Ååå vilken underbar känsla!Jag har riktigt ont i högra knät nu. Har suttit med det böjt för länge antar jag. Hatar det. Ville veta vad felet / felen är NU! Men det gör ingenting med tanke på vad jag fick veta ikväll!

Har varit i Piteå och shoppat (hittade en hel del) och handlat två julklappar till Jonas.  :) Hittade en jacka som jag köpte... Den som jag letat efter i två år nu.. Men när jag har betalat kommer hon i kassan på att det är clubkväll på torsdag, och då får man 20 % på valfri vara, så då skulle jackan bli en aning billigare, så jag lade undan den och fick pengarna tillbaka. :) Dock så var den i medium, så den är lite stor, måste ha med ett smakråd som kan avgöra om den är FÖR stor eller inte. Men den lär väl vara för stor eftersom det är jag och min otur som ska ha den.
 
Åkte sedan till Malin och Emma. :) Jag bara älskar den tösen!

På hemvägen ringde Kicki och berättade det där underbara! Så otroligt glad jag blev. Först fattade jag ingenting! Ååå vilken underbar känsla!  Tur att jag inte blev så paff så jag körde av vägen. ;) Älskar dig! Älskar alla andra i vårt gäng också. <3 Ni betyder så mycket och förstår er på det som ingen annan gör. Och Sassa ska också med! Helt wonderful! Har ju saknat dig som en tok ju! Kan det bli bättre? Svar: Nej!! Hoppas bara att det löser sig så jag tar mig hem på en bra tid och sätt! Sov gott! With love / Sara


24 november

Det är inte dagar man kommer ihåg, det är ögonblicken, minnen! <3

Allt och inget

Hej! Detta försökte jag lägga upp typ vid 18 tiden ikväll. Men då funkade det inte, som tur var kopierade jag texten innan. :) Jag kände nog på mig att det skulle bli som det blev. =) Och tur var väl det! Så då lägger jag upp det nu då jag kommit hem istället! Har förresten tagit lite flumbilder ikväll. Jag, Helena och Natta! Håll utkik i bilddagboken, ni som har mig som vän där. :) Så läs detta som att det är den 23/11 alltså!

Nu är det ett tag sedan jag var ute på Internet över huvud taget.. Måste först berätta att pappa har fått vara en hjälte! I tisdags körde nämligen hans buss i diket. Han fick hjälpa busschauffören ut genom fönstret och fick bära en man på ryggen. haha. Ingen kom till skada mer än så, så det var ju bra. Men många var i upplösningstillstånd, men min pappa var hjälten. :)

Nu ska ni få läsa nåt kul! (Eller så inte) Hos ett par på jobbet så har jag sett världens finaste julprydnad. En sån här grej som lyser i fiberoptik, vet inte riktigt vad sådana heter, men typ fiberoptik by skulle man väl kunna säga. Och så far jag och Mamma på OK idag, så finns den där! Vi köpte en, den är så fin. Jag kan titta på den helt förtrollad, hur länge som helst! Verkligen superfin och den var inte ens dyr. :D Undrar om jag får ta med mig den då jag flyttar? ;)
 
Har beställt en ny kamrem till min bil också. Hoppas det inte blir alltför dyrt. Har tittat på en vinterjacka och hittade en jag gillade jätte mycket! Men fanns dock bara i storlek 40. Så passar den? Svar: NEJ!

Igår var jag och Emma i Storforsen förresten. Tog dock inte några kort på den upplysta forsen. Lovar att fotografera nästa gång! Ska dit igen inom en snar framtid! Europas största fors liksom. Ganska mäktigt faktiskt! Men vi är så van så vi har väl blivit lite bortskämda. Skulle önska att Carola har något framträdande där någon gång i framtiden. På scenen mitt i naturen liksom. Tror jag hon skulle uppskatta faktiskt.
 
Jag har tänkt så mycket idag på hur glad jag är att de vänner som alltid finns där och ställer upp.! Och de som man kan prata om ALLT med! Verkligen allt. Det är så underbart skönt. Det är fint att kunna dela med sig av allt liksom. Det är inte många man kan det med.. Och framför allt de som kan säga hur mycket man uppskattar vänskapen liksom. So wonderful! Man måste kunna prata om sånt också för att en vänskap ska fungera. :) Det tror jag på! Jag har märkt vilka som verkligen finns här.. Och vilka som inte gör det. Och det känns ju bra att veta! Men kan ju fortfarande tycka det är synd, men det är bra att veta. Och en del som aldrig kan prata om känslor.. Vi har ju alla känslor och det är ju synd om man aldrig kan dela med sig utav dem. Det behöver inte vara något speciellt ens.. Men som att bara skriva såhär. :) Jag vet ju faktiskt exempel på sådana som nästan aldrig pratar om personliga grejer. Hur ska man då liksom lära känna en på riktigt? Nä, nu blev jag tjorvig i mitt snack märker jag! haha Älskar mina vänner och jag hoppas att ni vet det! <3 Men det är jag ganska säker på att ni vet! Ni är bäst!

Har inte varit inne på länge för jag har behövt tid... Tid att... ja. se över helt enkelt. Men enkelt är det inte. Har inte jobbat nånting i veckan men ändå.. Jag har funderat mycket. Men så kan det va!

Tänkte på Nickelodeon också. Den stora väntaden innan allt skulle börja. Här ser ni en bild också, jag & gulleAnna! :) Tycker förresten att ni alla kan göra en bilddagbok! :) Det är kul! Då skulle ni ha sett den här bilden för länge sen också. ;) Tycker det är bättre än pixbox så ta nu och gör en. :) Bilddagboken kan man göra mycket mer personlig och det är ju roligare, tycker jag. Gör en nu på
www.bilddagboken.se. :) Ha det bra alla! Glöm förresten inte att kommentera ;) Har ni läst allt detta kan ni gott och väl kommentera lite. :)
Jag & Anna innan Nickelodeon!

// Sarisen -Sleep well

*Visa lite mänsklighet*


Använd alltid handskar

Tänk vad annorlunda det var för ett år sedan...
Nu sitter jag för övrigt här med en halvförlamad hand känns det som. Förstår iaf hur det skulle kännas.. Har varit ute och gått och pratat i telefon utan handske på den handen. Idotiskt jag vet!

Du förstår inte hur mycket värre du gör det när du säger sådär..Det gör liksom ont. Jag vill inte lyssna på det..jag vill inte! Alltid är det så och jag blir så less. Men nu.. Det gör verkligen ont...

Tokskön kväll/natt!

Hej igen!
Nu har det hunnit bli den 19 november. Eller 20:e är det väl nu egentligen. :) Men jag skriver i 19:e format, för att det ska bli enklast för alla läsare och mig. ;) Igår var jag rätt dålig! Speciellt på kvällen, började blöda näsblod och hela köret. :S Ville nysa hela tiden och gjorde det ofta, det var så illa att jag funderade på att klippa bort näsan ;). Iaf, jag sov länge idag och det behövdes antar jag. Sedan fick jag mer kraft och bakade bullar. Sedan fick jag och Emma ett galet ryck. ;) haha Körde till Storforsen för att se att restaurangen stängt tidigare just idag. haha Körde sen via Vidsel/Manjärv/Muskus för att sedan rulla in en sväng i Korsträsk. Sedan körde vi raggen några varv, men det var faktiskt inte för att köra raggen utan för att besämma var vi skulle ta vägen.:) haha Jag tror det blev närmare 10 mil totalt. ;) Det blev till slut Konsum som blev vår destination. haha For sedan hem till Emma och fikade en massa av det vi hade köpt. Och sedan surrade vi bort... typ 6 (!) timmar! Eller vi surrade inte bort timmarna, utan vi behövde de timmarna. :)Spelade också labyrinten. Både det äldsta spelet och det "nyare".  Vi prade verkligen om allt mellan himmel och jord. Så skönt när man kan prata om allt. Verkligen A-L-L-T! Är så glad att jag har en vän som dig gumman! <3 Så underbart att ha dig hemma att det inte går att beskriva med ord!

Nu är det väl tänkt att jag ska sova, men är faktiskt rätt pigg! Undrar vad det blir för tokigheter på onsdag? Och i helgen! ;)

Älskar alla de mina och alla andra värdefulla <3 Puss & kram från mig

*~~*

Å fy tusan! Nu har förklylningen brutit ut på riktigt! Halsen har blivit bra men nu är jag jätte snuvig, trött, seg och har ont i huvudet. Tur att den inte bröt ut igår iaf. :) Hade en toppenkväll med girlsen! Vi satt och snackade en massa och hippsvipps så hade tiden försvunnit. Då var klockan halvtvå på natten. Märkligt det där alltså! ;)

Förresten. Det blir ju aldrig bättre om man hela tiden säger "jaja skitsamma". Då är man ju kvar på samma ställe hela tiden. Men om det är det man vill så är det ju en helt annan femma. Bara en tankeställare!

003

Jag älskar dig!

Har varit hos tandläkaren i Piteå idag. Så fruktansvärt onödigt! Öppnade munnen, gapade ett tag, stängde munnen och gick därifrån. Orkade inte ens bry mig om att få bensinersättning, som de glömde ge mig. Är ju ändå bara 20 kr, så orka bry sig! Tandläkaren berättade att jag ska dit om ett halvår igen och då kommer jag att måsta betala. 380 kr! Ni kan glömma att jag ska komma då för att bara öppna munnen och veta vad de kommer att säga! Bättre att spara de pengarna till när man verklige behöver till tandläkaren sen här i Älvsbyn liksom. Lär ju ändå kosta skjortan då! När bara en vanlig undersökning kostar 380 kr också. Far ju hellre på en sån då. Sjukt dyrt är det ju då iaf.

Jaja, nog om tandläkare. For sedan till Frida. Vi käkade mat ihop och pratade en hel del.  Sen skjutsade jag henne till lillkonsum och for sedan till Malin och co.  Emma var på strålande humör. Malin sa något angående det. Hon är så mycket annorlunda då jag inte har med mig någon kompis. Då blir hon mer grinig. Men hon känner ju inte dem, så det är ju inte så konstigt. Hon sa typ 5 gånger att hon älskade mig och jag sa att jag älskade henne också. "varför?"frågade hon då. "För att du är så underbar och du ä så söt" Svarade jag då. Hon är min gullunge! Och Emil säger hon att hennes lillebror ska heta. :) Hon var med andra ord på så strålande humör att man inte kan bli annat än lycklig då man är med henne! Gounge dära! Jag älskar dig!

3 timmar telefontid

Har pratat nästan 3 timmar i telefon idag. :) Det var kul! Fortfarande sjuk...Men fredag SKA jag vara frisk!

With Love / Sahara :p

Mitt i allt elände

Alltså vad är detta? :O Allt elände på en gång. Är på jobbet nu, har lunchrast. Har fått mega ont i halsen, ont i huvudet (trots tagen alvedon) och fryser som en tok! Det känns fortfarande i ryggen till och från. Knät är ovanligt dåligt. Hugger i det då jag går nedför trappor exempelvis.Men det som är tur är att mitt i allt elände så kommer Emma hem snart! Till helgen SKA jag vara frisk!


Okej. En liten update! Fick resultatet från högskoleprovet hem i brevlådan. Stämde då inte när jag försökte räkna ut själv. Till det positiva då alltså. Fick typ 65 % kanske 70?  bättre än sist!. Okej jag är inte så bra på att räkna ut sånt, men mycket bättre blev det ju då!

Sen fick jag veta en jätte kul sak nyss också! oooo vad kul!! :D


Ont i hjärtat :P

Idag upptäckte jag att jag hade ont i hjärtat. :/ Men sen kom jag hem och klagade för mamma. VI kom fram till att jag sträckt mig igår då jag sopade av bilen. :P Så det var inte början till hjärtinfarkt som jag trodde först. haha! Eller tänkte iaf att det blivit konstigt för att jag har ju faktiskt hjärtrusning ibland. Men inte det inte. Jag är faktiskt frisk! Om man bortser från smärtan i ryggen/låret som fortfarande kommer och går som den vill. Men trodde faktiskt att det var bra imorse. Men inte det. Men det gör inte så hyperont, jag lever mitt liv ändå. Det har jag alltid gjort. ;)

Emma får kanske komma hem för gott på torsdag! :D :D :D

Förresten, tänk så mycket roligare det är att få vara lite impulsiva ibland. :) Så länge det inte är att vara impulsiv till ens nackdel :p Då blir det inge kul alls ju!

Take care! Love / Sara

Nerv i kläm?

Nu tror jag att jag förstår lite hur Emma känner sig med hennes nerv! Tror just nu att ishias (hur det nu stavas) nerven är tillfälligt i kläm. Fast jag känner i slutet på ryggen och så en punkt i låret, på baksidan. det sticker liksom. :S när jag går gör det ondast, men sticker lite även när jag sitter. Men Emma har det nog tusen gånger värre, men jag kan iaf föreställa mig nu hur det känns. Det gör ont! Men jag kanske bara är känslig ./ Jobba imorrn!

Farsdag

Alltså jag sitter och funderar varför jag har den här bloggn när bilddagboken skulle funka föräven det. När bilddagboken är så mycket bättre och mycket smidigare att lägga upp bilder samtidigt och så. So I don´t know liksom. Men jag tror jag har kvar den här för att jag vill ha kvar allt som jag skrivit här förut.

Har iaf varit hos farmor och farfar. (som vanligt när det är farsdag) :) Sen kom faster och mina kusiner dit och jag, Oskar och Frans spelade såklart kort. (Det är också en nykommen tradition). Och jag vann för det mesta, såklart. ;)

Imorgon ska jag jobba..:D Kanske tisdag, onsdag, beroende på om hennes pojke är sjuk då också.

Jag vill att min dator ska  bli fixad nu så jag kan fixa och redigera filmerna från sommarens konserter och alla bilder jag har och allting annat.

Satt och tänkte på Sthlm nyss. När Carola stod där uppe och vinkade till oss hela tiden :D haha. Hon är bara för söt! Jag hoppas det blir en julkonsert. Det blir liksom ingen jul utan hennes julkonsert. :(  Men den som lever får väl se vad som händer.

Efter nyår flyttar jag nog!!:D:D:D

Genom allt, genom vatten som renar mig, väljer jag dig, min enda längtan och som jag lever för...
Sanna vänner är det finaste man kan ha!
If life was a song, would Ypu sing it, would You sing it with me?

Världens bästaste vänner

Hej!
Tänk om jag tänker bli seriös på det här. Haha Både bilddagbok och blogg?! :O
Ikväll är det party! :D Med Natta! Sen har jag fått glada nyheter av Emma också. Storforsen nästa då?Jag blir så glad! Jag har världens bästaste vänner! <3

Egypten blir inte av, vi satsar på en rejäl semester med Emma till våren istället, då hon blivit helt frisk och så. :) Sen så far vi snart till Stockholm om det blir som vi senast diskuterade. I like it!

19.23
Kläderna är på.Maken är fixad. Och parfymen sprayad! Stinas som jag fick igår av henne i sen födelsedagspresent. Ralph Lauren.! I Like it so much! Tack gullestina! <3

Blandad kompott sedan sist

Jag & Sara

Jag & Sassa i Sthlm                                                                Varje gång jag ser min blogg tänker jag att jag måste bli bättre på att uppdatera.. Det är ju kul att ha kvar senare i livet också...  Ikväll ska jag fara till Stina. "Jag har en jätte-jätte försenad present och som du förstår så är den till dig". :) Så söt!

Imorgon blir det mest troligt fest med Natta. Men just nu känns det lite osäkert eftersom pappa är i stugan och eftersom mamma är rätt dålig nu så ska jag nog vara hemma imorgon ifall hon nu är dålig då, så att nån kan hjälpa henne om hon måste åka in..

För övrigt så var jag 30-31 okt i Sthlm och det var sååå underbart! Roligt att träffa Anna och alla andra. :D
"Kör försiktigt". "Sara har faktiskt åkt ända från norrbotten". :) "Ni var så söta med era ballonger". "Jag stod där uppe på läktaren och tittade på er hela tiden".

Jag och Natta funderar på att åka utomlands, mest troligt Egypten, men Natta är lite osäker på det för hennes mamma hade hört lite hemskheter därifrån. :/ Och så måste hon fixa ett pass. Annars tar vi oss inte så långt. :p

Snart får Emma ett lten lillebror också. :) Ska bli kul! Jag röstar för Isaac. :) Men de har inte tänkt ut några namn, de får se på pojken vad han ser ut att vara för någon. :) Rätt smart iof!