En efterlängtad ledig dag

Idag har jag varit ledig. Underbart! Och att ännu mer underbart att jag hade vädret på min sida. :) Har varit ute ganska mycket och så gick jag till stan för att fota i badhusparken, men den är ju fortfarande stängd pga ombyggnation! Ska den vara stängd hela detta år också? Suck! Satte mig ner vid havet, eller kanalen, och tog det lugnt medan jag väntade på att H skulle sluta så vi skulle gå på stan. Köpte lite grejer till huset och jag fick en fin, söt och billig klänning från intersport av älsklingen. Är han inte underbar så säg <3 Älskar dig! Köpte muffinsformar i silikon så man kan använda flera gånger :) Dock är det bara 6 st i en form så att säga, så man kan inte baka så många :P Och en stekpanna med höga kanter. Har länge velat ha en sådan för man spiller ju jämt utanför om man steker köttfärs, t.ex.







Fortfarande inget Photoshop... Suck, min älskling är för upptagen med wow för att kunna fixa... *pik till honom*

Har äntligen beställt från beautyshop.com! Blev billigt och bra. Men som sidan krånglade vid beställningen. Man skulle skriva in när visakortet gjordes typ för att få igenom det, så jag tog bara en månad och hoppades det skulle gå och det gjorde det! (dock tror jag jag tog rätt månad och år eftersom jag vet jag bytte bank i feb typ)

Nu ska jag lägga mig i sängen och slappna av bara för att jag kan!


En bild från första dagen i Indien <3 Haha, jag vettefan vad jag gör för min, men åh vad jag var lycklig då. Hade tre underbara veckor framför mig. Jag lever på det än. Vill verkligen uppleva en sådan resa igen. SÅ underbar! <3


Elefantturen! :D Så kul!

Inte rättvist

Känns inte riktigt rättvist att jag kanske aldrig mer kommer kunna stå på mitt knä, jag kommer kanske aldrig få tillbaka känseln, jag har ett stort, inte så vackert ärr över hela knät som kommer synas allra somrar i mitt liv, och jag får inte ett jävla skit för det. Bara otrevliga rackare att diskutera med. Alltså seriöst, om det är så, att jag aldrig kommer komma stå på det, att det alltid kommer kännas som det gör nu, då blir jag ju fan någon procent invalid? Galet! Jag är bara så less!


Min fina blomma som jag tycker extra mycket om. Det var en vårdtagare på jobbet som fått en sådan av sin son, och jag bara älskade den och tänkte att en sådan måste jag ha och nu är det sagt och gjort :)

Skaffa aldrig folksam

Jävla bajs försäkring jag har! Jag får inte ens något för sveda och värk. Det ska vara en "skada", och vad är det inte mitt knä då? Så många gånger jag har sökt läkarvård och aldrig fått hjälp och så får jag det och det blir större än väntat och ändå är det ingen skada? Vad fan? Visst jag har fått det fixat, och ska väl vara tacksam för det, men när man vet andra som fått för mindre skador och jag får inget, det känns ruttet. Och så är dem så jävla otrevliga varje gång jag ringt folksam. Önskar jag kunde byta försäkringsbolag men är fast till folksam via jobbet. Jävla skit! Skaffa aldrig folksam om ni funderar över det någon gång!! Borde ha frågat läkaren vad det klassas som, min "icke kallade skada" då...

Jag kunde inte gå på 1,5 månad, jag kunde inte gå normalt förrän efter 3 månader. Jag har haft jävulskt ont. Jag blir så irriterad så det finns inte!

Bjuder iaf på en bild jag tog för ett tag sedan. Jag älskar hägg. Har sett att en av grannarna har en rosa, det vill jag ha! (nu visar jag dock inte bilden på häggisen men en pensé ;) Blev inte riktigt som jag hade tänkt men den funkar väl :P



Ja, nu måste jag väl visa den på häggen också. Jag tycker dock inte om att lägga upp bilder när blogg.se krymper den själv. Ikväll kanske jag får in PS medan jag jobbar :) Om jag har en snäll karl ;) Han ska förresten tillbaka till Gällivare på måndag. :( Nere i gruvan :S




Grattis Emma!




Idag fyller
Emma 23 år! Tänk vad tiden går! Den här bilden hittade jag från 2007. Haha. Kommer du ihåg den här dagen, Emma? :)

Stort grattis igen i alla fall på den stora dagen :) Hoppas du haft en finfin dag med god tårta och fina presenter :) Så hoppas jag vi får komma på kalas någon dag :)

Håller med Karin om att nu får vi banne mig sluta bli äldre. Jag kommer nog bli som Henkes storasyster som fyller 26 år varje år nu :P (Hon fyller 30 i år) Då måste vi hitta på nå bus!:)


Efterlängtat <3


Jag saknar mitt photoshop så jag kan krympa bilderna själv! (har inte hunnit installera det än i datorn)

Idag fick jag ett efterlängtat brev <3

Jag har fyndat en jättefin jacka som jag varit ute efter länge. Dock kan jag inte bestämma mig om jag egentligen vill ha den eller en annan jag spanat efter. Det skiljer 1500 kr, så egentligen borde väl inte valet vara så svårt, men den andra är sååå fin! Har ju köpt den billiga idag, men man får ju lämna tillbaka den...

Efter jobbet idag så gick jag till stan för att köpa en present och så en liten överraskning till Henke. Inget speciellt, och säkert inget han egentligen vill ha, men jag tänkte att varför ska inte han få ibland också, det ska ju inte bara vara jag som får av han ;)

Sedan har jag i alla fulla fall dammsugit och skurat i sovrummet och köket, det var välbehövligt kan jag tala om för er! Herregud. Och "Henkes" toalett, den var inte ren! Sedan har jag bakat, också en liten överraskning till H kommer hem :) Städningen kan han också få se som en överraskning, haha, många överraskningar idag!

Nu tänkte jag gå och skriva och kanske scrapa lite och digga musik. <3


24 maj 2010



Såg det har kommit en till blomma ute. Men det är så dåligt väder att fota i. Regn. Tänkte ta fina regnbilder på blommorna, men då var det så dunkelt så jag orkade inte hålla på att ändra inställningar där ute så jag gav upp. Nu tänkte jag se på fyran, dokumentären om hon som ville ta bort respiratorn, och fick till slut rätt att göra det. På fyran. Tänkte egentligen lägga mig i sängen redan nu klockan åtta...

Förresten, snacka om kontraster, 10 grader på morgonen. Burr! Från 27 till 10 liksom.

Iaf, vad jag gjorde? Jag tryckte på "återställ kodmall". haha! Trodde det skulle bli helt från hur det såg från allra första början, orginal liksom. Men icket :) Nu ska jag inte fingra mer utan hjälp :P Men skulle vilja ha dit en ikon "följ mig" genom bloglovin...Ajja. God natt!

fixat av mig själv

HAHA! VET NI HUR ENKELT DET VAR? :p HAHAHA

Finns det någon vänlig själ där ute?

Okej, någon vänlig själv som vill göra om hela min design? Med arkivfix och sådana där små detaljer, allt är ju borta :(

Kodmallar

Alltså det var inne på kodmallar det blev tokigt. Och det var i dessa koder jag ändrade:

<div id="content">
  <tag:entrylist limit="15">
   <a name="a${EntryNum}"></a>
   <h3>${EntryTitle}</h3>
   <div>${EntryBody}</div>
<div align="right"><img src=http://upload.landslide.nu/upl/pseudofil/saraciglpel.jpg></div>
   <div>
    ${EntryDate} @ ${EntryTime}
    <a href="${EntryPermaLink}">Permalink</a>
    <a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a>
    <a href="${EntryPermaLink}#comment">Lämna gärna en tanke! (${EntryCommentCount})<a href="${EntryPermaLink}#trackback">Trackbacks (${EntryTrackbackCount})</a>
 <br /><br />
 <tag:taglist title="Nyckelord: ">
  <a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
 </tag:taglist>


 Och det var mellan "lämna gärna en tanke!" och raden nedanför som jag skrev in en kod, som jag sedan tog bort när jag såg att bloggen blev förstörd, men den är ändå förstörd. Någon som förstår sig på det?
Jag lovar, jag ska ALDRIG mer försöka ändra bloggen själv! jag förstår jämt! Hädanefter fortsätter jag att lejja bort det!

HJÄLP

HJÄLP! Jag har förstört min blogg! kan någon hjälpa mig? skulle bara lägga till följ mig ikon på bloglovin :p

Kollage

Tack Karin för tipset av det programet (superlätt att göra sådana här kollage i) nu ska det experimenteras lite senare ikväll! Nu är det dags att börja med middagen (tacos idag)


Första klippningen i år!




Idag har vi varit ute och arbetat nästan hela dagen :) Vi fick vädret på vår sida, nu verkar det som att det vill bli lite mulet, men solen är framme ändå. Henke har klippt gräset, jag har krattat diket från sten (även Henke också), jag har rivit bort några mega fula blommor, ni vet sådana där som på bladen ser ut som rabarber nästan, och så är det lila blommor? Ser ju fan ut som ogräs! OGILLA! Har även planterat lite blommor i små krukor, och planterat ut frön direkt. (Får se om det kommer något av det) Ska köpa lite "färdiga" blommor också, men det får vänta en vecka eller två. :)

Min dator är ominstallerad, den känns som ny! Nu väntar jag bara på alla program som ska installeras :)


Blommor och bin!


Nu har jag invigt planteringen av blommor. Om man kan säga invigt? :P Behöver dock massa, massa, massa fler blommor och krukor! Vi har några stubbar på tomten (som vi tänkt ta bort med nå medel som gör att det ruttnar bort med tiden), men tillsvidare måste vi ju ha en kruka på varje stubbe (tycker jag) så det ser lite finare ut :) Har testat sätta frön direkt i kruka ute också, får se hur det går! De sista dublinsommarblommorna från ifjol :)

Ikväll blir det att åka och gratta Henkes farbror som fyller år och har grillfest. Sedan åker vi hem och vet inte riktigt vad som väntar oss.Imorgon är jag ledig och då ska jag njuta :D


Häggen som luktar så somrigt just nu <3

Då ställer jag en fråga till er alla andra, sugen på fest på fredag? Karin, ska du ha fest när du fyller år? ;)

Nu är det väl lunchdags då!

Blommor!


Var livrädd när jag fotade den här. :p Höll bara fram kameran och tog utan att se :P


Är detta en lilja, ni som kan sådant? Jag hoppas det:) Fast nu har jag redan fått veta det är en pion.


och vad är detta för liten fin buske? jag hoppas på en syren eller något annat sött :) Och detta en "spirera" vet inte hur det stavas dock :P blir fina blommor av den :)

Äntligen har älsklingen kommit hem! <3 Ingen är gladare än jag :D Synd att jag ska jobba imorgon, men det är bara till typ ett så det ska nog gå bra :) Sedan åker han igen på måndag:( Har det ganska stressigt just nu, därav den dåliga uppdateringen!

För en noterares anteckningsblock, häggen blommar! Det brukar den (för de som inte är här uppifrån) inte görra förrän examensveckan, oftast nästan på dagen till examen, inte så mycket innan. Det har verkligen hänt otroliga saker i maj. Vet inte hur det ligger till här i Piteå, men i Haparanda har det inte varit så här varmt i maj sedan typ 1800 talet tror jag att jag läste i tidningen. Det är STORT! Men vi älskar det :) Tog en bild, men det kanske kommer någon annan dag. Nu är det färdigt :)

Förresten, till Emma om du läser. Ska du ha någon birthdayfest? Tänkte isf säga att jag kan fredag, för lördag kväll och söndag dag jobbar jag :) Men kan festa fredag som sagt, ifall du ska ha så försöker jag flirta lite med dig ;) haha




Nyklippt gräs

Boken jag läser heter Pappas flicka om jag minns rätt. Den är uppe och jag orkar inte springa och kolla. Jag har nämligen ont i magen. Men jag kan kanske komma ihåg att skriva det någon annan gång. Det finns ju dock många med det namnet, men den har några år på nacken iaf. Magontet, som jag haft så mycket på sistone, vet jag inte vad det beror på. Konstig svenska jag skriver förresten, osammanhängande. Förut har det blivit bättre när jag ätit (det kan ha varit sent på kvällen eller innan jag ätit, men nu hade jag det både innan och nu efter) :( Blev nämligen bjuden på grillat hos Frida. Tacktack :) Trevligt med lite sällskap och bra att få i mig riktig middag. Det är så tråkigt att laga mat till sig själv bara. Fick ju busa och kela med underbara Mira också <3 Önskar jag hade haft kameran, hon var så underbart söt :)

När jag cyklade hem luktade det nyklippt gräs medan de varma vindarna mötte mina kinder. Härligt! Det var en underbar känsla

Förresten, vi tänkte beställa riktigt snart från Beautybay.com, så ni som vill vara med hör av er, vi vill skicka in det snarast möjligt!


Tragiskt




Idag har det dött två stycken där Henke är och jobbar:S Gud vad tragiskt. :(  De föll av okänd anledning nerför ett hiss-schakt eller vad det nu var. Far och son :( Och jag har egentligen inte koll på vad Henke gör där, måste ta reda på det ikväll vid vårt dagliga samtal :) Jag vet att drar rör/slang eller något sådant som är tio cm i diameter, men inte mer. Är han i gruvan? Utanför? Jag vet att det är inomhus, men vad menas med det? Men han lovade att han är försiktig så ingenting ska hända honom. :)

Jag har varit effektiv idag efter jobbet. Step in för att träna knät, en snabb joggingrunda (eller kort kanske man ska skriva), sorterat Partylite ljusen och nu städar jag köket och diggar hög musik. Vad vore livet utan musik? Seriöst? Allt blir roligare med musik, jag älskar musik! Tänk er t.ex, en fest utan musik? Det skulle ju inte fungera:P

Vädret håller i sig, kan det inte vara så här heeeeela sommaren? Snääääälla!

Nu är det dags att fortsätta städningen! Imorgon börjar jag nio (om jag minns rätt), så tänkte försöka stiga upp vanlig tid ändå så jag får någonting gjort. haha (Ni vet jag är ju världens morgontröttaste människa, så vi får väl se hur det går med den saken)

Nu kallar arbetet!

Ps. Jag skriver i den "hemliga"
bloggen utan att länka här. Ni som har lösen hittar ju dit hoppas jag vid det här laget.

Riktiga vårtecken!


I helgen slog ju björkarna ut! Helt galet vad mycket som hänt i helgen vårteckenmässigt!

För tio dagar sedan såg det ju ut så här ute!



Och nu ser det ut så här vid havet!


Underbart!


Jag har varit ut efter kvällsjobbet på en kvällsfotosektion! En kort sådan, men jag blev så fotosugen i finvädret! På timmarna idag när jag var hemma så satte jag mig i solstolen för att ta det lugnt en stund och än en gång somnade jag! Sov seriöst i 1,5 timma och vaknade ibland till av mina egna snarkningar. (jag snarkar när jag ligger på rygg har vi kommit fram till den senaste tiden) Jag erkänner! Jag trodde jag var en snarkfri dam!

Jag saknar Henrik! <3 Hur ska jag kunna somna ikväll? Ska lägga mig och läsa en av farmors böcker jag har lånat nu för jag har ändå inget att göra (eller ja, jag ska städa köket, men det gör jag imorgon efter jobbet hade jag tänkt). Skulle också kunna sortera Partylite ljusen som kommit idag, eller något annat nyttigt. Eller varför inte se One Tree Hill eller slutet av filmen som jag somnade till igår :p Men jag skjuter upp allting till imorgon. Jag tänkte lägga mig och läsa och ringa H nu innan jag ska sova. Få höra hans röst gör mig alltid lugn! <3 Jag älskar dig mest av allt! <3


Haha, det här är min humor!


Saknad

Nu är jag själv hemma :( Saknar H något så fruktansvärt mycket, redan nu! Kändes jättehemskt att säga hejdå. Jag vet inte varför, det kändes jättemycket i hjärtat. Den här veckan kommer gå megasakta, det känns redan nu.


Invigning och efterlysning!

Lite ångest för att jag inte varit ute så mycket som jag hade velat idag, i finfinvädret! Har inte varit ute alls förutom tio minuter när vi grillade.


Det blev lite fel där. haha Det ska ju inte brinna där nere :p


Grillmästaren!


Invigning av altanen! :) Första gången vi åt där ute :) (Vi ska inte ha detta bort, det är förstås tillfälligt) :P Ska köpa nytt till hösten på rea var tanken ;)


FÖRRESTEN! En liten efterlysning av folk som vill vara med och beställa från
Beautybay med mig och ev Emma? Visst skulle du beställa? Det är sjuuukt billigt. Över halva priset från vad det kostar i Sverige. Dock är frakten lite dyrare, men blir vi många blir det inte alls mycket! Kolla in sidan alla, seriöst, det är sjuuukt billigt!



Nu ska jag faktiskt lägga mig ner och ta det lugnt och slå på en One Tree hill avsnitt och sedan är det dags för att se film med älsklingen (Kick ass)



Sommarvärmen gillar jag!


Det blev trevligt igår hos Karin. Vi såg en skräckis :) Hon hade gjort havregrädde till oss (eftersom H inte tål mjölk över huvudtaget) Snällt! Men vi hade faktiskt aldrig testat det själv, det smakade ingenting, bara skum! Och lite havre. Men så här såg konsistensen ut. haha



Var ut en snabbis nyss och så fotade jag de där blommorna igen, nu när de slagit ut. Så mamma kan dra slutsatsen om det är blåsippa eller askilde? Någon annan som vet vad de små & söta heter?





Och nu under dessa varma och soliga dagar så har allt börjat få knoppar! Här är en av våra buskar :)

Alltså fatta, hur ofta är det typ 26 grader i SKUGGAN i mitten av MAJ, här uppe? Det ÄR ju sommarvärme! Jag kommer att sörja när värmen försvinner. Må så vara solen, men jag vill ha varmt! Solen är ju förstås alltid en bonus. :)

Nu kallar arbetet igen! Ingen rast, ingen ro!

Fyrhjulingsutflykt






Jag i ruffs-hjälm-frilla!:P Det tar snabbt på solen måste jag säga tack vare indienbrännan.

Nu har vi varit på fyrhjulingsutflykt till STORFORSEN! Fasen vad våra rumpor är ömma nu! Det gör vi inte om igen, har vi sagt. Max fyra mil:p Vi svängde även in i Asplövberg så Henke fick se farfars stuga, men han var inte där tyvärr. Men nu har han sett den iaf. :)

Det har ju varit underbar sommarvärme nu idag och även igår. Helt underbart! Jag var ute på förmiddagen och solade i bara bikini och det var varmt! I love it! En väldigt fin dag har det varit även fast jag har ont i hela kroppen efter utflykten. haha

Snart ska vi börja rulla mot ä-byn för en fika/film kväll hos Karin. Blir nog toppen :)


Härlig dag



Vilket finväder det varit idag, och varmt! :) Fast nu duggar det:(

Idag har jag varit på stan uppe i gallerian med
Emelie <3 och druckit te och kaffe (te för mig och kaffe för henne) :P Det var jättemysigt. Fast det var första gången vi träffades "frivilligt", så kändes det som att vi känt varandra länge. Det fanns så mycket och prata om och det kändes aldrig sådär konstigt tyst som det kan göra annars när det är första gången man träffar en människa. Men då hör ju till att vi snackat ganska mkt på internet också. Det var iaf trevligt och det är inte sista gången vi kommer att träffas. :)

Sedan har jag krattat klart hela gården och slängt vinterblommorna i sopsäckar. Nu måste vi bara på soptippen med allt (eller vart slänger man det annars)? Det blev mååånga säckar!

Nu ska vi grädda våfflor! :)

Puss & hej!

Dekorationer i sovrummet :)

Har ju glömt visa er en grej!


Sovrummet är lite utsmyckat :)


Det här stämmer så bra med just jag och Henke <3 Det är verkligen så varje kväll, om vi håller på att somna båda två utan att jag har fått en puss så måste jag väcka honom (om han hunnit somna) haha


Och så vår nattuggla :)

Att kratta


Att kratta är ju inte så kul, men man kan roa sig på annat sätt också ;)


Henke ville också testa ;) Fast det är jag som står för krattningen. Jag har som ett system så jag vet var jag är osv, han sköter så mycket annat så i år kan jag ta krattningen. Fast då gör jag ju som jag vill och delar upp det också. :) Annars skulle jag aldrig orka :)


Nu har jag varit effektiv, har krattat löv (jag tycker det är jobbigt och tråkigt så jag tar lite i taget) ;) Har även rengjort vår nyinköpta spis (den var äckligt smutsig), målat kökslådor och varit ute och fotograferat vårblommor som kommit upp i vår rabatt. (En sort som blommar, vet dock inte vad det är, men mamma vet, så hon lär väl kommentera) :)


Mamma, vad är detta för blomma? :) Små och söta är dem iaf :)

Nu tänkte jag gå och scrapbooka lite granna eller så göra i ordning där i rummet. Får se :) Och lyssnar på MJ ;) Har sådär ont i magen igen, vad fan beror det på?? Fattar ingenting!

12 maj 2010



Jag jobbar ganska mycket nu, ganska nära heltid nu i maj månad. Sedan första juni till sista augusti går jag på schema. Dessutom kommer jag få gå på månadslön (vilket innebär att jag får fler lasdagar än annars), det enda dåliga är att jag får dubbla löner i juni och ingen lön i september, så jag måste banne mig kunna spara dem utan att röra en krona från den ena lönen!

Nu ska vi snart äta middag och sedan ska vi och titta på en ugn vi kanske ska köpa. Vi har letat länge nu på blocket, men alla hinner säljas, men så kom jag på den underbart smarta idén att lägga ut en "köpes" annons på blocket, och vips, så fick vi napp :)

Sedan hoppas jag att jag får kraft och ork att kratta ikväll så jag inte har så mycket att kratta imorgon då vi är lediga. Fast å andra sidan så behöver Henke hjälp att riva ännu mer tapeter i v-rummet. Hur ska allt hinnas? Jag ska iaf unna mig tid att träffa Emelie och fika på stan! :)Myys!

Och nästa vecka jobbar älsklingen borta :( Hur ska jag klara mig här hemma helt by my self?

Ajja, nu ropar H att maten är klar!
Puss & hej

Ont i magen :/


Jag borde gå ut och kratta. Men jag har ont i magen och orkar inte :/ Nu är det snart tapetserat i köket :D Det är bara en liten bit som han inte kan ta idag utan han får göra det någon annan dag. Jag vill bara ha luckorna också! (det är det vi har prioriterat som vi ska ta i sista hand) :/

Ajja.




Personliga bloggen

<3

JAG HAR HITTAT MIN FÖRLOVNINGSRING! :D INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG!

Den ramlade ut ur tvättmaskinen när jag drog ut all tvätt i en balja och så klingade det till. Jag vågade inte hoppas, men det var den :D Hur den kom dit vet jag inte, måste kolla vad det är för tvätt jag har tvättat!



Grymt kul kväll!

Oj vilken galet kul kväll på Kanis det blev. Jag är så glad att jag for iväg. Det här behövde jag! När vi först kom dit var vi skeptiska till att det var så många 40+ där, men sedan drog vi ned medelåldern och så kom det massa gamla klasskompisar, vilket var askul! :D Och galet mycket dans, och ALLA var så pepp, det var ruskigt länge sedan det var så!

Här kommer några bilder. Säg till om det är någon som vill jag ska ta bort bilderna (gäller även på facebook). Om det är någon som inte gillar någon bild så säg till, det gör inget för mig :)


Haha, det här var så kul för Henke tog bilden och jag försöker dra mig ur en killes taffsande händer, och Henke märkte inget, fast det var han som fotade. haha Jag tycker inte om när killar håller på sådär, inte för att Henke blir svartsjuk utan för att jag tycker det är obehagligt!



Yey!


Glada tjejer skålar inne på toan. Det här pratade vi om... Hur kommer det sig att tre tjejer kan gå in på samma toa tillsammans men inte tre killar? Visst de kan gå ut och kissa i skogen tillsammans, men aldrig på samma toa :p


Fina Erika och jag :)

Fest ikväll! :D



Idag har det hänt mycket men ändå lite. Jag har krattat nästan hela framsidan och nästan halva baksidan! Nu tycker både jag och Henke att jag har gjort mig förtjänt av lite vila. Jag har iaf haft fördelen att få vara ute i det fina vädret. Henke och Tommy har varit inne och sandpapprat tv-rums väggarna. :) Det blir fest hos
Karin ikväll! :D Kanis hade premiär igår så vi ska dit idag. Jag har krattat med musik i öronen och druckit en cider (den nya med sommar smak, inte så god, men jag tycker å andra sidan inte om cider längre, så himla sliskit och äckligt). Har även blandat en "baja päron" likör med mjölk :) Mums, smakar som piggelin! Har även varit på systemet och letat smultronvin men hittade inte det men jag hittade någon annan fruktliknande sak. :P Ska bli kul, är riktigt peppad för det var grymt länge sedan jag festade "på riktigt". :D

Nu ska jag leta reda på några kläder att ha på mig och sedan fixa mig så jag är klar så jag kan sitta i solen och njuta en stund kanske. :) Vi ska förbi Nystrand först så mamma får klippa Tommy, han är jätte, jätte långhårig :p Då vet ni det också :p haha






Glömsk!

haha fick just en kommentar vad jag unnade mig att dricka. JAG GLÖMDE BORT det! Fan. Får unna mig någon annan gång istället :p Fast än är det väl inte försent? Smultronvin lät dock sjukt gott :) Måste testa det, vad är det för märke, Anna? =)

Jag har iaf fått bort 1,5 kartong nu och fått lite ordning i scrap-rummet. Dock saknar jag lite hyllor och sådant så det känns inte som att jag kan göra så mycket mer där just nu.


Det här kan också vara det närmaste blommor jag kunde hitta just på det stället iaf.

Har uppdaterat
personligt

Fixar il!



Sådär... Jag fick värsta "fixa ilet", så jag ska banne mig göra det så det händer något här. Det är så rörigt så man verkligen inte vet var man ska börja. Men om jag börjar med scrap-rummet så händer det ju något iaf, och då kan jag vara där sedan också och pyssla på :)

Jag ska slå igång hög och bra musik och digga på och fixa i takt! :D

Och jag berättade just detta för Jennie, som tyckte jag skulle dricka ett glas vin så det blir roligare:P Jag har inget vin, men ska nog fan unna mig nånting :p haha Tack för tipset ;)



Haha, tycker det är så kul att det står "dumpa" :)


Jag försökte leta blommor som vårtecken men det här var det närmaste jag kom. :p Det är havet i bakgrunden, tycker det skimrar så fint :)


Härliga fredag!




Sådär ja. Då var det fredag igen! Jobbade till tolv och sedan begav sig jag, Henke och Tommy som ska vara hos oss hela helgen och hjälpa till lite, ut på stan för att köpa en grill och lite diverse saker som vi måste ha i huset. Har även anmält förlovningsringen försvunnen så på måndag ska jag ringa och höra om de fått in någon också. (Lär ju vara väldigt liten chans till det men ändå) Vi har varit förbi Guldfynd flera dagar på rad men det har bara varit en tjej där som vi inte tycker har så stor koll. Vi pratade med henne om vår försäkring på den och hon skulle kolla upp det mer och ringa oss (vilket hon inte gjort) så vi går förbi där jämt och ständigt för att se om hon som har koll är där, men alltid har det varit den andra där såklart när vi varit där.

Snart ska de två på bio och jag tänkte ge mig ut med systemkameran då och försöka fånga något fint. :) Det är ganska rogivande tycker jag. :) Annars har jag inga planer i helgen mer än att försöka få nånting i huset gjort. Kanske göra lite i scrapbooking rummet, eller måla lite kökslådor och lite annat smått och gott som måste göras. Karin hörde av sig om att kanske hitta på något imorgon kväll, men har inte hört något mer, men kanske blir det att få träffas. (Det var väldigt längesedan) Jag är sugen på bowling eller något annat jag =)

Nu har vår spis gått sönder helt, så vi måste köpa en ny. :( Vi hade ju ändå tänkt göra det någon gång, men inte nuuu! Suck... Vi hade inte tänkt behöva lägga ut pengar på det nu, menmen!

Återkommer väl senare kanske med någon bild om någon blir okej.

På återseende, hejs!

Sovrummet och toan!

Före! Har ingen ordentlig före bild, för vi hann börja riva tapeter innan jag kom på det i detta rum :P



Och efter! (Har några till före bilder men Nicklas och Sandra på, och jag vet inte om de vill jag lägger ut dem)


Inte världens bästa bilder, men ni ser ju :) I fönstret har vi även den nya "kärleks" prydnaden från Partylite. Med doftolja, jag gillar den. Ni får en bättre bild någon annan gång. Nu är jag trött och ska lägga mig i sängen! Vi ska nog se slutet på Michael Jacksons "This is it", vi började en annan kväll men vi blev för trötta för att orka se klart :P




Toan har vi inte gjort nånting mer än att byta handtag på en garderob ni inte ser på bilden. Det funkar tills vidare, men bidén??! Den MÅSTE bort! Så fuult! (Dock bra den dagen man får barn, men ändå för fult för att ha kvar tills dess. (Det är min åsikt) Sedan ska vi ha ett nytt badkar med lite bubblor också, som inte kostar allt för mycket.:)

Jag har skrivit lite om igår och lite tankar
här för er som har tillgång

"Ledig" dag

Idag har varit min lediga dag, men jag har ändå haft riktigt fullt upp. Först nu jag haft tid att sitta vid datorn några minuter. Jag har bland annat äntligen hunnit med att motionera liiite, och så har jag krattat. Snacka om vårkänslor jag får när jag gör det, och även minnen från min barndom. Då krattade vi alltid tillsammans, vi och grannarna. (För vi hade ju sååå himla mycket träd som det blev löv från och dessutom så stor tomt, så de brukade hjälpa oss, för en bit av vår tomt var även gemensam med deras. Det var mysigt faktiskt. :) Jag satte mig ner i solstolen faktiskt och åt lunch, och så somnade jag i en timme! Haha, sömntuta som jag är! (Som Henke uttryckte det hela) Fick kanske lite extra färg i ansiktet om jag hade tur :p Sedan har jag även bakat bullar. :) Det blev närmare 100 st, med kanel och med vanilj, vissa med vaniljsocker från Indien (ÄKTA), och vissa på vanligt svenskt vis. Båda blev lika goda kan jag säga, man märkte inte sååå stor skillnad :P

Jag vet jag har lovat före/efter bilder allt eftersom rummen blir klara. Men har inte tagit något i sovrummet än (och så fattas ju vissa detaljer, vi har bara sängen, sängborden och en lampa där inne :P Men ni ska få se ändå, (jag vet det finns vissa som inte kan hålla sig) ;) Så då vet ni det kommer. Har inga bilder alls att bjuda på egentligen, inga nya, har inte haft tid att fota på jättelänge. Önskar jag kunde ta med systemkameran ut på en promenad någon dag.

Men jag bjuder på en gammal bild bara för det inte ska bli så tråkigt med bara text :)


Jag älskar den här bilden. En av dem jag är mest stolt över faktiskt :)

Godnatt!