14 april - Att räcka till??

25212-5445

Ibland kan jag undra hur man ska göra för att räcka till. Hur mycket man än ger så får man inte samma tillbaka. Eller det man förväntar sig. Jag tänker att som jag själv vill bli behandlad ska jag behandla andra. Men om det inte räcker då? Hur gör man i en sådan sitution? Det är svårt. Mycket svårt. Speciellt eftersom jag vet att det inte kan bli någon skillnad. Jag förstår inte varför vissa inte kan se det!

Efter en till dags jobb så lyser solen fortfarande. Underbart. Är hemma i Nystrand nu och har tvättat bilen. Ganska snabbt. Så det blev inte så superduber bra, men något renare ska den väl ändå vara! Mamma och pappa är inte ens hemma. De är på 50 års kalas! :) Ikväll ska jag iaf vara med Karin. Det ska bli kul eftersom det var så himla länge sen vi sågs! Så jag kanske snart ska börja pallra mig iväg härifrån. Synd att jag jobbar just den här helgen då det är så himla fint väder. Hade velat hitta på något ute i solen idag. Men, men. I need money!

Imorgon kväll blir det kanske att hitta på nåt skoj! Hoppas jag! Jag satsar på det tills vidare iaf.

Puss & kram


25212-49

Senare: Planer kan ju trots allt ändras. ;) haha Gårdagen blev en kul kväll även utan Karin. Hoppas vi ses ikväll istället då! (söndag) :)

Kommentarer
Postat av: Johany

vi borde byta jobb till skådespelare. vissa får ju 90 miljoner för en film, vad sägs? ska vi dra till holywood?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback