Sjukstuga igen

Idag är jag hemma och är sjuk (IGEN)... Känns som det var nyss jag var förkyld...
 
Jag bestämde mig i alla fall för att vara hemma från jobbet så jag hinner bli frisk till lördagens festligheter! :D Och såklart för att inte smitta gamlingarna. Tycker det är trist att vissa jobbar trots att dom är dunderförkylda. Vissa gamlingar är ju så svaga att de faktiskt kan dö av en förkylning. :/ Nu tänker jag ju inte bara på dom, utan även på mig själv. Jag har lärt mig att jag blir frisk snabbare om jag vilar ordentligt från början och inte anstränger mig hela tiden...
 
I lördags var jag och Melissa och fotade henne hos "vår" barnfotograf. Sjuls-foto. Kan varmt rekomendera dessa tjejer. Och du får alla bilder på cd så får du göra vad du vill med dom sen! Inte 2-3 st bilder som du betalar 500 kr styck för. Vi betalade nu 700 kr för alla. Riktigt prisvärt! Så roligt att alla bilder blev bättre än skolfotografierna. Vilken skillnad det måste bero på den som fotar!? På skolfotona syns det ju att hon är rädd. Hon ler inte direkt på en enda bild. Men dessa... På nästan alla bilder. :D Det här ska vi försöka unna oss en gång per år. Är ju så kul att ha sådana här riktigt fina bilder. Även om jag kan ta fina bilder själv, så blir det ju aldrig så här fina. Även om många i "naturlig" miljö också kan vara finare. (Tycker jag).
 
 
Har inte fått alla bilder än, men fick några smakprov (i mindre format). Här är en :) 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Fina Melissa! Vi ska fota Ella på öppna förskolan nu den 19:e, blev himla fint sist så hoppas det blir bra nu med :) Ja jag tror som du säger att det är stor skillnad beroende på vem som fotar! Skolfotografer tror jag överlag inte är så jättebra, man har ju sett många dåliga och varit med om dåliga själv :) haha.
Så trist att du är sjuk igen! Hoppas du blir pigg snabbt :) håller med om det där med gamlingarna, man vill inte smitta dom med någon onödig förkylning..!

Svar: Ja, det blir säkert jättefint :) Förra årets förskolefoto på Melissa blev vi supernöjda med. :) Och det var samma företag, men förmodligen inte samma fotograf. Men det är ju kul att ha kvar. Vi tänker göra en fotovägg med alla års skolfoton. :) Ja supertrist att vara sjuk :( Har sovit nästan hela tiden, helt orkeslös :(
Sara

Postat av: Anonym

Håller med dig man ska inte jobba och vara sjuk för man smittar både stora och små.Jätte fin bild på lillan.

2014-11-16 @ 14:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback