Extra bilstol



Har snabbhandlat och lite spontanshoppat på rasten på jobbet. haha vi pratade om att köpa en extra stol till skodan nu när vi båda jobbar så slipper vi krångla med att byta bil vid hämtning å lämning. Nog för vi bor nära men ändå bra att ha 2 när dom ändå kan ha denna så länge. Den här ska vi ju bara ha i skodan vilket är korta körningar nästan enbart. Och så hade dom detta super erbjudande som passade oss perfekt! Så jag slog till utan att fundera. Nu har jag inte läst något alls om den men jag tänker att ingen affär får väl sälja stolar som inte är säkra och akta graco har jag ju på babyskyddet och det var ju superbra! Så jag håller tummarna för att denna blir kanon!

Kommentarer
Postat av: Karin

Akta graco ska väl vara ett bra märke? :) vi har det på babyskyddet. Med tanke på vad den där stolen var nedsatt från för pris så borde det väl vara bra :D

Svar: ja, vi har också det på babyskyddet. :) Den var vi mkt nöjd med. Jo det är ju ett superbra märke :) Ja, snacka om tur med priset! :D
Sara

Postat av: Emma

Vi har oxå tänkt köpa en till men just nu har vi ju bara en bil och Inge dagislämningar men efter nyår (senast) lär de bli aktuellt:)

2013-09-27 @ 00:17:01
Postat av: mamma

Bra köp bra att ha 2 stolar slippa bära mellan bilarna och kanske mamma kan låna när vi har lillan .

2013-09-27 @ 07:56:06
Postat av: anna

Alltid kul att göra fynd när man behöver något:)

Svar: verkligen! fyndade schampo, balsam och inpackning nyss också :) vilket märke var chokladschampot ditt? måste nog testa det nästa gång jag ska beställa :)
Sara

2013-09-27 @ 10:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback