Grattis Carro till körkortet!

Jag har blivit lite dålig på att uppdatera märker jag, men snart kanske det sker någon slags förbättring... Om vi har tur. Tänkte bara säga grattis till min skånetjej! Grattis Carro till körkortet! Du är värd allt av det bästa! Jag vet hur underbart och hur stort det känns och är! Nu kan vi köra halvvägs och mötas på mitten nån gång ;) Åka på skidsemester eller något sådant. haha På fredag ses vi ju! Shit, vad tiden har gått snabbt. Jag måste hem till päronen och hämta min resväska snart!

Imorgon är det äntligen dags för "vikariefest", men bara med jag, Hanna och Johanna. Det blir ett litet förstadium till den riktiga festen vi planerar nån gång längre fram. =) Antingen blir Luleå för att käka middag och sedan se bio eller så blir det att stanna kvar här och laga mat och hyra film. ;) Ska bli riktigt skoj!


Puss & hej!


Grattis Stina till körkortet!

Idag klarade min bästaste Stina körkortet! GRATTIS! Jag vet hur mycket det betyder. Jag var den tredje personen hon ringde, näst efter sin mamma och pappa. Vilken ära! GRATTIS VÄNNEN!  Nu är du fri som en fågel, eller nåt. ;)

Har varit på bio i Piteå, "kärlek på menyn". Mycket sevärd film tycker jag. Den var riktigt skön, eller så var det sällskapet som gjorde allt. ;) När jag körde hem och närmade mig Ä-byn så var det ett helt underbart norrsken på himlen. Och inte lite heller. Jag älskar norrsken!

Sova nu! Carro, snart är det tillåtet för oss att börja packa! :D

Puss & kram till er alla!

Suprise

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga genom det här inlägget.
Jag har precis invigit min nya stora tekopp med svartvinbärste. När muggen är full kan jag inte ens bära den med en hand, för då orkar jag den inte. :p

Jag hoppas mina vänner söderut snart kommer och hälsar på mig =) Det funkade ju inte att önska mig det i present, så jag får ta till ett nytt knep nu... Det skulle i alla fall vara något utöver det vanliga det :) Och jag viiiill det. Ni vet ju i alla fall att ni är välkomna till mig när som helst. :) Förutsett att jag är hemma då. ;) Skulle jag minsann behöva efter den här minst sagt upp- och nedvända vecka. Huvva, det är hela en timma kvar innan det är en ny vecka. Men den har varit händelserik i alla fall....

Det är så hemskt att se en som står en så nära när denna person är skadad. Blod, ambulans, helt krossad bil. Ja, usch och fy! Men motgångarna för oss närmre varandra. JAG ÄLSKAR DIG! <3

Livet är så skört. Ta hand om det!

I lördags fick jag ju förresten äran att överraska mina vänner. =) Carro, min bästa kompis som flyttat till Örebro, och Lale hade kommit upp helgen till ära för att fira mig. ;) Vi var i Piteå. De väntade ute vid bron och så hämtade jag alla vännerna som var där inne redan. Jag hade tidigare sagt att jag hade fixat en överraskning. Sedan när alla hade sett vad min överraskning var så blev det världens största kramkalas och Erika utbrast"Det här är det bästa överraskningen någonsin, du är bäst Sara". :) Ja, det värmde faktiskt, men tacka Carro, hon står för den största äran. ;)

Och så blev jag en "sådan" också? :/
Jag vet inte hur det har gått till... Eller så kanske jag visst vet det? :/

Oj vad jag hoppar ikväll. Tänkte ju från början inte skriva nånting alls.
Bäst att sluta innan det blir för mycket svammel.
2 timmar sömn i fredags och typ 5 inatt. Och jag är inte ens trött.
Nu väntar en fullspäckad vecka på alla sätt och vis.

Skönt att ha rett ut allting med dig. Fanns väl egentligen inte så mycket att reda ut. Men ja, nu är det klart och det känns skönt. Men jag har lärt mig nånting. :)

Over and out!

Chockad

Ta vara på dagarna och livet mina vänner. Ni är älskade!

Grattis

Grattis Jenny på 22 års dagen! Hoppas dagen blir bra trots att du måste spendera den i Umeå... Grattis än en gång!

Tack Harriet!

Tack Harriet för alla grejerna=) Inte visste jag att du hade koll på min blogg. ;) Får passa på att tacka dig här då.:)Jag ska försöka komma och hälsa på dig i Skellefteå inom en snar framtid. Det lovar jag. För er som inte vet vem jag pratar om, så är det farmors syster.:) Jag hoppas ni har det bra, du och Martin.

Farfars besök och presenterna från farmor och han värmde mest av allt igår. Ända in i hjärteroten:) Min farfar är bäst! <3

Broder Nicklas och Sandra var här en snabbis, så vi böt presenter. :) Nu kommer snart Karin och sen kommer Erika :) Dags att dra. bye!

Grattis Sara 20 år!

Ja, så är jag 20 då. Känns ungefär som igår. Men dagen har faktiskt känts annorlunda. Stressig, först jobbet, sen skolan. Och så på lunchen dammsög jag, städade och bakade tårtan. haha Sen var kusin här och så åkte hon och farfar kom. Mamma & pappa, ena brorsan och hans flickvän och så Helena. (Andra brorsan hade ju fullt upp med sin födelsedag också, så vi ska ses nån annan dag) Har iaf  märkt vilka som verkligen har brytt sig om mig idag.(A) Tack för allt för ni vet vilka ni är! Sen blir det mer kalas i veckan då nån kompis kommer och brorsan. Och sen födelsedagsfest på lördag i Piteå, som kusin ska ordna (som present till mig, hade önskat mig det av henne) =)
Men dagen har ändå varit annorlunda, på ett bra sätt. Eller både på ett bra och ett dåligt sätt. Men jag har ju faktiskt mer att vänta. Jaja, får skriva mer sen. Tiden finns som inte just nu. Men tänkte bara visa att jag överlevt 20-års dagen. Sen går det bara utför ;)

Puss & hej!


Filmlik helgdag

Idag.... Ja, mycket att göra. Plugga och fixa en massa inför den stora dagen imorgon ;)
Fullt ös medvetslös!

Det var som i en film igår, med älven och allting. :) I like that! So perfect! Sen när vi ska gå mot bilen på natten då jag skulle hem så hände det mest filmlika. Vi är på väg ut från lägenheten med halvöppna jackor och slänger halsduken över axeln samtidigt som vi försöker stänga jackan och halvspringer ut genom dörren. Och när vi öppnar dörren så snöar det rätt ordentligt ute. Den första snön för i år har kommit. (Ni fattar hur det såg ut va? ;) )(Den är borta i skrivande stund, men ändå)... Blev värsta bamby på hal is iaf! En och annan bil som körde i diket. (Men inte våran som tur var)

Bye

Egypten here we come

Nu är Egypten resan bokad och betald. :)Sharm El Sheikh, en vecka. Underbart! Jag kommer att stå ut alldeles utmärkt med en skånsktalande Carro. ;) Så underbart kul vi ska ha! Love You!

Alla jag säger det till utbrister "vad kul, men hur vågar du?". Ja, livet är fullt av risker så vissa risker måste man ta. Jag menar, det spelar ingen roll var man är, saker händer överallt i världen, även här...

Nu ska jag göra mig klar. På ca en timma blir jag upphämtad och åker till Piteå. ;)Mysigt! Kulkul! Så får vi se vart det här leder.

puss å kram

Upprymd :)

Så underbart Carro! Fasen vad kul vi ska alltså! Helt underbart! Älskar dig!

Jag är alldeles för upprymd för att plugga, som jag hade planerat att göra nu efter jobbet. Har prov på onsdag och har inte ens börjat läsa.

Snacka om en stressig dag idag. 7-15.30 praktik på boendet, sen 15.30-21.30 har jag jobbat det vanliga jobbet. Och så fixat en massa emellanåt. Har fortfarande kvar en del saker att fixa som jag måste göra ikväll. Sedan MÅSTE jag verkligen försöka plugga lite grann innan allt lägger sig som en stor fet hög på mina axlar. (fast det gör det redan)

Saknar alla mina underbaringar!

PUSS

Mandy Moore - Only hope



Så underbar låt! Jag kan inte få nog av den. Världens bästa film!

If You believe in dreams come true

Jag känner att jag varit riktigt duktig idag. Först har jag varit en heldag i skolan (demenskursen), som var mycket intressant den här gången. Har aldrig antecknat så mycket som idag. - Det är ett gott tecken minsann.
Sen har jag och Erika varit och simmat. Och så har jag kollat upp lite om min eventuella resa. Det verkar trots allt bli Egypten, någon som är lika sugen som jag? Välkommen är ni allihopa att följa med! ;)

Och så har jag varit med Anna också. Snart kommer hon tillbaka så då ska jag spendera ännu mer tid med henne. :D

Kramar till er alla!

Nytt utseende

Och så har min blogg fått ett nytt utseende. Tusen Tack Johany! :)
Inatt har kusin sovit hos mig. Blev trångt i sängen men det var det värt, blev mycket mer värme :) hihi
Bara av att ha någon hos mig en natt gör att jag blir bortskämd. Nu vill jag ju inte vara ensam.

Jag vill åka utomlands den typ 26,27 - 2,3:e. Någon som är seriös och vill följa med mig? ;) Jag längtar så mycket utomlands. Vill verkligen åka iväg!

Nu håller jag på att tvätta. Även min stora, vita matta. Det behövdes. Frågan är bara hur jag ska orka lyfta upp den till torkskåpet? Men jag har en person jag skulle få ringa om jag behövde hjälp så skulle denna person komma på en gång och hjälpa mig. :D Ska försöka städa en massa idag, sortera lite grann och sådana där roliga saker. Får väl se hur det går med den saken. Hade ju tänkt plugga men det gick inte heller. Snart måste ju läraren helt seriöst hata mig...

Jag vill shoppa julgrejer! :) Typ julgardiner och sånt mysigt. :)

Verklighetens höst

image109


Nu är det verkligen höst! <3 Jag väntar med spänning på den första snön :) Min gissning är att den kommer senare än förra året. ;) Längtar till jag får  åka slalom igen! I år ska det bli måååånga fler åtturer än förra årets EN gång.

Jag och Johanna på mitt jobb har bestämt att den där vikarie "festen" måste bli snart. Bara jag, hon och Hanna. Men ändå. Så mysigt vi ska ha! Har dessutom lovat att uppdatera min blogg lite oftare så hon får läsa när hon ändå har mig som en av "favoriterna" ;) haha Vi får väl se hur det går med den saken. Men vi ska iaf ses oftare nu på fritiden, det har vi bestämt. Right? ;)

Igår köpte jag ett "Vileda" skurset. Så nu är hela lägenheten ordentligt skurad. haha Mitt förra skurset var kasst.

Nu är jag hemma på "timmarna". Börjar om att jobba halv fyra och slutar halv tio. Då kommer min bästaste Frida till mig och ska sova här. Love to You girl!

Puss & hej leverpastej!

Hundvalpsvakt

Efter denna dagen och kvälen kan jag konstatera att jag förmodlingen aldrig kommer att skaffa hund. Kort och gott så säger det det mesta. ;) Men söt är hon ändå! Och hundvakt kan jag ju vara någon gång då jag faktiskt får lämna tillbaka hunden sen. haha

Idolkväll med nästan alla de bästigaste vännerna. Superskön kväll! Sova nu och jobba sen resten av helgen!

Jag saknar dig gumman!

Jag saknar dig så himla mycket vännen!
Jag oroar mig såååå mycket för dig. För en timma sen visste jag inte ens att jag oroade mig så mycket som jag gör nu. Jag bryr mig om dig och vill att du ska må bra!
Jag vet att jag inte har gjort tillräckligt för dig... Önskar att det fanns något som jag kan göra, och det vet jag att det kanske finns också. Jag gör allt för dig! Jag älskar dig och det vet du! Jag mår inte bra om du inte mår bra. Jag vet hur mycket det betyder att någon ändå håller fast vid ens sida... Även om man i ett stadium inte erkänner att det är det man vill, så betyder det något. Det betyder så otroligt mycket! Jag kommer alltid att hålla fast vid dig. Du betyder något för mig! Du betyder massor för mig. Helt otroligt mycket! Jag kanske inte alltid kan hjälpa dig, men jag kan alltid finnas vid din sida...Finns alltid här, i med- och motgångar! Du kanske inte vill visa dig svag, du vill inte låta dig oroa andra. Men så är livet. Låt mig bara finnas till för dig.  Snälla. JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN! <3
 
Snälla.... Låt henne bli bra! Hon förtänar inte det här. INGEN förtjänar det här.

JAG SAKNAR DIG!
Jag saknar dig!
JAG SAKNAR DIG hjärtat!