Förlovningen


Ringarna. Dock har Henke en lånering för hans ring var för stor så de skickade in den för krympning och så blev den stulen sedan innan Guldfynd fått den. Men hans ser ut som min. :)

Ja, alla ni som redan vet och även ni som inte vet, så förlovade vi oss den 4/9-09. Precis efter 12-slaget slog vi till. Det var väldigt romantiskt och vi ville göra det hemma, det är ju här vi hör hemma, eller hur? :) Sedan tog vi flyget till Sthlm för att spendera vår förlovningshelg där.

Resan började med att vi hoppade av på fel hållplats från tunnelbanan (mitt fel, jag står för det, jag hade kollat fel gata) :p Så vi fick gå 4 km men fram kom vi tack vare Henkes nya telefon med en super gps. :) Trötta och slitna var vi alltså framme på hotellet och det var ett fint hotell, inte för mycket, men inte sådär utan fönster heller ;) Perfekt helt enkelt. :)

Sedan bestämde vi oss för att åka in till Skansen för Henke ville titta på alla djuren. Men vi kom fram till att det inte var så ösigt när vi varit på Dublins djurpark. Och regnet började falla också, men det hindrade inte oss. Vi tittade klart och sedan köpte vi godis och åkte till hotellet och bara myste och tittade på tv... Det var härligt eftersom vi var typ helt slutkörda och Henke hade världens blåsa under foten stackaren.


Haha :)



Lördagen började med att vi åkte in till stan för att fika på Vetekatten som Henkes storasyster hade tipsat oss om. Det var mysigt, men VÄLDIGT stort, så det levde om ganska mycket, annars var det ett toppenfik! Det är ett ställe man bara måste ha fikat på, någon gång. SÅ gör det ni som inte redan gjort det :)

Sedan bar det iväg till Grönan för att hälsa på Sassa som jobbade med repet inför sommarkrysset just då. Vi sa hej och så åkte vi massa karuseller och slösade pengar på godishjulen, alla verkade vinna, men inte vi.... :( Riktigt kul hade vi där! Såg Måns en snabbis också ;) Måste ju nämnas till kändiskåta människor som vill veta. :P haha

Sedan blev det shopping i stan. Mitt på drottninggatan hör jag någon säga "HEJ SARA". Jag tänkte bara "vem fan hälsar på mig HÄR", och så vände jag mig om, och gissa vem det var??.... Haha, en på mitt jobb. Jag hade aldrig sett henne men hon såg mig. Hon blev så glad när jag svarade på vad vi gjorde i Sthlm så hon skulle skvallra för jobbet och jag sa att det var okej. ;) haha Efter en del flängande fram och tillbaka var Henke trött och irriterad så det blev bara två tröjor jag shoppade faktiskt. Men jag hittade inte det jag sökte, så vi var länge på stan ändå, hade egentligen bara tänkt köpa den grejen, men det blev två trösttröjor istället. :p

Vad gjorde vi sen då? Jo, just det, då åkte vi till Naturhistoriska riksmuseumet som Henke ville se. Det var grymt stort och vissa saker mer intressanta än andra. Men trötta och slitna efter det blev vi ändå. Då begav vi oss tillbaka till hotellet för att ta det lugnt och mysa framför sommarkrysset och en film efter det som jag inte minns namnet på. :p

Söndagen käkade vi frukost på hotellet och sedan begav vi oss till stan för att möta upp Sassa som skulle ta oss med till Barkarby för att shoppa på Björn Borg affären (de har billigare priser där, betydligt billigare) Så jag köpte fem par trosor för dryga 500 kr som annars skulle kosta typ minst 200 kr st. Dock köpte jag för stor storlek, jag trodde verkligen jag hade den storleken jag köpte, men men, de funkar ändå, men sitter inte perfekt som de andra. ;) Nu är det färdigshoppat på länge dock, har inte mycket pengar och tänker inte snylta från sparkontot som jag var tvungen att göra förra månaden. Som tur är så är redan Kristinehamn resan betald (det var det jag nämde i ett inlägg tidigare att jag var så glad), jag ska få träffa Anna igen på torsdag. Som många redan vet så åker Henke till Italien och då ska jag passa på att hälsa på Anna som jag saknat så länge!



Nu hamnade jag ifrån ämnet, men det var Björn Borg som avslutade vår resa, sedan fick vi skynda oss tillbaka för att åka till Arlanda. Tack Sassa för din tid. :) Det var snällt! Det var kul att jag fick träffa Sassa också även om det var snabbt, för jag har ju saknat henne också! Måste också berätta att jag är stolt att jag hittade så bra i Sthlm. Alla andra gånger har jag litat på den jag varit med hittar så jag har aldrig behövt anstränga mig själv direkt. Men nu var jag tvungen eftersom Henke aldrig varit inne i Sthlm förutom en gång när han var liten. Så resepoäng till mig va :)

Nu är jag alltså hemma igen till vardagen för en kort visit, för att sedan alltså åka till Anna på torsdag, med samma flyg som Henke och hans pappa. :)

Så tack och hej och grattis till oss! Vi har haft en toppenmysig helg som blivit precis som vi tänkt oss. Och vi hann med allt vi hade tänkt och lite till :)

Puss & Kram och tack för alla grattis-sms allesammans!

ps. mer bilder kommer nog ikväll på bdb :)

Kommentarer
Postat av: nathalie

JÄttejättejätte mycket grattis till er :D Låter som att ni hade en mysig helg tilsammans :) Jag saknar er allesammans där hemma! Massa kramar

Postat av: Jennifer

Åh, så fint!

2009-09-07 @ 16:17:28
URL: http://jacobssonjennifer.blogg.se/
Postat av: henke

helgen var underbar, saknar dig älskling.

2009-09-07 @ 21:28:45
Postat av: Carro

Oj, vad mkt ni hann med. Stort stort grattis, igen!:) Ni verkar ha haft en toppenhelg. Och vetekatten har verkligen gott fika..;)

2009-09-07 @ 22:23:46
Postat av: kicki

STORT GRATTIS TILL ER BÅDA! :) Är så glad för er skull! <3

2009-09-14 @ 11:44:33
URL: http://kristinh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback