Tung vecka

Nu har jag ny header om ni inte märkt det. :) Som rara Sara varit snäll och knåpat ihop. :) 
 
Ikväll skulle vi ha haft grillkväll med grannarna, men det snöar ju (!!!) för tusan. Så vi har skjutit upp det till nästa helg... Så idag har vi inga planer, vilket är rätt skönt. :) 
 
Imorgon ska vi och kolla på djur. Och sedan till Nystrand då mamma har bakat en marängtårta i tron om att det var morsdag imorgon. hahaha! När jag smsade henne och sa det var den 25:e så sa hon "ojfaaaan. jag som har bakat en marängtårta". haha Så typiskt henne. (eller mig också för den delen, det tog ett tag innan jag kom på att det inte var nu) haha Så då åker vi dit ändå och fikar lite tänkte vi. 
 
Det här är nog den skönaste helgen på länge. Herregud vilken marodörvecka jag haft på jobbet. Och i fredags fick vi ett tråkigt besked så det kändes extra tungt att jobba ända till 17. Men oj så skönt det var att få sluta.
 
Vi var bjudna på grillkväll hos Malin, Patrik, Vilmer och nytillskottet Moa. Och jag hade sååå ont i magen av hunger. Jag kan säga att maten smakade grymt bra! Och lilla Moa är såååå liiiten. Dessa underbara barn! 
 
Nej nu ska jag ta på mig nå andra kläder än pyamasen. Och ta tag i denna dag också. Kanske blir att busa på Nimbys? Det är jag sugen på iaf! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Såg direkt att det var nya bilder i headern, så himla fint!! :) Haha så rolig hon är din mamma :D vad ska ni kolla på för djur?! ;)

Svar: vi ska kolla på lite allt möjligt på grandagen :) Melissa älskar djur :D hehe visst är hon :D
Sara

Postat av: Anonym

Finns här för dig min vän. hoppas ni hade trevligt på nimbys, typiskt att vi var i luleå. Kram

Svar: Tack. <3 Vi åkte aldrig till Nimbys utan åkte till Arnemark och lekte istället. :) Nästa gång hoppas vi det klaffar så ni kan följa å busa :D
Sara

2014-05-11 @ 12:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback