sjukdom på g?



mysigt har vi det. tror hon har magknip/håller på att bli förkyld/håller på att få vattkoppor/tand. ledsen är hon emellanåt iaf. så hon får ligga med mig inatt. nära. så mysigt. :) har just återupptäckt mobil bloggning. haha

klänning

måste visa er denna underbara klänning.. det finns alltså även om det kan vara svårt att hitta :) 

Kalas hos gammelfarfar! <3

 
 
Det var så mäktig himmel och så fint mot åkern so inte har en droppe snö på sig. (I Älvsbyn var detta). Vi har nämligen varit på kalas hos gammelfarfar som fyller 85 idag!
 
Att busa omkring på "okänd" yta var kul :) 
 

Suddig bild på oss men tycker den är så mysig :) Har tagit bort lite färg på denna (ingenting på dom andra). Då blev den ännu mysigare :)
 
Nu äta lite kvällsfika och sedan ska jag nog allt krypa till kojs. Är ganska sliten. Hejs!

Jag kan klaga mer om ni vill??

Mina mysisar fann jag så här en eftermiddag i veckan då jag kom hem från jobbet. Slitna hjältar. ;) (instagram bild)
 
Jodå. Jag kan klaga lite mer då jag ändå är i farten... De ringde igår på eftermiddagen och visdomstanden sitter så nära en nerv så jag måste till Sunderbyn för att röntas innan (annars finns det risk att jag tappar känsel i munnen) :/. Vet ni vad det kostar? Bara sisådär  runt 1300 minst... Åh, känns så surt. Och dessutom får vi inte ledigt från jobbet för tandläkarbesök. Vilket betyder sjukskrivning... Surt. När det dessutom blir karens... Nåja. Bara bita i det sura äpplet och betala. Tur i oturen att Henkes Barcelona resa inte verkar bli av nu. (De kommer nog skjuta upp det och åka och se Formel 1 i något annat land någon annan gång)...
 
Och så inte nog med det. Vad hände efter jobbet idag tror ni? Jo det ska jag berätta för er...  Jag låste mig ute!!! (Henke och Melissa var i Arnemark) Och nyckelgömman fungerade inte. Jag fick inte upp den med rätt kod... Förstår inte för igår funkade den... Har jag råkat byta kod utan att veta?
 
Ja, det var bara att packa sig i bilen och köra till Arnis... Vad händer där då? Jo jag bestämmer mig ju för att ta hem Melissa. Och för att göra det var Fredde (som var med Henke) tvungeln att köra med volvon och släp till Skomanskälen... Och vad händer? Fredde körde fast. :P Så då fick vi vänta en stund. Och ja summan av kardemumman blev att vi var hemma först vid sju tiden. Och Melissa ville inte sova, hon ställde sig upp i sängen och "pruttade" med munnen  och var allmänt glad. 21 somnade hon... Kan hon ge oss sovmorgon då imorgon kanske? ;) Börjar först 15:45... Skulle vara skönt. Har stressat som satan idag och ikväll. Men nu ska jag lägga mig och spela candy crush i mobilen... :P (Har dessutom kört fast i det).  Gaah. Lite synd om mig är det väl?? :P

Jag lever...

När Skellefteå gjorde mål den där första matchen i finalen... :p haha INTE nöjd tjej. Sedan direkt efteråt så slutade hon gråta. :)
 
Tittut!
 
Tjena kexet... Sitter du här och smular?
 
Lite skitig men så söt! :) Blixten i ögonen. :P
 
Länge sedan sist nu... Fokus har legat på annat helt enkelt... Det verkar iaf som att några av er har saknat mina uppdateringar här. (eller iaf Emma) :) Så tänkte jag skulle skriva lite idag...
 
Idag har jag varit hos tandläkaren... De gjorde två provisoriska (nånting) som jag ska ha i 5-6 månader innan de kan göra den "riktiga" lagningen. Vet ni vad det kostade? 2300!! Och förmodligen blir det väl lika mycket nästa gång då om 6 månader? (Är det någon som vet om högkostnadsskyddet gäller per gång eller total summa under året)?? Sedan dra ut en visdomstand också (räkna med 3000 där). Det är ju fan sjukt! Och bedövad i halva ansiktet... Hur kul är det? Förhoppningsvis släpper det om några timmar... Få se då när jag får tid för perationen... Tur jag får igen pengar på skatten... Känns lite bättre då iaf. Men då åker ju jag till Barcelona första maj och så Grekland då... Får allt börja leva snålt nu. Man blir ju inte rik då vi lever på en lön (som råkar vara min som inte är skyhög direkt)... 
 
Ja, lika bäst sluta skriva tror jag. Jag är inte så positiv... Eller jo nåt kul har jag ju att berätta! Igår var Anna barnvakt till Melissa så fick jag och Henrik åka in till stan och käka mat tillsammans och även se bio. Vi såg Jack the giant slayer. Mycket bättre än jag förväntat mig och jag fick lite nostalgi känsla då jag kände igen vissa bitar från en barnbok från då jag var liten. Det var så mysigt. Det var så sjukt länge sedan vi var bara vi två sådär.
 
