Första förskolefotograferingen

 
 
 
I veckan har vi maken/pappan hemma. Så underbart! Jag vill inte slita mig ifrån dem. Varje ledig minut spenderar jag med familjen. Jobbigt bara att jag jobbar. Och såklart jobbar jag helgen. Men det är rätt korta pass (som tur är). Och så är jag ledig imorgon och fredag. Underbart! Sedan åker han iväg sista svängen på måndag i 3 (!!!) veckor. Vi har ALDRIG varit ifrån varandra så länge. Jobbigt både för han och för jag och Melissa. Melissa saknar sin buspappa så otroligt mycket då han är borta. Och pappa saknar sin dotter så otroligt mycket också. Men 3 veckor går fort (intalar vi oss) och när han kommer hem är det Lucia! :D Vi får tänka på pengarna och att det väntar en lång ledighet tillsammans allihopa när han kommer hem. Jag jobbar 3 dagar efter, men sedan så! Vet bara inte riktigt hur jag ska lösa det då jag jobbar kvällar också. Vissa kvällar går säkert att lösa, men är ju inte så säkert alla går att lösa på ett bra sätt. I värsta fall får jag väl ta tjänstledigt utan lön/föräldrapenning (om chefen tillåter). 
 
Igår ville förskolan att Melissa skulle komma en stund fast hon egentligen var ledig. Det vankades nämligen fotografering! Och det gick hur bra som helst. Melissa är ju en liten spexare så hon sprang fram och tillbaka framför kameran. Pedagogerna sa att alla barn hade blivit så fina! Längtar till vi får se bilderna. Det är ju något speciellt med dom där första förskolefotona! <3 Imorgon väntas det fotografering för lillan igen. Denna gång är det Sara P som ska fota henne igen. Blir också spännande!
 
Bilderna i detta inägg är några av mina favoriter på oss! 

Nej nu ska vi strax gå ut en sväng och inviga lillans nya bob som hon fick av farmor då vi var där sist. :D Kul att ni kikar in fast jag varit extremt dålig på att uppdatera. När H är borta så hinns det inte alltid, då det tar på krafterna att jobba och vara "ensamstående" mamma, och när han är hemma vill jag bara umgås med han och dottern. Så sorry för mitt lilla osociala liv. ;) 

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Roligt att läsa din blogg.Fin bild på er tillsammans,längtar till att få se bilderna på lilla prinsessan hon charmade säkert fotografen så det blir nog ett fint kort.Tråkigt att Henke måste åka bort och jobba.Hoppas att det löser sig när du ska jobba kvällar .

2013-11-21 @ 06:58:11
Postat av: Erika

Kul med uppdatering!! Ni är så fina ihop! :) jobbigt att vara ifrån varandra, men som du skriver går ju tre veckor ganska så fort ändå :) kramar

Svar: Tack <3 Ja, vi får hoppas dem bara springer fram, och då har ni förmodligen er lille prins också! <3
Sara

2013-11-21 @ 15:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback