Weekend i Umeå

Ja, så var tiden med graviditetspenning här. Välbehövligt säger jag bara. 
 
Helgen som var spenderade jag i Umeå. Oj, så trevligt det var att få träffa tjejerna igen (med familjer). :D Vi shoppade lite och hade myskvällar. Och åt god mat! Jag fick mig äntligen en god och rejäl köttbit från Allstars att bita i. haha (Henke är ju inte så förtjust i just köttbitar så det går länge mellan gångerna vi äter det hemma). Och hemma passade Melissa och hennes pappa på att åka och hälsa på Farmor.  
 
 
Denna vecka har jag inte gjort så mycket alls. Eller igår var det mycket på schemat och det kändes i kroppen vill jag säga. Mer om det skriver jag någon annan dag. Var både ultraljud och barnmorskebesök som jag tänkte skriva lite om senare. 
 
Idag ville inte Melissa vakna. haha Sötungen. Hon sov vidare medan jag steg upp och började förbereda mig lite. Vi kom liiiite försent till förskolan. Hon är så söt, det är många på hennes avdelning som fått syskon så jag gissar de pratar en hel del om just syskon. För igår sa Melissa när jag frågade om H hade blivit storasyster ännu: "Min bebis måste växa klart först innan den kommer ut". Och det är inte något som just vi sagt hemma. Vi pratar ju mycket om bebisen i magen men har aldrig sagt att den ska växa klart först. hihi
 
Nä, nu ska jag skriva ut några bilder!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback