Framtiden tillhör dem som tror på sina vackra drömmar

När jag körde hem från Piteå och nästan var framme innan (närmare sagt tre korsningar innan min "hemkorsning" så har det skett en olycka. Inte i korsningen utan mellan två korsningar. En man som de var på väg in med i ambulansen och massa folk runt omkring och bilar. Jag blir alltid lika rätt när sådant händer. När jag kom hem och satte mig här så såg jag en bok jag fått av en kär vän en gång i tiden "hopp! drömmar!". Jag slår upp en sida och där står det; "framtiden tillhör dem som tror på sina vackra drömmar"

Ibland är det jobbigt att verkligen tänka så mycket. Alltså seriöst. Sjukt m y c k e t. På både bra, mindre bra och kanske helt onödiga saker. På saker som kanske inte ens har hänt, men jag kan fantisera att OM det händer. Eller att tro att det ska bli en viss grej ur en viss situation. Idag hände en grej som verkligen fick mig att tänka lite mer. En rätt komisk grej som jag egentligen bara kan prata med Henke om. haha Jag hoppas jag kommer ihåg att berätta det sen, törs inte skicka sms nu när han lagt sig. =) Men tänk hur hjärnan fungerar egentligen. dDen är alltbra grym ibland! (både grym som i elak och grym på att den verkligen funkar på alla möjliga sätt) Häftigt.

Såg idol nyss vem som gick vidare, helt rätt enligt mig. (jag är dålig på namn, men Mariette och Erika va)?

I veckan händer det många trevliga saker. Igår var jag en snabbis hos Frida och sen gick vi ut på en promenad tillsammans. Det var trevligt, det är inte alltid bara vi två har tid för varandra. Få prata ordentligt med min kära låtsassyster. :) Idag var jag då på byn, åt middag med mamma och såg Idol hos Simon där även Natta, Stina, Karin & Stewen var. Imorgon ska jag se Greys med Erika (jag hoppas det är på tapeten fortfarande), har bara lite avsnitt att hinna se. Är fortfarande på avsnitt 3, men slutet av det. haha Ska se lite nu tills jag somnar och lite imorgon så får vi se var jag hamnar. =) Greysmaraton. haha Sedan torsdag ska jag se bio med Stina. Det är även tjejkväll på stan, så hon ska komma tidigare så ska vi gå på stan och umgås bara vi. =) Det var var verkligen längesen så det ska bli trevligt. Fredag så skulle jag följa Henke och Fredde till Boden för att kolla skidor på skifix, men jag tänkte steget längre än dem. De har nämligen stängt för säsongen och öppnar först i oktober. Men det är ju på torsdag, så om vi har tur så. :) Och på kvällen var det tänkt att vi skulle ha idolkväll här med lite mys sådär..:) Men det verkar bli i älvsbyn istället och jag känner inte jag har råd med det, när jag varit där idag, och så boden på fredag, och blir ju onödigt att köra från boden till piteå för att lämna Fredde och sedan till älvsbyn igen, och så hade vi ju som planerat detta. Och lördag ska vi till byn för vi ska på födelsedagsmiddag för pappa. Så vi tänkte köra det ändå, idolkväll med mys alltså. =) Dock har jag en tendens att det blir såhär "för mycket" en vecka sedan kan det vara dött länge. Men det är kul, även om jag inte alltid har orken just nu, så får jag ju ork av sådant här, fastän det tar på krafterna. Svårt att förklara, men det är kul!

Ska försöka ta mig upp 8 imorgon också. Men jag är trött. Och har inte sett Greys än :P Och ska leta upp en ny mail att skaffa.

Jag & Carro har förresten bokat flyget till Sthlm till julkonserten nu. Skönt att det är gjort. Det är ju så svårt att få tag i flyg när det är sådär nära jul så det gäller ju att boka i tid. =) Det blir dock två tidiga morgnar men det funkar för en sådan grej. :)

Nej, nu blir mina tankar för sömniga och dåliga, då orkar ingen lyssna. :)
Hoppas ni får en godnatt allesammans. =) Puss på er!


Du & jag nu

Jag funderar om jag har gjort rätt val eller om det här innebär en omväg. Jag vill ju så mycket, jag vill verkligen, men faller jag så blir jag mos. Jag funderar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Men jag blir inte klokare.

Tänk vilken stor betydelse det är vad människor säger och gör. Hur andras handlingar kan påverka mig. Om man studerar hur andra människor är, vad dem gör eller säger. Det är ganska fascinerande. Att iakta. Man lär sig något varje dag...

Igår bad jag Henke ringa och väcka mig och se till att jag skulle stiga upp 8.00 idag. Jag tror det är viktigt. (Med samma tider, varje dag). Och upp kom jag. Något mer behöver jag inte säga. Så idag har jag bakat på morgonen. Wienerbrödskaka i långpanna. (Tänkte börja baka lite smått inför min födelsedag) Och så har jag stress, jag måste hinna se Greys. Det börjar ju om på onsdag på tv! Då ska jag & Erika se det, så vill ju ha hunnit se hela säsong 5 först. (Är på tredje avsnittet så jag har det jag gör) haha det är tur det är sådär så jag har hela serien och kan se här hemma. Det funkar inte att följa saker på TV för mig. Hopplöst är det rent ut sagt. Jag har inte tid med det. Jag har problem att kunna sitta still, men jag försöker lära mig. Någon gång ska det väl gå. :) Så nu ska jag ta på mig kläder (sitter i morgonrock efter en dusch), sedan se några minuter Greys (till håret har torkat någorlunda) och så skynda till stan för att köpa några fotoalbum. Ska sätta igång med Mexikobilderna hade jag tänkt. :) Det lär ju bli några album om jag säger så. haha ;) Sedan blir det att köra till äbyn, ska äta med mamma och så sen är det Idolkväll hos Simon.


Jag & Tjorven för några år sedan. Typ 2 :P

Brudparet Svensson

Oj, vad ovant att kalla Carro för Svensson. :) Men oj vilket fint bröllop Carro & Lales var! Jag kunde precis hålla mig från att börja gråta i kyrkan. Men när jag hjälpte henne att knyta bandet bakom ryggen innan (fast det inte gick så bra) så började jag nästan gråta när jag gick därifrån. Hade jag stannat en sekund till att tårarna sprutat! Bröllopet var jättefint och allt var så bra planerat. Det kändes som ett "nära" bröllop, bra gemenskap, bra bordsplaceringar, god mat och tårta (som vickan gjort) och roliga lekar och påhitt. Toppen! Allting! De var så otroligt fina och åh, jag blir rörd bara jag tänker på dem! Nu hoppas jag de två har det supermysigt på deras bröllopsresa till Rom. Jag önskar de all lycka i framtiden!




Jag har bestämt mig

Idag ringde pappa från Turkiet och berättade att de hade det bra. ca 30 grader varje dag. Nu kl åtta skulle de äta buffé på hotellet.. :)

Nu väntar jag som bara för att få åka på bröllop. Jag kan inte fatta det. MIN Carro ska liksom gifta sig! Stora damen liksom. Är vi så vuxna?

Jag vet inte om jag berättat om mannen som är i parken jag går förbi varje dag då jag går hem? Han är där VARJE dag. Nästan läskigt. Idag satt han på bänken och vände sig om och tittade genom buskarna. Helt sjukt. Men jag tror inte han är riktigt hundra. Inte för att vara elak, men något galet är det. Men han verkar ju inte vara farlig iaf. :)

Snart kommer Henke hem. Som jag har längtat efter honom! Det var egentligen idolkväll i älvsbyn (eller är), men jag hade lovat honom att vi ska ta det lugnt. Eller vi ska gå en liten promenad, och sedan bara mysa. Det behöver jag nog! Förresten. Jag har bestämt mig om en sak. Jag har pratat med Henke om det och han tycker det är värt ett försök. Han tror på mig! Det känns bra. Jag vet att jag egentligen inte är redo för det, men det går inte på något annat sätt känns det som. Nåt måste hända och nu ska jag se till att det gör det!! Imorgon ska jag berätta vad jag tänker på så då får vi se hur det tas emot. Nu jäklar!!

Har pratat lite med Henke om USA resan vi vill göra. Vi måste spara ett bra tag innan vi har råd (eftersom vi samtidigt vill spara till vårt framtida hus), men då ska vi fara på någon mindre resa ändå, för det är mysigt. :) Jag vill till Egypten igen! Men Henke vill inte dit två veckor, men med lite övertalning så borde det väl gå? Jag blev ju inte mindre sugen när jag såg Karins underbara bilder från när hon och Stewen var i Egypten. ;) Vet någon hur länge det är säsong där såhär på rak arm? För vi kommer inte fara detta år om jag säger så. :)


Jag & Carro på hotellets lilla zoo i Egypten. :)

Jag har varit och solat solarium för en stund sedan (försökte få bort min fula solbränna från i somras när jag hade halterneckbikini (inte så snyggt till bröllopet när jag ska ha axelbandslöst). Jag stoppade i en hundring i växelgrejen för att få tior, vad tror ni händer med min maximala otur? Den käkar upp den utan att spotta ut tior. Jag ringde journumret som fanns där men de kunde inte skicka ut någon nu, så de ska skicka hundringen med posten. Typiskt. Fick vända och fara hem och köra tillbaka.. Men jag tror den nästan är borta (randen) nu iaf. :D




Och så dagens Anna&Sara bild ;) Här är vi på Resö på västkusten :)




Grattis pappa på den stora dagen! :D

Idag är det den 22 september 2009. Vet ni vad det betyder? Jo, min älskade pappa fyller 50 år! Halvvägs till 100. Jag önskar honom att han får leva ett friskt liv och leva 50 friska år till :) Nu är inte han hemma på sin stora dag, utan han och mamma är i Turkiet. Som ni kanske redan vet har mamma också fyllt 50, så denna resa tycker jag absolut att de ska göra, vilket de gör. :) Jag är bara lite avis på solen. :) Så grattis pappa på den stora dagen. (på avstånd). Vilket känns lite konstigt, första gången jag inte är med honom på sin födelsedag tror jag. Menmen... Här kommer en bild på min käre far, som faktiskt inte fastnar på så många kort, han håller sig i bakgrunden minsann. Önskar jag kunde vara med på ett hörn idag. <3



Nu är det ju så här att jag och mamma länge tänkt göra en resa tillsammans. Det beror lite på olika saker när vi kan fara. (Och antagligen min ekonomi också, som just nu är typ i botten). Måste vända den uppåt snart.. "Pengar gör ingen lyckligare, men jag gråter hellre i en jaguar än i en buss" MEN, jag ser framemot den resan med mamma. En mor och dotter resa liksom. Ta igen en massa "förlorad" tid. Fast jag vill spara till en större resa med Henke som vi har tänkt länge. Får se när det blir. Vi lägger undan pengar varje månad till den så någon gång kommer den dock ändå att bli. Så en resa med mamma vill jag det ska bli ändå. Man fyller ju bara 50 (och 22) en gång liksom. :P

Igår, när jag skrev om vad ni tänker på när ni ser en kotte. Jag tänker på Carola. Hon samlar på kottar från olika länder. Det ni ;) Alla har vi våra egenheter. Jag samlar på sand från varje land jag är i. :) Vad samlar ni på?

Har hälsat på Frida, Peppe och lilla Mira idag. Nu fick jag verkligen bevisat att det var för längesen jag har varit där. Hon kan ställa sig upp!! Jag får inte låta det gå så här lång tid till nästa gång. Minst en gång i veckan. Jag lovade Frida att jag & Henke ska bjuda dem på palt någon gång framöver. (Nu när vi testat och vet vi kan)
Frida gjorde även äppelmos till Mira. Och så fick jag idén att testa själv. Så det har jag gjort ikväll. :) Får testa någon gång till gröt eller nåt. Finns det nåt annat man äter äppelmos till ?? <


Stora tjejen!


Det är kul att hjälpa mamma i köket ;) Man kan ju testa dra i snöret och se vad som händer?

När jag pratade med Anna idag på msn och fick även hundratals med bilder av henne så kom vi fram till att jag kan ha en "dagens anna-bild" varje dag i nästan ett år från bilderna vi tog när jag var hos henne nu senast. Haha. Så jag bjuder på två bilder här.


 

  


Skratt förlänger livet


Vad tänker ni på när ni ser kottar? Jag tänker bara på EN sak, eller ska man säga person :) haha

När jag var ute och promenerade på Grisberget för att försöka fota lite höstbilder så mötte jag tre kvinnor i 65-70 års-åldern, om jag ska tippa på ett ungefär... För att komma till min poäng så log jag ända inifrån hjärteroten måste jag säga. Till och med ända från lilltån upp till mungiporna. De var så söta! En skrattade så innerligt så hon knappt kunde stå upp rakt. Ni vet, hon gick typ halvböjd och skrattade hjärtligt och innerligt, och länge. De andra två skrattade gott de också. De såg ut att ha det så trevligt och underbart. Jag hoppas och tror att de alla tre har ett toppenliv. Tänk, vad vänner kan göra och betyda. <3 Tänk, när vi är gamla. =) Jag ska också ha det så bra och skratta innerligt med mina vänner. För det är väl trots allt goda och glada skratt som förlänger livet? =)

Sen en tid tillbaka


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till


Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort





Jag går här mot nånting, min egen soluppgång

Jag vet inte riktigt var jag ska börja för att beskriva helgen och Anna har beskrivit så bra på hennes blogg också.  Vi har haft det otroligt mysigt ihop i alla fulla fall :) Min tripp började torsdag vid elva. När jag var på Arlanda upptäckte jag ganska snabbt att min väska inte kom upp på bandet. Fick ringa och tjorva lite men Sas-kvinnan var jättetrevlig som tur var. Hon förklarade att den med all säkerhet mest troligt kommer att återfinna sig samma dag. Hon trodde den skulle komma med nästa flyg från Luleå. Jag hann tänka alla möjliga tankar som att jag skulle vara tvungen vänta på Arlanda, missa bussen till Kristinehamn och inte ha råd att köpa mig en ny. Men hon förklarade att jag fick köpa det nödvändigaste jag behövde under tiden min väska är borta och sedan visa kvitton så får jag tillbaka de pengarna såvida det inte överstiger 7-800 kr. Kl 14 fick jag veta de hade hittat väskan och att den skulle få åka buss till Karlstad och sedan Taxi till Dalgatan ;) Kl 19.30 ca, kom den fram. Jag köpte lite nödvändigheter jag behövde, som linsvätska, schampo, balsam, deo och ett par trosor, ifall den inte skulle komma fram samma kväll så nu återstår det att se om jag verkligen får tillbaka de pengarna. :)



Iaf, jag och Anna har hunnit med väldigt mycket; allt från fikamys i lugnet i skärgården (det var fridfullt), till te-picknick under ett träd med tända ljus i skymningen och musikspelande. (Väldigt mys), till matlagning, till västkust mys med hennes vänner och Uno, till en nära döden upplevelse med två stångandes älgar. - Det var äckligt. Det var så här att vi var på väg hem från västkusten och så ser jag skymten av en älg och säger till Anna (som kör) att det är en älg där så hon stannar. Vi andas ut och begrundar hur stora de verkligen är. Så ser jag EN TILL älg! Oj, så stora de är, tänker vi och överväger tanken att fotografera dem. Sedan börjar de stångas där på sidan av vägen (två hanar) och så frågar Anna vad hon ska göra, jag bara "BACKA" och precis när hon lagt in backen så springer älgarna MOT BILEN, jag trodde fan han skulle stånga rutan. Fatta vad stora och äckliga de är. Anna backade som aldrig förr och sedan utbrast hon "nu då? törs vi köra?" Alla bara "Kööööööör". Och hon gaaaaaaasa som aldrig förr! Det tog ett bra tag innan chocken lade sig. Fy fan säger jag bara! Hoppas jag aldrig behöver vara med om det igen! Tur att Anna är en skicklig förare som hanterade situationen bra. Teamwork som heter duga, vi skötte det bra båda två, men det var nog vi två som blev mest chockade också. FY FAN! 

Annars har blivit en hel del höstmys med höstte och hösthonung, musik, fotografering (anna, och jag modell), ansiktsmaskar och pratstunder till sent på nätterna. Jag skulle kunna sammanfatta helgen som en riktig vänskapshelg på hög nivå. Det gör så ont att vi bor så långt ifrån varandra att vi inte kan träffas så ofta som vi vill. Men minnena av de här dagarna kommer jag att bära med mig länge och glädjas av. <3 Tur det finns internet, och handskrivna brev säger jag bara. :) Visste ni att fast vi bor så långt ifrån varandra så brukar vi ha testunder tillsammans? Det är riktigt mys de! En riktigt fin vän de där! <3





11 september



Här är det ju för tusan sommar, nästan! :D

Jag har det bra och väskan är i mina händer igen. (För er som missat det så försvann min väska på Arlanda, men den fick åka buss och taxi senare för att komma till Dalgatan och fram kom den minsann).

11 september och än så länge har dagen varit toppen utan några missöden ;) (ingen dagens "klant-sara" heller ;)

Ha det bra! Kram

En till klant-sara

En liten klant-sara har varit framme idag också. Jag skulle ringa kusin Malin och trycker på "ring Malin". Sagt och gjort. "Ja det är Malin", "hej, det är sara" "hej?" "Vad gör du?" "Jag är på max...." Någonstans där började jag ana vad jag gjort. Jag hade ringt fel Malin, det var inte min kusin, jag tyckte hon lät väldigt konstig! haha Nu finns rätt Malin i min kontaktlista igen. (tog antagligen bort hennes nummer när jag bytte mobil)... Ja, det var lite komiskt sådär.

