Ja :) man får njuta av det längre :)


Älskade Kuri!!

- Åh vad jag längtar sara, dra hårt i snöret så jag kommer fram snart :D
- Jag drar och jag drar, allt vad jag har. Men det händer inget :(
- Jo, men jag tycker det rullar på lite snabbare nu. :D
- Nice:) Då drar jag ännu hårdare! :D
- Yieha :D


Dessutom talar hon som en äkta norrlänning! Vi började prata om midnattsolen och jag berättade om Carro som tyckte den var jobbig och inte kunde sova när hon kom hem nu senast. En norrlänning ska ju alltid gilla det liksom. ;) (fy carro, måste börja gilla den igen ju) ;p Och så undrade Anna om skillnaden mellan midnattsol och inte midnattsol. Och jag förklarade att jag syftade på att det är ljust så mycket längre än nere i sydpolen. :P Och då svarade Anna "Ja :) man får njuta av det längre :)" SÅ TALAR EN ÄKTA NORRLÄNNING!

Nu är det ju bara nästa steg som väntar min kära vän, Anna. Flytta hit och bli en äkta norrlänning med mig! ;)
Nu får jag snart hämta dig på busstationen! Åh, så underbart! Har aldrig längtat så här mycket efter dig! Åh vad underbart vi ska ha!!


Trollslända (som inte alls hör till ämnet eller nåt) :P


Gammelkallen

Då var midsommarhelgen förbi för detta år också. Jag spenderade den genom att jobba och så var jag hos Frida en stund där det var fest. Lördagen körde jag med en väldigt bakis pojkvän till Storforsen, vi hämtade upp Simon på byn också hamnade vi hos Erika, eller hennes föräldrars nya hus mitt emot Storforsen typ. :) Efteråt skulle vi äta i Vidsel och enda restaurangen tog bara emot kontanter (vadå svart) ? :P så det måste ha sett ganska roligt ut där vi skramlade ihop småmynt av varandra för att få ihop till nånting. haha Nu för tiden har man ju typ aldrig kontanter, iaf inte vi :P Det var en trevlig utflykt iaf!

Ny vecka, nya tag. Fast egetligen ska man ta nya tag varje dag, men det är svårt för mig. Börjar veckan dåligt är det lätt den fortsätter så. Denna vecka började bra, med sol och shopping. haha Var längesedan jag hittade så mycket som dessutom var på rea!! :D Jag vet inte om jag törs säga att äntligen har sommaren kommit? Älskar iaf när det är så här fint väder, jag blir sollycklig ;)





På torsdagkväll kommer Anna hit!:D Som jag har längtat och nu är tiden äntligen inne för det. Får se vad för spännande äventyr vi hittar på! Fredagen är iaf bokad för sjöbodan! Ska bli kul, för jag har aldrig varit där och ryktet säger det brukar vara mycket folk! Det gillar vi va Anna? ;)

Nu lyser solen igen, var mulet från morgonen. Hade tänkt pyssla med Miras album, men tror jag sätter mig ute i solen och läser en stund innan det är dags för mig att traska iväg till det gruvensamma. Måste in till stan också och köpa en present till Frida, hon fyller nämligen 24 idag. Gammelkallen min! ;)

Ja, det här blev inte alls vad jag hade tänkt skriva från början. Blev ganska tråkigt. Menmen, det är vad ni får ;) Ingen verkar så sugen på att kommentera iaf, så om ni gör det kanske jag får intresse av att skriva något mer intressant ;)

Puss på er!

Trevlig midsommar!


Trevlig midsommar till er allihopa. Vad ska ni göra? Själv ska jag jobba ikväll men sedan blir det att fara förbi Frida och gänget. Imorgon jobbar jag bara till 11, och då sägs det ska vara sol, så då blir det att hitta på något. Säg, vilka är på?! :D

Min fristad?

Åh jag som skrev värsta harmoniska inlägget igår när jag var i Nystrand. Men det försvann -två gånger. Var uppenbarligen något serverfel för Anna hade också problem med hennes blogg igår.

Iaf, jag bestämde mig för att åka hem till mamma och sova över i tisdags. Vi gjorde tacos och åt tillsammans. Sedan hälsade vi på faster och kusinerna. Det var längesedan sist så det var kul! Sedan bjöd mamma mig på kulglass. (magen blev inte så nöjd nej, men den smällen fick jag ta senare). Just det ja, mamma hade också köpa den nya sommarchokladen. Har ni smakat den? Himmelskt gott luktar den! Dock tyckte jag den var lite för söt för min smak, men himla god är den ändå!

Senare den kvällen ringde min bror, han och Sandra ville jag skulle följa med ut och promenera med hundarna. Det säger jag ju inte nej till! Så vi gick en sväng med vildingarna och sedan tittade vi på hus på hemnet. Det var mysigt att sitta och titta tillsammans. Jag hoppas verkligen de blir pitebor en vacker dag. :) Jag blev helt lyrisk för det hade kommit 3 nya hus på djupviken! Dock måste jag behärska mig, inte riktigt än har vi ju tänkt hus. Men dyker verkligen "the one" upp så måste man ju slå till. (Därför vi måste hålla utkik) haha

Vid tolvsnåret begav jag mig hemåt och tänkte sova. Men så råkade jag öppna skåpet i mitt fd rum med en hel del av mina grejer kvar. Bland annat mina gamla dagböcker. Öppnade en och läste något i stil med "Idag kom vi på PIP att sno cigaretter av sin mormor. Hur kan man göra så"? Haha. Det var nog i sjuan det. Vi var nog minsann allt bra ordentliga som insåg att det var fel! Sedan stängde jag faktiskt boken och tänkte att där kan jag ju inte sitta hela natten. Och så hittade jag min babybok. Det stod i den att jag fått den av farmor, och att jag fått "min första bok", den heter så alltså, av morbror. Den skulle jag vilja ha/se! Glömde fråga mamma sedan morgonen efter om den. (Om du läser detta så kolla upp det NUUU) :)  Sedan tog jag mig faktiskt i kragen och försökte sova. Men istället kom tankarna. Men den här gången var det inte sådana där tankar man bara blir tokig av, utan det var mer, jag vet inte vad jag ska kalla tankarna. Men jag fick lite perspektiv på saker och ting, vad som är viktigt och kanske mindre viktigt. Jag kom på mig själv med att tänka att det är bara här jag kan tänka sådana tankar, det är väl lite av en fristad kanske man kan säga för mig.

Till slut somnade jag och vaknade upp till sol! Men då tänkte jag att mamma skulle ju väcka mig om det var sol, så det kunde detju  inte vara. Henke ringde halv tio och då sov jag! Jag blev arg och slängde på i örat på honom stackaren. Mitt morgonhumör är inte att leka med alltså ;) Sedan kom mamma upp och då var det bara att stiga upp. Men solen, den hade gått i moln. Sedan gjorde vi inte många knop innan det var dags att hämta farmor och följa henne till fotvården. Det var så mysigt att gå med henne! Det vill jag gärna göra fler gånger. (Gå promenader med henne alltså). Det kändes verkligen som att hon vissa stunder kände igen mig. Jag vet att hon inte vet VEM jag är, men att jag hörde ihop med henne på något sätt, det kände hon nog. För när jag skulle sätta mig och vänta utanför så såg jag hur hon började titta sig omkring oroligt, men då satte jag mig så hon kunde se mig, då blev hon lugn.

Sedan åkte vi hem, jag bytte till min bil, hälsade på Åsa och sedan Ylwa. Det var längesedan jag hälsade på henne också så vi hade mycket att prata om. Sedan brum, brum och hemma i Piteå igen.

Ja, det här inlägget blev inte alls lika harmoniskt som igår, men jag har lärt mig att KOPIERA INNAN DU PUBLICERAR! Hur svårt ska det vara att komma ihåg det egentligen?

Examensfirande, grillfest och namnkalas!


Okej, sedan sist har jag fått tips från två stycken som jobbar/har jobbat på skatteverket, så nu är det inskickat och hoppas att jag slipper att betala. Håll tummarna!

Annars var det mys med studentfirande för Sandra i fredags, samt firande av Carro som är sjuksköterska nu! :D GRATTIS IGEN CARRO OCH SANDRA!


Lycklig student! :)


Carro med Tjorvens syster Ofelia. :)

Lördag blev det grillfest hos oss. Var riktigt trevligt: Vi spelade brännboll och fast jag och Henke var i samma lag så vann vi inte. ;) Men det var riktigt kul, speciellt då det var så extremt länge sedan man spelade brännboll. Annars var vi här och hade det trevligt, kvällen avslutades med utgång på Kalles. Var riktigt kul! Det var inte så mycket folk där, vilket var ganska skönt ändå. Och när vi väl önskat en låt, så spelade DJ:n en massa bra efter varandra, han hade förstått vad vi gillade. Sedan ville vi önska "luftens hjältar", men han hade inte den, men han skulle skriva upp den till nästa gång. :) Men bumbibjörnarna hade han minsann ;) Haha, det var nog det bästa!  Tack alla inblandade för den roliga kvällen och tack för att ni alla kom. (Vi blev riktigt många ändå, jag som trodde vi skulle bli 7 pers bara) Positivt överraskad :D Och äntligen fick jag festa ihop med Karin igen. :) Dock tog jag inte många bilder denna kväll (vad har hänt med mig) ??


Vi plus Sussie ägde dansgolvet. haha PÅ RIKTIGT. Vi skulle göra den fulaste grimasen vi visste på denna bild. Karin, du är bara söt :D

Sedan, idag, blev det namnkalas för Judith Mira Philadelphia Öhlund. :) Myspys var det! Ännu en graviditet bland hennes vänner är offentlig nu. haha Henke var enda killen där som inte var/skulle bli pappa. Tvärsom för mig, eller jag och en till tjej. :P


Mira med grabbarna ;)

Mira med mamma :)

Nu är alltså ännu en vecka gått. Jag jobbade förresten min första dag i fredags. Det var så kul och gick alltså jättebra :D
NU åker då Henke iväg igen imorgonbitti :( Helgerna går alldeles för snabbt! Själv är jag ledig imorgon. Ska bli skönt, tänkte gå till stan och köpa ett fotoalbum som Miras present var. Hon får den lite senare, för jag ska göra vääääärsta fotoalbumet till henne =) Puss på er mina vänner, ha det bra och ta hand om varandra! / Sara


Fan!

Jävla inkomstdeklaration! Det räcker inte  med att jag betalar in 1500 som de ville ha av mig så ska jag bli skyldig 1000 till för att de inte fått min inkomstdeklaration. Vore väl bra om ni kunde lämna en kod till mig då också som ni gjorde till alla andra? Jag kunde inte bekräfta så jag frågade alla jag kände hur jag skulle göra och de trodde jag godkände genom att betala in... Tydligen inte! FAN!

What?

Suck. Vad gör jag för fel? Jag förstår inte men det jag vet är att det blir ju fel hur jag än gör och hur mycket jag än försöker. Och jag blir så jävla frustrerad av att inte förstå. Är jag så dålig? Nu är det över. Jag pallar det inte mer. Nu ser jag framemot att Karin och Carro kommer hem :D Även om Carro bara stannar över helgen, jag får se henne iaf och jag får krama henne snart! :D
Hejdå!

Black against white


Jag älskar denna människa och jag älskar när jag får se henne sådär lycklig och glad <3

Jag håller på att gå igenom lite bilder jag ska framkalla och just nu är jag på slutet av juli 2008. Det tar sig sa mordbrännaren! Jag borde verkligen sova. Borde... Det är lätt man fastnar när man väl börjar kika på alla bilder man har....

Balen 2009 - Stolt syster!

Alltså jag säger det inte bara för att han är min bror (för det är han ju). Men min bror var helt klart finast av alla killar på balen 2009. Ingen annan hade frack (när vi åkte hem iaf) och ingen annan hade myggjagare (skorna). Så stilig i väst under. Och ja, han var helt underbar! Kunde inte sluta titta på honom. (Fick ju passa på eftersom det inte lär hända fler gånger). Åh så stiligt par de är <3 Och Sandra var så tjusig och älskar hennes håruppsättning! Ska hämta dem senare ikväll och skjutsa hem dem till ä-byn. Då får jag nog passa på att peppra dem med ännu fler blixtrar. ;) Solen var ganska jobbig från där jag stod och skulle fota dem. Så blev inte många bilder som blev "okej".




Vänner gör livet

Åh vad jag är glad över att ha de vänner jag har. Ni är bäst! Det här samtalet jag fick ikväll var nog det bästa som kunde ske just då. Det var skönt att kunna prata om...allt. Vänner emellan liksom. Jag älskar dig Carro! Det är så skönt att veta att du säger verkligen det du tycker, du är ärlig och står för det, även om det inte är det jag vill höra. Jag tror jag är så också? Och det är väl därför vi kommer så jävla bra överens och står varandra så nära fast vi är så långt ifrån varandra. Det är inte alla vänskapar som klarar av ett sådant avstånd när vi är vana att jämt kunna se varandra när vi ville (förut) Vi måste kolla över våra scheman om det kanske finns en lucka för mig att trilla in över er tröskel på i sommar ;)


du & jag för alltid! <3 KRAM TILL DIG! På fredag får jag krama denna underbaring! <3

Har du råd att inte säga hur det verkligen känns?

Hej och hå!
Bilderna blev kvar, som tur är :) Men nu har jag dem på dubbla diskar och ska skaffa dvd+r skivor så jag har allt där också. Vilken tur jag hade :)

Nu är jag själv igen, Henke åkte imorse. Känns tomt, fastän han i vanliga fall inte skulle vara hemma den här tiden :P


Igår var jag och Natta på bio och såg knowing. Henke dissade den totalt, men vi tyckte faktiskt den var värd att se. Den var bra, förutom de sista fem, tio minuterna kanske. Innan bion gick vi ut och åt på thai-garden, riktig lyxmiddag med efterrätt unnade vi oss. Sedan gick vi till den delen av Badhusparken som inte är stängd för renovering och fotade lite med hennes systemkamera. (I want the pics Natta) :) Sedan nötte vi lite guitarhero. Natta är typ proffs, hon tycker easy är för lätt så hon körde på medium. Jag testade medium, men det gick inte alls bra så det slutade med att jag hade easy och hon medium, och då var det ganska jämt mellan oss. haha :) Men det tar sig minsann! :)

Just ja, det råkade bli fest i lördags. När jag hade det som tråkigast och jobbigast så ringde Frida och frågade om jag var sugen, för det var hon. Och Peppe skulle vara hemma med Mira så jag kan ju inte svika en vän i nöd liksom. ;) Och vad hade jag gjort hemma? Skulle egentligen till Ä-byn men det blev så sent innan jag fick veta hur det blev och så blev Henke sjuk så han kunde inte följa nånstans, så då blev det fest istället med Frida. Det var kul! Sara P fixade mitt hår (Oj, så snyggt har jag nog aldrig haft mitt hår) Mitt hår är ju inte tjockt, men oj vad mycket hår det kändes som :) Sara älskade tydligen mitt hår, det var visst perfekt? Det tycker inte jag, alldeles för tunt och det känns som att det bara blir tunnare och tunnare för varje dag som går. Iaf, bilder kommer någon gång när jag fått tillbaka datorn. (Just ja, datorn kraschade när jag stoppade i min nya mp3spelare, så jag måste lämna in den idag). Orkar inte föra över nåt till Henkes dator direkt, så det kommer någon annan gång :)

Så sammanfattningsvis har det varit en tråkig helg, delvis, jobbig på ett sätt, men underbar på grund av allt det som jag ändå har gjort. I love my friends. <3 You bring out the best in me!

Det var allt jag har att säga för denna gång.


Ps. Det var inget fel på datorn, när Mats slog på den på firman så var den som ny igen. haha Komiskt, vi försökte slå på och av flera gånger under hela helgen, men den var alltid lika död. Mats har magiska fingrar helt enkelt. ;) Skönt. Dessutom mina vänner! Jag skulle stoppa i min nya mp3spelare i ryggsäcken och vad ligger i det minsta facket där? Min gamla kära, lilla, rosa vän -MIN IPOD! Så nu har jag ju två. Skulle säkert kunna lämna tillbaka den nya, eller sälja... Men jag har blivit så fäst vid den. Men det kan ju vara bra att ha två stycken? Den lilla om jag ska ut och springa eller så?  haha Eller på den långa tågresan? Så behöver jag inte vara rädd att batteriet ska ta slut, då har jag ju två? :p
Ajja, skönt att veta att jag är senil eller? Skönt att allt funkar nu igen som det ska! Bilderna på hårddisken, en funnen ipod och en ny mp3spelare, och en helt fungerade laptop! :D

Ljuset är här

Ikväll var två kompisar till Henke här en stund + Anna-Maria, vi spelade lite guitarhero innan de skulle på bio (jag ville inte följa för jag visste jag skulle somna då)  Så istället gick jag en promenad och när jag gick längs havet så fick jag olika flashbacks. Jag minns när vi åkte skridskor på havet i vintras, det känns som igår. Det är faktiskt sommar nu (omän det känns som höst just nu). Jag vill ta vara på den här sommaren, stanna upp ett tag, njuta av allt som sommaren innebär. Jag vet av erfarenhet att jag har tänkt så förut, många år, och varje år tänker jag likadant i september. "Vart tog sommaren vägen, varför njöt jag inte"? Sedan, varje vår, tänker jag att det är så vackert och att jag ska njuta av sommaren osv.  Det går som i en cirkel det där. Men nu försöker jag tänka på det så ofta jag kommer att tänka på det, NJUT SARA!



När jag gick längs havet så stod solen ganska högt fortfarande, härligt. Jag försökte etsa fast det där ögonblicket i minnet. Jag gillar ljuset, det är skönt att det är ljust dygnet runt, men bara för ett tag. Vore skönt om ljuset kunde proportioneras ut lite mer istället så det slipper vara mörkt dygnet runt under de mörkaste tiderna. Ska bli kul att Anna kommer under den tidiga sommaren i år, jag har beställt bra väder (antagligen därför det är så kallt nu) Jag har efterlyst något att se framemot, och nu har jag det, ganska många saker faktiskt. Först och främst kommer ju Karin hem på torsdag. :D Sedan kommer ju Carro hem också för att fira hennes examen :D Och sedan så kommer Anna hit :D Jag vill inte ens tänka på vad som händer sedan, när allt är över. Men då tänkte jag på en efterlängtad visit till den riktiga storstan för att ta igen förlorad tid med min Sassa. När jag tänker efter så kan ljuset komma ganska snabbt. Jag har ju allt bra mycket att se framemot, eller hur? Jag har ju världens bästa vänner, när allt kommer omkring <3

Skit, jag tror min hårddisk MED FLERA ÅRS BILDER har kraschat :(((((( jag som köpt en ny för att föra över allt ifall detta skulle hända och så har jag inte hunnit göra det. FAAAN!

Du har alltid rätt till det du känner

Det finns något som min kära kusin har sagt som fastnat inne hos mig. "Du har alltid rätt till det du känner".




Så sant. Jag älskar dig!


Pratar i nattmössan en tidig kväll

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga nu när jag i skrivande stund satt mig ner för att skriva något. Kommer jag att publicera det här inlägget ens? Med risk för att bli för personlig så får jag väl ta risken.

Vad är meningen med att tiden bara rusar förbi en? Tiden går heeela tiden, och det finns ändå ingenting jag kan göra för att få återuppleva något kärt minne som bara spolats förbi mig. Hur ska jag kunna njuta av tiden JUST NU, när det jämt är så mycket som ska göras, eller inte göras för den delen också? Om det var bättre hur jag levde då, och om det var sämst egentligen, och sämst är nu, ska jag gå tillbaka till då? Konstig fråga, jag vet. Men det tål att tänkas på, för mig. Jag är så less... Vill göra allt det där som jag inte kan nu, som jag kunde då. Ta mig tillbaka till DÅ! Jag har så mycket vilja, men får höra hur jag använder den på fel sätt. Jag har så mycket vilja att jag blir jätteledsen när det inte går som jag har tänkt mig. Svårt läge, men det gäller väl att försöka lära sig. Man lär sig med tiden...eller?


Sozopol 2009

Hej och hå allesammans!
Nu ska ni få höra vilka äventyr jag varit med om ;)


Vi har alltså varit i Sozopol i Bulgarien tillsammans med Thomas och Jennifer (även kallad Skorpan/kräftan och Smulan) haha Sozopol låg ungefär en timmas bilresa utanför Burgas och var ett lugnt och familjevänligt ställe. Vi ville vara på ett sådant ställe eftersom Henke varit i både Sunny Beach och Golden Sands så han ville se något annat och detta var inte en "supar-semester" utan en "ta-det-lugnt-semester". Vi trivdes väldigt bra och det visade sig att vi var de första turisterna på hotellet för säsongen. Därmed fick vi en vinflaska till den första frukosten vi åt. Vi frågade om vi kunde spara den till kvällen (för vi var inte sugna på vin på morgonen) haha Jag kan säga att den vinflaskan såg vi aldrig mer. Stranden låg precis nedanför hotellet. Det vi inte visste förrän apolloguiden sa det var att det var en nudiststrand. haha (det var ju ändå bara vi på den stranden så vi brydde oss ju inte, men tänk om det varit högsäsong. Då borde det kanske stå i katalogerna? Men gick man runt hörnet kom man förbi den sk. nudiststranden och kom till den vanliga.

Det var bara en kille vid namnet Alex som kunde prata engelska, de andra bara gissade.  Jag och Jennifer skulle beställa fruktsallad utan grädde och vi sa frenetiskt "NOOOO CREAM" och viftade nekande med händerna för att understryka NOOO. Vad fick vi? Svar: massa grädde! Det tråkiga var att eftersom folket började komma först under de sista dagarna vi var där så fanns det heller inte mycket annat att hyra på stränderna än trampbåtar. haha! (vi hyrde såklart en sådan i brist på annat) Vädret var verkligen på vår sida och allt var toppen. Vi bara njöt och tog det lugnt. Vi gick runt hela Sozopol också en dag. Det var mysigt och så otroligt vackert att se! Vi tog oss en shoppingtur till Burgas Plaza (som lät så extremt) men det fanns inte mycket. Köpte en kofta och en tröja på New Yorker. Taxichaffisen fick 40 leva av oss för att köra oss dit. Sedan började han frenetiskt tjata om att få hämta oss och så sa han "tree a clock, NOOO money". Vi frågade om han menade att vi betalade hela nu och så inget på hemresan, men nog skulle han ha 40 då också (normalpris är 15 så han fick överkurs ändå av oss) Men ändå sa han hela tiden "tree a clock, NOOO money". Det slutade med att vi var less kl 14 så vi tog en annan taxi för 30 leva tillbaka :p Stackarn som körde 8 mil för att hämta oss (fram och tillbaka från Sozopol) Vi vågade inte gå förbi taxistället igen i rädsla för att bli dödade. haha

På kvällarna var vi vid stranden och spelade strandspel och njöt till solnedgången eller så satt vi på balkongen och spelade kort, eller gick in till "centrum" för en promenad och köpa lite onödigheter. Riktigt mysig semester måste jag säga! Jag har inte riktigt insett hur underbart vi faktiskt hade det förrän nu när jag är hemma. Och inte minst måste jag tacka för att jag fått lära känna Jennifer genom denna resa ännu mer. Du är en bra tjej vännen och jag tycker om dig! Håll fast vid Thomme och så måste vi ha den där omtalade hemmabakande specialpizzakvällen snart. haha

Här kommer några bilder!



Thomas och Jennifer framför den fina fontänen:)


Rundvandringspaus


På väg hem från "centrum"!


Jag skrev "HEJ" på Henkes rygg. (Det syns än *stolt* )


Vi!


Henke lekte proffsfotograf på stranden en kväll ;)


Som sagt ;)


Syns inte att vi skrattar va? Vi fick vänta så ofantligt länge innan Thomme tog kortet :P


Henke köpte en sådan här bräda som man åker på SANDEN med. Han visade hur lik han var hulken ;)

Dagsvandring :)


Sista kvällen på hotellet. Jag och Henke spelade lite pingis, jag visste inte att jag var sååå bra. Det var jämt :)


Jennifer!


Thomas och Jennifer i vårt rum för lite kortspel! :)


Jennifer och Thomas


Denna bild får avsluta denna berättelse. Det var tråkigt att åka hem, men samtidigt skönt. Men några dagar till hade inte varit helt fel :)




Grattis till världens bästa Karin måste jag också säga! Ett år närmare 30 ;) Nu är ni alla pensionärer snart, jag är den enda som förblir ung ett  bra tag till ;) Längtar tills du kommer hem så jag får krama och gratta dig mer ordentligt :D Har en present som väntar på dig här hemma <3 Älskar dig vännen och hoppas du har fått den toppendag du förtjänar! <3 Ta hand om dig!


GRATTIS VÄNNEN PÅ 22-ÅRS DAGEN! <3