 17 kg (tillsammans) har vi. Och sedan kommer jag att slänga säkert 2 kg minst när vi åker hem. Känns skönt, ifall vi kommer på att vi vill köpa hem nånting sen också!

Nu sitter jag i pyamas faktiskt! Nyduschad också... Har tänkt lägga mig i soffan och stanna där hela kvällen och zappa bland alla våra nya kanaler. (Dock bara 5 nya men ändå).

Ni får ha det så bra här hemma allihopa! Själv ska jag verkligen njuta av den här semestern och försöka att inte oroa mig inför framtida jobb eller inte jobb... Det löser sig alltid, eller hur? Bara man går in med inställningen att man verkligen vill jobba och tänker positivt. Klart att någon kommer vilja ha mig på sitt jobb? Eller hur?

Här kommer lite googlade bilder från Side.




Den här halvdagsutflykten ska vi på. Manavgat floden. Man får lättare lunch på båten och den stannar vid olika stränder och man får bada och även dyka från båten och sådant. :) Låter som något jag och H kommer att älska! :) Och en fin utflykt helt enkelt! Det ska bli så underbart att bara få rå om varandra i en vecka och bara njuta och ta det lugnt. Det kommer bli kanoners då vi båda vill se och göra ungefär samma saker under resan. Vi ska mestadels bara ta det lugnt men kanske hinna se ett och annat också, men, mycket viktigt, utan att stressa! <3

Kanske skriver här någon rad eller två sen på plats om ni har tur!
Puss på er!

Älvsbykväll


Visar den här bilden igen för mammas skull. Hon vill ha den på en canvas i köket. Synd bara att tomten har planerat annat i år men får se vad vi kan göra för att övertala honom. ;)

Har just kommit hem från en kväll i Älvsbyn. Henke fick sin klippning av Erika och vi hade turen att bli bjuden på middag också. Tacos, mycket gott! Tack för det vänner! (Tommy var också med). Sedan ett snabbt besök hos min mor (pappa jobbade över) och ett snabbt besök hos Henkes pappa för att kolla hur fint det lyste utanför hans hus (Henke har hjälpt han att fixa led runt huset). Mycket trevlig kväll!

Nu är det snart dags att krypa till kojs! Imorgon blir det att ta tag i lite saker jag tänkt göra innan resan. Renbädda, dammsuga och klippa gräset! Och epiliera benen... AJ! Jag försöker få Henke att gå med på att jag ska epiliera hans ben, bara en bit, så han får känna hur det känns men han vill inte av någon konstig anledning. ;) På torsdag blir det pysselkväll och fredag gör vi nog inte så mycket då vi åker lördag morgon! Ska bli så underbart skönt!

Förresten så har vi kommit på hur jag ska kunna få min walk in closet! :D Blir lite projekt och jag vet inte om jag giller alla delar av planen för att det ska kunna bli... Men kanske... kanske... Jag har en envis pojkvän, så det måste isf bli på hans sätt. ;) Men jag kanske kan smälta det som planen innebär. ;)

Water for Elephants



Vilken underbar känsla att veta att jag är ledig på obestämd tid. haha Nä skämt å sido, men jag är ledig fram till lördag då vi åker till Turkiet och sedan ända till vi kommer hem, den 4:e sept. Sedan vet jag inte hur mycket jobb det blir men jag vet iaf att september är ganska säkrad. Sedan får jag se vart jag hamnar på jobbfronten. Har sett en film ikväll, "Whater for Elephants". Den var fin! Helt klart värd att se! Så ett tips till er alla! Och "Jag saknar dig" måste ni också alla se! Gud vad jag grät, hela filmen igenom!

Och så har jag klickat hem min kära, nya vän. Samsung Galaxy S II !! :D Skulle klicka hem lite tillbehör till den från Ebay också, men älsklingen hann somna. Känns konstigt att jag är ledig men inte han. ;) Då har jag förhoppningsvis något kul att hämta när jag kommer hem från Turkland! :) Något att se framemot med att komma hem från en skön semester också! På söndag ligger vi på beachen och dricker en pina colada eller två! Wonderful! Fy fasen vad jag är värd den här semestern alltså!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket och lägga mig i älskades varma och trygga famn. <3 Godnatt alla!


Blommor





Vilken välbehövlig ledig dag jag haft idag. Har inte gjort mycket vettigt. Denna bild har jag redigerat (blev inspirerad av Karin, så tack för tipset Karin) :) Blev dock inte som jag tänkt mig men nu vet jag hur man gör iaf :) Vi måste ju fota snart tillsammans innan ni flyttar. När flyttar ni förresten?  Nu blir det sängen! Bjuder på en till bild i samma stuk!


Rosorna efter allt regn


Irriterad

Sen är jag så irriterad. Jag och Henke skulle teckna en livförsäkring. Men som jag tolkar mitt brev så får jag inte teckna en pga av sjukdomen jag haft. Jävligt sjukt! Stod i princip att det är för stor chans jag dör ungefär! Ska följa upp det där för det är ju så himla sjukt. Och utan att de ens vet hur "allvarligt" eller hur jag var under tiden jag var sjuk...

By the way, är det någon som vet hur man får bort den där "uppgradera" rutan till höger som är på bloggen hela tiden när man ska skriva? Var därför jag inte såg "ny kategori" knappen där....??


Min härliga arbetskompis! ;)


Haha, jag hittade denna film på min arbetskompis blogg! ;) haha Det är inte hon som syns som "startbild" utan den andra tjejen ;)

Ps. Jag tänkte göra en ny kategori som skulle heta "kul" eller något annat, men jag vet inte hur man gör? Jag hittar ju till "kategorier" men där kan jag bara ta bort? Har jag för många? Den här får hamna i "nostalgi" för jag kan då tänka mig att det är just nostalgi för Anna. ;)

Vår mysiga kisse


Det mysiga när det regnar är att vi får ha världens socialaste katt inomhus (till och med i famnen vill hon vara). Annars vill hon hemskt gärna vara med, ligga bredvid en så nära hon kan, men inte helst i famnen. (Typiska norska skogkatter)Myskisse! Nu ska jag lägga mig i soffan och se Gossip och kanske somna en stund och pussa och krama Izzy. :) Sedan kommer gullestina och hälsar på mig, vi ska ha vår mysiga biokväll tillsammans (som jag gav henne ett presentkort på när hon fyllde år) :) Ska bjuda henne på middag och efterrätt också. :) Mums. :) Vilken bra eftermiddag/kväll jag har att se framemot. :)

Jag fotade blomman och där kom humlan!


Kräftskivan 2011

Jag måste ju bara skriva om den årliga kräftskivan som vi var på igår. Den är årlig, men det här är första året jag lyckats vara ledig när den har varit. I år var vi hos Emma och Nicklas! Tack till er för en trevlig fest. :) Den har ju varit planerad sen väldigt länge och det var väl därför alla kunde komma också, så jag vill ge Emma en eloge för att hon planerat allt så bra. De hade även hyrt en badtunna. Det var mys! Så tack till er igen! Jag hade bara mobilen och fotade lite med (typ tre bilder) så det blir ett bildlöst inlägg! ;) Vi äter ju inga kräftor men det var kul att vara delaktig i skivan ändå. ;)

Vänner

Det är allt bra tur att jag har världens finaste vänner. <3

Kärlek <3



Om det skulle finnas så många ord som beskriver hur mycket jag älskar dig så skulle det ändå aldrig finnas nog. Och skulle jag finna ord för hur mycket jag älskar dig så skulle jag antagligen inte älska dig nog mycket! För det går inte att finna ord som beskriver det! Jag älskar dig <3 Efter allt vi gått igenom tillsammans så vet jag att det alltid kommer vara vi. <3 Det var du som alltid fanns vid min sida när jag var sjuk, det var du som hjälpte mig att bli frisk, utan dig hade jag aldrig varit här där jag är idag. Du är så jäkla bra så du kan inte förstå det. Du är mitt hjärta, evig kärlek! <3


Lite bilder från mobilen!

 


 

(Har återupptäckt hur bra det är med tidsinställda inlägg, nu är jag på jobbet)


Huset som färdigmålat!

  

Huset! Tagit med mobilkameran så inte världens bästa. Och så har jag tagit med ett speciellt program så det ska bli lite roligare att fota. ;) Svärmor efterlyste bilder så det här blir särskilt till henne :)

 

Och så här såg det ut före för er som glömt eller inte sett huset: ;)



Den här är från förra våren någon gång. Garaget var samma fula, bruna färg! Och till denna bild skrev jag "Tänk er när allt det bruna är vitt också" :P


Min regniga dag



Så här har min dag idag sett ut! Regn! Men jag måste säga att jag gjort det bästa av dagen, shopping i Luleå! Med Anna, Ida och Angelica. Mycket, mycket trevlig dag måste jag säga. :) Och ca tusen kronor fattigare, men det var jag värd! Jag tänker att det är ungefär en dags jobb... Och tänk hur många dagar jag jobbat i sommar? Så nog fasen var jag värd varenda krona jag spenderade tänker jag, visst? ;)

Och om ni vill ha förklaring till bilderna: regndroppen och taket ni ser där uppe till höger? Det är ett av alla hål i altantaket som blev när Henrik var uppe och målade där ;)  Fast några hål blev av snön i vintras också. :P Solstolen symboliserar att den riktiga sommaren är över och den var alldeles full i regn! Serien är Gossip Girl, har inte sett något i sommar men nu har jag börjat om igen. Fortfarande säsong 4. ;) Och shoppingen sist... Det blev några påsar!

Tack Anna, Ida och Angelica för en superhärlig dag! Jag har haft det trevligt! :)

Nu ska jag lägga mig i ett bad med tända ljus och mitt nya lushschampo väntar och även ett avsnitt Gossip i badet ;) Haha Jag vet, bra tanke av mig va? Ställer den på toastolen :P Men tanken är faktiskt jag ska få upp en skärm ovanför badet i framtiden, ibland är det bra att vara tillsammans med en elektriker! ;) Många tycker nog det är onödigt, men jag tycker det är skönt och avslappnande. Jag blir konstigt avslappnad när jag ser serie cch plussa på det med ett varm och härligt bad så kan ni räkna ut serultatet själva. ;)

Tyvärr tror jag sommarvärmen är slut nu :(




















Ja nu börjar snart två helger ha passerat här... Har hänt allt och ingenting typ. PDOL var nog det bästa på länge, även om vi inte gick ut så mycket på området. Det jag kommer ihåg mest är lördagen på dagen, det kommer jag komma ihåg när jag till vintern tänker tillbaka på den här sommaren. :) Det var så härligt och så avslappnande och så, så rätt. :) Nu börjar jag automatiskt tänka tillbaka på vad jag minns av denna sommar... För ja, nu känns det faktiskt tyvärr som att det inte blir någon mer direkt varm sommardag. Jag är glad att jag tog tillvara på den sista varma dagen och åkte och badade i  Hamnviken. Mycket härligt var det! Ja, tillbaka till vad jag tror jag kommer minnas av denna sommar... När jag och Anna L plaskade runt i en jättestor badring (som vi också åkte bakom båten efter) och bara flöt omkring och snackade. Vi låg tvärsöver den och tvärsöver varandra. haha Jag har inte egentligen umgåtts så jättemånga dagar med henne men när vi väl har gjort det (de har sovit över hos oss två gånger nu  när de varit uppe från Gbg) så har vi kunnat prata med varandra om i princip allt och ingenting. Superhärlig människa! Hoppas vi kan åka iväg snart och hälsa på dem också! Nu spårade jag igen, vad kommer jag mer att minnas? När vi badade nu senast i Hamnviken... Och min och Annas mysiga vinkväll tillsammans (det måste vi ju göra även i vinter) :) Och när sistnämnde med respektive och min respektive var uppe på Degerberget den där otroliga varma kvällen och hade det mys! Även Petter och Malins bröllop! Och alla mysiga spelkällarna och även våra många och roliga hemmafester :) Och när Erika kom hit och vi hängde i solen halva dagen och bara pratade bort en massa timmar. Det var härligt! Och när vi alla var i storforsen och badade och picknickade:-)Vikariefesten i år gick nog till rekord också! Den mysiga kvällen jag och älsklingen gick en promenad och satte oss ner på varsin sten vid havet och bara pratade och hade det mys. Vi satt inte där så länge men det var verkligen ett ögonbick jag kommer minnas. Det behövs egentligen inte så mycket för att det ska bli lite mer framträdande. :) Sedan kan det ju hända att några fler lite mer framträdande minnen dyker upp senare med tiden men inte som jag tänker på nu :)

Igår hade vi en liten middagsbjudning också, det blev supergott! Och så spelade vi lite spel också. Var en mysig torsdagskväll. Jag tycker det är kul att hitta på något sådär ibland en vanlig annars så tråkig torsdagskväll :)

Idag har vi målat också, är inte mycket kvar nu faktiskt. :) Skönt! Är ledig idag och jobbar i helgen sen får jag helg i två och en halv dag. Längtar! Jag är faktiskt lite jobbless nu... Ska bli skönt med lite semester snart. :) Dock ser det väldigt dött ut på jobbet nu, blir mindre och mindre jobb hela tiden, så är väl kanske inte den bästa tiden att ta semester, men samtidigt så behöver jag det för jag orkar inte hur länge som helst. Så för att orka resten av vintern så behöver jag detta faktiskt. Även om det inte finns jobb där jag är introducerad så får jag ju jobba på andra ställen om jag vill. Det vill jag ju helst inte men måste man så måste man.

Snart, eller nä om några timmar, bär det av till Anna på spelkväll och äta middag alla tillsammans. Det blir mys! Sedan får jag se hur länge jag orkar stanna, jag är så jäkla trött nu så får se. :) Imorgon blir det eventuellt att vara med på deras lilla förfest innan Luleåkalaset. Sedan på måndag då ska jag bara njuta och göra ingenting! Eller jag ska iaf inte planera något, bara ta det som det kommer. Jag är lite sugen på att bränna pengar på stan om någon annan är sugen på det också? ;)

Nu ska jag bara hänga lite i huset och gå runt och plocka lite kanske, eller sova en stund på soffan. :)
Just ja, jag och mamma har gjort hemmagjord svart/rödvinbärs saft också, så nu vet jag hur man gör det! :) Så nu ska det göras mer sen när denna är slut. :) Blev 3 liter ungefär! :) Duktigt! :) 

Och min dator är frisk nu! Mats ändrade bara tangentbordets inställningar, visste inte det fanns ;) Den var inställd på en slö hastighet så det blev genast mycket bättre när han ökade den :) Så skönt!