flygplansvingar

Nu är det inte långt kvar, Anna och jag sitter och väntar in de sista timmarna innan vi lämnar landet! Vi har fortfarande inte riktigt förstått att äventyret faktiskt redan har börjat =) Kommer passa alldeless utmärkt att sitta och lyssna på de bästa låtarna som faktiskt handlar om medelhavet, vi kommer vara på rätt plats med rätt musik, och vän!

Ha det gott här hemma, vi ska ha det gott i Afrika!


(rubriken äger hela inlägget! haha)


Snart åker jag!!


NU ÅKER VI! Längtar såå mycket efter Anna och en goooo KRAM!
Bara max 5 timmar kvar tills jag får en =)


Nu är det sista inlägget innan jag åker tror jag! (möjligtvis ett till på arlanda för att döda tid)
Jag har just gjort det dummaste man kan göra inför en resa. Mer säger jag inte :p
Väskan är packad och jag rymmer 5 kilo till på hemvägen. (Plus att jag har några kilo jag kommer att slänga där) Så jag hoppas det finns mycket fint att shoppa (det är ju så billigt där). Plus att Anna har 10 kilo över, så då kanske jag kan flirta så att jag får ha något i hennes om det krisar haha. Men fattar inte vad jag har med som Anna inte har, 5 kilo liksom, hallå? :P Nu är jag sååå rastlös, vill bara åka NU!

Om planet störtar eller så, så kan ni ju göra en fin begravning för mig. :p anna vill ha uno som ska sjunga "du är vacker", så han kan få komma på min då också, bara så ni vet. Kanske en gemensam begravning då isf, bara så ni vet liksom.
Man vet aldrig.

Ska stänga alla väskor och så sätta mig och se TV tills mamma kommer hem och vi åker till Kallax. Jag är orolig att det ska bli dåligt väder, men det ska det banne mig inte bli. Det tillåter jag inte. :p

Ha det bra då här hemma i kalla Sverige. Byebye

Jag är seriöst senil!

Jag är senil, seriöst!
Ringde mamma, höll i telefonen, väntade på att "högtalare" ska komma upp, då vet man att signalerna har börjat gå fram. Men under den tiden hann jag glömma bort att jag ringt henne sedan börjar jag med nåt annat (med telefonen i handen) och så hör jag någon ropa "hallå, hallå"... Ja det var mamma det. :p Har gjort en massa konstiga liknande saker idag.

Förresten, har inte ens koll på var i Tunisien vi ska. Vi ska till Sousse. haha Desto bättre, för den finns den fiiiina lååånga stranden.... :) haha

Har haft en mkt stressig kväll, men tror allt är klart. Mitt i all planering ringer en tjej och vill titta på lägenheten. Attans tänkte jag, men det gick! Men tidsplaneringen förstördes rejält. Nu ska jag bara packa det allra sista imorgon innan jag kör till Ä-byn.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och ligga och krama Henke extra länge tror jag =) Ses inte nå mer innan jag åker. :/

Sleep tight! ;)

3 dagar kvar!!

fy vad jag längtar. längtar bara tills jag är på Arlanda och möter upp Anna, för en stor, fet KRAM! allt är så stressigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. skulle vilja vara ledig imorgon bara för att hinna packa klart. ändå började jag förre veckan! men jobba behöver jag och vill! och allt som bara kan tjorva gör det också... orka!! nu måste jag borsta gaddarna och sen lägga mig och försöka sova. annars tar jag död på mig snart!


Grattis pappa

Nu är verkligen hösten här, på alla sätt och vis. Härligt när det är varmt och solen lyser över alla de olika vackra färgerna.
Jag saknar allt när jag blir påmind om det. Jag vet inte varför. Körde till Älvsbyn ikväll för att gratta pappa som fyllde hela 49 år!! Hade hoppats att träffa farfar där, men så blev det inte. Saknar honom ju! Saknar faktiskt så otroligt många i Älvsbyn. Tog en bild av en bild som kan beskriva hur det var rätt bra. Förr.

Jag och mamma gick ner till älven och gick en liten promenad längs "stranden", som blivit just "strand" för att älven är så låg. Tjorven följde såklart med. =) Det var så mysigt. När vi sedan gick in och tände lite ljus så blev jag bara så nostalgisk. Vill flytta hem och vara liten igen!! <3

Ja, ingen har väl missat om kvinnan, piteåkvinnan, som är försvunnen antar jag? Alla pratar om det nästan... På jobbet spekulerades det... Någon som hade varit på samma ställe som hennes pappa och hon ville bara försvinna därifrån. Vad säger man liksom?? Det är så konstigt allt sammans... hoppas bara de hittar henne snart så familjen får veta. Jag säger nog som en på jobbet sa... Hoppas på ett sätt hon inte lever, för tänk vad hon annars kanske har plågats med och blivit utsatt för. Men att hon lever... det är ju svårt att tro det. Men, hoppet är det sista som överger människan, så jag hoppas att hon kommer återfinnas levande!

Igår lade jag mig som sagt och vilade. Det råkade visst bli lite över 3 timmar! Jag var nog ganska sliten. Har småblödigt näsblod både i lördags och nu idag. :/ Men jag börjar bli piggare nu! Skönt att jobba igen, är riktigt trött nu så ska alldeles strax sova igen! Känns som det var nyss jag steg upp från sängen.

Sköt om Er!! <3 Godnatt!


gullebarnen


Inget fel på vigheten i denna kroppen iaf! (ligger och ser på tv) haha

Nu har jag precis kommit hem från de underbara barnen jag varit barnvakt till sedan igår 14.30. Det var inte alls besvärligt, de var så snälla så! Och lilla Emil somnade utan protester igår, så söta. Dock sparkades Emma under natten (delade säng med henne) haha Så det blir nog till att sova en tupplur idag för att jag ska kunna orka upp till jobbet imorgon. (Barnen vaknade nämligen kl 6 och var pigga och glada) :P

Jo, jag ska till Tunisien faster=) Monastir i Tunisien, en vecka. Ska bli helt underbart att bara stänga av allt och enbart koppla av och njuta! Jag hade också tänkt komma förbi er någon gång med Henke (så killarna får se hans "vrålåk") haha Vi flyttar in i en trea första dec, så då måste du/ni minsann komma och hälsa på! Saknar ju er!

På tal om Tunisien.... Jag måste verkligen ta tag i packningen på riktigt. Jag tycker det är kul att packa, men får också panik över att glömma saker. Men jag SKA göra det ikväll eller imorgon. (fast imorgon fyller pappa år så då hinner jag kanske inte)

Min kropp är lite kinkig när det gäller det här med att få sömn, så jag tror jag måste lägga mig och vila en stund.
Tjao!

Grinig

Så här många inlägg har jag nog aldrig publicerat på en och samma dag tror jag.
Är fortfarande så less!! Har tråkigt, ont, är trött, sur och på dåligt humör. Jag hoppas min räddning kommer snart (A) Men jag vet inte vad jag har gjort för fel :( Jag blir så grinig när jag har såhär ont. Annars brukar jag kunna handskas med en förkylning rätt bra ändå! :p Men nu tycker jag faktiskt det är tillåtet att tycka synd om mig. Jag tycker iaf synd om mig själv! Gör ju allt för att bli frisk också!

Boring

Har snart tvättat klart och har fortfarande lika konstigt i halsen. Näsan är liiite bättre dock. DÅ vet ni! ;)

Alltså jag kan inte fatta att om sju dagar (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) åker jag och Anna!! <3 Som vi ska njuta, har svårt att tänka mig att någon annan kan njuta så mycket som jag vet att vi två kommer att göra. Sedan när resan är "slut" så är den inte slut. HA den! Då har vi en weekend kvar som består av att träffa den andra Anna. Saknar henne jättemycket! Saknar också Sassa, och henne kommer jag också att få träffa! Hur underbart får livet bli ibland? När vi har haft våra 10 dygn tillsammans så har vi ytterligare en helg att se framemot. Wonderful! Vi ska alltid ha något i framtiden inplaneratså vi ses med jämna mellanrum! Annars är det lätt att det rinner ut i sanden. Vi har pratat en massa på msn de senaste dagarna, jag får fan abstinensbesvär. Som tur är kommer Anna att skaffa halebop lagom till vi kommer hem från the paradise! Så då kan vi ringa varandra hur mycket vi vill :)

Jahapp. Hur tråkigt får man ha på en skala då? Vad ska jag ta mig till? Se lite GG kanske... men då blir det mycket film ikväll också, så frågan är hur less jag kommer att vara? Less less less less less less less. Strålande sol ute på morgonkvisten... Nu är det lite mer mulet, men oj vad jag ville ut och ta lite höstbilder här också. Dock finns det inte lika fin natur här som i Älvsbyn, tyvärr! Så är det!

Vet ni vad? NU KOMMER POSTBILEN! Hoppas snubben har med sig lite rolig post till mig. MEN, det har han inte haft på länge. Min låda har varit tom flera dagar på rad. Förresten, en bra nyhet är att eftersom jag står som medsökande på lägenheten, så behöver jag inte ha min sista månads uppsägningstid (dec) så då kanske vi kan flytta in några dagar innan 1 dec :) wihieee

Intresseklubben antecknar


7 dagar kvar!!! Åh, vad vi ska njuta!!

Åh, nu har jag fått jätteont i halsen igen :/ Fattar inte varför förkylningen inte ger med sig! Jag har ju redan haft ont i halsen som gick över? Jag har aldrig varit med om att jag fått ont igen faktiskt. Är täpp i näsan också. Jag måste bli frisk! Helst till imorgon när jag ska passa barnen.

Ska alltså INTE träna idag då... Jag tror jag ska försöka tvätta istället då. När Henke kommer hem från jobbet ska vi gå på stan, käka middag och sen se film hela kvällen:) Tror jag vet någon som kommer somna tidigt... (kunde inte somna inatt, så jag tror jag somnade någon gång mellan tre och fyra. Minns att jag kollade på klockan när den var tre). Intresseklubben antecknar, jag vet...


My place

   

Tänkte bara visa hur min icketrivsamma lägenhet ser ut för er som inte lyckats pallra er hit för att se innan jag flyttar! egentligen gillar jag den, men som ni ser är det typ ingenting på väggarna, för det har hela tiden känns som att denna lägehet bara varit ett "mellanting" som jag haft tills vidare.

(Är det bara jag som måste trycka typ femtioelva gånger på bilderna när de ska publiceras? Irriterande!)

Jag tror jag lyckats vända på dygnet under tiden jag varit sjuk. Trodde ju att jag var helt frisk typ nu. Har bara haft lite ont i huvudet under dagen och det typ sticker i nästan. Men nu känns det skumt i halsen:/ Halsontet försvann ju för flera dagar sedan? Det kan väl inte komma tillbaka NU?!? Hoppas det är borta imorgon så jag kan fara och träna knäna, är rädd det går åt andra hållet när jag inte kunnat träna på en vecka :S Och så när vi åker på 8 (!!!!!) dagar bara och då är borta nästan 1,5 vecka. Nåja, är det konstiga kvar i halsen ska jag faktiskt ha ett sådant bra tankesätt att jag INTE ska träna då. Duktigt Sara!

Jag säger som Anna; jag vill bara packa klart allting imorgon, sätta mig på väskan och sitta där och vänta i 8 dagar, till skjutsen till flygplatsen kommer!!

Nej, jag får väl ta och läsa i min spännande bok då tills ögonlocken faller igen!
Godnatt mina kära! Kommentera gärna. Jag gillar verkligen min blogg, och att skriva... Skulle betyda mycket om ni iaf någon gång kunde skriva en eller två kommentarer... Annars känns det som jag lika gärna kan skriva allt i en hemlig blogg som ingen vet om.

Godnatt!

ps. Tack för en trevlig kväll K & S!!

hopp för framtiden


Kolla in min nya "lampa" från partylite! För både teljus och votivljus! Ett måste att ha enligt mig =)

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Hela dagen har jag gått och längtat till kvällen när Karin & Simon skulle komma. De dök upp och vi har pratat en massa, smidit planer för framtiden (starta eget, värsta smarta idén har vi), pratat om att fixa en weekend till London i vinter, sett idol, druckit te, samt cappuchino.Väldigt trevligt. Hoppas på favorit i repris någon gång :) Visade dem också var vår nya lägenhet kommer att vara, så de hittar dit när de ska dit i framtiden. ;)


Mördande huvudvärk

Jag ligger här i soffan med en mördande huvudvärk och funderar hur jag ska bära mig åt för att orka hämta panodil. jag trodde jag hade allting här, men allt utom DET! Fan! Det är illa alltså...Vill så gärna må bra imorgon så gänget kan komma och hälsa på...

Imorgon är mitt mål att orka gå utanför ytterdörren och ta tre djupa andetag med luft, så får vi se om jag firrar det! Man ska inte ha för stora målsättningar här i livet, det är ju onödigt.  9 dagar kvar nu by the way, snart bara 8 :) Åh vad jag längtar!!

jippie!

