Hejdå Sverige!

Imorse när jag skulle gå iväg så kom det en facinerande varelse i min väg. Det kunde ha gått illa (både för mig och den lille filuren) om jag hade trampat på den. Det var nämligen en igelkotte som hade bestämt sig för att ta en paus vid gångvägen. Men när jag tog fram mobilen och skulle fota så sprang den iväg. Klokt :)


Det är inte denna jag höll på att trampa ihjäl (och skada fossingen) Denna tog jag i fredagskväll en bild av)

Jag har också just hunnit se sista avsnittet av One Tree Hill (6:e säsongen). Det märktes att det kommer en till säsong. Sådär kan det ju inte sluta. Hoppas bara inte det jag har hört stämmer. (Har hört ryktet att vissa skådespelare inte ska vara med i sjunde säsongen, men då skiter det ju sig på en gång).

Har också varit effektiv nog att jag har hunnit vara hos Frida & CO ikväll. Det är konstigt det där... När man ska åka bort (om så "bara" för en vecka så måste man hinna träffa ALLA helst, framförallt alla barn), för hur ska man annars kunna klara sig utan dem? Men om man inte ska någonstans så kan det ju faktiskt gå över en vecka som maninte träffar dem. Känner ni igen det där? Så är det jämt för mig när jag ska ut och resa i den stora, öppna, vida världen. Fick krama och pussa på Mira så jag klarar mig en vecka. (hoppas jag)Har länge sagt jag ska lägga ut bilder på lägenheten. Here it comes. (Mer bilder kan ni se i bilddagboken)
Http://saaris.bilddagboken.se och klicka på den 20:e så kommer bilderna. :)

 

Annars har jag försökt kolla i resväskan och plocka bort lite plagg (jag vill ju ha allt med mig, och kunna ha friheten att välja mellan några plagg på kvällen) Jag vet ju inte vad jag vill ha just den kvällen eller hur varmt det är? Eller hur? :P
Nu ligger Henke här på soffan bredvid mig och sover. Det kanske dags att krypa till kojs så vi vaknar och är utvilade imorgon? Vi far ju inte förrän på kvällen, men ändå :)

Då säger vi HEJDÅ till Sverige och HEJ till Bulgarien. Syns & hörs om en vecka. Vill även passa på att säga Grattis till Emma N som fyller 22 under tiden vi är borta. Jag har inte glömt dig ;)

Puss & hej leverpastej! Sköt om er alla här hemma nu! <3

En händelserik helg!

Vilken härlig helg som bara har flugit förbi.
Fredagkväll gick jag och Henke ner till havet, fotade lite och bara njöt en stund.


Lördag blev det utflykt till Thommes stuga vid havet med Thomme och Jennifer. Vi solade, spelade spel, grillade och bastade. (Det blev NÄSTAN årets första dopp i havet) :P Sedan blev det hemfärd för dusch och sedan möttes vi upp i Thommes lägga för att se Eurovision. Ja, Norge charmade väl alla? Men HUR det kunde bli poängrekord förstår jag inte, SÅÅÅÅ speciell var den väl ändå inte? Men jag gillar den! :) Det var dock ingen jag hejjade på (mer än på slutet när jag insåg att vi kan åka till Norge då för att se Eurovision nästa år. DET VORE GRYMT JU! Thomme, Jennifer och Henke var också på den idén. :)
   
I skogen, hunden Ebba (som skrämde livet ur mig x antal gånger under dagen) och Thomme och Jenn som "badar" :)


Söndag forsatte i samma tempo, men då blev det tidig uppstigning för att åka till Storforsen (denna dag var ännu varmare än lördagen). Det strulade lite grann efter vägen men till slut var vi där runt halv tolv. :) Vi hittade till lagunen (på första försöket) yeeey! Där solade vi och slappade till två typ då det blev hemfärd. På kvällen blev det "Änglar och demoner" på bio! Jag tycker den var bättre än Da Vinci koden. Men jag var grymt trött så hade svårt för att koncentrera mig men det gick (som tur var).


Verkligen en helt underbar dag!


Här bodde vi under några timmar :P

I'm in love

I'm in love with a fairytale! Oh yes, we're going to Norway next year!!

Äkta vänskap

Jag fick inspiration till att blogga för en stund sedan. Och innan jag började skriva gick jag in på min älskade annas blogg och jag blev helt tagen av stunden. Så vackert! Jag blev helt rörd! Är jag så bra? Jag finner inga ord. Min älskade vän! Du förstår inte vad du betyder för mig! Inget avstånd och ingen tid kan göra vår vänskaps avstånd längre. Det är alltid densamma. Vi lär oss hela tiden och kommer varandra närmre hela, hela tiden (hur nu det är möjligt, för jag tycker vi ALLTID har stått varandra så nära) Vi kan möta hinder ibland (som alla andra) men vi förstår varandra som inte tror att många vänner gör, framför allt inte med det "riktiga" avståndet som finns mellan oss., vi tar oss igenom det tillsammans, starkare än någonsin. 16 h med tåg är egentligen inget avstånd alls för oss, men för andra är 1 h nog för att vänskapen ska rinna ut i sanden. Vår växer sig bara starkare, hela tiden. Du finns vid min sida, hela tiden, när jag mår som sämst och när jag mår som bäst. Du finns alltid där och jag vet att jag alltid kan vända mig till dig. Du var den första som insåg mina "problem", eller fick mig att inse det också kanske, och jag har alltid kunnat prata med dig om det. Det har aldrig känts fel, även om det är jobbigt ibland att prata om, men ack så nödvändigt, för det känns ju i längden bättre sedan. Du hjälper mig att inse allvaret i sådant som jag själv inte inser, du hjälper mig att se det positiva när jag inte har kraften till att göra det själv. Du hjälper mig att finna styrkan, du lyssnar alltid och försöker förstå. Det är guld värt. Du frågar inte "hur mår du?" bara för att fråga, utan du frågar för att du verkligen vill veta och förväntar dig ett ärligt svar. Vi har så otroligt mycket fina minnen tillsammans. Nu tänker jag på låtarna du pratade om i ditt inlägg... Det finns så mycket som kopplar ihop minnena... Du vet <3. "Tillsammans, vi ska alltid va tillsammans", det är det starkaste för mig! Åh, vad underbart <3 Jag vet inte vad jag ska skriva för att du ska förstå hur mycket du betyder för mig. Eller jag VET ju att du gör det. Men jag vill kunna förklara det för dig på ett bra sätt (vilket jag inte kan). På tal om det så är du bra på att lyfta fram det jag inte tror att jag klarar. Vi är ganska lika där tror jag, vi kan lyfta fram det bra hos varandra men inte hos oss själva. Jag tror inte på mig själv, men du tror på mig. Jag älskar dig Anna! Som du skrev om mig skriver jag om dig. DU ÄR EN SOM ORKAR VARA EN VÄN VARJE DAG

By the way, det jag tänkte skriva från början är ganska mesigt nu, jag skulle bara nämna att dag hade Älvsbyn minsann varmast i hela Sverige. Äntligen är sommaren här! :D (Inte alltid vi får skryta om sådant, bara på sommaren typ) :P Älvsbyn, den lilla hålan med köld på vinter och värme på sommaren - dock skulle jag ändå inte vilja flytta tillbaka igen, men duger bra att hälsa på ;) haha Skulle egentligen skriva för att lägga upp bilder på lägenheten som många faktiskt inte har sett. ;) Och skriva om Älvsbybesöket igår, broder Jonas fyllde närmare 30 än 20 (räkna ut åldern själva), och så var vi förbi Erika och Tommy en snabbis. Men det får bli någon annan gång. Som sagt, denna spalt är helt ointressant om ni ens tagit er igenom den. :P

När jag kom hem idag fick jag ännu ett efterlängtat brev av Karin. Åh vad jag har underbara vänner. Jag tror inte jag säger det nog ofta. Fan, vad du är bra Karin! Du är en vän som alltid finns där! <3 Tänk om vi aldrig varit skådespelare på TP i nian, och vi inte valt samhälls båda? Usch, jag vill aldrig vara utan din vänskap, vill inte ens tänka på det. Vill inte tänka mig att vi kanske inte bor nära varandra en dag :( Saknar dig! Ta och kom hem nuuuuu! <3 Du vet vad du betyder för mig! Tror våra brev har sagt det mesta. Till dig kan jag prata om ALLT med och jag tror det är detsamma från din sida. Du får mig att orka kämpa! Jag älskar dig helt enkelt, Kärin! <3


Vi har ett speciellt band, (mer än bara släktskapet) ;) Crazy är vi båda två ;)

Jag vill känna vinden i mitt hårNu verkar det som att försommaren äntligen är här. Det är vackert, det är härligt, det är underbart! Jag kan känna de varma vindarna möta mitt ansikte när jag är ute, leendet kommer fram ibland när jag går i min egen lilla värld och blir mött av solens varma strålar... Men jag kan inte vara ute i den sköna solen och det är ledsamt. Jag är en sådan som vill och behöver kunna gå ut när jag känner för det. Jag kan inte låta bli att känna mig instängd, på mer än bara ett sätt. Jag kan ibland uppleva det som att jag är instängd i min egen hjärna och kropp på något sätt (det är väl alla egentligen när man tänker efter) ?

Sitter och tittar på Eurovision semifinal 1, Sveriges deltävling alltså. Måste säga att hittils tycker jag faktiskt Sverige har varit bäst (det trodde jag inte jag själv skulle tycka) Jag är alltså inte partisk i detta fall.

Fick ett efterlängtat brev idag <3 Var såå välbehövligt när jag kom hem idag! Kändes genast lite lättare, tack för det vännen <3

Försöker längta och se framemot Bulgarien, ett av mina delmål! Det är snart bara en vecka kvar! Ska bli så skönt! Jag har redan börjat smygpacka (A) Nice! 

By the way, är det någon snäll själ som är bra på design här på blogg.se och har tid och lust att hjälpa mig? Jag vet dock inte hur jag vill ha den, har inga idéer, men bara lite nya, fräscha färger och en ny header typ?

Puss på er! <3

Dublin is the shit!

Ja, då tänkte jag försöka mig på att skriva om vår Dublin weekend som inföll förra helgen. (Jag är inte så snabb, nej) Hur grym helg som helst så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Resan började iaf 03.45 då väckarklockan ringde! Då var det bara upp och hoppa och sedan iväg till Kallax flygplats. Sedan gick tiden ganska snabbt fram till vi var på Arlanda (sov i planet). Väl där skulle vi vara fleeera timmar, så det var mycket tid att döda. Gick väl sådär. Sedan var nästa anhalt Frankfurt! På flygplatserna såg man förresten en massa mexikaner som gick med munskydd! Lite scary, men antagligen var de bara rädda för att få influensan, och inte för att de redan hade den ;) Resan till Dublin från Frankfurt gick oväntat bra ändå, för jag hade glömt att det försvinner en timma (tidsskillnaden) så vips så var vi framme! Då kom Karin och mötte upp oss och äntligen fick vi KRAMAS :D När vi väntade på väskorna så ser vi någon vi tycktes känna igen, det var ingen mindre än självaste E-type och hans bandmedlemmar! Det ni! :p Tog lite smygkort på Henke med E-type i bakgrunden. haha Tänka sig, tre länder under samma dag? ;)


Självaste Henkeboy and the king ;)

När vi väl hade lämnat väskorna hos Karin & Stewen så var klockan runt sju, åtta kanske. Vi gick runt och Karin visade oss staden. :) Sedan gick vi för att vänta på Stewen när han skulle sluta jobba för helgen. :) Vi väntade och väntade, men tittade åt fel håll! Till slut kom han bakom oss och skrämde livet ur oss. haha Sedan gick vi för att se the wall of fame och temple bar!! Coolt! Sedan kollade vi runt ganska mycket och gick för att äta. Det var den kvällen i stora drag. :) Hade såklart mycket att snacka om också!

THE TEMPLE BAR! (Och Stewen och Henke till höger)

Lördag steg vi upp tidigt för att åka till Europas största park, Poenix park! Det var riktigt häftigt! Hur stor som helst (vi gick inte ens genom hela)


The two of us in POENIX PARK! <3


I självaste parken var det ett zoo också och turister som vi var så kunde vi såklart inte låta bli att gå in. Såg elefanter, giraffer, papegojor, flamingos, flodhästar, apor, ALLA MÖJLIGA DJUR, med andra ord. ;) Solen var på vår sida också så det kunde inte ha blivit bättre. Sedan gick vi för att spana in stan och testa våra shoppingnerver. De visade sig finnas. ;)

Grrrrrrr....

På kvällen var det sedan dags för att besöka Dublins uteliv, det är inte att leka med mina vänner. Det var så häftigt! Där gick man in på en bar och kollade läget, tog en drink, sedan gick vi vidare till nästa. Askul kväll som jag kommer att minnas hela livet, hoppas jag!

Yeeey! We rock´s! Best friends forever! <3

Fick tyvärr asont i magen vid två tiden så vi var tvungen avrunda kvällen. Kunde seriöst knappt gå där mot slutet, men det gick över under natten som tur var för söndagen var det dags för helt nya äventyr.Den nya dagens äventyr började med lite shopping på Penneys (min favoritaffär med billiga kläder) Köpte två par jeans (det ena var inte så supersnyggt men funkar att jobba i och så), men för bara 10 euro, FÖR BÅDA! :) Köpte också ett doftljus som luktar så jäkla gott! Får se om jag nämns tända det någon kväll. Kostade en hel del nämligen. Sedan blev det såklart några coola souvenirer och sånt. Vi besökte Dublin castle denna vackra söndag också. (Japp, sol denna dag också). Det var häftigt! Vi gick över Há Penny Bridge också. Det är tydligen något man bara måste ha gjort ;).

Vi utanför en del av slottet, och när vi går över Há Penny Bridge!

Vi gick i St Stephens park också och drack riktig varm choklad från The Butlers Café. Godare choklad har jag aldrig smakat. Ska försöka göra något liknande hemma, måste bara hitta rätt choklad ;)

Vi gick också till St Patrick´s cathedral denna dag! Det var mysigt och fint att se! Vi lade oss i gräset och njöt av tillvaron för en stund, (som de äkta norrlänningar som vi är). Härligt, härligt!Vi var väldigt effektiva, vi hann besöka en spelhall! Skithäftigt! Det roligaste var basketmaskinen, som i One Tree Hill ni vet :D Skitkul! Blev som ett barn på nytt alltså :)


Henke blev också som "barn" på nytt, när han körde bil ;)

Måndag var det dags att åka hem och då duggade det minsann ute. Men det var tur att det var då och inte de övriga dagarna. ;) Var riktigt ledsamt att krama Karin och åka därifrån. Vi hade det så jävla sjukt underbart och kul! Nu är det back to reality again! Men, men, Bulgarien nästa torsdag lockar också! Lite jobbigt med allt resande för min del sista månaden, det tar på krafterna ändå. Men det är sååå värt det :D

Ja, det var väl Dublin i stora drag det. Karin, påminn mig om det är nåt viktigt jag glömt. ;) Måste bara påpeka hur coolt det var att vara där. Jag gick hela tiden omkring och sa "fatta vad coolt att vi går här" och "fatta att vi är i Dublin, i IRLAND liksom". Coolt!


Jag fotade VÄLDIGT många blommor i Dublin för er som är intresserade ;)

Nu längtar jag tills de två söta människorna Karin och Stewen kommer hem till SWEDEN igen! :D Fler bilder kommer på bilddagboken och jag ska låsa upp den nu, så att ALLA kan se mina bilder. Där blir det inga hemligheter längre ;) www.saaris.bilddagboken.se, kika in där! Det kommer så småningom :)

Puss & hej leverpastej!

Göteborg, Lerum och Anna! <3

Jag tänkte försöka mig på att skriva om allt det underbara jag varit med om de senaste två helgerna. Jag börjar med Göteborg. Tågresan var förstås seg, men på något underligt sätt överlever jag alltid och det går "ganska" bra. Då kan jag inte göra annat än att verkligen "HA TID" att fundera över saker och ting, som kan behövas ibland.

Väl på plats i Göteborg väntade jag ca en timma innan Anna kom  :D Det var väääärsta sommarvärmen och jag hade jeans och långärmat på mig. = VARMT! Men inte är jag den som klagar för det :) Vi kollade lite snabbt på en skivaffär och sedan letade vi en lunchrestaurang som Anna hade varit på en gång som vi aldrig höll på att hitta. Precis när vi gav upp så hittade vi den. :)

Sedan begav vi oss till vårt hotell och gjorde oss riktigt snygga ;) Sedan ville vi gå in till Lerum där konserten skulle vara så vi verkligen var säkra på att vi hittade. Det gjorde vi och Unos folk var redan där ;) (För er som är sugna på att flytta till Lerum, gör INTE det) Ödsligare ställe får man söka efter! Vi letade efter en glass i säkert två timmar, till slut hjälpte en snäll man oss att hitta, och Ica fanns där vi började leta från början. Vi tittade bara inte längra fram än vad näsan pekade. haha

Vi satte oss på en bänk utanför där konserten skulle vara och njöt i solen fram till det var dags att gå in. Konserten kan jag inte ens beskriva, det är så svårt att beskriva för de som inte var där, och för de som inte förstår sig på den musiken ;) Underbart var det utan att tveka, men det räcker inte så. Underbart säger man ju alltid, men det ÄR så mycket mer än så! Jag hade tänkt att knuffa upp Anna på scenen för att sjunga "Erika" med Uno, när vi liksom hade chansen. Det ångrar jag att jag inte gjorde. Anna är så fin och hon skulle passa sååå bra på scen med älskade Uno. :) Vi fick med oss ALLA i publiken en gång, men en annan gång (på den ösigaste låten) fick vi stå upp helt ensamma längst fram. Lite pinsamt, men efteråt fick vi höra att Uno och Ellinor gillade det :) TUR :) Vi var tydligen så söta där längst fram som sjöng med och log tillbaka när de log mot oss. SÅÅÅÅ BRA VAR DET! Kan inte säga så mycket annat som framhäver hur bra det verkligen var. Slår helt klart Kungsbacka konserten vi var på förra året tillsammans! Värt att nämnas är det udda, men braiga förbandet, P5 records. Duktiga tjejer!

Sedan blir det ju alltid ett slut på det roliga, vi hade inte bara lite ont i fötterna när vi skulle hem. (Jag hade nog ont, för att inte tala om hur ont Anna måste ha haft, värsta blåsan fick hon så hon gick barfota stackaren) När vi skulle sova så låg vi och pratade länge, det var mysigt.

Söndagen var det dags för hemresedagen :( Vi shoppade en massa, eller rättare sagt så shoppade jag en massa. Usch vad jag gjort av med pengar den senaste tiden, nu måste jag verkligen leva snålt! Men det var det värt :)


Utsikt från hotellet


Vackra Anna <3

Miss all that! <3

Dublin is the shit!

Karin säger: Nu är det bara svarta fiskar kvar.

Stewen: Vad har du emot svarta då?

Karin: Inget, jag äter ju dem!!!

(ASGARV)


Karins bild på kokosdoftande blommor! (någon som vet vad de heter så man kan odla hemma) ? ;)