Mina fina!

Älskar den här bilden på mina fina! <3
 
Nu har min fästman åkt och jobbat igen... Fästman. Hihi låter fint! Det känns jättetomt och ensamt. Och jag känner mig ledsen. Tänkte på det då jag läste min vän Annas blogg... Varför är det så hysch hysch om att inte skriva på internet om man inte mår bra? Varför ska allt bara framhävas som att livet är en dans på rosor? För det kan inte vara möjligt att livet är på topp jämt för alla! :) Sedan är det såklart inte så kul om man jämt skriver om tråkiga saker (som jag faktiskt märkt att en del gör). Ajja. Idag är ingen toppdag för mig helt enkelt! 

Lillan höll på att somna i gåstolen igen. ;) Men hann lyfta henne till vagnen som stod nära. ;) Nu ska vi strax till BVC för 5 månaders läkarbesök, kontroll och vaccin. Kommer kännas i mammahjärtat!

Uppdaterat: Detta är en jobbig dag för oss båda. Lillan har magknip, är så hård i magen stackaren :( Sprutorna gick bra och hon hade då växt! Nu är hon precis på "linjen" på vikten. Hon har alltid legat lite under sträcket där. Huvudet är fortfarande mindre än "snittet" men hon följer sin egen linje. :) Och längden där är hon över sträcket. :) 


Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas att lilla hjärtat har mindre magknip och fått göra nummer 2.Och att du mår bättre .

2013-01-08 @ 05:22:33
Postat av: Emma

Såklart man både måste få vara ledsen, klaga, vara less och ja.. Allt! Det hör ju till livet:)
Skönt att de ordnat sig med lilla magen iaf!!

Svar: Jo jag vet att man FÅR. Men det är ju sällan folk "skriver" om det. Utåt sett vill ju många framhäva att allt är perfekt. Ja, underskönt är det! Hoppas hon sover dunderbra inatt! (Hon åt ca 180-190 ml) innan hon somnade. :P Men då åt hon innan det inte lika mycket. Så får väl hoppas på det bästa! :D Måste ses till veckan tycker jag?
Sara

Postat av: Emma

Ja vi får hoppas hon börjar sova bra!! Haha Amanda gjorde en Fuling och vaknade 22 igår, pigg som en lärka.. Fattar verkligen inte vad jag ska göra när hon gör så.. Tur de bara är 2 ggr/månad i snitt! Men hon fick äta innan hon somnade om 23.30, och då sov hon ända tills vi gjorde morgon efter 07:)
Japp definitivt, gärna en veckodag!!!!!:)

Svar: Skönt! :)
Sara

2013-01-08 @ 23:02:57
Postat av: Karin

Fast det är ju mer känsligt att skriva om när man inte mår bra, på internet...! Det allra mest "dåliga" lämnar jag ute därifrån iaf, tar det i riktiga livet istället.. :) Fast jag tycker det har blivit lite så också att folk klagar över att folk skriver ut när de mår dåligt.. konstigt det där! Man får göra som man vill helt enkelt :)

Svar: Jo men man behöver ju inte skriva ut värsta grejen om man mår dåligt, (det syftade jag aldrig på), men just hur allt framhävs. Typ att det blir lite som att skryta. På facebook tillexempel. Att man bara skriver (som de tog upp i solsidan) alla positiva grejer. Har inget bra exempel, men typ om pojkvänner som är sååå perfekta och man är så hurtig som har bakat och lagat mat och ändå hunnit en massa med barnen. :P Men att säga att "idag har jag en pissdag" är väl inte att lämna ut sig som att det är att man mår så dåligt? Förstår du hur jag menar? För pissdagar förekommer ju för alla! (antar jag) Sedan utelämnar ju jag också sånt. Facebook världen behöver inte veta allt ;) Och även i bloggen. För man vill ju hålla det på ett positivt sätt, men ändå så verklighetstroget som möjligt, vill ju inte framhäva mig som superwomen! ;) Haha långt svar men. :P
Sara

2013-01-09 @ 19:30:32
URL: http://tjofftjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback