Året 2013

 
2013 har varit ett av de bästa åren i våra liv, men också ett av de värsta. Så mycket glädje, så mycket sorg och även så mycket lycka. Ett konstigt år. Men det är av livet vi lär oss. Vi blir starkare och vi lär oss mer om oss själva. Vi har blivit ännu mer sammansvetsade som familj, och då menar jag inte bara vi tre, utan våra tre familjer. Allt är inte bara svart eller vitt. Av sorg och förlust kan även något fint komma upp. Även en eloge till våra fantastiska vänner som också visat att de finns, och vänskapsbanden som stärkts. <3t
 
Året började ju på värsta tänkbara sätt med Sune lämnade oss hastigt. Det gick så snabbt så jag tror ingen hann vara med. Henke hade verkligen sett fram emot sin föräldraledighet och spendera den mycket med sin pappa. Han hann bara vara ledig i 6 dagar innan han dog. :( Så jävla grymt orättvist livet kan vara. Världens finaste farfar hann bara Melissa få ha hos sig i 6 månader. Vi kommer alltid att sakna honom!
 
Nu till något mer positivt. Tänk att vi gift oss! Vi har varit på en fantastisk bröllopsresa med våra familjer. Det kändes så oerhört viktigt och roligt att få ha dem med på resan. Få vara nära varandra. Underbart. En resa som vi kommer minnas hela livet. En av dom lyckligaste tiderna i våra liv. Det går inte att beskriva vilken underbar känsla man vaknade upp till den 15:e juni. Många säger att efter att man fött barn så är det svårt att slå den känslan. Och det är det är det klart att det är, men det är nog så mycket mer känslor i kroppen överhuvudtaget efter det så allting känns extra mycket! (Inte för att jag kan jämföra), men för att ni ska förstå någorlunda. ;) Det är STORT att gifta sig. (Oavsett om man gör det före eller efter man skaffat barn). 
 
 
 
 
* Vi har fått vara tillsammans hela familjen under hela Melissas första sommar. Vi har (eller Henke) har byggt altan och grillplats. Melissa fyllde ett år och vi firade hela dagen lång utan en endaste vila för huvudpersonen i fråga tillsammans med vänner och familj. 
 
 
 
* Jag har fått en fast tjänst!!! (Förtjänar en egen spalt)
 
* Melissa började i förskolan och vi var båda tillbaka på jobbet efter en otroligt härlig semester! 
 
* Henke har fått testa att jobba utomlands. (Tyskland) Han har länge pratat om att han skulle vilja testa att göra det någon gång... Det var lite velande innan, för det är inte så bara att vara ifrån sin familj... Men han klarade det och vi klarade det, och även det är inte bara svart. Det är nyttigt på många plan!
 
* Vi har haft mycket roligheter med våra vänner! :D
 
* Vi har gjort många utflykter... Blivit med husvagn och hunnit campa och även renovera husvagnen!  
 
 
* Vi bodde på hotell bara sådär spontant efter en fråga från Jim & Sara. Mycket trevligt. Det vill jag göra fler gånger under 2014. Kanske till och med åka på en weekend bara jag och Henke någonstans? 
 
 
* Vi fick husvagnsplats i Kåbban där vi redan spenderat mycket tid, innan ens högsäsongen börjat. Vi ser framemot mars nu då vi alla tre ska vara lediga och vara mycket där. 
 
* Vi har varit väldigt mycket förkylda under hösten/vintern 2013. 
 
* Vi har haft en underbar jul och en trevlig nyårsafton.
 
Nu ser vi framemot 2014. Nu närmast längtar vi till mars då vi alla tre kommer vara lediga. (Om inte min chef sätter käppar i hjulet, men hon kan inte neka mig då jag sökt föräldraledigt över 3 månader innan)... Mycket tid i Kåbban, en resa till Melissas faster i Sthlm är inbokad, Henke ska firas stort och Henke ska även iväg på en skotertripp med grabbsen. Mycket roligt i mars alltså!  Och efter det är det påsk igen och så är det sommar haha. Henke tycker vi ska planera sommarens ledigheter (med föräldrapenning och vilken period vem har osv), men jag tycker vi förstska få klart med mars ledigheten. haha. Henke tyckte till slut också det. ;) 

Men snart är det vår igen! :D
 
Kram till er alla!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: m

Ni har hunnit mycket under 2013.Mellis har blivit så stor Gullungen mormors Synd att inte Sune får se utvecklingen på lillan +allt ni har byggt osv.Men han ser nog ner från himmelen och ler.

2014-01-10 @ 07:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback