Tack Jenny!

Jenny kommer alltid att vara min största idol! ;)
Tack för all hjälp!
Det är hon som hjälpt mig så jag fått så fin layout på min blogg :)
TACK TACK TACK!
Står i skuld till dig nu ;) En sak har jag klantat mig med: Hur får jag tillbaka ramen?

Nu ska jag ta och göra mig klar så jag kan springa iväg till Karin och ha skoj med gänget ikväll! :D
Jag förstår inte hur någon man har känt hela livet kan svika en så? Hur är det möjligt? :(


22:55

Ja det var kul hos Karin förstås! :D Nu väntar sängen och förhoppningsvis får jag några fler timmars sömn än natten innan. Jag kan och kommer inte att kunna smälta det... Det är aldrig acceptabelt. Det går inte att förlåta heller. Inte när det gäller någon och inte när det gäller nån av sina nära heller. Så är det bara. Men det finns ingen som kan förstå mig i den sitsen heller.

Jaja, nu till sängen som sagt. Ska läsa i den äckliga boken. (Dock är den såå bra men så äcklig och hemsk!)

5 dagar kvar till min underbara Sara kommer!! :D
Jag & Sara
Så glad att du fann mig! Finns ingen som du! Vi har alltid lika roligt ihop och kan prata om allt! Längtar efter dig!!


I´m coming back to Piteeåååå!

Nu tänkte jag försöka ta tag i mig själv och skriva om den underbara helgen som var förra helgen!

25212-58
Sötaste Carola! Så charmig!

Efter en sömnlös natt så hämtade jag Anna x2 och Kicki på järnvägsstationen kl 06:11. Jag var där en kvart före de här gången. ;) Det var bara jag och en äcklig snubbe som spottade på golvet hela tiden där. Men till slut kom de alla! Efter lite kramkalas så fortsatte vi mot min lägenhet där vi bytte om och gjorde oss klara. Sedan ringde jag mamma som skulle komma och skjutsa oss! (För vi trodde ju faktiskt att vi skulle rocka loss på efterfesten, så att jag inte kunde köra)

Väl i Piteå gick vi in på en mycket exslusiv affär och köpte en blomma och en kruka som vi skulle ge till C som "tack -för-denna-norrlandsturné". Vi var rätt stressade och var därför ganska snabbt på väg till havsbadet. Väl där säger den sura tanten i receptionen att vi minsann inte FÅR köa till Carola där. Vi försöker säga att det kommer att komma många fler än vi som vill köa, men hon fattade inte. Men vi fick tillslut sitta där ändå för att vänta på att "en" skulle komma så vi kunde lämna våra väskor i denne persons rum! Hon blev ganska paff när hon senare insåg vems gäng det var. haha Kanske var det därför ryktet senare gick om att vi varit där så länge och köat? :P

Nåja, vi satt och väntade och fördrev tiden så gott det gick. Efter några timmar kom Johanna, Cissi, Anna och Jennifer också och joinade vår klubb! Till slut kom Anderas och gänget så vi kunde lämna våra väskor och byta om! Sedan gick vi tillbaka till "våra" soffor! Hägg gick förbi där några gånger. "Visst har jag söt klänning?" Såklart svarade vi! Hur söt som helst var den! Och så presenterade hon oss för en reporter hon hade med sig. En rolig grej var ju också när Lotta försökte få henne att gå en annan väg och så säger C "Men jag VILL gå här". haha Så söt! She know what She want! Ja lite sånna saker hände och skedde då!

Sen när vi köat i sisådär 12 timmar så inser vi att matgästerna (som är typ alla andra utom vi) ska gå in före oss! Vi fick ju panik. Men en av folket som jobbade där råkade vara Davis som gick gymnasiet här i Ä-byn. ;) Så han var snäll och förstod oss så han skulle följa med oss genom folkmassan så att vi skulle få gå in först. Men då kommer A istället och så gick vi in bakvägen! Var roligt att se hur alla andra (vi i vanliga fall) springer in som galningar för att få bra platser och så stod vi bara där och log)

Konserten var i alla fall grym! Känslosam med både skratt och gråt! Det var så sött när Carola presenterade oss för publiken. <3 "Jag känner mig som en storasyster till vissa". Att få bekräftelse på något som vi också känner, på det sättet liksom. Hon var så söt så det inte är sant! Men det roligaste var minsann när hon berättade om hennes första gång hon var i Piteå. Själva historien hade jag hört förr men det var så roligt då hon halvsjöng den också!

"Jag låg där och solade,
och sedan blev det mörkt.
Alla människor stod såhär
och tittade på mig... 
ja.. jag var ganska snygg då!  
trodde jag iaf...?"

"I´m coming back to Piteååå!" Den var grym såklart!

25212-59
Vi diggar!

Efteråt stod vi vid sidan om med vår blomma och medhörande kort och väntade på henne. När hon såg den så kom hon till oss och så läste hon kortet (för vi ville ju se hennes reaktion). Så sött "Ett hjärta för varje person av oss". Men det var faktiskt världens sötaste kort. :) Charmtrollet dära!

Men det mest komiska var ju ändå hennes förklaring efteråt till oss. "Nu får ni ju det till att låta som att jag har värsta busken, men det är bara lite stubb, fast det är ju nästan ännu äckligare". haha

Ja det var iaf lite om helgen! Det var helt underbart. Går inte att beskriva allt. Men fatta vilken kondis hon måste ha, vi var ju helt slut av att bara ha stått och hoppat och skrikit hela kvällen. Hon springer ju runt som en tok också OCH sjunger!

När allt var över insåg vi att vi inte orkade festa! Så vi lät min snälla vän Natta komma och hämta oss och så åkte vi och käkade och sen åkte vi till Ä-byn igen! Morgonen efter var det dags att vinka av Kicki så då blev det kramiskalas igen. Så sorgligt! Sen åkte vi till Storforsen så att Annorna skulle få se denna kända plats. De gillade det! Det är så fint där! Visade såklart scenen också. ;)  Sen blev det lite mer mys och snack och lite mat. Sen fick vi ett ryck och bestämde oss för att se framemot sommaren då vi ska ses igen! MYS! <3 Hoppas bara allt löser sig!!

Sen var det kramkalas till Annorna också då de skulle åka på kvällen. Det var så sorgligt. Sen på kvällen när jag skulle sova så kändes det jättekonstigt och ensamt! :( Men nu ser vi framemot sommaren som kommer med stormsteg!


Det var om helgen i kortaste laget. Går inte att beskriva. Jag sakner er så mycket! Längtar till vi ses nästa gång mina vänner! Älskar er!

Idag har jag varit på byn med Karin. Älvsbymässan går av stapeln idag! Men det var riktigt ingenting att se! Vi gick -40 kr på grund av inträdet och sen var det typ INGENTING där inne. Men vi såg iaf en polis, syon från gymnasiet och Anders från så ska det låta ni vet? Han var där och sjöng. Han som spelade piano ni vet. Tror han hette så iaf! Yeah. Vilken bedrift. Vi lämnade placet ganska snabbt och sen gick vi upp mot byn och kikade lite på MIM!  vi gick in på Gårdings också. Om man kan bli kär i saker så blev jag kär i en parfym! Dumma Karin som lockade mig till den. (A) haha (Men jag köpte den iaf inte och det var bra) Men jag vill ha den!! VIll ha!! Sen åt vi en glass och sedan gick vi hemåt! Ikväll blir det ferre! Ska bli kul för det var så himla länge sen jag festade. Har alltid jobbat typ. En från jobbet ringde idag också och frågade om jag kunde jobba imorgon, men jag sa nej. Nu ska jag faktiskt på fest! Hoppas verkligen att det blir kul!

25212-60

Parfymen jag blev kär i! (A)


Det var min bedrift för dagen! :D Finally!

Ett hjärta för var och en av oss! <3 -Systrar!

Ett hjärta för var och en av oss

saraoanna

Jag och Anna vid forsen. (Du måste komma hit i sommar också, så ska du få se allt ännu vackrare) :)

Nu sitter jag i min tomma lägenhet och tänker på allt som varit. Jag saknar mina gullungar. Madrassen efter Kicki ligger fortfarande kvar som hon lämnade den. Sängen efter Anna och Anna är fortfarande orörd. Och jag i min tur funderar seriöst på att sova i soffan... För då kanske känslan av att de fortfarande är här kommer. Jag saknar er mina gullisar! I love you guys!!

Jag kom för ett tag sedan hem från F. Jag blev fasen rädd av wallader filmen. Inte just då, men efteråt då jag skulle cykla hem i mörkret. :S Usch!

Har lagt märke till att mitt hjärta eller vad det nu än är slår konstigt då jag anstränger mig :S Iaf då jag cyklar. :/ Blir typ svårt att andas just då det gör så. Jätte obehagligt! (från en sak till en annan).

Nu ska jag sova. En uppdatering får komma imorgon eller nåt. Så ska jag skriva mer om helgen som varit! Saknar er mina hjärtan! Kom ihåg, ett hjärta för varje person av oss. <3

17 april

Jag & natta
Idag har jag varit med denna underbara människa!

Till Johanna svarar jag: Visst, vi drar till hollywood! Det är vår tid nu! ;) Dags för oss att få tjäna RIKTIGA pengar. ;)

Till Anna svarar jag: Just nu önskar jag att du var på msn. Du skulle förstå det jag känner just nu!Nu väntar jag på att min blomma ska bli räddad. Med ordets alla betydelser.

SAKNAD!

---------------------------------------------------------
Som att det inte räcker med allt elände verkar det som att jag kommer att tvingas vara sjuk. Vill inte vara sjuk på lördag!!!!!!!!!!!!!

Mina stjärnor

Bara för att jag har tänkt åka söderut! Jag måste till Carro. Jag har abstinens besvär. Och då jag ändå är så pass nära Anna så kan man ju slå två flugor i en sväng. Iaf en dag på stan tillsammans. ;) (planerar utan att höra med nån) :)  Och jag måste till Sassa. Mitt livs stora ljuspunkter. Ni lyser upp mitt liv. Är så glad över att träffa Anna på lördag också!  Har pratat en snabbis med Helena också. Mina stjärnor som lyser extra starkt i mitt liv.  Dock är det skandal att jag inte har en enda bild på Helena i den här datorn. Sorry vännen. Men du vet att du hade varit där bredvid Carro. :) Du har din plats där. :) Ska åtgärda det snarast möjligt! Nu sova!25212-55

It is higher than the highest mountain
Fresher than a sparkling fountain
Deeper than the deepest sea
I can't believe what's happened to me

14 april - Att räcka till??

25212-5445

Ibland kan jag undra hur man ska göra för att räcka till. Hur mycket man än ger så får man inte samma tillbaka. Eller det man förväntar sig. Jag tänker att som jag själv vill bli behandlad ska jag behandla andra. Men om det inte räcker då? Hur gör man i en sådan sitution? Det är svårt. Mycket svårt. Speciellt eftersom jag vet att det inte kan bli någon skillnad. Jag förstår inte varför vissa inte kan se det!

Efter en till dags jobb så lyser solen fortfarande. Underbart. Är hemma i Nystrand nu och har tvättat bilen. Ganska snabbt. Så det blev inte så superduber bra, men något renare ska den väl ändå vara! Mamma och pappa är inte ens hemma. De är på 50 års kalas! :) Ikväll ska jag iaf vara med Karin. Det ska bli kul eftersom det var så himla länge sen vi sågs! Så jag kanske snart ska börja pallra mig iväg härifrån. Synd att jag jobbar just den här helgen då det är så himla fint väder. Hade velat hitta på något ute i solen idag. Men, men. I need money!

Imorgon kväll blir det kanske att hitta på nåt skoj! Hoppas jag! Jag satsar på det tills vidare iaf.

Puss & kram


25212-49

Senare: Planer kan ju trots allt ändras. ;) haha Gårdagen blev en kul kväll även utan Karin. Hoppas vi ses ikväll istället då! (söndag) :)

Fredag den 13:e

Jag saknar er mina änglar!

25212-36

Är på jobbet och har rast nu. Jag har bara vårkänslor i mig hela tiden. Kändes så skönt att cykla till jobbet. På morgonen verkade det inte alls vara sol, men när jag öppnade dörren så slogs jag mot solens strålar. Underbart! Sen var det så skönt att få sova ca 12 h inatt. Somnade halv tio typ och vaknade sju. Men tvingade mig att fortsätta sova till nio och jag lyckades! :D wiiie, som Sassa skulle ha sagt!

Sassa: Jag kanske har hittat en helg då jag kan komma till dig! :D Men bara maybe! Saknar dig!

Jag håller på att lära mig photoshop. Detta blev min första bild jag tog mig an. Inte så avancerad dock, svart/vit med en ram bara. :p Hoppas det händer nåt kul i helgen trots att jag jobbar. Men är ju faktiskt ledig både lördag och söndag kväll. ;)

25212-52

Jobbet kallar! Puss och hej leverpastej!

12 april, vårkänslor!

Hej och hå allesammans!

 Tänkte kortfattat skriva lite mer eftersom det blev så hastigt.

Igår åkte jag med mamma hem till Nystrand, tog fram cykeln och cyklade en mil, som det är hit till min lägenhet. NU ÄR DET VÅR! J Bye the way; jag måste köpa en ny vårjacka och ett par nya jeans. Är verkligen NÖDVÄNDIGT nu!!

Igår var Helena här också en stund. Var mysigt med lite snack! Superkul!

Idag har jag jobbat. Det gick bra i vårsolens sken!

Kristin: Jag älskar dig! Jag är så glad att vi fann varandra. Eller att du fann mig ;) Är så glad och lycklig att vi fick träffa varandra och lära känna varandra. Jag är så glad att du finns! Jag älskar dig för den du är, precis som du är!Du är så underbar. Saknar dig verkligen. Är så glad att vi träffas nästa helg! ME LIKE YOU!
25212-53

11 april, Lunchrast

Nu sitter jag på jobbet och har lunchrast. :)

Igår kväll gick jag en skön kvällspromenad. Dock var det väldigt kallt ute! Våren, kom hit på riktigt nu!!
Vill hinna åka slalom en andra gång innan Kåbdalis stänger. Hoppas att det går nästa vecka!
Idag skiner solen som aldrig förr och den värmer både insidan och utsidan. Det där ordspråket stämmer. "Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne! Så känner jag nu!

Anna: Jag saknar dig! Du betyder så mycket för mig! ÄLSKAR DIG!

Carro: Saknar dig också hopplöst mycket!! Snart, snart, snart, ska jag se till att se dig igen! Älskar dig vännen min.

Helena: Du finns här och det är jag så glad för. ÄLSKAR DIG!

Sassa: Jag saknar dig något så enormt! Jag hoppas vi ses snart. I sommar måste det ske! ;) ÄLSKAR DIG GUMMAN!

Älskar er andra också, ni som jag inte skrivit upp nu. Hinner inte mer. ÄLSKAR ER.

Stora kramar / SS

Ord kan beröra.

Att ord kan beröra, det vet jag.Bara vad jag fick ut av en kram av min mormors syster. De där orden hon viskade till mig. Jag ville bara börja gråta, på ett bra sätt. Det beytder så mycket. Det värmer när hon säger "syster".

Dagen i stugan betyder verkligen mycket för mig. Kika in på min bdb. Saaris.bilddagboken.se
 
Ikväll på jobbet så pratade en om sin mamma som blev typ 87-89 nånting. Då tänkte jag att Varför?? Varför, fick inte du bli så gammal? Varför var just du tvungen att bli sjuk återigen? VARFÖR just MIN mormor. Varför är det jag som ska råka ut för allting hemskt? När jag ändå är i de banorna så tänker jag att varför måste unga människor ryckas ifrån från livet?

Jag saknar min morbor. Han var världens mest godhjärtade man och jag överdriver inte. Det går inte att hitta en snällare människa. Varför ska en så ung människa måsta dö? Hur hade allt varit om han levde idag? Han hade inga barn. Kanske var det ödet. För sorgen att bära för ett barn till en sådan underbar människa vill jag inte ska hända min värsta fiende. Men jag är glad för de åren jag fick tillsammans med honom. Jag vet att han älskade mig och alla andra.  Tårarna rinner.  Men som det står på hans grav: Älskad-saknad. Men som det står på mormor och morfars grav. MINNET LEVER! Och det gör det. Alla tre är för evigt i mitt hjärta. Minnet lever alltid inom mig. Jag älskar er!! <3

Jag tänker på min kära farmor. Varför måste hon vara sjuk för? Tänk er att träffa er farmor och att du aldrig vet riktigt säkert om hon vet vem du är eller inte. Men oftast känner jag ifall hon vet vem jag är eller inte och de stunderna betyder mer än något annat. Jag tänker på allt som jag vet att farmor hade velat vara med om. Som min student. Även att hon lever så är det inte hon som lever det livet nu. Jag saknar min farmor. Jag saknar farfar, jag har inte besökt han på jättelänge. Jag måste skärpa mig. Jag vill ju att vi ska ta tag i det där som vi pratat om. Han har så mycket att berätta. Han ska berätta och jag ska ta med mig min dator till honom och skriva ner det han vill ha nedskrivet liksom. Typ livsmemoar eller nåt åt det hållet. Jag älskar min farmor och farfar. De är så söta.

Nu när det är vår så väcks många fina minnen, men också sorgsna minnen. Ni vet, när allting tycks påminna och förvandlas till sorg. Ni kanske inte vet, men jag tror någon kan känna igen sig i alla fall. Idag har varit en sån dag.  Just när solen vill kika fram bakom molnen och det är sådär lite småkyligt men ändå varmt. Vattenpölar som nästan vill frysa men inte gör det. Det knastrar under fötterna. Man vet att man går mot maj. 3:e maj. När snödroppar förvandlas till regn.

Oj, så sorgset och negativt det här blev. Jag vill bara att vi alla ska vara rädda om varandra. Många blir rädda men backa inte undan. Det här blev för personligt. Men jag önskar att jag fick ta del mer i era tankar. Därför försöker jag dela med mig av mina som jag har just nu. Och idag har jag en sådan här dag. Alla har vi sådana här dagar. Men många väljer att dölja det istället. Glömma. Jag vill inte glömma!! Dessutom är det bra att dela med sig. man lär inte känna varandra på djupet ifall man inte klarar av att säga sådant här.
Ge av dig själv. Du får tillbaka så mycket mer än det som du ger.

Nu till något annat då. Ikväll kom jag först vid 22 från jobbet för en av nattpersonalen kom försent. Ointressant information maybe. Har ätit så jag mår illa. :p Vad har jag mer att berätta idag?? Jag är väldigt trött. Har nog inte återhämtat mig från tidsskillnaden från Thailand. Och klimatförändringen. NU ÄR DET VÅR för tusan. Snart är det SOMMAR!!! Ser verkligen framemot den här sommaren. Men först vill jag hinna åka slalom nån mer gång i Kåbdalis typ. Nån som vill följa? Fast jag ska nog få med mig nån. Helena blir nog ett lämpligt "offer". Så akta dig Helenagumman! ;) ÄLSKAR DIG! <3

If you need me,call me
No matter where you are
No matter how fare
Just call my name
I'll be there in a hurry
You don't have to worryOch till dig, min lilla anonyma beundrare så vill jag ju gärna vet vem du är iaf. :p Nån ledtråd iaf ;) Hemstad? Ålder?Something? haha ;)Puss och hej leverpastej!


Påsken

Och så är det morgon igen. Senaste dygnet spenderades i stugan. Det var min påsk det. Var väldigt mysigt och väldigt värdefullt för mig. Körde lite skoter med Malin. Lekte med barnen, åkte snömadrass och sånt där. Pratade och bara var. Den största skillnaden där var att de satt upp en mast nånstans i närheten, så vi har sändning nu i vår stuga. Så det går faktiskt att ringa med mobilerna nu. Wohoo! :)

Nu väntar jag på att klockan ska bli dags att gå till jobbet. Det blev så jag jobbar idag trots allt. :) Det behövs för jag ligger lite minus just nu. Men det är det värt.

Jobbet kallar. Ha det bäst! Over and out.

Hem ljuva hem

25212-47 

Bilder säger mer än tusen ord!

25212-45


Så var man hemma igen och saknar Thailand. Även att vi ville hem så blir det så man längtar tillbaka då man väl är hemma. :p Som vanligt!


Nu har jag försökt vända tillbaka dygnet efter den svenska tiden. Gick ändå rätt bra, om jag nu lyckats med det. Somnade iaf vid 22 tiden och vaknade halv nio.  Helt okej. Hade tänkt skriva lite om Thailand, men med risk för att bli tjatig så låter jag bli. ;) Vet varken var jag ska börja eller vad jag ska skriva om allt underbart. Allt var speciellt i sitt slag.

Ikväll ska jag jobba. Ska bli kul att se hur mycket som hänt under dessa två veckor. Kanske allt, eller också ingenting. Ska iaf bli kul att komma tillbaka till det vardagliga livet. Händer det inget annat speciellt så kör jag direkt efter jobbet till stugan. Eller också sover jag och kör dit tidigt på morgonen. Får se hur trött jag är!

Iaf, tack och hej!


25212-48
Utsikten från båten på väg till Phi Phi.

25212-46
Jag bredvid en bar där det var supertrevliga thaikvinnor! :)


SVERIGE!

Arlanda, Stockholm, 5 april 2007

Så är jag hemma i Sverige igen. Rätt skönt faktiskt, men jag saknar Thailand redan. Framför allt värmen!! ;) Här är det grått och trist. (Sitter på arlanda nu och väntar på bättre tider). Vi kom fram runt fyra tiden tror jag det var. Flyget till Luleå går först 09:05. Segt, jo tack jag vet! Skönt att kunna skriva med å, ä och ö igen. Fast fingrarna vill inte riktigt lyda min hjärna vad gäller det. :p

Nu vill jag bara hem och duscha och försöka reparera magen! Färga håret, sova, jobba och åka till stugan!

Hörs och syns sen mina små älsklingar!