Styr upp grejer!

Sitter och försöker få ordning på min mobil. Jag kopierade alla bilder för någon vecka sedan, eller snarare "klippte ut" alla bilderna. Men tre dagar senare var minnet fullt igen... Såå. Jag gör om detta igen och ser om jag hittar problemet. 
 
Imorgon ska vi på inflyttningsfest. Blir mycket trevligt. Vi ska faktiskt sova borta utan båda barnen för första gången. Det har aldrig nånsin hänt förr. Så lite pirrigt, nervöst och skönt ska det bli. Kommer garanterat kännas väldigt, väldigt konstigt. 
 
För några dagar sedan... Är inte lätt att få en okej bild på oss alla! haha
 
 
 
 
Nej, nu ska jag forstätta med mitt projekt och så ska jag göra en ny musiklista i spotify tänkte jag. Äntligen tar jag tag i det! 
 
Har "stängt in" mig i pysselrummet och hör hur de lyssnar på musik och busar ute på inglasningen. Kul nu att det blivit så pass mycket varmare ute så nu kan vi börja vara där ute igen. <3

När olyckan är framme

Vilken helg vi haft! På många plan... Jag börjar med fredagen.


Då lyckades vi äntligen få till en tjejdejt då vi alla fyra kunde. Nodo hade oturligt nog stängt så vi gick till Lemon tree för att äta middag. Sedan såg vi Skönheten och odjuret på bio. Mycket, mycket trevligt.

Lördag var det egentligen dop på schemat. Men då hade My kräkts på förskolan så då vågade vi inte chansa på att föra en ev smitta vidare även om vi var 98 procent säker att det "bara" var pga hennes misstänkta förkylningsastma och när hon nån timme innan hade inhalerat med kortison. Så det var tråkigt. Och det visade ju sig sedan att dopet avslutades med ett frieri. <3 Så känns riktigt tråkigt att vi inte var med och upplevde allt. Men det finns på film och jag har fått se en liten snutt av det. Men jag längtar efter att få se en ordentlig film så jag får höra allt. <3

Så istället för dop skulle vi ge oss ut på isen för en sparkutflykt. Men precis innan föll My när hon skulle hämta sin overall och slog sig så illa så det blev ett jack i pannan och det forsade blod.  Det såg så hemskt ut och stackars Melissa blev så rädd och chockad som såg allting. Så det blev direkt akuten. Väl där hade det lugnat sig med blodet och de konstaterade att det skulle tejpas. Först tänkte de limma men då tänkte läkaren att det skulle svida för mycket för henne och att tejp skulle funka lika bra. Så det var skönt det var snabbt åtgärdat. Sen fick hon en glasspinne som hon hade blivit lovad hos doktorn. Hon var så tapper! 

Sedan åkte Henke och Melissa för att hämta Nikki som skulle sova hos oss.  Så de lekte hela kvällen. Men det blev ingen övernattning men roligt hade dem ändå! 

Idag, söndag åkte vi först till Arnemark och åkte ut på skoter för att grilla och pka bob med familjen Söderberg/Johansson. Mycket härligt och vi kunde ju inte få bättre väder heller! 

Sedan skyndade vi oss hem för att snabbt byta om och svira om till kalaskläder. Det stod nämligen 3års kalas med frosttema på schemat. Finaste Aylin har blivit 3 år. Vart tar tiden vägen??Syskonkärlek

Det är så häftigt att få se syskonkärleken växa fram. Idag bär melissa fick fara till förskolan och My var hemma så märktes det tydligt att hon längtade efter sin syster. <3 och My var den första Melissa kramade om när vi hämtade henne.  


Äntligen är my frisk! Lite rossel fortfarande men det kan ju sitta kvar länge för henne. Ser ni lyckan i hennes ögon? Haha Sekunden efter denna bild frågade jag om man får sitta i dockvagnen. Då sa hon nej och sedan gick hon ner. 

Melissa fick inviga sina galoniskläder idag då vi var till stan för att köpa nya fodrade gummistövlar. Hon har fått välja färg på både nästa säsongs overall (lila), och på dessa valde hon roaa. Stövlarna blev också....  just det. Rosa. ;) 


Skriv inläggstext 


Vabbelivabb

Igår vabbade henke med barnen och idag är det min tur. <3 Våra små sjuklingar. De hann vara kanske tre veckor denna gång på förskolan. Det är nog rekordet! 


Melissa är frisk nu. Hon hade "bara" feber och hosta igår. My samma men har även jobbigt med andningen. Men igår så fick hon äntligen en inhalator efter att ha haft problem mer eller mindre i ett halvårs tid. Så tror och hoppas detta gör susen. En kortisonsort i två veckors tid och så en vid behov.  Så årerstår att se om My blir piggare idag. 

Provar skriva från mobilen nu. Nyss försvann det då jag skrev så lär kanske inte fungera nu heller...Vabbelivabb

Vi börjar vara väldigt less på vabbade nu. Nåja. Det blev väl hela två veckor på förskolan iaf. ;) Melissa har haft hodta och feber och My likaså men även väldigt jobbigt med andningen. Men igår fick vi en inhalator med två olika sorter. En kortison att ta i två veckor och en vid behov. Hoppas och tror det gör susen! Hon har ju varit rosslig mer eller mindre i ett halvår nu typ. 


Det blev en tidig morgon imorse så nu myser vi i soffan. Melissa är frisk nu så återstår att se hur My är under dagen. Kuri helg!

Vilken härlig helg vi haft!
 
Äntligen fick vi till en helg då vi alla kunde åka till Kuri. (Vi, Nicklas & Sandra och mamma & pappa. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss då det kommit så mycket snö så det gick inte ens att ploga med traktorn. Så vi fick plumsa ner till stugan. Det var sjukt tungt! Typ 70cm snö! Herremin, årets träningspass!
 
Men helgen bjöd på fint väder. Så vi var ute en del och körde lite skoter och grillade i grillkåtan. Och åkte bob! Söndag åkte vi hem tidigt (det lönar sig ibland att ha morgonpigga barn), så vi åkte hem i tid då det ändå var så pass kallt i stugan (15 minus, lördag var det bara drygt 5) så vi hann med en otroligt härlig sparktur på isen. 
 
Och så har vi gjort bort en veckohandling också. Så skönt. Till helgen åker ju Henke till Åre så vi passade på att göra bort veckohandlingen nu. Sedan hann vi även med att åka förbi Ebba för att fira att hon fyllt 2 år. Lyckades pricka in en klockren present, så det var kul att man såg den uppskattades direkt. :)
 
Barnen somnade båda två på två röda ikväll kan jag ju säga! ;) Och My har fått tillbaka sin nattrosslighet (är främst på nätterna) Hon verkar vara så extremt känslig. Hon är typ symtomfri en vecka max, så börjar det om...
 
 


 
 
 
 
 
 

Slut som artist och ny serie!

Idag känner jag mig slut som artist. Åkte direkt efter jobbet och hämtade kiddsen och åkte till Sofie och barnen. Full rulle. Så kul att barnen leker så fint ihop. Tacksam! <3 Sedan hem och göra mat och så kom vår underbara granne och snöslungade gården våran. Guld värt! Åt plättar till middag och sedan städade Henke vår "nya andrabil". Vi köpte den av svärmor min. :) Skrotlillskodan blev typ helt skrot så den gav vi bort till arnemarksbo som gillar att fixa skrotbilar. Så synd på en sådan "fräsch" gammal bil ändå. Den hade knappt gått 7000 mil ens. Nåja. Denna blir bra. Känns grymt skönt att ha två kombibilar. 
 
 
Snart blir det nog att se den nya serien jag och H ser tillsammans. Emerald City. 
 
Imorgon är vi faktiskt bortbjudna på middag. Det är inte ofta det händer, så det känns grymt lyxigt! Jag längtar riktigt då det har blivit så länge vi har skjutit upp det pga barnens (och våra) alla sjukdomar senaste tiden. Nu hoppas vi att vi får vara frisk bra länge! 
 
Inte lätt att fota två barn och få de att sitta still OCH titta i kameran. haha