Jag är sjuk, trött och på dåligt humör... jippie. Kan det bli bättre?!?

http://saraah.blogg.se/sarashemligheter/2008/september/

Jag vill packa!!

Jag som vill packa!! Hoppas det går snart så det inte blir försent. :)

http://saraah.blogg.se/sarashemligheter/2008/september/personligt.html

Nu händer det saker!

Dags för uppdatering kanske...


Till Sassa: Tjorven mår finfint :) Hon gillade vår upptäcktsfärd ;)


Helgen har varit underbar. Maskeraden blev lyckad. (bilder finns i min bilddagbok för er som vet hur man hittar dit)
Fastän jag glömde mitt enda byxpar hos Karin så löste det sig. haha Men jag är bara såååå klantig! Men dagen innan hade jag och mamma varit på Mim. Det var 50 % på några jeans och jag hittade ett par som jag gillade jättemycket. Perfekt. Men i kassan så var det inte alls 50 %, jag hade valt från fel hylla. Men det blev dem ändå. Jag behöver verkligen byxor!

Idag har jag tagit lite höstbilder i Nystrand, men de blev inte alls lika bra som förra året. Men jag har också munchat med Emma (vårt eget uttryck). Pratade lite, åt middag och kladdkaka och sådär. Dock har jag blivit förkyld. snorig, nyser och har ont i huvudet och är allmänt seg. Trodde inte det skulle bli något av förkylningen när jag slutade ha ont i halsen i fredags. Jag & Henrik har tittat på två treor också. Vi gillade den på bottenplan mest, så mest troligt flyttar vi in i den 1 dec, eller tidigare. :) Henke känner nämligen de som har den nu och de har flyttat till hus!

Imorgon kommer mamma. Onsdag, eller torsdag kommer iaf Emma (som det lät när vi pratade iaf) kanske några till och så ska vi ha idolkväll hos mig. :) Nice, jag älskar när det händer saker!

maskerad tomorrow

ikväll har jag varit med världens bästa stina. åh vad mysigt vi hade det. först beställde hon och hennes mamma lite ljus. :) sen var vi på okej och käkade för att sedan köpa godis på KP. sedan bar det iväg hem till henne igen för att se "can´t buy me love" härlig film som man kan se hur många gånger som helst .:) tänkte vid det här laget lägga in en bild jag tog på henne på okej, men fick panik för jag hittade inte kameran. men jag fick tag i stina och den var där. hon räddade mitt liv känns det som. jag är så klantig och så tankspridd. glömde mobilladdaren hemma fast jag lagt fram den PÅ väskan som jag faktiskt HAR MED MIG. hur klantig får man bli?

imorgonkväll är det maskerad hos karin. kom på ett förslag till stina vad hon kunde vara också. ska bli så kul och spännande. :) men först är det ÄNTLIGEN middag med min gullefarfar, mamma, pappa, jag o henrik. som jag saknat farfar alltså. drömmer ju för tusan mardrömmar att nåt händer honom. har inte sett honom på jättejättelänge.

har tänkt på en sak om ett mail jag skickade till en viss person. personen har inte svarat på länge men nu gjorde den det. och så svarar jag ett långt mail tillbaka och så svarar inte personen. inte på hela den här veckan. fastän den sa att jag alltid skulle kunna göra det. why?

imorgon, kom NU :) ska försöka sova nu, lovat mamma att stiga upp tidigt imorgon och följa med henne på byn :) lite mamma-sara helg i helgen :)

sov gott my angels

Mina stjärnor

Test till mina stjärnor här i livet! <3

Kan vara bra att ha inför framtiden

http://saraah.blogg.se/sarashemligheter/2008/september/valkommen.html


skumt



alltså det känns så skumt
allt jag hoppats på är som bortblåst
jag vet inte vad jag gör för fel,
men allt känns så meningslöst och fel

jag kan bara inte tro på mig själv
jag litar inte på mig själv längre
hur ska jag då kunna lita på andra?

jag tycker inte jag är nog bra
kommer antagligen aldrig bli heller
inte i mina ögon

jag saknar bara mina vänner
vad är det för fel med det?

känner mig inte uppskattad
för jag är inte nog bra
helt enkelt!!

Miss You <3

     

Jag saknar er så jättemycket!! Fatta vad underbara minnen vi har ihop och jag är så ledsen för att vi inte kan träffas så ofta som jag vill.... Längtar verkligen till den 4:e oktober när jag får träffa många av er! Miss You all soooo much! Alltså ni kan inte förstå hur mycket ni betyder. Ibland får jag lust att flytta ner bara för att komma närmare er. Men då bor ni inte ens alla på samma ort! Kan ni inte alla bara flytta upp till Piteå? ;)


Så här såg jag ut förr i tiden :p

            
1958                                       1982                           2000
     
1976                                         1984

Gå in på yearbookyourself.com, och testa. Roligt när man är rastlös och har tråkigt! Vilket år var jag finast? ;) haha orkade inte vara så noga med att passa in ansiktet, men ni ser ju på ett ungefär :p

Ett år sedan


Idag är det ett år sedan denna underbara dag då Carola firade sina 41 år. Dagen efter hennes riktiga kalas. :) Det bjöds på tårta och saft. Himla mys var det! Kan inte riktigt fatta att det "bara" är ett år sedan, känns som att det har gått så lång tid och det är så mycket som har hunnit hända sedan dess. Allt är inte som förr helt enkelt.

Men jag är så jättejätte tacksam för allt jag fått vara med om med denna underbara människa. Hon har givit mig styrka, glädje, tröst, lycka, underbar musik, skratt och en massa fina, underbara, äkta, sanna vänner. <3

Så grattis i efterskott fröken Häggkvist! (42 år nu då, för er som inte kan räkna ut det) ;)

Nostalgi


Madde, Emma, Jag och Stina (tror det är Karins bild)

hahaha! NOSTALGI på hög nivå! Jag saknar teatern så himla mycket! Teatern och innebandyn. Men mer saknar jag nog faktiskt nog teatern. Gemenskapen där är svår att nå igen. Man lärde sig att komma överens med alla, även fast det frestade på en ganska mycket, att vara med varandra så ofta och länge. På slutet när det var dags för premiärerna så var det ju faktiskt nästan dygnet runt vi spenderade med varandra. Låt oss göra en nostalgiteater snart ;) Tillbaka i tiderna. :)

By the way, jag brände kakor jag hade tänkt göra. Mormors kakor, hade deg i kylen så jag tänkte det är lika bra att dela upp det och sätta in i ugnen. Så tog jag mig ett bad, och glömde bort dem. :P Ser du, Sassa, jag kan misslyckas ganska ofta också :p

På tal om misslyckande... hahaha! När jag cyklade hem från sjukgymnastiken cyklade jag förbi apoteket och köpte lite smågrejer jag behövde... Hängde påsen över styret och så mitt på ett övergångsställe (över en stor väg) spricker den och allt trillar ut på backen. Som tur var kom det en snäll tjej som skulle mot mitt håll och hjälpte mig så jag inte skulle bli överkörd. ;) Sedan fick jag cykla med en hand uppför alla backar. Inte lätt när det är svårt ;)

Bye darlings!

du lyser upp min värld



Här är min supersöta cykellampa :) Ser inte så bra hur den lyser, men det är ganska starkt, speciellt baklyset  :)

Vilket otroligt fint höstväder det är! :) Gick en promenad på morgonen, det var så skönt. Sedan cyklade jag till sjukgymnastiken och tänkte till och med tanken att cykla ner till havet och bara njuta. Men då kom jag på att jag skulle skynda mig hem till datorn för att snacka med Anna :) Lika mysigt är det!

Hade egentligen många planer för dagen men det blev inga typ. Tänkte baka bullar, men det tar ju så hiiiimla lång tid! Blir kanske en till promenad istället :) Åh vad jag längtar till värmen och solen! Är ju typ bara två veckor kvar nu! Wiiiie!

Visa ditt rätta jag

När jag skulle börja skriva så var det enda ljud som hördes en djup suck... (förutom musiken jag lyssnar på då)
Jag ägnar min lördagskväll till att städa och tvätta. (Yes, nytt sköljmedel ska jag testa) Sedan ska jag till Frida kl nio när hon har slutat, för hon törs inte sova ensam i huset. :p Blir trevligt, fastän jag ska upp sex för att jobba kl sju.

Idag har jag köpt världens gulligaste cykellysen! Ska uppdatera någon gång med en bild. Henke frågade hur cykellysen kan vara gulliga, ni ska få se! Nu ska jag nämligen bli duktig och cykla nästan jämt till och från jobbet, och även på jobbet då mellan vårdtagarna. Börjar lite sent, när snart säsongen är över. :P Men ska faktiskt testa cykla när det kommer snö och halka också. Är många på jobbet som cyklar även vintertid, varför inte jag? :P Men jag orkar inte byta till några andra däck. (Finns även en på jobbet som inte orkar det, och det funkar för henne, så då kan det väl funka för mig)

Har inget vettigt att säga förutom att jag längtar efter ett visst telefonsamtal från en viss person :) Och att jag är glad att jag har vissa, även i mörka stunder. Det är vad vänskapen är för! Vet vilka som bryr sig och det känns bra.

det kommer en dag,
när allt du trodde var rätt
visar sitt rätta jag

Vilken dag

Jag hade packat, gjort allting klart. Satt mig i bilen och körde iväg mot Ä-byn. Efter halva vägen får jag ett telefonsamtal. "Kan du jobba ikväll och hela helgen?". "Eeeh... Ja...." Ja, så det var bara att fortsätta till ä-byn, gick till tandläkaren. Vad tror ni händer då? Då kommer det in en unge som har slagit ut en tand som förstås måste gå före mig. SÅ jag fick vänta 25 minuter typ! Jag som hade nog lite tid med mamma som det såg ut då. Väl efter tandläkarbesöket var gjort så får jag dessutom veta att jag ska betala 800 kr. "Vad ska jag med abonnemanget till då?" "Det är en årsavgift på 800 kr VARJE år" Jaha, varför kunde de inte informera mig om det när jag skaffade det? Jag fattade att det var 800 kr för två år. Fatta vad sur jag var! Är helt pank nu snart ju! Kom hem till mamma och var helt förstörd. Väl där så får jag ett till telefonsamtal. "Vad kan detta gälla tänkte jag". Då var det jobbet i Ä-byn som ville jag skulle jobba i helgen. Hade ju varit värsta perfekt när jag ändå tänkt vara där hela helgen, men icket det!

Men det var skönt att träffa mamma en stund iaf. Nästa helg kanske jag får komma till Älvsbyn då...Nej, nu är det bara att pallra mig iväg till jobbet då! *suck* (MEN JAG KLAGAR INTE, JAG VILL JOBBA) Men man måste få känna så också när man faktiskt för en gångs skull hade planer....

Gryningen lovar en ny dag

Gryningen lovar en ny dag
Bara en skugga av ensamhet finns kvar
Allting kan förändras, men man vill inte förstå
Livet skiftar under åren som går
Vad är det jag önskar se?
Utanför står sanningen och ler


Tack Anna för låtarna! De hjälper faktiskt lite!


Badet blev toppen. Jag & Natta blev less lite väl snabbt men det gjorde inget, vi hade kul ändå. Fick veta varför jag inte tyckt det varit så hiskeligt kul att åka rutchbana! JAG HAR ÅKT FEL! Att jag inte tänkt på det. Jag har alltid åkt liggandes, men på rumpan. Man ska ju LYFTA på rumpan och åka på hälarna och skulderbladen typ. Så trög man kan va ;) Då går det undan minsann! Nu spårade jag ut lite, det jag skulle komma till var att sedan åkte vi till Blå Ängeln för varken jag eller Simon hade ätit något. Sedan hem till mig för att se IDOL. :) Jag fick även chans att bjuda på min himmelska blåbärspaj. ;) haha Så nu behövde jag inte kasta den, alternativt äta upp den själv. Så då hade jag nog kastat den. :P

Imorgon blir det tandläkaren i Älvsbyn. Måste tydligen ringa för att få komma hit i stan. Jobbigt, men tänkte ta tillfället i akt att stanna kanske rentutav hela helgen i Älvsbyn, beroende på vad som inträffar under dagarna och kvällarna. Måndagkväll tänkte jag (om jag inte fått jobb) kanske spela min första innebandyträning på över fem år (om sjukgymnasten godkänner det, har mailat och hört ikväll så jag får nog svar imorgon). Vore grymt kul! Det om något, skulle vara något att se framemot. =) Hoppas bara att jag isåfall känner mig välkommen där.

Nu har jag förökt packa lite, det är svårt när jag inte vet hur många dagar jag blir... Nåja, jag överlever nog om jag glömmer något. ;)

Då ska vi se om jag får någon sömn snart. Sov gott alla!

sol, bad & värme i sikt

Det finns inga ord som beskriver det jag känner, typ ett hål eller nå.

Har varit och tränat på sjukgymnastiken... Det går så himla trögt med det nu alltså... Behöver roliga saker att se framemot. Idag har jag fått två saker att se framemot. :) En är att Natta och Simon kommer senare idag så ska vi åka och tönta oss och bada här på äventyrsbadet. KUL! Sedan sol och värme att se framemot! Fy vad underbart vi ska ha det. Och oj, vad jag behöver denna resa alltså. Komma bort från allt elände och kalla Sverige. Kan det bli bättre än sol, värme & bad, och en väldigt god vän vid sin sida? Jag kan se oss ligga där på stranden med varsin drink i handen. Ser ni bilden framför er?


Hittade denna bild på google. Åh så vackert!

Jag hatar regn



Ixi, som spanar ut över Kurisjön ;)

Precis nu när jag tänkte tanken att göra bort att gå en lång promenad, kan ni gissa vad jag började höra då? Jodå, mycket riktigt! Regn som studsar mot fönstret... Typiskt! Är så skönt att veta att det finns soligare planer inplanerat. :)

Annars har jag en blåbärspaj i ugnen. Kände mig tvungen att använda mig utav blåbären som jag och Henrik plockade i stugan. Men, jag råkade förstöra över hälften, tänkte göra någon slags nyttig milkshake av dem, men då hittade inte min stavmixer och så blev det bara blä av allt. Så det kastades. Nu ska jag bara se till att INTE förstöra pajen också.

Har sett det nyaste avsnittet av One Tree Hill också! Det var precis det jag hade hoppats på som hände. :) Men jag är nog ensam om att hålla på henne tror jag. :P (Ska inte avslöja nåt eftersom jag vet det finns några som inte har sett så långt av serien än och som antagligen läser min blogg, fast de inte kommenterar) :P haha Längtar redan till nästa tisdag. ;)

Och, den största nyheten av alla! Jag har fått flera dagars jobb inplanerat, som jag vet om redan nu, först nästa vecka och sedan två veckor efter det. Så nu kanske det äntligen börjar strömma in en massa jobb. :) Hoppas på det! Men i oktober hoppas jag och tror att det kommer ännu mer jobb eftersom en viss person börjar gå på havandeskapspenning då.:P

Det var allt jag hade att säga idag till nyfikna själar som kanske ville veta det. (antagligen inte)

Jag har tänkt på en sak, vad vill ni läsare egentligen läsa om i min blogg?

Underbar helg

Jag har haft en underbar helg! Vi fick dock ingen fisk, och vi gav upp typ efter tio minuter, så jag antar vi får skylla oss själva. haha Vi spelade monopol (gissa vem som vann), kort, och kubb. Annars mös vi mest bara och njöt av att ta det lugnt. Vi åkte hem tidigt på söndagmorgon för jag och Henke skulle hinna till hans storasyster på kalas. Vi var hemma i Piteå typ 17.30 kanske? Sedan bar det iväg för mig direkt till Luleå med Frida för att handla på Willys igen. Det var trevligt. Fastän jag HATAR att handla mat. Det går så mycket pengar och så ÄTER man upp det. Hellre lever jag nästan på havregryn. :P



Idag vaknade jag tidigt, vet inte vad som hänt med mig, jag brukar ju ALLTID gilla att sova länge. Jag har renbäddat sängen, pratat lite med C på msn, tror vi bestämde att visiten dit ner blir av, det SKA det, annars åker jag själv, så hur som helst så blir det av! Vid tolv måste jag till sjukgymnastiken och sedan ska jag tvätta med mina nya sköljmedel. Alltså jag har seriöst en förkärlek till sköljmedel. Det är så himla kul! Luktar gott, finns massor av olika, det är bara kul helt enkelt. Har seriöst minst fem stycken hemma! :p Sedan borde jag åka iväg och panta flaskor och burkar. Ja, det finns massor jag kan ta tag i idag, fast jag kanske ska spara nåt till imorgon? ;)

Sedan hoppas jag Anna kommer ut på msn någon gång när jag är det så vi kan PLANERA liksom ;) Ska bli så himlanch kul!! Saknar dig vännen!

Nu ska jag göra lite nytta då! Har mycket att göra under dagen!
Puss&kramkalas!