Men jag fick iaf träffa Malin en stund och även barnen en liten snabbis. Jag följde med och hämtade Emil på dagis och Emma på fritids. :) Och Frida och Mira hann jag också träffa. Jag är lite greys skadad, vet ni vad jag tänker på när jag skrev "hann". haha Dr Hahn! Erika ser också Greys så när det börjar om igen på TV så tycker jag vi ska ha Greyskvällar! haha Det vore mysigt!

Och, jag fick träffa Karin en stund på stan också. Det var kul att träffas igen! Datorn är inlämnad hos käraste Mats så jag hoppas han firrar problemet lagom till måndag igen. :)

Nu är väskan i princip färdigpackad. Ska bara packa ner linsgrejerna och tandborsten, vilket jag gör imorgon :) Ska bli så myyyysigt :)

Jag fick massage av sjukgymnasten igår, nacken och axlarna och en liten del av ryggen. Jag tror verkligen hon prickade rätt ställen för jag har ondare idag. Men jag har hört att så ska det vara. Jag tycker det är skönt att bli masserad "så det känns", när jag har ont. Skönont så att säga.

Puss & hej då så ska vi se vad Henke bjuder på för bild idag ;)


En het bild från jokkmokksmarknaden. Det här kan ju bli värsta grejen "Henkes bildarkiv" :p hahaha


Klant-Sara har varit framme igen!

Oj, vilken ökning av läsarna i bloggen. Vilka är ni? Jag blir ju nyfiken... Vad är det som gjort att det har blivit så intressant NU liksom? Jag tycker jag skriver som jag alltid har gjort.

Nu tänkte jag dock bara flika in ett kort inlägg och be om ursäkt för att inga bilder kommit på bdb än, men min bärbara har kraschat så jag är inte så ofta vid datorn, bra tajming, för egentligen har jag nog inte tid heller.

Sen var det en tredje sak jag tänkte på, men som jag tyvärr inte kommer ihåg nu, men det fanns där för en minut sedan... hm... Jo just det ja! Klant-Sara har varit framme igen. Gissa vad jag har lämnat på hotelletrummet i Sthlm? :P jooooo, just det, samma sak jag glömde på hotellet i Bulgarien. MIN MOBILLADDARE! Nu laddar jag den i datorn men det verkar inte alls funka lika bra, men har jobbat hur länge som helst men den laddar fortfarande från botten av batteriet. :/ Köpa ny snaraaaaast!

Imorgon är jag ledig och jag har en massa ärenden att göra. Karin kommer till Stan så jag ska passa på att vara med henne och samtidigt göra massa ärenden jag har på stan. Smidigt? Jag vet :) Sedan blir det hem och packa, städa och fixa inför min tripp till Kristinehamn!  :D

Puss & hej!  Ska se om Henke har någon bild i datorn jag kan bjussa på i brist på annat :)


Det blidde en på emil från jokkmokksmarknaden 09 :) Var ute och gick med Erika för hon skulle följa mig och titta på ett hus, då såg vi en springades Emil som sprang in i huset just när vi gick förbi där. Därav jag valde en bild på honom :) Har inte träffat dem på läääänge så jag hoppas hinna förbi dem en sväng imorgon också!

Förlovningen


Ringarna. Dock har Henke en lånering för hans ring var för stor så de skickade in den för krympning och så blev den stulen sedan innan Guldfynd fått den. Men hans ser ut som min. :)

Ja, alla ni som redan vet och även ni som inte vet, så förlovade vi oss den 4/9-09. Precis efter 12-slaget slog vi till. Det var väldigt romantiskt och vi ville göra det hemma, det är ju här vi hör hemma, eller hur? :) Sedan tog vi flyget till Sthlm för att spendera vår förlovningshelg där.

Resan började med att vi hoppade av på fel hållplats från tunnelbanan (mitt fel, jag står för det, jag hade kollat fel gata) :p Så vi fick gå 4 km men fram kom vi tack vare Henkes nya telefon med en super gps. :) Trötta och slitna var vi alltså framme på hotellet och det var ett fint hotell, inte för mycket, men inte sådär utan fönster heller ;) Perfekt helt enkelt. :)

Sedan bestämde vi oss för att åka in till Skansen för Henke ville titta på alla djuren. Men vi kom fram till att det inte var så ösigt när vi varit på Dublins djurpark. Och regnet började falla också, men det hindrade inte oss. Vi tittade klart och sedan köpte vi godis och åkte till hotellet och bara myste och tittade på tv... Det var härligt eftersom vi var typ helt slutkörda och Henke hade världens blåsa under foten stackaren.


Haha :)



Lördagen började med att vi åkte in till stan för att fika på Vetekatten som Henkes storasyster hade tipsat oss om. Det var mysigt, men VÄLDIGT stort, så det levde om ganska mycket, annars var det ett toppenfik! Det är ett ställe man bara måste ha fikat på, någon gång. SÅ gör det ni som inte redan gjort det :)

Sedan bar det iväg till Grönan för att hälsa på Sassa som jobbade med repet inför sommarkrysset just då. Vi sa hej och så åkte vi massa karuseller och slösade pengar på godishjulen, alla verkade vinna, men inte vi.... :( Riktigt kul hade vi där! Såg Måns en snabbis också ;) Måste ju nämnas till kändiskåta människor som vill veta. :P haha

Sedan blev det shopping i stan. Mitt på drottninggatan hör jag någon säga "HEJ SARA". Jag tänkte bara "vem fan hälsar på mig HÄR", och så vände jag mig om, och gissa vem det var??.... Haha, en på mitt jobb. Jag hade aldrig sett henne men hon såg mig. Hon blev så glad när jag svarade på vad vi gjorde i Sthlm så hon skulle skvallra för jobbet och jag sa att det var okej. ;) haha Efter en del flängande fram och tillbaka var Henke trött och irriterad så det blev bara två tröjor jag shoppade faktiskt. Men jag hittade inte det jag sökte, så vi var länge på stan ändå, hade egentligen bara tänkt köpa den grejen, men det blev två trösttröjor istället. :p

Vad gjorde vi sen då? Jo, just det, då åkte vi till Naturhistoriska riksmuseumet som Henke ville se. Det var grymt stort och vissa saker mer intressanta än andra. Men trötta och slitna efter det blev vi ändå. Då begav vi oss tillbaka till hotellet för att ta det lugnt och mysa framför sommarkrysset och en film efter det som jag inte minns namnet på. :p

Söndagen käkade vi frukost på hotellet och sedan begav vi oss till stan för att möta upp Sassa som skulle ta oss med till Barkarby för att shoppa på Björn Borg affären (de har billigare priser där, betydligt billigare) Så jag köpte fem par trosor för dryga 500 kr som annars skulle kosta typ minst 200 kr st. Dock köpte jag för stor storlek, jag trodde verkligen jag hade den storleken jag köpte, men men, de funkar ändå, men sitter inte perfekt som de andra. ;) Nu är det färdigshoppat på länge dock, har inte mycket pengar och tänker inte snylta från sparkontot som jag var tvungen att göra förra månaden. Som tur är så är redan Kristinehamn resan betald (det var det jag nämde i ett inlägg tidigare att jag var så glad), jag ska få träffa Anna igen på torsdag. Som många redan vet så åker Henke till Italien och då ska jag passa på att hälsa på Anna som jag saknat så länge!



Nu hamnade jag ifrån ämnet, men det var Björn Borg som avslutade vår resa, sedan fick vi skynda oss tillbaka för att åka till Arlanda. Tack Sassa för din tid. :) Det var snällt! Det var kul att jag fick träffa Sassa också även om det var snabbt, för jag har ju saknat henne också! Måste också berätta att jag är stolt att jag hittade så bra i Sthlm. Alla andra gånger har jag litat på den jag varit med hittar så jag har aldrig behövt anstränga mig själv direkt. Men nu var jag tvungen eftersom Henke aldrig varit inne i Sthlm förutom en gång när han var liten. Så resepoäng till mig va :)

Nu är jag alltså hemma igen till vardagen för en kort visit, för att sedan alltså åka till Anna på torsdag, med samma flyg som Henke och hans pappa. :)

Så tack och hej och grattis till oss! Vi har haft en toppenmysig helg som blivit precis som vi tänkt oss. Och vi hann med allt vi hade tänkt och lite till :)

Puss & Kram och tack för alla grattis-sms allesammans!

ps. mer bilder kommer nog ikväll på bdb :)

regn, regn, regn

åh vad det är ledsamt med regn...
kan det inte bli en fin höst snart?
det är liksom september, men
ingen fin höst...
nu kanske jag är för kräsen
eller så, men men.



Jag saknar min tjorv att mysa med en sådan här dag.