OS, Praktik, jobb och tvätt!

Nä, nu är det dags för ett seriöst inlägg tror jag bestämt
Veckans praktik har varit mycket lärorikt och även kul! Faktiskt!
Idag fick jag sluta tidigare, och jag har tvättat i bilen i det soliga och varma vädret. Har varit mycket duktig! Tänkte gå en promenad men insåg att Anja åker mot guldet om 20 minuter. Jag hoppas hon tar det! Det är hon värd! Ja, så seriöst blev det här inlägget. Sorry läsare, mer får ni inte veta, ni får ta och fråga mig istället =)

Puss och hej leverpastej!

---

Snacka om överraskande positiv skräll för Anna Ottoson! Hon är verkligen värd medaljen! Nu har Sverige 12 medaljer!! :D fatta!!

Wish You could be here!

Jag är trött efter denna dag men mycket förväntansfull =)

I wish You could be here!

Lyckan ler mot mig

ååå, vilken dag, vilken härlig, härlig dag. Lyckan ler mot mig och jag, jag blir så glad! =)

I'll be back

Det är ganska kul, det varierar så mycket hur många läsare man har beroende på rubriken ;) hihi. Det är också ganska kul att jag börjar inse att jag inte har missat något. :) Känns faktiskt bra.  Har ringt a secret call today! En annan sak som är rätt kul är att jag har upptäckt att jag skriver i den här bloggen i perioder.
Det var allt jag hade att säga för tillfället. I'll be back!

Mycket latare

Känner mig genast mycket latare, undrar varför?
Jag orkar nog inte alls gå ut och gå.  :p Haha, bara för att jag skrev så förut. :p

Och teatern, kanske jag var för optimistisk? det är rätt jobigt eftersom jag gör lika mycket som alla de andra som har det som projektarbete, plus att jag har mitt eget projekt och inte ska få betyg på teaterprojektet, utan bara teatern. Invecklat och jobbigt. I know!

Jag tror att jag har ett visst inflytande som ingen kommer att erkänna. För att jag gör en viss sak så måste en annan göra det också. haha. Så det är bäst att vara på sin kant. Lite jobbigt, ja! :p Men jag har iaf insett det.

Jag tror också att jag gjorde rätt i en viss specifik sak :)

Jag tror jag har insett en annan sak också. Och jag börjar inse att det jag inser kanske faktiskt är sant också. Det trodde jag inte!


Nått ryck! ;)

Ja, det var ett tag sedan. Tänkte försöka ta mig tid att skriva lite.  Underbar tripp till Sundsvall var det då i helgen! Vi ägde hela stället! Har dock fått en hosta som inte verkar vilja ge med sig, och på kvällarna och mornarna så tappar jag rösten till och från. Vad har mer hänt? Har börjat med slutteatern nu. "Mysteriet på Greveholm". haha. Det kan bli riktigt bra! Jag ska spela mamman! Har aldrig spelat en mamma roll förut så det ska bli spännande.

Har fått nått ryck att jag måste gå ut och gå varje dag, jag känner mig jätte lat annars. Idag tänkte jag minsann gå en till sväng :) Varje sväng är runt en timma. 

Jag längtar mycket efter våren! Snart är det mars dessutom, vilket innebär MF!! Och då får jag veta lite mer om det eventuella sommarjobbet :) Och så har vi en vecka praktik nu vecka 8. Ska bli spännande att se vad för nytt jag får lära mig då.

Jag undrar vad det nya kan innebära. Jag har höga förväntningar! ;)  I think I like it! ;)