Jag har definitivt inte kontrollen längre

Jag har länge tänkt skriva något vettigt, men det kommer ingenting. Eller det kommer, det gör det, men jag suddar. Jag vill inte skriva för privat och inte heller för tråkigt, så då blir det typ ingenting. Så här kommer ett relativt tråkigt inlägg tror jag.

Idag har jag promenerat i "sommar" värmen till stan i klänning, härliga tider va!  Innan det satt jag ute i solen och läste och det var VARMT! Hade kunnat sitta i bikini utan att frysa om jag hade känt mig bekväm i det. Väl i stan hade jag stämt träff med Sofia, en jobbarkompis som jag jobbat med, hon pluggar numera till ssk. Träffades på kvarters och sedan gick vi en sväng till Gina. (ÅÅÅÅ VAD DET FINNS MYCKET DÄR SOM JAG VILL HA MEN INTE HAR RÅD MED) Men, det blev en tunika som jag kan ha på lördagkväll i Göteborg iaf. :) Det unnar jag mig faktiskt! Sedan (efter säkert MINST en timma på Gina) gick vi till henne så jag fick se deras lägenhet, mycket fin var den! Hade mycket trevligt och hoppas vi gör om det snart igen!

Just det, jag ska alltså till Göteborg över helgen gott folk. Åker på fredag och kommer hem på måndag och lördag då smäller det! <3 Längtar massor! Måndag kväll, då vankas det kalas för farfar som fyller år på söndag. Och medan jag väntar på att dagen ska gå i lilla ä-byn ska jag passa på att hälsa på lite folk på dagen. Tänkte hälsa på mitt gamla jobb kanske, Åsa, kanske en favvotant jag hade när jag jobbade där, och sedan farfar på kvällen då. Hoppas att kusinerna är där också (men de kommer hem från cypern den måndagen så jag vet inte hur pigg dem är på det) ;)

När jag gick hem från Sofia mötte jag en från jobbet. Hon var så gullig! Känns iaf bra att de tänker på mig. Eller både bra och dåligt. Jag är nog inte vilken vikarie som helst för dem och det känns både tryggt och bra! Jag har jobbat på några olika ställen genom åren ändå, och aldrig känt mig så "hemma" och trygg som bland dem. Jag älskar faktiskt mitt jobb! <3 Tänk om jag kunde få fast jobb där någon vacker dag?

Nej, nu ska jag gå en liten promenad. Har hört talas om ett hus som kanske kommer att bli till salu, och det ligger VÄRSTA perfekt till, och jag hoppas verkligen det kommer bli till salu. Då köper jag det med eller utan Henkes medgivande ;) Nej, skämt å sido, men han tycker också det skulle vara kul (lät det som) Ja, dom jag ska komma till skott någon gång så tänkte jag iaf gå förbi det huset och spana ;) Henke är på bandy, det är så tyst och ensamt här.

Tänkte lägga in några bilder i brist på annat vettigt ;)


Nathalie igen gott folk ;) Kom hem snart nu va! :)


Och så här glad blir Mira när Tant Sara dyker upp! ;)

Just ja, på tal om barn måste jag berätta om min rara, söta, älskade Emma. Jag skulle gå med henne och Emil till lekparken bara för att de tycker det är kul (och jag ville träffa dem) och tänkte att Malin kunde få hitta på något för sig själv en stund. Men det blev inte som vi planerat för allt blev så försenat så jag var bara där typ 1,5 timma kanske för att hålla dem sällskap ändå. Emma blev så besviken för hon "hade ju sett framemot det här såååå länge" så jag lovade att vi skulle gå till lekparken imorgon. Hon blev ändå inte helt nöjd och så frågade jag "Vill du jag ska hämta er på dagis imorgon så går vi till lekparken sedan"? "JAAAAAAA!!!!" Och så innan jag gick därifrån så sa jag "hejdå barn, då syns vi imorgon då" Som svar fick jag "åååå vad kul att duuuuu ska hämta oss imorgoN". hihi Älskade barn! De kan verkligen få mig att känna mig älskad också! Och Emil kan säga Sara nu *stolt* När jag gick till Sofia mötte jag Malin och barnen för de skulle gå till Malin & Fridas farmor och farfar. När jag gick tillbaka så mötte jag dem igen när de skulle hem igen. Emma blev såå glad och skulle gå bredvid mig sen. Söto! Älskar er! <3

Nä som sagt, blir inte så mkt mer sagt än så. Hoppas det fanns något som kan glädja era ögon. Puss & Hej LEVERPASTEJ!

Kukkola och ishotellet i Jukkasjärvi!

En liten uppdatering då... Har jobbat hela påsken känns det som, men riktigt så är det inte. (Men det kunde ha varit så men då man inte får veta på en gång hur man jobbar så hinner man ju planera annat) Som i detta fall. Fredag var jag ledig och då begav jag och Henke oss högre upp i vårt avlånga land. Nämligen till IKEA i Haparanda först där vi lyckades utan problem göra av med 2000 kr (fast vi egentligen inte skulle ha något annat än två mattor). Sedan körde vi mot Kukkola där Henkes moster från Härnösand befann sig hos resten av släktingarna Kerto (vet inte om det stavas exakt så). Det var trevligt. Vi var även över på finska sidan av Kukkola och hälsade på Henkes gammelmoster (som jag kallar det). Riktigt trevlig utflykt! :) Jag var inte ens speciellt blyg, jag pratade nog mer med Henkes släktingar än vad han gjorde själv. haha *stolt* Vi stannade till vid Kukkolaforsen också som är sååå berömd. (Den är faktiskt det). Minns att jag var där när jag var liten men jag tyckte inte det var något speciellt, och det var det inte nu heller. Det är INGEN fors, det som är grejen. Är man bortskämd på Storforsen så är man ;) På kvällen var vi bjuden på "påskmiddag" hos Frida och Peter. En soppa, har aldrig ätit sådan hemmagjord soppa. Typ räksoppa fast räkorna var vid sidan om (jag gillar ju inte räkor så det passade mig bra) och soppan smakade riktigt bra! Måste jag testa göra själv någon gång. Trevligt trevligt. :)

 
Vi med Kukkolaforsen i bakgrunden. ;) Snacka om att det var mycket mer snö där uppe!

Och så gulleMira <3

Söndag var jag också ledig och då begav vi oss ännu högre upp i vårt avlånga land. Den här gången var destinationen ishotellet i Jukkasjärvi! Vi startade åtta på morgonen, vid tolv var vi där (fast vi hade kört två mil fel). Henkes syster Anna-Maria var också med och det var riktigt trevligt. Ishotellet var grymt att ha sett! Kan tänka mig att det är grymmare att se när det är mörkt ute, speciellt utifrån eftersom det jag blev riktigt besviken över var just hur det såg ut på utsidan. Det var ju SNÖ! Trodde det skulle vara genomskinligt is där ;) Men grymma rum var det! Henke vill vi ska sova över där nästa år, jag är inte riktigt lika lättövertalad. Jag SKA HA betalt för att sova där. Fatta vad kallt. Och om du måste kissa på natten måste du av med alla pälskläder och kissa (jag vet dock inte hur toan ser ut) men är den av is?! :/ haha Grymt var det iaf och riktigt roligt hade vi det! Dessutom körde vi deras föräldrars nya bil. Grymt skönt :) Kan inte någon ge mig en ny bil??
Vid 21 tiden var vi hemma, trötta som aldrig förr. Vilka äventyr vi varit med om i påsk :D


Ett utav rummen.


Jag precis där man kom in bakom receptionen typ. Ni kan se en utav kristallkronorna i taket också ;)


The gaaang!


Detta löv gillade jag mycket!!

Mer bilder kommer väl på bilddagboken :) Detta är alltså mina bilder och får bara användas för privat bruk (sådana är reglerna när man fotar därinne) Så ni vet, sno dem inte!

Tvättmaskinen gick också sönder i början av påskhelgen. Nu äntligen är den lagad så gud vad jag ska tvätta! Äntligen! Måste ringa bovärden och säga att den funkar. Han var hit och kollade den, det var en gummisnodd i pumpen. (inte mitt fel va) ? ;) Tänkte försöka ta tag i att börja visa bilder på facebook också. Jag är inte så snabb där  ;) Men det kommer nog så småningom ;)

På återseende. Puss och hej och glad påsk i efterskott ;)

En högre växel är min medicin

Jag har hittat en bil jag vill ha! Vill sälja min bil nuuuu och köpa den! Hoppas den finns kvar den dagen jag får sålt min bil... Vet ni någon som vill köpa min svarta pärla så kan ni ju höra av er ;) Har tvättat den invändigt idag så ska Henke tvätta den utvändigt när han får tid. Sedan blir det att fotografera och lägga ut på blocket. Nu ska den iväg :) Lite tragiskt, min päääärla. (Om den nu blir såld)

Snart ska Henke iväg och spela innebandy och om det var badminton. Jag ska vara hemma och ta det lugnt ser det ut som. Bara vara för mig själv. :) Ser jag faktiskt framemot en dag som denna :)

Då får vi se vart den här vägen bär då...

Man får inte vara rädd

Igår var en dag som hette duga. Ojojoj.... Jag och Erika var iaf på spinning på kvällen och så skulle vi gå upp på gymmet, jag skulle bland annat köra min knämaskin och behövde nytt "viktschema", eller vad man ska kalla det. Och jag såg sjukgymnasten där! (inte ofta vi är där samtidigt numera). Hon sa något som berörde mig. SÅ rak på sak, så ärlig och just vad jag behövde höra. Och en kram var just vad jag behövde då. En stärkande sådan.

Man får inte vara rädd.

I can´t losing you

Igår jobbade jag delad tur och under den tiden jag var hemma fick jag ett energiryck (förstår inte varifrån den energin kom från dock) men jag städade som en tok, dammtorkade nästan överallt!

Grannväder idag! Dagen har spenderats genom att först jobba, sedan satt jag ute i solen och läste och lyssnade på underbar musik. När jag ändå var på hugget (sedan igår tänkte jag på då) så for jag ut och sprang för första gången i år! Det gick över förväntan måste jag säga. (Måste nog ha varit spinningen som gett resultat)?

Nu tänkte jag ringa telia och säga bort en drulleförsäkring jag har till min telefon. (jag vet, ni tänker att jag behöver den så ofta som jag jämt tappar min mobil i backen) MEN, jag har dubbel drulle, för både jag och Henke har Folksam (genom jobbet) så då fick vi drulleförsäkring utan extra kostnad. Så det är ju dumt att betala kaka på kaka, eller hur? Sedan ska jag gå till Malin och barnen hade jag tänkt. Länge sedan jag träffade dem nu!

Imorgon är det en ny vecka. En tuff vecka skulle jag säga. Får väl se om jag överlever den :)
Puss & hej leverpastej!


Anna har förresten knytit fast mig i en tråd

Och inte vilken tråd som helst. En ROSA tråd. Den är rosa för att det är för alltid. <3 Hon knöt fast den i min hand när vi kramades sist. På så sätt är vi alltid nära, och hon kan dra mig till henne på nolltid. Värsta bästigaste braiga idén!

Nu ska jag på en promenad. Har kommit hem från jobbet, är helt slut. Efter promenaden väntar något jag aldrig vill ska komma. Sedan spinning med Erika, vi ska köra vårt eget race har vi sagt. Om vi hinner ska vi träna våra magar också. Sedan då? Vad fan ska jag göra då?! Kanske gå till Frida, måste lämna tillbaka vår nyckel som vi har där i reserv. (Som visade sig vara bra att ha där igår) haha Kan vara bra att ha en där ifall det händer igen... :) Kanske städa lite sedan?

Puss & hej på er!