Skönt med en ledig helg

 
En lugn och fin helg har passerat. I fredags satt jag och Anna och drack te, pratade och hade allmänt höstmys ute med tända ljus. Så mysigt! Det är så fint att ha en sådan vän som uppskattar sådant där enkelt precis lika mycket som mig. Att bara vara. Kunna prata om allt. Även jobbiga saker likväl roliga. Det känns så fint. 
 
Kändes mycket välbehövligt med en ledig helg på hemmaplan. Mycket som hänt senaste tiden så det känns skönt att "hinna ikapp" lite.
 
Vi har även byggt och målat en massa. Henke bygger och jag målar för er som inte vet det. Nu är hela utbyggnaden klar på utsidan byggmässigt. Även grundmålat klart. Nu återstår bara självaste färgen vi ska måla 2 varv med. :) Och så insidan förstås!
 
Imorgon har förskolan planeringsdag så då har jag fått äran att ta FP och vara ledig med lillan. Jobbade eg långkväll men tog FP hela dagen ändå. Hade ju räckt fram till 16. Men det var då tur för ikväll ramlade lillan och slog huvudet. Det har ju dock hänt rätt många gånger, men denna gång kräktes hon... :/ Det var nog inte hjärnskakning trodde 1177, men skulle hon kräkas igen eller bete sig konstigt så skulle vi åka in. Så hade ändå velat ha henne hemma imorgon och hålla lite uppsikt. Borde väl eg byta ut FP till VAB, men jag orkar inte ändra och tjaffsa med försäkringskassan... 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men stackars lilla Mellis hoppas att det gick bra.Ni verkar ha haft det mysigt du och Anna hoppas att det blir fler kvällar det går att sitta ute.

2014-09-16 @ 06:15:01
Postat av: Karin

Men huvva då :( vad var det som hände? Kram!

Svar: Hon hade badat och var blöt om fötterna och så fick hon bråttom till pappa och halkade :( det ver verkligen jättehemskt!
Sara

Postat av: Karin

Men usch så hemskt! Och att hon kräktes till och med!? :( ramlade hon baklänges eller hur föll hon? ajajaj!!

Svar: Hon ramlade typ baklänges men lite på sidan också. Det var tur att både jag och Henke såg det, för jag hade aldrig kunnat förklara som han gjorde då han ringde 1177. Ja, en minut efteråt kräktes hon. :/
Sara

2014-09-18 @ 22:47:51
URL: http://tjofftjoff.blogg.se
Postat av: anna

<3

Svar: <3
Sara

2014-09-19 @ 08:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback