Scrap-kväll

Funderar på att ha en liten scrapbooking kväll nästa vecka. Någon som är sugen att komma isf? :)

Slapparkväll på hög nivå


Någon som är nyfiken ;) Började kliva på tangentbordet sedan, blev väl avis ;)

Och för att svara på mammas fråga i kommentarerna om hur Izzy reagarade på tigrarna -inte alls. :P Hon bara sov på min magen. :) Kanske är för liten för att kunna se sådant? :)

Åh mina ögon går i kors just nu. Nu börjar tröttheten komma tillbaka igen. Jag som trodde det bara var tillfälligt förra veckan för att jag var ledig. Fatta vad mycket jag sov då! Imorgon jobbar jag kväll (sovmorgon)och har städat lite här hemma, tvättat, varit och storhandlat har vi också gjort och Henke ska snart ut och gräva. Vet ni vad jag ska göra då? Jo just det, BARA ta det lugnt, mysa med kissen framför Fångarna på fortet (är det ikväll förresten)? Kanske äta lite daimglass med chokladsås, men bara kaaaanske.

Jag undrar när bokhyllan som ligger utspridd på vardagsrumsgolvet ska byggas? Varför lade "någon" ut den där ens? När denna någon aldrig har tid att bygga ihop den :P Seriöst, den hade väl kunnat ligga kvar i kartongen så den inte är i vägen istället? Karlar alltså. ;)

Lite mer bilder från helgen kommer här.:)




Inviger mms blogg tänkte jag. Jag och izzy...

mms_img40440 (MMS)

Inviger mms blogg tänkte jag. Jag och izzy myser framför fångarna på fortet:-)


Pepparkaksdoftljus!

Är hemma på lunch nu. Ska snart åka tillbaka till jobbet och surra lite. Har tittat till Izzy och inget hyss har hon gjort vad jag kan se. Inatt sov hon med oss, framför min mage :) Och kissat på lådan gjorde hon imorse också. Vilken underbaring liten underkatt vi har ;) Har även skickat in partylitebeställningen. Blev inte lika mycket ljus till mig som jag hade hoppats, men däremot den underbara fina, lila stormlyktan. :) Och så beställde jag pepparkaksdoftljus! Som jag och andra har efterlyst en sådan doft! (Fick den nya katalogen idag där det fanns lite nya dofter) Så nu nästa gång blir det beställning från den! Så nu kan ni längta alla som beställde nu till nästa gång. ;) haha Nu ligger kissen bakom min rygg och sover. Ska åka tillbaka till jobbet nu! Puss & hej!

Lite bilder från helgen :)




Izzy


Här är vår sötnos - Izzy. :) Supersnäll och go. Hon sov hela vägen hem och nu går hon runt och kikar och gör sig hemmastadd. :) Hoppas hon hittar lådan inatt och känner sig trygg med oss. Ska fara hem på lunchen imorgon och äta och se hur det går för henne -OCH mysa såklart. :)

arlanda

Nu sitter vi på arlanda och väntar på att få boarda planet och jag passar på att inviga att blogga med mobilen:-) vi har haft det underbart i helgen och det känns overkligt att komma hem och framförallt att jobba för mig. Den här veckan jag hade semester har verkligen gjort mig gott och jag ångrar inte en sekund att jag unnade mig denna semester. Det känns faktiskt som om jag varit ledig mer än bara en vecka. Nu ikväll kommer henkes mamma hämta oss på kallax och sedan kör vi direkt och hämtar hem katten. Ska bli kul. Nu har jag anledning fara hem på lunchen. Haha dock har jag inte kommit på hur jag ska lyckas ladda upp bilder här från mobilen. Men ska kolla upp så jag kan mms blogga när jag känner för det. Nu är jag direkt på min blogg från internet i mobilen liksom. Nåja. Nu ska jag inte babbla mer. Puss på er

Hade egentligen något intressant att säga er




Igår kväll när jag låg i sängen och trodde att jag inte kunde somna så hade jag värsta braiga ämnet jag ville ta upp här i bloggen. Nu kommer jag inte ihåg ett skvatt av det jag låg och funderade på. Och somnade gjorde jag också. Vaknade halv nio imorse och tror faktiskt jag är ganska utvilad. Det är ju bra inför nattens resande! Hoppas jag har tagit igen sömnen jag tydligen har förlorat när jag jobbade. Har sovit middag två timmar varje dag. haha Plus tio timmar varje natt dessutom.

Jag sitter nu och överväger om jag ska gå in till stan eller ta gröna faran. ;) Det är mulet men regnar inte. Vad vill jag? Skulle vilja ha sällskap till stan men det får jag inte heller. Jag tror jag tar bilen till stan iaf, då får jag testa backa ur den ur garaget plus att jag inte vet hur stor grej jag köper. (det är alltså en present) ;)

Det var allt jag hade på hjärtat nu när jag inte kommer på vad det var jag egentligen ville skriva ner här. Då blir det ingen mer uppdatering förrän vi kommer hem från Örebro igen. Och då har vi vår lilla kissemiss också. <3 Och nu fick jag lite kontakt med lite befolkning som vill följa till stan. Henkes storasyster närmare bestämt. Trevligt, trevligt. :)

På återseende!


Tji fick jag. Är meeega trött nu. Hittade det jag sökte och ska nu sova en timma till älsklingen kommer hem <3 Sedan blir det den sista packningen och kanske förbereda lite inför kissens ankomst. Sov gott!

Att göra ingenting


Ser ni humlan? ;)


Är det bara jag som tycker det är så sorgligt att nu ha tvättat de där favoritkjolarna, bikinin och diverse sommarsaker och bara tanken av att veta att det är typ minst nio månader (lila länge som en bebis är i magen ju!!!!) till nästa gång man får ta fram dessa fina saker. (Om man nu ens tycker dem är fina nästa år också) Men det är ju ändå lite kul att få börja använda höstkläderna som man inte använt på länge. Jag älskar mina stickade "klänningar/tunikor". Har en på mig nu, men tycker det är liiite varmt i den faktiskt. Kanske får byta ;)

Idag har jag fått stränga order av att inte göra nånting, bara slappa. (av min andre hälft). Han förstår inte varför jag ska vara i källaren och pilla och flytta bråte, det kan ju faktiskt vänta. Och det har han ju så sant i också. Så jag tänkte läsa, he ner markisen (finns det ett bättre ord än "he" i den meningen. Försökte tänka ut ett, men kom inte på något), tända ljus (det regnar ju dessutom ute). Mysigt va? Kanske se lite SATC. Sedan blir det att göra middag också innan älskling kommer hem. Och sen på kvällen packa. Det möra i denna situation är att jag klippte gräset igår. Nästan överallt. Men bensinen tog slut och jag hittade inte bensindunken, så tänkte fortsätta idag, nu när jag vet var dunken är. Men då regnar det. Typiskt om det ska se ut så här över hela helgen när vi är borta. Tur det är på baksidan iaf ;) haha


Lady Gaga vs Ika i rutan ;)



Klockrent alltså. Så jävla kul :)

Blandad kompott




Tjabba, tjena, hallå!

Då var denna dag snart slut också. :( Solen skiner. Har varit ute på promenad med Linnea för inte så länge sedan. Jätteskönt var det :) Prata lite strunt och bara gå omkring. Alltid roligare när man är två! Hoppas tiden går snabbt till hon kommer hem igen. (Hon ska plugga två månader nu i Umeå innan hon tar ett sabbatsår). Då ska vi minsann ses oftare :) Tack för promenaden, Linnea :)

Annars så är jag tröttare än tröttast. Sov ju två timmar igår på dagen, från ett till tre typ. Somnade vid 23 tiden, vaknade 8.00. Men orkade inte ens gå upp ur sängen, så jag låg kvar till nio. Sedan sov jag mellan tolv och ett idag. OCH JAG VILL FORTFARANDE SOVA. Försöker göra allt för att hålla mig vaken. Funderade att klippa gräset, men vill göra det när Henke ändå är ute och gräver infarten, eller när han far till Arnis och tömmer släpet. Har pysslat lite med bilder och album, tvättat osv. Men jag får inte mer ork av det direkt. ;)

Nu är det nära till vi flyger iväg söderut! :D Som jag längtar :)

Ser pissdåligt ut med jobb framöver. Jävla skit alltså. Vi har ju megamycket jobb på djupis, men de har anställt två nya plus någon från poolen som ska ta nåt vikariat som annars skulle gå till mig och Frida typ. Bajs, bajs, bajs! Menmen, får vara glad över det jag får jobba istället. Och så får jag ju faktiskt stämpla. Nåja, det löser sig! Backen finns ju också i värsta fall!

Sitter och kikar på kombibilar nu. Vi har bestämt oss för en ford focus. Men jag kollar vad som finns i Örebro nu. Men Henke (och lite jag) tycker det känns mört köra hem den på söndagen eftersom vi båda jobbar måndag. Hm. Och hur är det med rost nu för tiden på götalandsbilar? ;)


Semesterhelgen i stugan :)


Sandra på sjön :)

Sådär. Då har jag återkommit hem från vår sköna helg i stugan. Fredag när vi kom upp gick vi i skogen och kollade efter hjortron. I år fanns det iaf, men vi var där försent, var ruttna alla hjortronen. Mycket synd. Sedan skulle vi ut på skön och fixa oss lite firrar. Men vi hade ingen mask, och ingen ville gräva. Så vad gör man? Man lyfter på mattan som är nedanför trappen, och fixar 4 små maskar. haha Jag förlorade min mask på en gång. Henke fick en liten fisk, och Nicklas en större en. (Som vi inte ens gjorde mat av, jag som ville grilla, men jag ville inte ta ut inälvorna ur dem) Sedan fick Nicke Picke Pö tjorv på rullen och vägrade klippa av det. Så vi satt där i båten typ en timma och väntade, ALLA andra ville hem men han skulle tjorva klart. haha Söt han är, men jag var less! Sedan blev det myshäng i soffan framför tv:n. Lördag bara mös vi på, åkte och köpte en tandborste i Kåbban till Henke som han hade glömt ta med. Grillade till middag, spelade nya lika par leka bäst spelet, vilken besvikelse! Jag ska försöka sälja det på tradera eller nåt, snacka om bortkastade pengar, skulle ha köpt det gamla spelet istället! Och så spelade vi yatzy, jag kom sist :P



Söndag steg vi (jag och H) upp tjugo i sex för att köra mot Umeå för att titta på en bil, vilken vi köpte också. En andrahandsbil, 99:a, gått bara 3800 mil och bara två ägare! Den ser helt ny ut invändigt! Sedan bjöd Jim & Sara oss på lunch, jättegod tacopaj som jag har fått receptet på =) Sedan körde vi till Skellefteå för att svänga in mot Skelleftehamn och Ursviken för att hälsa på farmors syster. Oj så glada dem blev. :) Sedan till Arnis för att hjälpa Henkes pappa köra en bil till Sikan, och så hem och äta väldigt sen middag och så kom Nicke & Sandris förbi en sväng och kikade på bilen och drack te. :)

Och nu är det måndag och min lediga vecka är påbörjad. Snart åker vi till Örebro också. :D Vad kul det ska bli.:) Nu tänkte jag ta tag i dagens planer, vilket inte är sådär jättemånga, men ändå. ;)

Den bästa bilden sparar jag till sist. Haha, Henke som inte hade någon kepa och ville skydda sig från myggen. :P Sötingen!



Vissen?



Har inte så mycket att säga. Ville bara visa ett litet livstecken. Känner mig ungefär som bilden, vissen. :P

Har ikväll bakat enligt Henke "det godaste du nånsin gjort" :p Pollykaka!

Nu ska jag faktiskt lägga mig i min sköna säng och sooova. Gött! Imorgon far vi till stugan för en slapp helg med bror och hans flickvän. Gött det me va!

På väg in i en bättre tid


Imorgon ska jag lämna in kameran, så jag suger på de bilderna jag har tagit så jag har något nytt till varje inlägg ;) haha Kommer kännas tomt. :( Är ju inget fel som påverkar bilderna, men måste ju göra det medan jag har garanti liksom. :)

Det är lite kul, min statistik på bloggen (innan jag låste) ökade för varje dag, kändes väldigt mysko. Och när det var så mycket tjaffs i kommentarerna, så ökade den ÄNNU mer. Undrar egentligen vilka alla är, det är inte alls många som frågat om lösen om man tänker på hur många som läste den innan. Har 12 st uppskrivna på min lista nu ;) Men är några jag ska maila som jag inte tror törs fråga ;) Intresseklubben antecknar, jomenvisst!

Idag vaknade jag av solen =) Klockan var nio och jag ropade på Henke som alltid är så morgonpigg, han steg upp åtta han :P Sedan har jag varit ute lite och så körde vi till Borgfors för att se Frida och Peters stuga, men först skulle vi äta på Uddens, där jag aldrig varit, men då hade de slutat med matserveringen förra söndagen. Typiskt. Så då var det bara köra till Älvsbyn för att käka på ÄP där jag beställde kokt potatis, lax och hollandaisesås. Vad tror ni jag får? Någon jävla dillsås. Okej att de har slut, men då borde de sagt det till mig så jag fått chansen att välja något annat. Tänk om jag var allergisk mot dill? Ruttet! :P Dagens diss!

Nu har jag msn-dejt med Anna, hon är och hämtar te nu. Ska nog också fixa mig lite värmlandste :)
Snart får jag träffa min fina vän igen, vi ska äga på Bodaböööörg. ;) (Synd inte Ida läser det här, Anna, du får hälsa jag skrev det) ;) Och så får jag träffa älskade, fina Carro också. SKa bli sjukt kul och alldeles, alldeles underbart :)

Åh, snart är det höst. Det är första sommaren på väääldigt länge jag har njutit på det sätt jag gjort denna sommar. Kommer sakna det. Men hösten är fin den också, är så mysigt att tända ljus på kvällarna och dricka en kopp te. :) Men det känns ändå i hjärtat att lämna den här sommaren. Tänker på alla ljumma sommarkvällar, mys på altanen, allt skoj med anna... Kommer till och med sakna den eviga vattningen av alla blommor. Vad ska jag nu göra när jag är uppe för tidigt för att ens fara till jobbet? ;) Samtidigt så längtar jag till vintern och slalomåkningen. Missade ju den bästa säsongen i vintras för operationen. Kommer bli så jävkla kul, har längtat hela sommaren ju! Ska dessutom ta med mig Anna och Jeppe på skidsemester. :D Kommer bli askul ju! (de vet inte om det än men lär ju få veta nu) haha

Iaf, för att bli lite känslosam... Den här sommaren har varit väldigt händelserik och lärafull för mig. Det känns som att jag är på väg in i en annan tid, en bättre tid.


Vilken härlig värme


De fina irländska blommorna :) De är så fina! Och så drar de ihop sig när det blir kväll. Som följande bild kommer visa.






Vilken hetta som kommit till stan! Ingen gillar det nog mer än mig ;) Henke klagar på att det är för varmt och i nästa mening "nu är det höst". Nejdu! Inte ska det bli höst än, svarar jag då ;) Vi har klippt gräset båda två idag :) Och jag har sovit i solstolen. :) Det är sååå himla skönt och avslappnande. Typ det bästa jag vet :) Var tänkt vi skulle städa också, kanske blir senare ikväll om vi är hurtiga. För snart kommer N & S hit, vi ska se film och mysa lite :) Men N börjar jobba halv åtta så vi kan hinna ändå om vi vill. För imorgon lär det inte finnas tid heller. Då ska vi förbi Frida och Peters stuga, sedan hem och då ska jag snacka med Anna :) Vi har våran datadejt då ;) Och sedan till byn för att gratta Simon i förskott. Det är helgens planer det :)

Förresten, jag har glömt berätta om grannens katt, who ever it is. Den vita katten som är på ALLAS gårdar, så ingen vet väl var den hör hemma förutom ägaren. ;) Iaf, jag körde på granngatan med jobb-bilen och så står den där och vägrar flytta sig. En bil är parkerad på höger sida och den står på mitten av den vänstra sidan. Jag tänkte  bara "hur gör man när katter vägrar flytta på sig". Jag menar, till renar tutar man ju ;) Skulle just tuta när den gick liiiite åt sidan. Så vill jag inte vår katt ska bli! Kommer inte våga släppa ut den bara för jag är så rädd den ska vara till besvär för grannarna eller bli överkörd :( Och att vara ute med koppel känns plågsamt det också. Aja, det är ett tag kvar till det så vi får fundera på det än ett tag.


Nu startade visst H dammsugaren, duktig han är! Då får vi det kanske gjort innan vi får besöket :) Dags att hjälpa till då kanske ;) Puss & hej

Skönt med låst blogg



Sådär, nu vet jag vilka som läser och vilka som inte är ute för att bara snoka eller mucka... :P
Var ut innan jobbet och gick en sväng. Men då såg jag dessa små saker vid havet och tänkte "det måste jag fota" så jag vände och gick tillbaka för att hämta kameran ;) Blev några bilder, försökte fota när humlorna flög in, men blev inte så bra, men det syns iaf på några. Kommer väl mer sedan. Och på fejjan säkert också om jag orkar ta mig i kragen ;)

Har ju bokat Örebro också :D Och så när Carro och Lale jobbar på fredagen ska jag, henke, jeppe och anna och några av annas kompisar till Boda borg och kampa! ;) Mitt lag är ju det vinnande laget förstås ;) Sedan blir det att bara hänga med Carro & Lale, ska bli sååå kul! Och så deras inflyttningsfest/kräftskiva lördag! Urmys ju! (sista helgen i augusti)

Nu ska jag sova! Äntligen är det fredag imorgon. Den här veckan har känts lång. Brukar ha en tendens till det när jag jobbar kväll sent under veckan (alltså onsdag, tors eller fre). Och lördag har vi INGENTING planerat. Ska fan bara göra det vi känner för :) Helgen efter blir det stugan med Nicklas och Sandra, ska också bli lugnt och skönt :) Massa spelade av spel minsann :D

Sedan ska vi göra ett bra byte med Bror och flickvän. :) De ska få "Annas soffa" som jag kallar den :p haha Och så ska vi få deras byrå de ändå vill slänga. Den är så smal så passar bra i våran hall, vid trappen. Måste ha något smalare än det vi har där :)

Skulle ju sova var det :P Godnatt då :)


Uppmuntrande ord betyder mer än man tror


Anna, Sara och jag :)


Jag fick just ett mail som verkligen gjorde min dag. Nu kanske det går lättare att jobba ikväll :) Det var från en vän jag ser alltför sällan, Sara N som bor i Umeå. Jag blev så rörd. Det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra, men vi har ju planerat för en spelkväll snart iaf =) Lika par leka bäst. haha ;) Tack fina du <3


Låser bloggen

Jag kommer låsa min blogg. Ska bara ge mina trogna läsare en chans att hinna se detta. Ni kan maila mig på [email protected] för att få lösenordet eller fråga i mail på facebook.

Finns inga ord

Jag är så besviken och sårad att jag inte ens finner några ord för det. Så jag ska inte ens slösa min energi på det också, för det är fan inte värt det. Lägga energi på det skapar bara problem. Det är ju så uppenbart hur det egentligen ligger till. Dags att tänka om tror jag, för man ska inte...

Jobbar kväll ikväll, känns väldigt mört som vanligt. Dessutom är det den långa kvällen. :( Och speciellt med alla tankar som en viss har gett mig, så går det emot ännu mer. Orka med det liksom. Jag blir sååå less. Borde sluta med bloggandet för ett tag eller låsa den så bara de som verkligen vill utan att snoka kan läsa. Kanske gör det snart. Jo jag kommer göra det.



Astrid äger!



Stulet från Linneas blogg ;)

Är inte Astrid Lindgren typ världens sötaste ever?

"Ni frågar vilken färg jag föredrar. Äsch, det beror väl på var den sitter! Jag föredrar en vit ros framför en blå näsa. Därmed inget ont sagt om blått!"

Självporträttet, Veckojournalen nr 15 1971

"Journalister är så envisa. Lämna ett tomrum i tidningen bara och skriv: - Här skulle det ha stått nåt om Astrid Lindgren, men hon ville inte."

Aftonbladet den 4 maj 1976

"Döden och kärleken är det stora människan upplever, det intresserar alla åldrar. Man ska inte skrämma barn till ångest, men de behöver likaväl som en vuxen uppröras av konst."

Underbara sommardagar

Nu har Anna åkt. Känns så otroligt tomt. Men oj så underbart vi har haft det. Jag har fått äran att haft henne här nästan en hel vecka, helt fantastiskt underbart. Vilken fin vän jag har! Fast hon bor så långt ifrån mig så har hon varit här (otroligt, egentligen) många gånger :)

Vet inte ens vad jag ska skriva om allt vi varit med om. Kanske inte gör det, vi behåller det för oss själva. Har iaf varit mycket trevligt, minigolf, pdol alla tre kvällarna, mys på hög nivå, och massa, massa underbart. <3

Inte så många som efterlyst mig under denna frånvaro ;) Men jag bjuder på två bilder iaf :)




Ganska dåligt ljus, men det funkar! Var egentligen inte tänkt jag skulle ha dessa kläder på mig, för jag spillde vid middagen på de kläderna jag skulle ha då ;)

Kommer kanske lite mer bilder från pdol på fejjan. Och ett stort tack till Erika som kom hit på lördagen, var såååå kul! :D


Saknar dig, Anna!


Ps. Skulle egentligen köpa en katt idag som många redan vet, men det blev lite tokigt så kvinnan var inte hemma när vi kom, så hoppas vi får komma imorgon och köpa den annars får vi kika efter någon annan.