6 månader i bilder och text

 
 
 
 
Idag för prick 6 månader sedan låg vi på förlossningen och fick hålla vår dotter i våra armar för första gången. Tänk vad livet kan "ändras" så snabbt. <3 Hujedamig vad tiden går snabbt alltså! 6 månader. Har ni hängt med? -Inte då jag!
 
När jag ser dessa bilder så minns jag att jag tyckte hon var så stoooor när hon var tre månader... Herregud alltså! Denna lilla människa... Som vi har skapat...Denna fantastiska lilla tjej som är helt underbar. Hon har från hennes första andetag visat oss vad riktig kärlek innebär. Hon har utvecklats varje dag och det är fantastisk att få följa henne på hennes resa, få dela detta med henne. Att få vara hennes föräldrar. Det är det bästa som finns att få vara hennes mamma och pappa.
 
Hon har blivit en envis tjej (kan väl inte bli annat då både hennes mamma och pappa är väldigt envisa) haha, hon utstrålar glädje och lycka, och hon är alldeles alldeles underbar. (förstås) Hon gillar inte att sitta, men att rulla runt är väldigt, väldigt kul. Helst rullar hon utanför filtarna (även om vi lägger ut filtar som är hur stora som helst). Hon gillar även att hoppa, och det har hon ju gillat länge. Men en ny grej som hon gillar är att stå. Helst i någons famn. När hon ligger ner så vill hon ta tag i ens händer och dra sig uppåt tills hon står.<3 Och att stå mot soffkanten är också en hit. (Då står hon alldeles själv, hon ser så stolt ut. haha) Hon är glad och skrattar väldigt ofta. Hon vill gärna vara i centrum, det tycker hon är kul! Och att bli lämnad själv i ett rum (i hoppgungan eller gåstolen) det är väl sådär... Hon vill gärna ha någon att prata med. ;) Någon tand verkar inte vara på gång än... Vi har trott det länge. Men de där små vita guldkornen verkar lysa med sin frånvaro. Men ingen brådska här inte. De kommer när de kommer. :) Allt har sin tid. 
 
Hon har ju även börjat visa intresse för andra barn. Speciellt då Amanda och så hennes kompis Walter. Och Ville! Det är barnen "i hennes ålder" som hon träffar mest. :)
 
Hon sover hela nätter utan att äta sedan nästan en månad tillbaka. Några få gånger vill hon äta runt 4 tiden. Hon vaknar fortfarande efter nappen ibland, men det är trots allt inte alls lika ofta. Här för någon natt sedan stoppade hon tillbaka den själv faktiskt. Man kan ju hoppas hon kan göra det själv typ alltid snart. :) 
 
Om 6 månader till så börjar sommaren gå mot sitt slut. Jag hoppas att den har inneburit ledighet, (ev min första riktiga semester, annars föräldraledighet), och en massa utflykter till kanske Lycksele, till stugan och något annat trevligt ställe kanske... Kanske Stockholm igen för att hälsa på faster Molpe... Who knows. Vi ska iaf njuta av ledigheten och så ska vi ju bygga altan och bro och soldäck både fram å bak! Vi har det vi gör men det får ta den tid det tar. Tänk då springer förmodligen Melissa omkring för fullt. Härligt. Härliga unge. Dessa 6 månader är de bästa i våra liv! 
 
Vi ser framemot de kommande 6 månaderna. (Och åren också förstås) Fylla dagarna med liv, fyllt av glädje och kärlek. Livet på en pinne! <3 Tänk, Melissa ska få vara en liten brudtärna. <3
 
 
 

Lillspexaren!

 
 
Två bilder direkt från kameran. Den första gillar jag. haha Vår lilla spexare! ;) Den andra är från idag. :) Testade en body i 74 idag. Liiite stort :) Så vi lär nog använda 68 ett bra tag till. Men denna body såååg så liten ut. Typ som att det inte var någon skillnad. Men det var det. :)
 
Igår hade vi  Emma och Amanda här. På kvällen pysslade jag och Anna. Alltid lika mysigt! Idag har vi varit på mammaträff. Lika trevligt som vanligt. Det är skönt att kunna "prata av" sig lite om allt babyprat, barnmat hit, gröt, göra egen mat och vilka strumpor som är bäst... Mina vänner blir väl tokig på mig om jag annars bara pratar om sådant. ;) Så nu klarar jag mig nog utan sådant prat en vecka till om inte annat. ;)  Nu ska jag slå en pling till Karin. Melissa somnade just (hon ligger på samma ställe som den nedersta bilden togs på), fast hon somnade på sidan. :P Sötunge!

Keräsjänkkä vistelsen

 
 
Bilder säger mer än tusen ord tror jag minsann!

Farmor och jag, vi är goda vänner!

Inte världens bästa bild men den säger allt om den senaste vistelsen hos farmor, tilllsammans med mamma, pappa, farfar och faster Katarina! / Melissa 

Finaste gullungen

Den här versionen visade jag aldrig. Jag sparade på min egen lilla karamell. ;) Denna gillar jag mest. Har bara dragit i "en spak" och det är att jag gjort den ljusare. Jag gillar denna mest och den i gråskala. Oftast blir gråskala finare om man har en begränsad tillgång till ljuset tycker jag! Oftast gör jag just ingenting med bilderna, jag gillar originalen bättre. Men i dessa vintertider är det så svårt med ljuset då det är ganska mörkt mestadels. Längtar till våren!  Men nu går vi mot ljusare tider. Det är så härligt med vetskapen om att vi faktiskt har den bästa delen av året framför oss. Underbart! :) 
 

Fina gullunge! Snart blir du 6 månader. Kan inte någon stoppa tiden? Snälla! Vi hinner ju inte med... Nu tar snart din pappa över rollen som föräldraledig och mamman din ska börja jobba. Förhoppningsvis mot en fast tjänst. :) Tänkte knåpa ihop ett litet kollage (typ som Emma gjorde) för månad för månad så man kan se svart på vitt hur mycket du har växt på dessa 6 månader. De bästa 6 månaderna i våra liv. <3 Vi älskar dig mer än du någonsin kommer att kunna förstå (fram till den dagen då du eventuellt får egna barn). Du är vårt liv! Tänkte också skriva (om jag har tid) lite text till detta kollage och skriva lite om hur du är som person. :) Så håll till godo!

Vilken bild gillar NI bäst?

Originalet!
 
I gråskala!
 
Och lite ändringar i ljuset. 
 
Vilken gillar ni bäst? :)

Pics!

  
  Hittade lite blandade bilder på skrivbordet som jag förmodligen någon gång tänkt lägga upp i bloggen (men som inte blivit av). Detta är första. Chill i soffan!
 
Jag visste att jag var ganska mörkhårig men att jag har varit SÅDÄR mörk kommer jag inte ihåg!
 
När Walter var och hälsade på Melissa! Han är gooo med Melissa. <3
 
 
 
 
 
 

Underbar helg i Umeå!

Från imorse hos Erika &  Tommy! 
 
Nu är vi hemma från Umeå. Lillan verkar vara skitnöjd över att vara hemma... Hon har legat hur länge som helst på golvet och vridit och vänt på sig, pratat, skrattat och så vidare. ;) Tog inte så många bilder då jag första dygnet glömde kameran i mobilen. Men finns från instagram som kommer här:
 
Tjejkväll på balder!
Lyxfrulle hos Karin & Stewen! :D
 
Sitter i bumbostolen sin hos Karin & Stewen! Perfekt att ta med sådär så man har något att mata henne i utan att ta med en hel matstol! :)
 
 
Imorse hos Erika & Tommy så fick vi  också lyxfrulle!

Tack för en underbar helg vänner! Längtar redan till nästa gång! Vi har gjort allt från tjejkväll på balder, gått på stan, luncha med Linda, Tomas och Svea! :) Killarna har haft killkväll och vi hade under den tiden filmmys och åt sjuuukt mycket efterrätt (för min del iaf) :)

Nu är det dags att ta tag i tvätten! Det blir en del då man är borta. Henke är och har egentid med sin pappa ikväll och jag och lillan ska bara mysa! :) (Och tvätta då)

Morgonmys!

 
 
Från morgonens mys! Hon är glad fast hon är krasslig. Men jag tror hon är liiite friskare idag. Igår var hon inte lika nöjd, då var hon ganska kinkig hela dagen. Inte lätt att vara liten och sjuk. Och jag har fortfarande ont i halsen. Har haft det sedan i söndags. Och det har inte utvecklats till "nåt mer", men jag är ju glad för det. NuDet är så kul när hon tar sig fram allt mer och mer! 

Igår var Stina här. Det var såå roligt att träffa henne igen!!

En helg och fyra nätter!

Ja här händer det mycket minsann. Har haft en underbar helg. Först torsdag blev det simning för mig och Anna. Sedan fredag hade vi tjejkväll hos Anna och drack två glas vin. Kändes konstigt faktiskt! Men kul förstås! Under dagen på fredagen var även jag och Henke ut  och körde skoter en sväng medan Frida fick lite mys med Mellis! Men jag började må så illa så vi fick vända om. (pga sömnbrist förmodligen). För det gick över då jag fick sova. :)
 
 
 
Lördag åkte vi till Kåbban! Jag och Linnea åkte slalom och Henke körde skoter. Melissa var med mormor och hade det såå mysigt! Och hon sov bra, åt bra och skrattade mycket! ;) Det var såååå kul att åka slalom! Har ju inte åkt på väldigt länge (och förra året räknas ju knappt då jag alltid var sååååå försiktig). Underbart strålande solsken, klarblå himmel och Linnea som sällskap. Det var jätteroligt. Vi har ju aldrig åkt slalom bara hon och jag ensamma förut. Vi båda tyckte det var riktigt kul! Pratade mycket och uppdaterade varandra om allt nytt. Det var fint! En riktig fin dag! <3 Efter slalomåkningen blev jag, Henke och Stefan (som åkte med oss och körde skoter med Henke) bjudna på palt av mamma. Sååå gott! Men jag orkade inte så mycket då vi åt så mycket till lunch och även tog en fika i Kåbban! Sedan hem och lägga Melissa i sängen och sedan bastade vi och somnade tidigt! :) 
 
 
På Melissa fronten händer det mycket också. Hon har  (pepparpeppar och nu ska jag skryta) sovit fyra nätter nu utan att äta. Det är underbart! Hon vaknar fortfarande efter nappen typ tusen gånger på en natt och jag har svårt att somna om mellan gångerna. (Henke har samma problem). Så vi turas om mycket. Och den som stoppar in nappen på natten får sedan sovmorgon när Melissa har gjort morgon. ;) Igår var det jag. Så skönt! Idag har hon (Nu ska jag skryta ännu mer) sovit från 19:45-8:30, och då åt hon och somnade om en liten stund till (bara typ tio min). Och jag tyckte inatt att det var liiiite mindre ofta hon efterlyste nappen iaf! Jag hoppas! Sedan har jag fått mail nu av Karins moster som är bra på sånt här så ska sätta mig ner snart och läsa medan Melissa sparkar och har sig i gymmet. ;)

Det small också bara till så började Melissa nå ner i gåstolen och sprattlar sig fram (sedan ett tag tillbaka)... Och rullar runt för fullt. (Inte i gåstolen då) ;P Nu får man minsann hålla ögonen öppna! Hon älskar att slita av mig mina glasögon också och käka lite på dom. ;) haha
 

Maskeradskämt!

Haha ni kanske har läst den här redan på facebook?
 
"Hasse och Anna skulle gå på maskerad, men Anna kände sig krasslig och stannade hemma. Hasse tog på sig sin maskeradkostym och gick ensam. På kvällskvisten kände sig Anna dock lite bättre och beslöt sig för att trots allt gå på maskeraden hon också. I sin dräkt var hon fullständigt oigenkännlig. Inte ens Hasse kände igen henne. Och eftersom han höll igång värre med att dansa och bjuda andra flickor på drinkar, så ställde sig Anna i kö, satte på charmapparaten, och fick sedan på nolltid ut honom i buskarna. Där hände det saker. Sedan slank hon omärkligt hem och la sig igen. När Hasse några timmar senare kom hem, frågade hon hur han hade haft det. 
- Hade du roligt? 
- Nej. 
- Dansade du mycket? 
- Ingenting. 
- Men vad gjorde du då, frågade hon med återhållen ilska över lögnerna. 
- Tjaa, uppriktigt sagt, så höll jag till i köket och spelade kort med några grabbar hela kvällen. - Du vet ju att jag inte har särskilt roligt när du inte är med. 
- Fast killen som lånade min dräkt, sa att han hade haft en kanonkväll." 
 
 

Nybadad

Lillgumman efter att pappa hade badat henne. Tröttisen :) 
 

Nu börjar svenska rivieran. Måste man ju se bara för att det är inspelat här. ;) En tekopp på det då! Skulle dock hellre vilja sova :)

Bra i magen igen! <3

Äntligen blev hon bra i magen. Snacka om lång dag det blev igår. Jag stupade i säng strax efter Melissa! Henke hade tänkt komma hem för att hjälpa mig. Men jag sa att vi kunde avvakta och det var ju tur. :) Men känns skönt att veta (och det har jag alltid vetat) att skulle jag bara säga att jag behövde mer hjälp hemma så skulle han komma hem utan att tveka! :) Världens finaste Pappa och sambo har jag och och Melissa minsann. Snart blir det ombytta roller också! 

Här kommer ett litet bildspel på olika reaktioner på gåstolen! ;) Nallen, eller kaninen, är där för när hon får för sig att somna så landar hon mjukt ;) Syns det att hon hoppar? ;) Nu ska vi bara mysa resten av dagen. :) Malin och Vilmer har varit förbi också på fm!

 
 
 
 
Denna bild är från idag ;) (Jag vet, julgardinerna borde bort men jag orkar inte ta tag i att stryka dom andra) ;)

Mina fina!

Älskar den här bilden på mina fina! <3
 
Nu har min fästman åkt och jobbat igen... Fästman. Hihi låter fint! Det känns jättetomt och ensamt. Och jag känner mig ledsen. Tänkte på det då jag läste min vän Annas blogg... Varför är det så hysch hysch om att inte skriva på internet om man inte mår bra? Varför ska allt bara framhävas som att livet är en dans på rosor? För det kan inte vara möjligt att livet är på topp jämt för alla! :) Sedan är det såklart inte så kul om man jämt skriver om tråkiga saker (som jag faktiskt märkt att en del gör). Ajja. Idag är ingen toppdag för mig helt enkelt! 

Lillan höll på att somna i gåstolen igen. ;) Men hann lyfta henne till vagnen som stod nära. ;) Nu ska vi strax till BVC för 5 månaders läkarbesök, kontroll och vaccin. Kommer kännas i mammahjärtat!

Uppdaterat: Detta är en jobbig dag för oss båda. Lillan har magknip, är så hård i magen stackaren :( Sprutorna gick bra och hon hade då växt! Nu är hon precis på "linjen" på vikten. Hon har alltid legat lite under sträcket där. Huvudet är fortfarande mindre än "snittet" men hon följer sin egen linje. :) Och längden där är hon över sträcket. :) 


Nyårslistan 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag var ju gravid, födde en dotter... Bland annat. ;) 
 


2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inget (som vanligt). Har jag något så är det mer typ "ska njuta som aldrig förr" eller något sådant. :) 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Emma & Niklas, Malin & Patrik, Sofie och Krille (för andra gången), Henke & Lollo (också för andra gången), och så alla från mammagruppen. ;)

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, inte någon som stod mig jättenära, men en vän till mina föräldrar. Anders dog ganska hastigt och ung. (Tror han var 51 år) Känns jättekonstigt att vara i stugan då han inte kommer på oväntat besök. (Han bodde nära vår stuga så han var ofta förbi)

