Nystrand <3

Vi är och samlar krafter i Nystrand. Har verkligen laddat energi. Det är lite som att vara i stugan här i Nystrand. <3  Men ikväll ska vi hem till pappsen. Egentligen tänkte vi stanna till imorgon då Melissas morfar fyller år, men pappa ville ha hem oss så det är det bäst att lyda. Och vi längtar ju efter honom också! <3 Han håller på att jobba med husvagnen. Så otur vi har, det slår aldrig fel. Men nu är han snart klar!

Nu idag ute i Nystrand. Vi har sovit här inatt och så var jag igår kväll hos Karin, Stewen och Ella hos Karins föräldrar på byn och såg idol med resten av "gänget". Trevligttrevligt! Och kul att se lilla Ella igen! :)
 
                                                                         Bajsar :P
 
                         Här busade vi med varandra och kastade löv. Därav minen. :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Det är så trevligt att få ha er hemma,jag får ha egen tid med lillan snacka om kvalitetstid.Nu får jag längta till nästa gång vi får ha henne.

2013-09-22 @ 09:07:21
Postat av: Anna-Maria

Hahaha lövkastarbilden såg mer ut att ha kommentaren "bajsar".. :D oj så dålig humor jag har idag.. ;)
Skönt att det fixar sig med husvagnen, henke är verkligen en stjärna!

Svar: haha ja faktiskt! Hon hade ju dock bajs i blöjan då om vi nu ska fortsätta på din humor ;) haha Du måste ju öva henne så hon får er Alakangas humor. (Eller så inte :P ) :P Ja han är en klippa. Han kan ju ta mig tusan allting! ;)
Sara

2013-09-24 @ 17:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback