En dag i slutet av november

Alltså jag håller verkligen med Karin som hon brukar skriva i sin blogg... Ju längre tid det går mellan gångerna man bloggar desto svårare blir det att dels ta tag i det, och sedan komma på vad jag ska skriva då det finns så mycket!
 
Alltså... Det är den 27:e november och det regnar och är plusgrader ute... INTE OKEJ!!
 
Jag har varit ledig igår och idag och det har varit sååå skönt! Ta igen massa som jag inte hunnit fixa och så mysa och leka med gumman. (Blir ju mest det sistnämnda förstås) :D Igår fick jag även storhandla lite på Kvantum SJÄLV. Oj så skönt! Gick där och strosade och gick massa fel för jag hittar bättre på Coop.
 
Lyssnade på julmusik på kvällen och pysslade med lite julkort och slog in några klappar. Myspys!
 
Idag har jag och Melissa städat lite. Hennes nyvunne vän heter Herr Skurkäpp! Hon blev så sur när hon inte fick ha den! ;) Hon fick ju ha den emellanåt förstås. :) Nu ska vi snart (när hon vaknar) åka och hälsa på en tjej jag jobbat med för länge sedan. Ska bli kul. Vi träffas typ en gång per år. Hon var här när Melissa var ganska nyfödd. :) Hon har en tjej som är 2 år. Ska bli trevligt! Sedan ska vi ta kvällen som den kommer. Kanske hälsar vi på någon mer om någon är hemma, när vi ändå är i farten liksom...
 
Idag hade jag verkligen tänkt att vila medan lillan skulle sova... Men det finns ju så mycket annat jag vill göra på den där "egentiden-tiden". Så jag har städat lite i gästrummet, så jag törs ta in gäster. höhö Jag har börjat föra över 2012 års bilder på en serverhårddisk... Och då såg jag några gamla mobilbilder som jag måste visa er. :) Kan inte fatta att tiden gått så snabbt. Jag tror jag sagt så sedan Melissa föddes.... Herremin alltså! Och på tal om bilder. Senaste åren har jag haft jättebra koll på alla bilder... Inte nu, inte 2013 års bilder. Jag får lite ångest när jag tänker på det. Måste gå igenom mina minneskort (och hoppas jag har koll på var alla korten är), så ska jag börja struktera upp även 2013... Därför jag börjar med att föra över 2012 års bilder där, så vet jag var dom är iaf! Ja, detta var ju inte så jättekul att läsa tror jag. Lägger upp några bilder som jag hittade istället!
 
 
 
Sova? Jag? Nähä, det kan Ni glömma! ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Hon har glimten i ögat även där lilla filuren men gullig är hon charmtrollet

2013-11-28 @ 05:48:56
Postat av: anna

Skurkäpp i julklapp då, så har hon en egen när julen ska städas ut ;)

Svar: Haha. Ja,det vore något! ;) Egen dammsugare å skurkäpp vore en hit! ;)
Sara

2013-11-28 @ 21:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback