Sassa&Saris time! <3

Jaha...
Jag vet inte vad jag ska skriva. Eller var jag ska börja. Jag kan börja med att skriva att jag är så fruktansvärt kär i en parfym jag precis luktat på här på Arlanda. Åh så gott den luktar! VILL HA! (jag luktar den just nu eftersom jag sprayade på mig) Duktig som jag är så köpte jag ingen (jag har ju faktiskt MÅNGA). Kan berätta senare vad jag köpte istället. ;)

Har haft jättetrevligt här hos Sassa i Sthlm. Helt underbart. Tisdag när jag kom gick vi direkt och käkade sedan drog vi iväg till Skansen för att se Allsången. Fick ändå bra platser för att komma så sent, men vi såg inte direkt mycket ändå. Men det var mys ändå! Sedan drog vi till Sassa så jag fick se hennes mysiga och framförallt egna lilla krypin! Jättemysigt hade hon det! Vi låg och pratade ganska länga och bara hade det bra. Sedan på onsdagen väcktes vi tidigt av alarmet och vaknade till ett underbart väder -SOL nämligen! Härligt! Då åkte vi ut till hamnen för att ta oss med båten som skulle ta oss till Norröra, det Astrid Lindgren kallade Saltkråkan! Äntligen var det dags att få göra den utflykten jag så länge drömt om :) Det tog 3 h, så det var ganska segt, men sååå värt det! Var mysigt! Vi gick en guidad tur där och guiden var jättebra! Så engagerad och berättade på ett bra sätt. Han kunde allt om Saltkråkan och Astrid Lindgren. Snickadbodan där Melker, Pelle och gänget bodde stod kvar. De som bor där nu är jättesnälla och låter hundratals människor komma dit varje dag och titta och fotografera. De hade ett litet mysigt café också, som vi dock aldrig besökte. Vi hade egen picknick med oss. :) Annars, så är ön faktiskt sig inte så lik som man kan se i serien. Vid havet är det sig likt, med bryggorna som de simmade under, ni vet? Och där Snickargården var såklart, annars är det betydligt grönare nu än vad det var då, det har växt så pass mycket under åren. Och det finns många fler hus än vad man ser i serien också. Men det var häftigt! Så värt det!

Sedan, när vi efter en lååång och seg båtresa hem, äntligen kom av båten fick vi springa för att hinna med tåget och busset till systemet. haha Vi kände oss som några a-lagare när vi sprang in där tre minuter innan stängning. Men IN KOM VI! ;) Sedan gick vi och åt på grillen vid Pernilla Wahlgrens hus. Det var mysigt! Så då har man sett var den filuren bor också. (Det ser jag som en sevärdhet också) haha Sedan åkte vi hem till Sassa och hade en mysig liten förfest för oss själva. Sedan åkte vi till stan för att gå ut på båten Patricia (gayigt som det var, PRIDE, ni vet) Men det var så lite folk där så vi struntade i det och så fick vi för oss att äta lite, och sedan åka hem igen för att snacka skit. Vi hade ju så mycket att prata om sedan sist! Det är så härligt, för vi kan verkligen prata om allt! Inga hämningar hos oss inte. ;) haha  Nämn något som vi INTE har pratat om under de här dagarna så gör ni det bra. ALLT! I promise ;)

Idag vaknade vi och mådde bra och duschade och gjorde oss fina. Sassa gjorde en inbakad fläta. Jag gillar det! Ser så annorlunda ut i det! Ska försöka få Henke att lära sig att göra det på mig :) Sedan blev det shopping på olika ställen hela dagen. Bland annat i nya Nacka Forum, (där Britney hade gått för att shoppa och äta) haha Vi var också lite runt centralen där, vi försökte undvika Drottningatan, jag tycker bara det är jobbigt att gå där! Jag hittade lite av det jag sökte, men mycket som jag inte hittade. Har egentligen inte så mycket pengar att röra mig med, men man måste ju försöka unna sig när man är i Sthlm liksom! Var iaf jättekul! Det är kul att shoppa när man är på samma "nivå" som den man shoppar med. Alltså, jag tycker inte det är kul att shoppa om den man shoppar med inte handlar NÅT typ. Det måste ni ju hålla med om? Kul när båda köpte lite saker :) Verkligen en av de bästa shoppingdagarna i mitt liv, fast vi inte köpte världsmycket saker. Vi fikade på ett fik också, och jag tyckte jag kände igen personen som var framför mig i kön. Haha, jajjomän! Ett helt älvsbygäng var där! haha Hur liten är världen egentligen? Eller som Simon sa, hur litet är inte Sthlm egentligen! (hans släkting vi träffade, min gamla lärare)

Sedan var det dags att kramas och säga hejdå! Så sorgligt! Men jag ska tänka på allt underbart! Älskar dig Sassa, det vet du! <3 Längtar redan tills nästa gång! puss på dig!

Nu sitter jag här på Arlanda  och väntar på att tiden ska gå och försöker hitta msn så jag har något mer att fördriva tiden med. Men det går inte så bra. Jag tänker tillbaka och njuter på allt det underbara. Den här resan gjorde mig verkligen gott! På alla möjliga sätt :)

Lägger upp mer bilder någon annan gång, och de kommer absolut på bilddagboken också!
Förresten, blev lurad på flygbussbiljetten. Förra gången FÖRSÖKTE de lura mig, men jag reagerade på att det lät dyrt och hon svarade surt "ELLER ÄR DU UNDER 26" "Öh, ja det är jag faktiskt" svarade jag då. Nu tänkte jag efter försent, så jag blev vuxen ändå. Nåja, nästa gång kommer jag ihåg det iaf! ;) haha

Puss & Hej på er! <3

Grattis farmor


Idag fyller farmor 76, nä stämmer det? Har det redan gått 6 år sedan hon fyllde 70? Har jag verkligen räknat rätt?

Den här bilden togs midsommar 2007. Oj, vad mycket som förändras sedan då. På den bilden finns det ett innerligt leende. Oj, vad jag saknar det. Leendet var där, men hon var ändå inte där redan dess. Hur ska det vara om ytterligare ett år? Oj, vad jag saknar henne! Jag saknar min farmor!! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


PDOL, helgens bravader!

Oj vilken PDOL helg. Den har varit rent ut sagt förjävlig men ändå helt jävla underbar. Ni som har sovit hos oss kanske vet vad jag menar, men ni vet att det var underbart när det inte var förjävligt också. <3

Älskade Nathalie var också med oss både torsdag och fredag. (stackare som inte fick sova nånting den natten) ;) Det var kul! Och Simon, Sara V och Moa kom också på fredagen då vi ägde schlagertältet. haha! Har en klockren film därifrån. haha

Spelade såklart på chokladhjulet. Hade rätt siffra, men blev förstås i fel fält så jag vann bara ett mjukisdjur. Vilken besvikelse ;)

I onsdags fyllde mamma hela 50 år! Och lördag var jag i stugan mellan 16-19 och firade henne ännu mer. Lärde gulleEmma kubb, och hon var så glad! Det gjorde mig glad! Så grattis än en gång älskade mamma till dina 50 år! Nu väntar de kommande 50 BÄSTA åren ;) Livet börjar ju vid 50, visst var det så? ;)

Och lilla Emma har blivit stor den 18:e juli, hela 6 år! Så grattis till dig också <3 Mer bilder kommer väl på bilddagboken ;)




Jag & AM som helgen till ära har bott hos oss :) Mycket trevligt!


Testade Saras skinnjacka. Har fått för mig att jag aldrig skulle passa i en, men tyckte ändå den här funkade (bara den skulle vara i rätt storlek också förstås) Men Henke tyckte inte alls jag passade i den :) haha


Mira var också med på kalaset förstås :)

depp

Jag vet inte vad jag ska sätta för ord här för vad jag känner just nu. Det är ingen idé jag försöker, för det skulle bara bli ett deppigt inlägg och så skulle folk tänka att att jag söker bekräftelse eller whatever. Men jag är iaf frisk från förkylningen nu och det är SKÖNT! Jag önskar bara så mycket att jag hade en bra vän här just nu.

Helgen i stugan var mysig och skön, med bra väder, lugn & ro, kallkälla utflykt, dressincykelutflykt i jakt på hjortron (finns inga i år) kortspelande och fisketur. (JAG FICK EN RÖDING) hehe *stolt*


Kallkällan :)


Älskar solnedången över Kurisjön <3

Och idag fick jag en present av min underbara älskling. En babyliss icurl! Ska bli spännande, ska inviga den till PDOL:s bravader. Det blir en udda PDOL i år, ingen av mina kompisar från älvsbyn ska gå, så jag ska hänga med Henke och Hampus (skånekompisen) och gänget. Jag har ju en ny vän, Henkes syster, vi ska hänga ihop HELA helgen och hon ska lära mig göra smoothie (hon vet inte om det själv, men så är det) :D Jag är allt bra glad över att hon ska med och hon ska bo hos oss hela helgen. Nice! Vi ska rocka!


Tid för återhämtning

Jag måste säga att den nyaste Harry Potter vi såg ikväll på bio (nej jag lade inte ens på minnet vad den heter), var mycket sämre än de andra filmerna. Nu är jag ju ingen fantast av Potter över huvudtaget, gillar inte sådana böcker eller filmer alls. Men de andra tycker jag var bättre. Jag hade tråkigt när jag såg den, på riktigt alltså. Jag var så rastlös så jag trummade på Henkes ben hela tiden. haha Men de andra verkade gilla den, bra det iaf ;)

Imorgon jobbar jag till 11, sedan hem och hämta grejerna, köpa två blommor som moster och mamma har beställt av mig, och sedan bär det av till KURI! Älskade ställe! <3


Inte världens bästa bild men jag älskar stället! Inga grannar, bara lugn och ro! <3


Haha, nu är dock inte N & S med i stugan i helgen, men det här var en kväll i slutet av aug 08 :) Inte varmt inte :p

Dock känns det som att jag hade velat vara hemma hos Frida i helgen, She needs me, och jag vill finnas där för henne! Lova att ringa om det är något (även att jag inte kan vara så mycket till hjälp när det gäller barn liksom, men whatever, jag lyssnar ju alltid iaf :) <3

Nu blir det ett greys avsnitt innan jag måste sova. Börjar jobba 7 imorgon och måste duscha innan :(
På återseende!  puss!

Under månens bleka sken

Solen är fortfarande kvar, men det verkar bli sämre imorgon? I don't want that!



Jag börjar bli liiiite bättre, men det här är bland det värsta jag har varit med om! Jag ska jobba ikväll så jag hoppas det inte blir värre idag. Ett under att jag inte har smittat Henke, men han klagar på lite halsont. Nu är han och cyklar till Arnemark (jag vill också följa) men det går minsann inte. Men då kan det ju inte vara sååå farligt med halsen hans iaf. =)Någon dag då det passar har vi bestämt oss för att cykla till Älvsbyn och köpa en glass ;) Bara för att liksom.

Åh vad jag vill ha en ny telefon. haha Är så less på min. Nu har jag hittat ett till alternativ till vad jag vill ha. :) Vill åka till elgiganten för att titta någon dag...

Och mina vänner, idag kom BREVET. The one liksom! Från Skatteverket. Jag får tillbaka drygt 1200, så i slutändan blev det egentligen bara -200. Lite skillnad för samvetet iaf!

Nu ska jag kolla läget om det är skönt att sitta ute lite. Det är varmt, men det finns lite moln för solen att gömma sig bakom också. ;)

Akuten

Åh Gud. Vilka dygn de här tre senaste har varit! Inte många timmar sömn, fattar egentligen inte vad jag går på för slags energi idag, att jag ens orkar vara uppe? Igår kväll runt elva blev det akuten. Kunde fan inte andas alltså. Läkaren jag fick var väl lite sisådär, men nu hoppas jag att det blir bra snart! Är så less!

Idag kom äntligen solen igen! :D Är väl bara att njuta, för jag har hört den ska försvinna snart igen. :( Jag & Henke har köpt myrdödarspray, så nu ska inga myror in på balkongen mer! Och nu ska ni få höra mina vänner... Jag har planterat lite mer blommor och tagit bort några som dött. Blev så fint :) Och planterade lite nya också. Och Karin, Irland blommorna blomstrar för fulla muggar :)

Nu vill jag ut i solen och det tänker jag göra och hoppas att jag inte blir sjukare av det!

Puss på er!

ANDAS GENOM MIG


Sommar, kom tillbaka nu va!

Åh jag kan faktiskt inte minnas sist jag varit så här sjuk :( Har INGEN röst idag. Ändå har jag klarat av att jobba till 14, utan röst, MED gamlingar. Bra jobbat va? Det värsta är att jag vet att jag inte kan vara sjuk imorgon (då jag jobbar 7-11). För det första är det svårt att få tag i vikarie nu när alla vikarier redan jobbar. För det andra har jag inte råd att vara hemma när jag är sjukskriven 50%, jag måste verkligen jobba alla de timmarna jag har så jag har råd att leva. Jag har ju världens underbaraste pojkvän som hjälper mig ekonomiskt också, men jag vill inte att han ska behöva det. Jag vill tjäna pengar och kunna unna mig saker och hälsa på alla vänner söderut, spara till en jorden runt resa, det är så mycket jag vill göra. Och förresten, Henke ska till MILANO med hans pappa och kolla på typ speedway eller nåt :p Och jag FÅR INTE FÖLJA :( BUHUUU! Fast jag är glad för deras skull, hans pappa har drömt om det hur länge som helst. Men jag vill också resa! Ajja, min tur kommer någon annan gång antar jag. :) Ajja, nog om beklagande nu va! Skönt att få tycka lite synd om sig själv. Men ajja, det finns så många andra som har det så mycket värre, eller hur? Jag är egentligen inte så sjuk....

Igår när jag låg vaken (har inte sovit nästan nånting de senaste två dygnen) så ringde världens gulligaste Anna. Det gjorde mig sååå glad!Åh ANDAS GENOM MIG!  <3

Måste berätta om möhippan jag var på i fredags, riktigt kul! Även om denna fest inte heller slutade som jag hade tänkt mig. Ska bli skönt att få komma till stugan nästa helg och bli bortskämd, ta det lugnt och mysa med mor & far och moster. <3

Skönt

Vad fan håller jag på med? Jag blir ju rädd för mig själv alltså. Varför försökte jag ens? Hur kunde jag göra så mot mig själv? Och det värsta är att jag kan inte ens säga det... inte till någon... och ändå tänker jag HUR kunde jag misslyckas. En sådan sak är ju lätt (om man jämför med andra saker). åh jag blir så arg!! Var bara tvungen att få ur mig det och nu är det gjort. SKÖNT!

Starting today



Jag har blivit sjuk.
Sjukt tråkigt. (vitsigt va)? Alltså min hals gör sååå ont, har lite rethosta också. Annars är det väl just inget mer "symtom" så liksom. Men jag är sååå slut i hela kroppen. Jag har börjat se Greys Anatomy i brist på annat som jag orkar göra. Har dock skrivit ett brev (det var på tiden) som jag ska försöka orka gå och posta. ;) Greys verkar ändå okej, tycker jag efter första avsnittet.

Måste bara berätta att Sandra har gjort mig så sjuuukt sugen på en ny telefon. :D Har till och med frågat mamma om hon vill köpa min och det ville hon, nästa lön. Så nu väntar jag bara på att Nicke Nyfiken ska ringa när som helst och berätta om den går att låsa upp från tre eller inte. Den är sååååå fin! (för tre abonnemang är det ju ingen idé att ha här där vi bor) och så vill jag ju ha samma nummer, och samma abonnemang på telefonen. Det bästa som finns, telia max 25. Alla ni under 25, skaffa det! :D Och på tal om Sandra, här kommer en hälsning till dig: "Ssssschhhh Sandra, inte berätta för någon nu ;) det är våååår hemlighet :p" haha

Förresten, har ni hittat in till bloglovin.com? Där ni kan lägga in alla bloggar ni följer så syns det där på en gång när någon har uppdaterat? Det tog en braaaa tid innan jag upptäckte det, eller jag upptäckte det väl inte, utan Anna visade mig det ;) haha

Dags att posta brev då! Någon kan bli lycklig ;) Och den personen känner sig nog träffad. haha Henke tycker vi är söta som skriver PERSONLIGA RIKTIGA brev. <3

Helgens äventyr är över

Ja, nu är helgens äventyr över! :P Befann mig hela helgen i Ä-byn, det var kul!

På maskeraden i lördags kom Henke med ursäkten "Ursäkta jag är sen men jag kommer precis ifrån familjens Suvanavasins familjemiddag" :P Haha, han var alltså utklädd till Stewen när han hade myyycket hår! :P Men han var också alias Magnus Uggla. :p

Jag kom med ursäkten "Ursäkta jag är sen men jag kommer precis från havet, jag blev skeppsbruten" :P Jag var alltså sjörövare. ;)



På maskeraden fanns det många olika typer, allt från en djävul till en ängel, travolta till en gammal gubbe, bärplockerska, sömntuta, diskobrutta från 80-talet. Ja, you name it! Alla var där ;) haha Tack alla inblandade för en toppenkväll! (jag ska inte gå in på hur den slutade för mig, men jag hade jättekul ända fram tills dess) haha


Värdparet! ;)

Nu har Henke fixat Sonic (ni vet det klassiska tvspelet), till hans gamla xbox, så det tänkte jag fördriva lite tid med ikväll. Han sa att han inte vill spela det, utan han fixade till MIG. Gissa vem som ligger i soffan nu och spelar? ;) JAG VISSTE DET :P Jag kanske borde göra lite studentfix i mitt studentalbum. (Hoppas det är klart snart, vill ta tag i nya fräscha bilder snart ju) Får se om det dyker upp några bilder på bilddagboken kanske. :P

puss på er

Ursäkta att jag är sen men jag kommer precis från...

Nu är vi hos bror min. Snart kommer Karin och Stewn över (vilket är sååå långt) haha Vi tänkte spela lite guitarrhero men vi hittar inte min brors gitarrer. Så vi får se vad det blir. Sedan 18.00 ska vi till Erika och Tommys place för maskeradfest. Ska bli jättekul!

Igår blev det en liten spontan fest också. Typ vid 18 tiden igår kom Henke på att han ville festa med Tommy här i ä-byn. Och så ringde jag och kollade läget så 19.30 befann jag mig hos Karin där vi drack lite och spelade kort tillsammans med Simon som såklart också var på min briljanta idé ;) haha Sedan begav vi oss till festen där Henke och Tommy var. Tänkte först att det här var udda folk, men det var jättekul! :) Erika tittade förbi en riktig snabbis men hon SPRANG därifrån efter max tio minuter, hon var visst för nykter för den festen. ;) Sedan blev det lite efterfest hos Karin innan vi gick över till grannhuset för att sova.

Då vet ni ;) Nu ser jag framemot en superkväll! Hoppas ni får en rolig kväll också! Puss på er!

Man behöver inte alltid va stark, man får finnas ändå!



Det går inte att beskriva helgen som varit. Det är för underbart för att ens kunna beskriva det halvbra och jag vet verkligen inte vart jag ska börja och jag vet inte hur ni ska kunna förstå. Men jag ger det ett gott försök. En stor eloge till er som orkar läsa vartenda ord.:)


23.20 ungefär, på torsdagkväll, efter en oerhört lång och jobbig väntan, speciellt sista timman, anlände Anna på Piteås busstation och jag fick krama om henne. :D Vi åkte hem åt lite för att få i oss salt, gick och lade oss och pratade bort halva natten. sånt är så härligt, prata bort de där jobbiga småtimmarna på dygnet. (och var alltså vaken när vi fick reda på att Michael Jackson dött. Sedan var vi till slut tvungen att sova för att orka upp när jag skulle upp och jobba 7.30-12. Efter jag jobbat så gjorde vi världens godaste fruktsallad för att sedan promenera ner till havet och ta premiärdoppet i havet för i år (och för första gången någonsin i bottenhavet för anna) STOLT vän är jag ;) She made it! Hon är värsta godkända norrlänningen nu, bara flytten hit som saknas. Sedan gick vi hem vid halv fem tiden för att försöka fixa världens godaste tacos också, men det går nog inte att slå den där förra gången, eller vad säger du Anna? Henke kom hem och käkade med oss också. Han var värsta gullig och hade köpt en liten norrländsk present till henne =)

Sedan gjorde vi oss festfina för att sedan kolla läget på Sjöbodan och så nattshoppade vi lite för att sedan gå tillbaka till Sjöbodan, dricka cider  och smirre under tiden sommarkvällens solsken sken på oss och vi fick lyssna på bra musik och bli inbjuden lite sådär VIP en trappa upp efter giget. ;) Det blev en lång mening det där ;) Förbandet började till spela till slut iaf och stämningen var på topp! Jag träffade två st jag jobbar med också, var kul, även om jag inte kände igen den ena. haha! (pinsamt, jag vet) Vi dansade såklart längst fram och sjöng med till alla låtar. Förbandet gillade oss, och alla andra på dansgolvet också. Det märktes ;) Jag var poppis i baren, haha. Fick köpa en öl till en snubbe och fick behålla växeln. Det tjänade vi på ;) Sedan såg hans polare när jag gav honom ölen och hans ansiktsuttryck går inte att beskriva och bara "VAAAA?!" och jag bara log lite snyggt och hejjade och gick stolt därifrån.;p Det var lite kul =)

Vi dansade till fångad av en stormvind tillsammans, och det är ett minne jag aldrig kommer glömma. Stämningen hela kvällen (för alla) verkade verkligen vara på topp och vi (iaf jag) var bara så glad, HELA tiden. Det var härligt. Ville vara i den känslan för alltid. Sent på kvällen började äntligen konserten och det var sååå härligt. "Du behöver inte alltid va stark, man får finnas ändå... Vad du än gör och vad du än tänker på...." Vi gick verkligen känna hur det känns att stå i centrum. haha Till slut tog natten slut och under tiden vi varit där inne hade solen både hunnit gå ner och upp. (den är bara nere drygt en timme här nu) Nästan midnattsol fortfarande, men nu går det tyvärr mot mörkare tidare... :( (Deprimerande? Jag VET) Efter lite underbart hemligt och ganska privat snack lämnade vi stället genom att åka hem alldeles nöjda och lyckliga i en cabb i sommarnattens solsken ;) Hur underbart får livet vara?

När vi kom hem så satte vi in alla bilderna från dagen i datorn för att titta på dem. Vi hade inte en tanke på att gå och lägga oss, men till slut var vi tvungna, det var ju en morgondag också. Vi somnade med lyckliga och glada minnen på näthinnorna. Det är så underbart att få dela något bra med en bra vän, som man vet uppskattar det minst lika mycket som en själv.


Lördagen steg vi upp ganska tidigt för vi skulle ut med båten med Thomas och Henke, vilket vi inte ångrade en enda sekund. Vi hämtade även upp Balton också. ;) Det var sååå sommar! Jag och Anna satt ute på fören och fick njuta av den underbara sommarsolen. <3 Vi stannade vid havsbadet för att köpa en glass. Värsta mysigt! Åt en ny dumleglass (såååå god) Sedan åkte vi ut till Sandskär där vi solade och badade och jagade varandra. Kan det bli mer sommar än så? Jo, tänkt för det kunde det. Den starkare halvan av gänget (Jag, Anna och Thomme) simmade även ut till en annan ö. Det var kallt, gjorde ont (hala onda stenar på den ön och i vattnet), men det var sååå värt det. Vi var så stolta och tycktes se Henke fota oss (som jag hade bett han göra innan vi gick iväg). När vi simmade tillbaka och är ungefär halvvägs in till land så utbrister Thomme "nu får vi nog skynda oss, kolla ovädret där bakom" Det var MÖRKA moln. När vi kom fram till Henke och Balton så dundrade åskan och blixtrar syntes till då och då. Vi bestämde för att skynda oss därifrån. Det roliga var att vi klarade oss undan regnet HELT. När vi väl kom fram till stan igen så var det sol och klarblå himmel igen :D Då bestämde vi oss för att traska runt Öjeby-marknaden. Lite mys sådär. (sådär somrigt ni vet) Köpte bara strumpor och plastfolie till min plastfoliemaskin. ;) När vi kom hem på kvällen var vi ganska slut så vi bestämde oss för att se en film, Bröllopsfajten, heter den så? Ganska kul film ändå. Sedan var vi sååå trötta så vi gick faktiskt och lade oss och pratade lite tills vi somnade och vaknade till en ny underbar sommardag...

...den dagen var alltså söndagen och då åkte vi till Storforsen. Värmen höll fortfarande i sig. Vi kunde inte ha mer tur med vädret. J Vi var där hela dagen, vi fotograferade en massa, solade och badade vid lagunen, åt lunch, och fortsatte sola lite på stenklipporna. Åh så mys det var! Sedan jagade vi isglass genom hela Älvsbyn, till slut hittade vi en i Lomtjärnsparken, men egentligen ville jag ha en Twister, men det fanns inte någonstans ALLS där. Sedan körde vi till Arnemark för att möta upp Henke och Jeppe som ville grilla med oss där, så det gjorde vi. Det var myspys! Sedan tog vi oss ett dopp i sjön där. (Betydligt varmare än i havet och storforsen) Det var skönt! Sedan hade vi tänkt spela minigolf men klockan blev för mycket för jag ville att Anna skulle fota över kyrkogården kl 21 när det sprutar vatten överallt. (det blev inte så coolt som jag trodde) så vi hade gott kunnat spela minigolf istället. Men det var mysigt med en liten promenad tillsammans. :) Den kvällen ville vi inte lägga oss (iaf inte jag) då skulle ju helgen vara över snart. :( Men till slut var vi tvungna, jag skulle ju jobba kl 7 och annas buss gick 06.40. Vi steg upp och det kändes sååå tråkigt att hon skulle åka. Dessutom åkte Henke iväg till Aitik igen, men han får semester på fredag :D Iaf, det kändes så vemodigt och ledsamt att krama henne och säga hejdå :( Men jag vet att vi snart kommer att ses igen snart och jag längtar redan så otroligt mycket. Jag saknar dig Anna!! <3

Vi har fått ut så otroligt mycket av den här helgen. Det känns som att hon var här mer än helg, men samtidigt har det gått så snabbt. Jag ville aldrig att helgen skulle ta slut. Jag är så glad för allt vi fått uppleva. Jag förstår inte hur vi ALLTID kan ha det så här himla underbart. Det spelar ingen roll vad vi gör, bara vi har varandra så klarar vi oss så himlanch bra! ÄLSKAR DIG ANNA!! <3

Bilder från helgen finns (det kommer att komma fler) på bilddagboken.
Http://saaris.bilddagboken.se


Åh, saknar allt så himla mycket! Ni förstår inte hur ensam jag har känt mig i veckan :( Nu är den snart över iaf! Och jag ser framemot maskeradfesten på lördag med temat "Ursäkta att jag är sen, men jag kommer precis från..."
Vi får återkomma senare med vad vi kommer med för ursäkt och vad vi är ;)

Puss & hej