5. Vilka länder besökte du?
 Första året på lääääänge som jag faktiskt inte besökte ett endaste land. Jag höll mig hemmavid. ;) (Förutom Åre då)

6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Nä, 2012 var verkligen komplett så att säga! En resa hade ju inte varit så dumt dock, typ i feb/mars. :) Men just då var jag ganska sol/res mätt då det blev två solresor ganska tätt i slutet av 2011. :)

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 31 juli förstås! Och 14 Juni <3

8. Vad var din största framgång 2012? Att bli mamma helt klart. Och jag är en jäkligt bra sådan! <3 Kommer göra allt för vår dotter och göra det som är bäst för henne! <3

9. Största misstaget? Hm, vet inte. Har säkerligen gjort flera misstag men inget sådant där "big, big misstake".  

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Var ju rejält förkyld någon vecka innan Melissa föddes. Men annars inte. Eller infektionen i samband med Melissas födelse, hade hög feber och för mig som inte är van att ha feber så var jag med facit i hand ganska påverkad av den. (Trodde ju att det skulle kännas så efter att man varit med om en förlossning) :P

11. Bästa köpet? Det måste nog vara bilen vår! (Volvon)

12. Vad spenderade du mest pengar på? Snarare vem? ;) 

 



13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Men självklart! Mina liv, Henke & Melissa! <3 Henke kan konsten att med hjälp av något litet göra något stort. :) 

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?


Skymtar för en stund, utan dina andetag  och Euphoria. Men om jag tänker på sådana man hör på radio och som har omtalats bland folk så är det ju gangnam style. :P


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Absolut gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 Finns nog ingenting som jag hade kunnat göra mer... 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ödslat tid på sånt som i efterhand visat sig vara så onödigt.

18. Hur tillbringade du julen? I Kuri med mamma, pappa, broder Nicklas (Och Amber förstås) (Och förstås älsklingen och Melissa)

Haha, jul"granen" i stugan! :)


19. Blev du kär i år? Jag är alltid lika kär men har ju förstås varit med om en helt annan sorts kärlek som man får till sitt barn. <3

20. Favoritprogram på TV? Underbart är kort måste jag nog säga!

21. Bästa boken du läste i år? Hm, måste kolla i min bok där jag skriver upp böcker jag läst... ;) Där blir det Godnatt finaste, och Tisdagarna med Morrie!

22. Största musikaliska upptäckten? Miss Li måste jag nog säga där. Hade inte alls lyssnat på henne förut men hon är ju rätt bra!

23. Något du önskade dig och fick? Hade önskat att vi skulle få ett barn tillsammans. Önskade mig faktiskt det 11.11.11 kl 11.11. ;) Satt på jobbet och önskade det. Och med facit i hand så var det nog där nånstans vi blev gravida. ;)

24. Något du önskade dig men inte fick? Jo. Hade önskat att jag hade fått/köpt ett nytt objektiv till kameran. Men jag är inte ledsen för det. :)

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Den var ganska annorlunda eftersom det var en måndag och Henke jobbade borta. Så nästan alla hade firat mig innan. Men jag mös extra mycket med Melissa och så hade jag svägerskan Katarina här och så Melissas farfar, och Anna. :) 

Fick ju en så fin present av vännerna som måste nämnas här. Lördagen innan överraskade de ju mig och skämde bort mig här hemma. Var såååå kul! Har tyvärr inga bilder från den kvällen.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jo. Att jag hade hälsat på farmor och att hon just då hade fått vara "klar" så hon skulle få träffa och förstå att hon har fått sitt första barnbarnsbarn. <3

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Mjukisar och så leggings! (Det hade jag jämnt under graviditeten). Oftast leggings då det blev sommar.  :)

28. Vad fick dig att må bra? Min familj och vänner förstås!

29. Vilken kändis var du mest sugen på?  Hm, är ju så dålig på att komma ihåg sådant! haha Så  ingen speciell!

30. De bästa nya människorna du träffade? Alla i mammagruppen! 





Nyårsafton 2012

 
Här kommer det ett inlägg med en bildbomb från nyårsaftonen! (Inte i ordning men ni förstår nog vilka som är från dagen och vilka som är från kvällen) ;) Lätt den trevligaste nyårsaftonen på länge :) Blir ju på ett helt annat sätt då man allihopa är borta och sover på ett gemensamt ställe liksom! :) Bilderna säger nog mer än tusen ord, så jag väljar att sätta punkt nu.
 
 
Haha, gillar hennes min! "Åh nej, mamma sluta, inte en tiiiill puss nu igen"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Årssammanfattning 2012

Tänkte försöka mig på att skriva en liten årssammanfattning för 2012 nu när det blivit ett nytt. (Helt galet vad snabbt det har gått) 
 
2012 har verkligen varit fantastiskt hela året. 2011 avslutade vi ju som sagt i Indien och kom hem på självaste nyårsaftonen. I slutet av januari/början på februari så gick vi ut med vår stora glädjande nyhet att vi skulle få äran att bli föräldrar. Jag jobbade på och var bara allmänt glad och lycklig över att vi skulle bli en familj. Jag mådde riktigt bra! Jag var även ner till Carro i Örebro och hälsade på! :)
 
Februari åkte vi som vanligt till Jokkmokksmarknaden från stugan. Enda skillnaden var att det var -38 grader i snitt ungefär! Galet kallt! Vi åkte även till Kåbban och sov över i en stuga en natt med en arbetskompis till Henke. :) Var riktigt härligt och kul! Jag kommer även ihåg den mysiga "vår" grillningen jag och Henke hade ute på gården. Så mysigt! Jag började få problem med ryggen (graviditeten som gjorde det), mest troligt lite foglossningen men det gick tack och lov till sig efter ungefär 3-4 veckor. :) Vi åkte även på en skoterutflykt med Anna, Jesper, Jim & Sara. 
 

 
 

Mars innhöll en resa till Åre. Fantastiskt kul och roligt! (Trots att det regnade mestadels) :P Vi var även på rutinultraljudet! <3
 
 
April
 
Påsken var vi i sedvanlig ordning i stugan med hela släkten. :) Vi åkte till Kåbban och försökte lära lilla Emma att åka slalom. (Eller vaddå vi, det var ju faktiskt Henke) Jag vågade inte åka slalom mer för jag ville inte riskera något med lilla livet i magen. Underbaraste påsken på länge! Jag "fick" mig en walk-in-closet! :) Jag jobbade för fullt och nu började det kännas tungt att jobba! Det är ju inte lätt att ta på andra strumpor sittande på golvet när jag knappt kunde ta på mig mina egna strumpor. ;) Men det gick bra ändå och det var ju tur jag har världens bästa jobbkollegor som kunde byta med mig när det blev för jobbiga moment. :)

 
 
Maj 

Denna månad bestod av många fina och härliga middagar ute på altanen. Just eftersom vi visste att vi snart ingen altan skulle ha kvar!  :) 

Jag & Anna fotade vår årliga fotosession vid blå/vit-sippe stället vi hittat. Efter tre år blir det visst tradition, så vi får väl göra det nu i år då Anna? ;)

Sista maj var också min sista jobbdag innan jag kastade in handduken för många månader framöver.


 
 
 
 
Juni
 
Jag tog verkligen vara på tiden att vara "ledig" på även om jag inte orkade så mycket. Jag njöt verkligen av att vara gravid! Vi firade midsommar med brorsan på Byske havsbad. Jag läste många böcker, tog det lugnt, umgicks med vänner och spenderade en hel massa tid med min fästman. För jajjomän. Henke friade ju i början av juni också. Jag och mamma var i Sthlm och det var inte enkelt att vara höggravid i storstan. Oj så trött och slut jag var! Men vi hade det jättehärligt och nästa gång vi gör en mor & dotter resa så blir det nog en "mor, dotter & mormor resa" ;)  
 
Jag var ganska så stor!! ;)
 
 
 
 


Juli
 
Henke hade semester och han slet som en varg med dräneringen av huset och jag försökte hjälpa till med det jag kunde. (Servera mat och vatten) ;) Vi fiskade mycket och tog vara på tiden vi båda hade ledigt tillsammans.
 
