Så när tror ni bebis kommer?Melissa då vi var ute och lekte en snabbis på eftermiddagen idag. :) Hör väl dock inte riktigt till inlägget menmen. ;) Lägger till en annan här nere också ;)

Ja, tänkte skriva om barnmorskebesöket som börjar bli historia nu. haha

Iaf. Huvudet var fixerat och inte ens ruckbart då jag var där sist. Vilket visst är ganska ovanligt då det inte är första graviditeten. Så det i samband med att jag länge haft sammandragningar gjorde henne lite hispig att vi ska få för tidigt. Men vi kan lika gärna gå över. Jag tror det blir max 14 dagar för tidigt (ungefär som melissa) men bara för det går jag väl över 12 dagar istället.

Kanske dags att gissa vad ni tror? :) datum, längd, vikt och klockslag?

Jag vägde runt 3700 och var 51 lång om jag minns rätt och föddes 2v tidigt. Henke föddes typ 4-5 v tidigt men jag minns inte vad han vägde så det kan väl svärmor komplettera i en kommentar? ;)

Och Melissa kom 12 dagar tidigt och vägde 3570 och var 50 cm lång.

Weekend i Umeå

Ja, så var tiden med graviditetspenning här. Välbehövligt säger jag bara. 
 
Helgen som var spenderade jag i Umeå. Oj, så trevligt det var att få träffa tjejerna igen (med familjer). :D Vi shoppade lite och hade myskvällar. Och åt god mat! Jag fick mig äntligen en god och rejäl köttbit från Allstars att bita i. haha (Henke är ju inte så förtjust i just köttbitar så det går länge mellan gångerna vi äter det hemma). Och hemma passade Melissa och hennes pappa på att åka och hälsa på Farmor.  
 
 
Denna vecka har jag inte gjort så mycket alls. Eller igår var det mycket på schemat och det kändes i kroppen vill jag säga. Mer om det skriver jag någon annan dag. Var både ultraljud och barnmorskebesök som jag tänkte skriva lite om senare. 
 
Idag ville inte Melissa vakna. haha Sötungen. Hon sov vidare medan jag steg upp och började förbereda mig lite. Vi kom liiiite försent till förskolan. Hon är så söt, det är många på hennes avdelning som fått syskon så jag gissar de pratar en hel del om just syskon. För igår sa Melissa när jag frågade om H hade blivit storasyster ännu: "Min bebis måste växa klart först innan den kommer ut". Och det är inte något som just vi sagt hemma. Vi pratar ju mycket om bebisen i magen men har aldrig sagt att den ska växa klart först. hihi
 
Nä, nu ska jag skriva ut några bilder!
 

Påsken 2015

Nu är påsken över. Den blev inte alls som vi planerade men vi har haft det fantastiskt. Istället för att åka till stugan så har vi varit i Happis och där blev det släktmiddagar och även ett Ikeabesök och bus & lek på Candy world. Sedan har vi varit på middag hos mamma och pappa. Henke har fått lana med grabbarna och Melissa och jag fick umgås med Sara, hennes syster och lilla Ebba. Melissa fick hålla i Ebba  för första gången och hon var så go och stolt. :)
Sedan har vi även hunnit grilla och umgås med Peter och Mira och så idag har vi hängt hela dagen med familjen Mårtensson. Vi var på Nimbys och sedan fortsatte vi med grillning och lek hemma hos oss. Så en extremt lyckad helg går nu mot sitt slut och mina 3 sista arbetsdagar tar vid. sedan avslutar jag veckan i Umeå. Kan ju inte bli bättre :)