Och ikväll är det tisdagspyssel hos Anna. Det är ju iaf något att se framemot! Har en hel del att pyssla ihop nu. :)
 
Och Henke jobbar på flitigt ute på gården idag då jag är ledig. Tre "träd" är borta från gården nu. Två syrener och en hägg. Och så åker han till tippen emellanåt med allt ris. (Blir en HEl DEL) En hägg till ska förhoppningsvis bort men vi måste prata med grannen först ifall det är hans eller vår... Nej nu ska jag mysa med Melissen. :)
 

Effektiv ledig dag!

 
Vilken dag vi haft idag! :D (bilderna är i brist på annat och från instagram och inte från idag. ;)

Det var inte igår som vi fick sovmorgon till nästan nio. :D  Herrregud. Hon åt välling som vanligt halv sju och sedan somnade hon om efter 20 min och sov till nio. Oj så skönt! Tänk om hon kunde få för sig att göra så alla dagar jag är ledig. ;) (För när jag jobbar ser jag gärna att hon vaknar tidigt) Dessutom hände deta tpå en dag då jag råkar vara helt ledig. Hur underbart är inte det?
 
Sedan har jag och Melissa hunnit vara på mammaträff. (Sååå kul att träffa alla igen). Sedan hem och storstäda lite i toan och i köket. Planen var att vi skulle storstäda hela huset idag men det blev inte. :) Men bra på väg är vi. Och Henke har varit på tippen...
 
Sedan fick vi besök av Wilmer och hans mamma och då blev Henke sugen på att grilla parisare ute så vi bjöd även Malin på käk. :)
 
Efter det kom vi på att vi skulle på stan och köpa en till låda att förvara Melissas grejer i (i vardagsrummet) + soldskyddsfaktor  till Grekland (till oss, jag vet att man inte ska ha ha det till barn under ett) och innan vi körde iväg dit stå satte jag två bulldegar på jäsning. Så när vi kom hem bakade jag och så fick vi spontanbesök av en arbetskompis till Henke. (med sambo och barn). Mycket trevligt! Sedan dammsög Henke här uppe och jag skurade. Och så har jag dammtorkat lite.  Snacka om effektiv dag! Är mycket nöjd! Nu funderar jag om jag skulle ta och pyssla lite bröllopskort kanske... Eller om jag ska slappa... Får se vilken sida som vinner! ;) 

Trevlig helg!

Så här efterlängtad har en helg aldrig varit (nästan). Oj så skönt och oj vad jag ska njuta och mysa med Melissen och pappan hennes. :) Sedan ska jag på min första "riktiga" fest också. Det vankas nämligen 30 års fest imorgon! 
 
Trevlig helg gott folk!
 
Bjussar på lite blandade bilder från kameran från de senaste veckorna.
 
Vackerögat. Otroligt så blå ögon hon har! Snyggisen!
 
Finklädd då vi skulle på dop och bröllop! :) Melissa säger "så häääär stor är jag nu för tiden"
 
Inte ofta jag bjussar på bilder på mig själv nu för tiden. (Är ju så mycket roligare att fota Melissa men ibland fångar Henke en eller två bilder på mig också. Och här är en ;)

Påsken 2013

Kolla vilken dundersöt bild Henke tog :) Hon är ju bara för söt då hon suger på underläppen :)

Fast jag jobbat fre-sön så har jag haft en fantastisk ledighet emellanåt. Fantastiskt väder och massa mys med familjen! Men innan lördag så hann vi med massa utemys (även inne förstås också).
 
Lör-Sön var jag helt själv hemma för första gången. Henke åkte upp till Keräs med Melissa tillsammans med faster Molpe. Tyckte det var lika bra då jag ändå jobbade så himla mycket just det dygnet. Men inte var det utan att fälla några tårar (för mig då alltså) då jag pussade Melissa hejdå på lördagsmorgonen. <3 Och konstigt att komma hem till ett tomt hus. Men jag tror det är jättenyttigt för allas skull att få vara ifrån och längta efter varandra. Och som en stock sov jag hela natten! Jätteskönt!
 
Jag försökte ta tillvara på tiden och göra "egentid". Men det kändes ändå skumt. Konstigt. Underligt.Gick en kort promenad. Badade badkar. Njöt av en glass i soffan. Tände ljus. Och bara mös. Och lade mig tidigt.
  
Sedan idag så har vi varit i Kåbban och åkt med Sofie (Även Davut fast han hade så besvärligt i en arm/axel så han satt/låg i solen och njöt :) När det blev för lång kö (som det blir vid påsken) så åkte vi till vår stuga (där Melissa var) och så satt vi ute och njöt och tjattrade. :)
 
Nåja. Massinlägg på bilder idag blir det. Bilder beskriver ju mer än ord. Älskar dagar som dessa då vi verkligen tar tillvara på tiden, vädret och varandra. <3
 
2 år tog det för oss att komma iväg tillsammans till Kåbban! :)
 
 
 
 
Och nej vi hade henne inte i solen för er som skulle fundera. :) Hon var skuggad jämt förutom på vissa bilder då vi fotade bara! :)

Summa av kardemumman så har jag haft det helt underbart! (Förstås)