Jag kommer särskilt ihåg dagen då jag var med Anna och Jesper och "solade" och hängde på havsbadet den där varma sommardagen! (Och under tiden slet sig Henke svettig med dräneringen) Men det var skönt för mig att få komma bort från kaoset en stund. ;) Juli månad avslutades på bästa tänkbara sätt. Vi blev föräldrar till världens finaste dotter! <3 Det största som någonsin hänt oss och lyckan var verkligen total. 
 
 
 
Augusti

Vi fick komma hem och blev utskrivna från 56:an den 10:e och sedan var vi mest hemma och mös och lärde känna vår nya familjemedlem. Men vi var även på små utflykter till vår stuga, till Henkes mamma och sådär. Vi gick mysiga promenader och bara hade det allmänt bra! Vi njöt (som alltid) för fulla muggar!
 
 
September

Jag blev hemma "själv" för första gången och Henke återgick tillbaka till jobbet. Vi hängde mycket med Emma och Amanda.Vi hade grillkväll i Arnemark med Henkes pappa och Ulla och min mamma. Vi åkte till stugan med mamma, pappa, Adam, Kia och deras två barn. Så mysigt!
 
 
 
Oktober

Vi gick många härliga höstpromenader och njöt av höstens fina färger. Jag fyllde 25. Vännerna överraskade mig med ett kalas här hemma! Det kommer jag att kunna leva på länge. En otroligt fin dag! <3 Första snön kom och Melissa vände sig från mage till rygg för första gången. (Det är fortfarande något som hon verkar dra sig för. Hon vänder sig myyyycket oftare från rygg till mage). Vi var till Umeå hela familjen. Melissa blev tre månader. Galet vad snabbt tiden går! Vi mös förstås på som vanligt lilla familjen också!
 
 
 
November
 
Det var en månad vi mest bara mös på här hemma och njöt av all tid vi hade tillsammans som familj. :) Pysslade  en hel del också!
 
 
December

Hälsade vi på A-M och Y i Sthlm och hade det riktigt mysigt! <3 Julen spenderade vi i stugan med min familj - Jonas, Jenny och Sandra. Nyår var vi också där men med finaste vännerna Anna, Jesper, Jim, Sara & Fredde. Det var så undebart härligt! Riktig toppenhelg alltså! Jag sa på måndagskvällen att jag hade så trevligt så jag ville inte ens åka hem. ;) Men vi sa att vi får göra om det fler gånger! :) Får nog göra ett enkom inlägg om nyår och visa er lite bilder också!
 
 
 
 
 
 
Nu blickar vi framåt och hoppas på ett bra 2013. Tänk, vi kommer att gifta oss, Melissa kommer att ta sina första steg, lära sig prata, börja på förskola... Säga sina första ord. Ja listan kan ju göras lång! ;) Men annars så ska gården fixas till och det ska byggas altan och en terass. Som sagt det kommer att ske mycket roliga saker under året! Livet är allt bra fantastiskt! <3 Mitt personliga mål under 2013 är att få en fast tjänst. Det ska banne mig hända i år!
 
Nu hoppas jag att jag inte glömt nånting viktigt under årets lopp. Men i stora drag såg det väl ut ungefär så här ;) 

Senaste tiden från instagram!

 
 
 
 
 
 
 
 
I brist på annat får ni senaste tiden i bilder från instagram. Jag håller på att summera ihop en liten årskrönika/års summering. Så håll till godo! :) Och tänk, det är 2013 nu. Galet. Januari 2013. Vart tog tiden vägen? Ska försöka att inte ha så mycket planerat i januari och bara ta dagarna som de kommer. Och njuta (som jag alltid gör nu för tiden). <3